2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274046 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İşin enteresan tarafı uzun süreli ve yüksek miktarlı kontrat riskini dikkate alıp Ghezzal'ın alınmamasını isteyen renkli sayısı oldukça fazla.
Tek düşünceleri almayalım ama araya girip fiyat yükseltip almalarını engelleyelim.

Çevrimiçi annoca

Araya girip Rosierin fiyatını artıranlara inat bu gece gedson kapı gelmezse hakkım helal değildir !!!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/926446 buyur kap

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı GreenBook

Herkes bunu böyle bilsin
Rosier ve Ghezzal olmazsa bunun bir numaralı sorumlusu yönetimdir
Ne menajerler ne Takımları

* En başta satın alma opsiyonu koyduracaktın zorunlu olmasa bile koyduracaktın hadi oda olmadı

*Lig biter bitmez bu iki adamı bağlayacaktın oda olmadı
* Ghezzal ve Rosierin bonservisini aldıktan sonra Gedsona talip olup işi sağlama alacaktın
Sen eşeği sağlam kazığa bağlamadan rakibinin oyuncusuna talip olursan Böyle olur

Bu dediklerimi yapsaydı yönetim Ghezzal Rosier ikiside alınmıştı şimdiye
Ama şuan ya hiçbiri gelmeyecek yada sadece birinden biri gelecek gidişat o
Bunuda yönetim buraya getirdi.
Çok plansızlar. Ahmet Nur çebi Emre Kocadağ Adnan dalgakıran felan tecrübeli isimler özellikle Erdal bey
Niye böyle yaptılar anlamadım

Çevrimdışı caner.eryigit

@mylife1903 abim  Afrikalı Müslüman topçular sıkıntılı olur derdi şaşırmıyorum.
Özledik be abi

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Ekremkonur/status/1416002347407380483

Sarr çok iyi olur da çok göbek bağlamış diyorlar. Onun dışındakiler bize de yaramaz. Barkley falan EPL de alt sıra takımlarına gider.

Çevrimiçi sefaköykartali

Eğer Teixeira gelirse şu şekilde bir formasyon olacağını düşünüyorum.
Oyun aklı Salih-Teixeira ile ortaya kayacak.

XXXXXXXXXX
Larin/Kenan     Teixeira         Salih               XXXXXXXXXX
                               Josef

Bu orta sahada sağ tarafta RonyLopes tarzı bir oyuncu, forvette de defans oyuncularına baskı yapabilecek birine ihtiyaç var.
Willian Jose, Rony Lopes alır kaçarım. Sınırlama mevzusu olmasa salih yerine fernandoyu da alırız da o iş sıkıntı olacak gibi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Willian Jose, Rony Lopes alır kaçarım. Sınırlama mevzusu olmasa salih yerine fernandoyu da alırız da o iş sıkıntı olacak gibi.

Willian Jose biraz statik adam gibi. Rodallega'nın neler yaptığını görünce onun upgrade hali Rondon bu lige fazla gelir.
Benficada oynadığı dönemde Salvio'nun hayranıydım ama Lopes' te olur.
Olmuşken Fernando' da gelsin, rekabet lazım.  :evillol:

Çevrimiçi sefaköykartali

Willian Jose biraz statik adam gibi. Rodallega'nın neler yaptığını görünce onun upgrade hali Rondon bu lige fazla gelir.
Hep baş altı takımlarda oynadı adam. O yüzden net bitiricilik göremedik kariyerinde ama bence bizim ligde fiziğiyle iş yapar, tekniği de kötü değil adamın. Onun dışında diğer işleri de iyi. Tabii leblebiciye dönüşür mü orasını bilemeyiz ama yetenekli adam. Arkasındakileri nasıl kuracağımıza göre değişir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1416082912936615942?s=20

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1416084178014244869?s=20

Sakat makat diyorlar ama EURO da şov yaptı adam.

Here we go again.
2m ye olur mu
sence olur mu
hayır
 :evillol: :evillol: Ağustosun sonuna kadar belli olur.
Yarmalenko gelicekse ve sakat falan değilse istediği yere gidebilir ghezzal.

Çevrimiçi Samet Demir

Beynim yandı okuyunca :) daldan dala olmuş. Gelsim valla ki geliyorsa gelsim artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Yarmo esasen epeydir formsuz ama çok sevdiğim ghezzali bile unutturur bana, sevdiğim adam ama hikayedir maliyeti adı geçen isimlerin hepsinden fazla olur.

Çevrimdışı worns

Ben chelseanin ıskarta listesinden barkleyi isterim ama orta saha değilde forvet kırması baktığımızdan gündemimize böyle oyuncular girmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1416082912936615942?s=20

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1416084178014244869?s=20

Sakat makat diyorlar ama EURO da şov yaptı adam.
Neden kanat için senelik 3 milyonluk beklentisi olan adamların peşinde koşuyoruz, cidden çözemiyorum. Bizde öyle bir para yok işte.

Zaten yönetimin de 3 milyon verme niyeti olduğuna inanmıyorum, maksat Ghezzal GS'ye giderse tepkileri yumuşatmak için gündem oluşturmak olabilir

Çevrimiçi sefaköykartali

Here we go again.
2m ye olur mu
sence olur mu
hayır
 :evillol: :evillol: Ağustosun sonuna kadar belli olur.
Yarmalenko gelicekse ve sakat falan değilse istediği yere gidebilir ghezzal.
3 isteyen adamla pazarlığa zaten 2yle oturulur ne vercez 3.5 mu? Biraz o düşecek biraz biz düşeceğiz 2.5 + bonus falan çözülür. Sakatlığı yoksa da alınır.

3 isteyen adamla pazarlığa zaten 2yle oturulur ne vercez 3.5 mu? Biraz o düşecek biraz biz düşeceğiz 2.5 + bonus falan çözülür. Sakatlığı yoksa da alınır.

Sıkıntı burda başlıyor. 3 m alıyor yazıyor yani oyuncu 4-3.5 m arası bir şey isteyecektir demektir. Ghezzal dediğimiz adam bile 2.4 milyon euro alıyordu kulübünde biz neredeyse 3 m küsür para verdik. Ki tanıyan bilen hocayı seven biri. Yarmalenko ise ligi küçümseyip maaşı uçuracaktır. 3 m diyorsa kapıyı 3.5 4ten başlatacak demektir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sıkıntı burda başlıyor. 3 m alıyor yazıyor yani oyuncu 4-3.5 m arası bir şey isteyecektir demektir. Ghezzal dediğimiz adam bile 2.4 milyon euro alıyordu kulübünde biz neredeyse 3 m küsür para verdik. Ki tanıyan bilen hocayı seven biri. Yarmalenko ise ligi küçümseyip maaşı uçuracaktır. 3 m diyorsa kapıyı 3.5 4ten başlatacak demektir.
Valla ertan güvenilir adam eğer şartlarını sorduysak ve bunu istediyse pazarlığa başlanır. Ha 4 isteyecekse de fiyat sormak da paralı değil ya  :lol:

Valla ertan güvenilir adam eğer şartlarını sorduysak ve bunu istediyse pazarlığa başlanır. Ha 4 isteyecekse de fiyat sormak da paralı değil ya  :lol:

Ertan en güvendiğim adam bu piyasada. Brezilyada falan o kıtada ise Cansel kemiksiz.
Ertan sadece sorduk demiş işte şu şu paralar isteniyor denmediği için ben verilebielcek muhtemel cevaba göre konuştum. Yoksa başka biri yazsa ilgileniyoruz falan ciddiye alıp mesaj bile yazmazdım.

Çevrimdışı GreenBook

Kıyamet kopar mı nediyosunuz

Bülent Uslu : Ghezzal ile görüştüğüm kişi bana sıkıntı olmadığını bize imza atacağını söyledi.

Bir umut ışığı mı nedersiniz  :lol:

Çevrimiçi sefaköykartali

Bülent Uslu : Ghezzal ile görüştüğüm kişi bana sıkıntı olmadığını bize imza atacağını söyledi.

Bir umut ışığı mı nedersiniz  :lol:
Larin Teixeira Ghezzal Josef Salih orta sahasının önüne bir tane baba santrafor koyarsak, şu ligi çok rahat cebe koymamız lazım. Arkada da bir tane kiralık stoper ve Rosier e çözeriz bu işi.

Larin Teixeira Ghezzal Josef Salih orta sahasının önüne bir tane baba santrafor koyarsak, şu ligi çok rahat cebe koymamız lazım. Arkada da bir tane kiralık stoper ve Rosier e çözeriz bu işi.

Çevrimiçi annoca

30 luk adamlar peşinde olacağımıza 27 yaş altına yoğunlaşılsa en azından parlatıp satarız borç azalır bir planımız programımız misyonumuz olsa. en son alıcısı oluyoruz adamlar son vurgununu yapacak göz göre göre dikine gidiyoruz.