2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277800 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Salih Teixieira ve ghezzalin 11de olduğu bir yapı kimi yerlerde rüya kadro gibi yazılsa da bende kuşku yaratıyor. En azından geçen sene bolca ekmeği yenilen önde pres ve güce dayalı oyunlar oynamak çok mümkün olmaz. Belki daha iyisi olur ama iyi kurulmalı anlayış, topun değerini fazlasıyla bilmek gerekecek.
Atiba, cosef devamke zaten Salih risk almamız gereken anlarda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Vida’nın yüksek maaşından çıkabilsek yerine Jerome Boateng çok iyi olurdu hala boşta defansımıza seviye atlatırdı

Çevrimdışı can1903

Ghezzal menajerine bırakmış kararı diyorlar 500 bin € için şu şaklabanlıklara girdi ya soğuma soğudum heriften.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu saatten sonra teşekkür mesajı yayinlayip masadan kalkmamız lazım.
Ne bok yerse yesinler su saatten sonra.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1416351931895791617?s=19

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ghezzal menajerine bırakmış kararı diyorlar 500 bin € için şu şaklabanlıklara girdi ya soğuma soğudum heriften.

Yolu açık olsun. Dediğim gibi menejerine bırakmayıp kendi bile karar alıcaksa gsyi tercih ederse yolu açık olsun. Kulüp sana zirve teklifi vermiş. Anlaşıp sonra çocuk oyuncağı gibi ya ama 300 bin euro daha fazla demezsin ki hadi diyelim düşük verseler 1.5 m falan verseler yine anlarım 300-500 bin euro belki bizim için çok büyük para, para için gidebilir de bu normal ama sözünde durmaması kendi ayıbı. Gomezden sonra gidişine üzüldüğüm 2.oyuncu olacak fakat yapacak bir şey yok. Biz bu armayı seviyoruz, oyuncuları değil. O yüzden oyuncu ile çıkarılan sıkıntıyı kişisel olarak sindireceğim.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ghezzalla vakit kaybetmeyelim daha fazla. Rony Lopes' i güzel bir opsiyonla kiralayalım, 25 yaşında dirilmiş Rony Lopes' i 20+ya çok rahat okutursun. Bu ligde de çok rahat kendini bulur.

Çevrimdışı murat baltacı

Texira ve ghezal sahada olursa rakiplerin işi zor biri sağ biri sol ayak kaleyi gördükleri yerden vuruyorlar bu oyuncuların önüne kaliteli bir forvet koymak zorundayız gol kralı olma ihtimali yüksek
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1416351743835770880

Nokta. Yönetim karşıtı biri olarak sonlarına kadar arkadayım bu tavırlarının.

Çevrimdışı oblomov

Bu saatten sonra teşekkür mesajı yayinlayip masadan kalkmamız lazım.
Ne bok yerse yesinler su saatten sonra.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1416351931895791617?s=19

Geride hem forumdaşlar, hem de yönetim açısından "antipatik" bulunan mesajlarımın gerekçelerinden biri de buydu.
Geri planı, olanı-biteni bilmeden fevri mesajlar vermemek lazım.
Yönetim n'apsın bu adama? Fırsat versen kulübün tapusunu isteyecek adamlar.
Önce Abusakat, sonra Ghezzal, sonra Rosier(güncel durumu ayrı, diğerleri ile bir tuttuğum için yazmıyorum) sonra X, sonra Y...
Güncel ekonomik, sosyal, siyasal nedenlerle tercih edilen bir ülke değiliz.
Buraya(Ülke) işe yarayacak futbolcuyu mantıklı fiyatlarla getirmek zor, adamların gözünde Araplar' dan 1 tık öndeyiz.
Ancak Araplar alacağı adama 3x-5x maaş verebiliyor. Biz de TFF ile boğuşuyoruz.
Bizim işimiz değil ama... GS' ye de yapılan ayıp.
Ekonomik, sosyal, siyasi... Her türlü prangalı kulüpler. Başta biz...
ASAP

Çevrimiçi annoca

Ghezzalla vakit kaybetmeyelim daha fazla. Rony Lopes' i güzel bir opsiyonla kiralayalım, 25 yaşında dirilmiş Rony Lopes' i 20+ya çok rahat okutursun. Bu ligde de çok rahat kendini bulur.
olay bu. 11 kişinin 11 inide pişmiş olmaz 3-4 tane pişereceğin alacaksın ki borcun azalsın başka futbolcularda burayı ortadoğu sanmayacaklar, burdan avrupanın kapısının açıldığını anlayıp Türkiye'ya baktıklarında gözlerinde dolar işareti belirmeyecek.

Çevrimdışı sefaköykartali

olay bu. 11 kişinin 11 inide pişmiş olmaz 3-4 tane pişereceğin alacaksın ki borcun azalsın başka futbolcularda burayı ortadoğu sanmayacaklar, burdan avrupanın kapısının açıldığını anlayıp Türkiye'ya baktıklarında gözlerinde dolar işareti belirmeyecek.
Ghezzal ın bizden önceki iyi performansı 2015-16 sezonu. Bildiğin ölüyü dirilttik. Rony Lopesin ise 17-18de Ghezzalın en iyisinden daha iyi yaptığı parladığı bir sezon var. Ondan sonra düşüşe geçmiş. Benfica ve City altyapısından çıkmış adam. Ghezzal da gelirken piyasa değeri 7m idi, şu anda Lopesin de 7m. 4.5 5m opsiyonla şu adamı alsak, seneye kimse ghezzalin adını bile anmaz. Kadroda parlatmalık Rıdvan, Ersin, ŞL görmemiş Larinle beraber Lopes de olursa çok iyi olur.

Bunun için iyi bir scout ekibi lazım. Bizde o yok. Zar olarak görüyorlar. E hazır ve yaşında futbolcu almakta maaliyetli bizde para yok. O yüzden sonuç emekli primi alan oyuncularla doluyor.

Ben bu işi hep bir denge olarak görürüm. Biz şampiyonluğa giden bir ekibiz dengeli olmalıyız. Yani;
Gerçekten tecrübeli kurtlar  1-2 tane (Örn:Atiba)
Yaşlılar     2-3 (Josef)
Orta yaşlılar 5 (Salih-nkodou)
Gençler      2-3 (Ersin-rıdvan)
Ortalama : 1 Çok yaşlı- 3 Yaşlı - 5 Orta Yaşlı- 2 Genç
Önemli mevkilere tecrübelileri koyucaksın : Kaleci - Forvet
Çark gibi işlemeli, Sadece gençlerin değil takımdaki bütün oyuncular kendine değer katmalı. Çünkü bu bir ekip işi geçen sene ghezzal assolisti ama josefte yükseliyordu atibada larinde abouda vidada weliltonda bla bla

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1416366563079475200

Dün burda da paylaştım Bülent Uslu'da Ghezzal hakkında olumlu konuştu. Onun yönetim tarafında tanıdıkları var. Haberler ordan geliyor ona.
Şuan tek kesin olan biz iyi bir teklif sunmuşuz, menejeri önce okeyleyip sonra işi yokuşa sürmüş. Bizde bir daha teklif arttırmamışız haklı olarak. Ghezzal'in düşüncesi ne hiç bir şekilde bilmiyoruz. Fakat kendisinden rosier gibi bir duruş beklemiyorum, beklemekte haksızlık olur Rosier'in yaptığı çok farklı olay.

Çevrimiçi annoca

Bunun için iyi bir scout ekibi lazım. Bizde o yok. Zar olarak görüyorlar. E hazır ve yaşında futbolcu almakta maaliyetli bizde para yok. O yüzden sonuç emekli primi alan oyuncularla doluyor.

Ben bu işi hep bir denge olarak görürüm. Biz şampiyonluğa giden bir ekibiz dengeli olmalıyız. Yani;
Gerçekten tecrübeli kurtlar  1-2 tane (Örn:Atiba)
Yaşlılar     2-3 (Josef)
Orta yaşlılar 5 (Salih-nkodou)
Gençler      2-3 (Ersin-rıdvan)
Ortalama : 1 Çok yaşlı- 3 Yaşlı - 5 Orta Yaşlı- 2 Genç
Önemli mevkilere tecrübelileri koyucaksın : Kaleci - Forvet
Çark gibi işlemeli, Sadece gençlerin değil takımdaki bütün oyuncular kendine değer katmalı. Çünkü bu bir ekip işi geçen sene ghezzal assolisti ama josefte yükseliyordu atibada larinde abouda vidada weliltonda bla bla
dünya artık çok küçük gelişen teknoloji her şeyi elimizin altına itiyor. moneyball filmi var oyuncuları sadece istatistiklere göre alıyorlar (alex fergusonun bi lafı var istatistikler mini etek gibidir size bir çok şeyi gösterir ama asıl istediğinizi göstermez diye tabi bu adam şampiyonlar ligini hedefliyor ) bizim lig için istatistiklerine göre oyuncu bakacaksın matematik yalan söylemez. oyuncu verilerini ortaya koyan onlarca site var koy belli başları filtreleri ara oyuncunu sonra git izle ama bunun için kafanda hedef olacak ben oyuncu gelişimine önem veren bir kulüp olucam yetiştirip borçlarımı azaltıcam aynı zamanda lig için de şampiyonluğa koşucam vs vs vs ama bizim yönetimimiz dernek olduğu için adamlar kısa süreliğine geliyor anlık başarı istiyip isim duyurma peşindeler malesef

Çevrimiçi levitate

Dün burda da paylaştım Bülent Uslu'da Ghezzal hakkında olumlu konuştu. Onun yönetim tarafında tanıdıkları var. Haberler ordan geliyor ona.
Şuan tek kesin olan biz iyi bir teklif sunmuşuz, menejeri önce okeyleyip sonra işi yokuşa sürmüş. Bizde bir daha teklif arttırmamışız haklı olarak. Ghezzal'in düşüncesi ne hiç bir şekilde bilmiyoruz. Fakat kendisinden rosier gibi bir duruş beklemiyorum, beklemekte haksızlık olur Rosier'in yaptığı çok farklı olay.
duruş konusunda katılıyorum, o havayı vermiyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı sosyalkartal

birazdan Beşiktaş twitter #göreceğiz cumartesi neler olacağını  :ishock: :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ilhan mansız

Salın gitsin bu şekilde fiyat arttırmaya çalışması çok iğrenç, bu saatten sonra fayda gelmez

Çevrimdışı underworld

Maaş konusunda taviz verilmemeli.
Bonservis bizi, maaşlar bütün takımı etkiler.