2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273915 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

7 yıldan uzun süredir bu forumdayım ve yazdığımı hiçbir şeyi silmedim, bugün Dorukhan konusunu son kez kısaca yazayım, bence bu arkadaş parayı her şeyin önüne koyan yurdum insanının en güzel örneklerinden bir tanesi, profesyonel falan değil, önceliği ve tek derdi güzel bir sözleşme kapmak, bu yüzden kendisinieskişehirden alan var vizyona çıkaran Beşiktaş’a sözleşmenin son yılı olduğu bahanesiyle yüksek kontrat dayatmaya çalıştı ,,oysa bizde SIFIR gol SIFIR asistle oynadı, hatta çoğu zaman sakattı, ayıp ya hu, Bu arkadaşla sözleşme imzalamayan yönetimi tebrik ediyorum,,

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer Teixeira gelirse şu şekilde bir formasyon olacağını düşünüyorum.
Oyun aklı Salih-Teixeira ile ortaya kayacak.

XXXXXXXXXX
Larin/Kenan     Teixeira         Salih               XXXXXXXXXX
                               Josef

Bu orta sahada sağ tarafta RonyLopes tarzı bir oyuncu, forvette de defans oyuncularına baskı yapabilecek birine ihtiyaç var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

sakatlık riskini düşünerek transfer yapacaksak altyapıdan ne çıkıyorsa onlarla oynayalım.sadece bonservis ödediğimize mi acıyoruz?

5M veriyorsak ve oyuncu son sezonlarında iki ağır sakatlık geçirdiyse düşüneceğiz tabi. Bu oyuncu bir Ghazzal değil altı üstü sağ bek. Takımlarında onun kadar iyi oynayan oyuncular bulunuyor.

Benim görüşüme göre bizim malı durumumuzda olan bir kulüp sağ beke bu paraları vermemeli, hele satıştan %25 payı hiç veremez.

Diğer bölgelerde daha iyi oyuncuları alabilecekken bir sağ bek yüzünden olmayacaksa isterse Dani Alves olsun benim için kıymeti yok. Ben 2 liraya oyuncu alır geri kalanını diğer bölgelere yatırırım.  Her sezon 1,5 Maaş 1,5 bonservis 3M sağ beke düşürecek kadar piyasadan habersiz değilim. Hee iyisini alamayacak Gidip bir Yedlin falan bulacaksak 10 verelim.

10 kişiden 8i alalım derken bir iki kişi de çok bu paralar diyebilir. Zaten bu oyuncu artık mecburcuya geldi 6-7 olsa da alacak yönetim, yoksa taraftar kulübü başlarına yıkacak.

Çevrimdışı sozkul

bizim kulüpler futbolcuyu getirmek için hepsini ödüyor biliyordum normalde futbolcunun ödemesi lazım hepsini.

Yani ghezzal ile 3 milyona anlaştık haberi çıksa , bize naliyeti 3.6 milyon mu oluyor?
Vergi borçlarımızı zaten ödemiyoruz galiba.

Çevrimdışı can1903

Sergen hoca, ghezzalın menajerine ayarı vermiş nereye giderse gidebilir no problem.

https://twitter.com/bjkgizlihat/status/1416076279560949760
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yani ghezzal ile 3 milyona anlaştık haberi çıksa , bize naliyeti 3.6 milyon mu oluyor?
daha fazla olur abi 3.6 tan.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Egos

bizim kulüpler futbolcuyu getirmek için hepsini ödüyor biliyordum normalde futbolcunun ödemesi lazım hepsini.

dediğin gibiyse kötü ağabey, normalde kulüplerin stopaj ödemesi, futbolcuya ise gelir dilimine göre vergi yükümlülüğü getirilmesi lazım. kulübün yüzde 20 stopaj ödemesini yaptığı durumda futbolcunun üstleneceği vergi yüzde 40'tan yüzde 19,5'a düşüyor. hepsini kulüp üstlenecekse her 200 binlik fark için maliyet yaklaşık 300 bin artıyor.

Çevrimdışı Egos

3 milyon sözleşmedeki bedelse bize 3,6 milyona mal oluyor. oyuncu yaklaşık 2,415 milyon kazanıyor.

vergi borcunu ödemezsen tüm parayı oyuncudan alıyorlar.

Çevrimdışı levitate

Eğer bu sözleşmenin garanti ücretinin 3.3 milyonlusunu verdilerse rahmetli Süleyman Seba bile gsye giderdi.

:D

rosier'e de benzer paraları vermişler ama büyük bjkli çıktı gitmiyormuş

benim anlamadığım bunlar daha bek stoper falan alacaklar, 10 tane kanatları var daha onyekuru almaya çalışıyorlar, ne düşünceyle ghezzal kovalıyorlar anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

ödememek lazım.yakında af çıkartırlar.

Çevrimdışı murat

:D

rosier'e de benzer paraları vermişler ama büyük bjkli çıktı gitmiyormuş

benim anlamadığım bunlar daha bek stoper falan alacaklar, 10 tane kanatları var daha onyekuru almaya çalışıyorlar, ne düşünceyle ghezzal kovalıyorlar anlamıyorum
sende mehmet topal almışsın ama gedson kovalıyorsun neden?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen hoca, ghezzalın menajerine ayarı vermiş nereye giderse gidebilir no problem.

https://twitter.com/bjkgizlihat/status/1416076279560949760

Yarmolenko tam bu ligin adamı. Eğer gelirse ghezzal mhezzalin ismi çıkmaz ama zannetmiyorum ghezzalden bile zor transfer.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yarmolenko tam bu ligin adamı. Eğer gelirse ghezzal mhezzalin ismi çıkmaz ama zannetmiyorum ghezzalden bile zor transfer.

Yarmolenko olmayacak dua.
Avrupa kupasında da çok iyi oynadı.

Çevrimdışı levitate

sende mehmet topal almışsın ama gedson kovalıyorsun neden?
aynı mevkinin adamı değiller :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

aynı mevkinin adamı değiller :D
aynı mevkinin adamları oyunları farklı :D

Yarmolenko olmayacak dua.
Avrupa kupasında da çok iyi oynadı.
Larinin kral olduğu ligte ekmek peynir gibi gol atar.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 20:24:24 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı levitate

aynı mevkinin adamları oyunları farklı :D
biri 6 biri 8 nasıl aynı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

Larinin kral olduğu ligte ekmek peynir gibi gol atar.
topal ile gedsondan bahsediyorduk. :D

topal mı :D

Mesajlar karışmış  :lol: Yarmolenko konusunda bahsediyordum.
Edit: Düzelttim.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 20:24:39 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı murat

Çevrimiçi Necmi

gedsonda 8 lik pek bir şey yok.
bizim için orta saha transferi artık gereksiz hatta elden çıkması gereken oyuncular var kimse stoper konuşmuyor iki stoperlemi sezonu tamamlayacağız her maç birini atarlar

Çevrimdışı GreenBook

Araya girip Rosierin fiyatını artıranlara inat bu gece gedson kapı gelmezse hakkım helal değildir !!!

Çevrimdışı GreenBook