2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273882 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Özellikle Josef beni çok şaşırttı. Takımı bu kadar sahiplenebileceğini hiç düşünmüyordum.

Josef transferine çok sevinmiştim. Tek davulla karşıladığım transferdi geçen sene. Saha içerisinde ölümüne oynayacağını biliyordum. Ama bu kadar oyuncu transferi, şampiyonluk yolunda verdiği ayağa kaldıran demeçlere falan gireceğini düşünmüyordum. Takımın lideri oldu. Atiba ile aynı senede gelmiş olsalardı şuan kaptan josef olurdu. Kıdem farkıyla takıyor pazubandı Atibaba  :lol:

https://twitter.com/DeportesReports/status/1416034934314213380

büyük yönetici

Ertan hayal satmaz gerçekleri söyler.
Ghezzal Beşiktaşa ne kadar gelmek istediği önemli. Yoksa direk galatasaraya gitmek istiyorum diyecek hali yok, onu hayata döndüren hocası burda kendisini çok seven taraftar ve ailesi kardeşleri diyebileceği futbolcu grubu burda. Tutmuş bir düzeni var.

Kendisi sezon sonunda her sene transfer olmaktan sıkıldım düzen olmaktan bir düzen oturtmak istiyorum falan demişti.

Önemli olan kendisinin alacağı tavır, eğer ciddi bir tavır alırsa ki hiç bir şekilde rosier gibi tavır alacağını düşünmüyorum rosierin aldığı tavıra ne kadar yakın olursa o kadar burada kalır. Bu yönetimden hiç bir hayır beklemediğimiz için oyuncular transfer edicekler kendilerini yada mevcut oyuncularımız transfer edicekler başka şansımız yok. Ne kadar sevsem de Ghezzal'i 3 m euro falan çok uçuk rakamlar. Bonusları var birde bunun. Türkiye değilde başka ülkeye gider büyük ihtimal. gs alırsa ise sezon başlamadan kupayı versinler gsye ghezzal onları rahat şampiyon yapar.

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/DeportesReports/status/1416034934314213380

büyük yönetici
Kendini çakal sanıyo ama şunu bilmiyor karşısında renkli yok Beşiktaş var !
Oyuncusuna Bu formayı giydirme onurunu yaşattığına şükretmiyor sağdan soldan teklifler bekliyor
Karakter sahibi bi menajer bulması lazım Ghezzal kardeşimizin.

Ghezzal madem bizi çok istiyor menajeri onu gs ye götürmek istiyor Ozaman kov kardeşim menajerini ben Beşiktaş’a gidiyorum diye hem kulübüne hem menajerine rest Çek bukadar seviyorsan Beşiktaş’ı
İşimiz gücümüz var koca transfer sezonunu senin peşinde koşarak geçiremeyiz.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1416032589446590467

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1416033505923018760

ertan süzgün son yayınında bunları söylemiş

Fernando şu anda beklemede o sona bırakılan hamle olarak gözüküyor. Orta sahaya hem Teix hem Fernando alacaksak ikinci santrafor stoper vb gibi bir oyuncu yerli planlamak durumunda kalınabilir. İstenilen her şey olmazsa Fernando bonus olarak gelebilir ilerleyen dönemlerde, ya da Fernandes daha erken alınıp diğer bölgeler dediğimiz gibi planlanabilir.

Bu bebenin futbol ve oyuncu bilgisi 0'a yakın bu arada, bence sosyal medyadaki Beşiktaşlılar arasında en zayıf halka pozisyonunda şu an.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 17:46:06 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı GreenBook

Akşam 21:00 da TRT spor izleyin Fatih doğan akşam açılmayacak Herşeyi

Çevrimdışı GreenBook

İmza parası verirsek alırız
İmza parasına yanaşmıyor Başkan diyorlardı noldu ? Makul bi ücrete bağladılar demek

Çevrimdışı GreenBook

Bologna Costadan vazgeçmiş ben sıcak değilim bu adamın alınmasına

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı levitate

Ertan hayal satmaz gerçekleri söyler.
Ghezzal Beşiktaşa ne kadar gelmek istediği önemli. Yoksa direk galatasaraya gitmek istiyorum diyecek hali yok, onu hayata döndüren hocası burda kendisini çok seven taraftar ve ailesi kardeşleri diyebileceği futbolcu grubu burda. Tutmuş bir düzeni var.

Kendisi sezon sonunda her sene transfer olmaktan sıkıldım düzen olmaktan bir düzen oturtmak istiyorum falan demişti.

Önemli olan kendisinin alacağı tavır, eğer ciddi bir tavır alırsa ki hiç bir şekilde rosier gibi tavır alacağını düşünmüyorum rosierin aldığı tavıra ne kadar yakın olursa o kadar burada kalır. Bu yönetimden hiç bir hayır beklemediğimiz için oyuncular transfer edicekler kendilerini yada mevcut oyuncularımız transfer edicekler başka şansımız yok. Ne kadar sevsem de Ghezzal'i 3 m euro falan çok uçuk rakamlar. Bonusları var birde bunun. Türkiye değilde başka ülkeye gider büyük ihtimal. gs alırsa ise sezon başlamadan kupayı versinler gsye ghezzal onları rahat şampiyon yapar.

sürekli takım değiştirmekten yorulmuşsa gitsin menajerine sözünü geçirsin burada kalsın :D
bipbipbupbup

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1416048673050480640

Yönetimin bu konuda günahını almışım. Max teklifi yapmışız. Harika bir sözleşme. İstemiyorlarsa yolları açık olsun.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetimin bu konuda günahını almışım. Max teklifi yapmışız. Harika bir sözleşme. İstemiyorlarsa yolları açık olsun.
Kabul etmiyorlarsa güle güle Rosier yaşı itibariyle daha genç Ghezzal 30 a girecek bize Rosier lazım
Ghezzal gibiler bulunur.

Çevrimdışı GreenBook

Bi Gedson bombası patlatmamız lazım… Gedson’u alın Josefle harika olurlar
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 18:02:37 GreenBook ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

TR şartlarında Ghezzal gibi bir oyuncu icin çok güzel bir antlaşma.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bi Gedson bombası patlatmamız lazım
Malum takıma o şoku yaşatmamız lazım
Ahmet Nur çebi Başkan ve kurmayları bu forumu okuyorsa lütfen Gedson’u alın Josefle harika olurlar
Gedson Lille ile anlaştı.
Buradan dönmez artık.

30 Maç oynasa 525 bin euro
80 puan alsak 200 bin euro
5 puan alsak şampiyonlar liginde 50 bin euro
25 gol asist yapar 300 bin euro
2.3+525+300+200+50 ortalama bir performansa 3m geçen bir para alıcak ki bu kadar performans gösterirse helali hoş olsun.

Gedson Lille ile anlaştı.
Buradan dönmez artık.

Renato sanchez transferi  yalan olmuş sanırım o yüzden lille orta saha almaz. Gedson gsye gider.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hay senin yalanına ya.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1416037209979953156?s=19
Biz bunu bi kere Aboubakarda yaşadık. Bir daha da yemeyiz. Mis gibi sözleşme teklif etmişiz, gelen gelir, gelmeyen kendi bilir. En önemli olan alexi aldık, sağa rony lopes gelir, townsend gelir, ounas gelir, yeri dolar.

Ha menajerine tepki gösterirse, gelir bizle bu paradan imzalarsa imzalar. Ikisi birden gelirse önüne iyi bir forvet atar ligin içinden geçeriz.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2021, 18:06:31 sefaköykartali ]

Çevrimdışı levitate

Fernando şu anda beklemede o sona bırakılan hamle olarak gözüküyor. Orta sahaya hem Teix hem Fernando alacaksak ikinci santrafor stoper vb gibi bir oyuncu yerli planlamak durumunda kalınabilir. İstenilen her şey olmazsa Fernando bonus olarak gelebilir ilerleyen dönemlerde, ya da Fernandes daha erken alınıp diğer bölgeler dediğimiz gibi planlanabilir.

Bu bebenin futbol ve oyuncu bilgisi 0'a yakın bu arada, bence sosyal medyadaki Beşiktaşlılar arasında en zayıf halka pozisyonunda şu an.

çıkan isimlere ve kenan-güven ikilisinin kadroda oluşuna bakarsak öyle planlamışız zaten. yedek sağ bek işi düşündürüyor biraz

dediğin eleman mizah/video işleriyle uğraşırken iyiydi de sonra ne alakaysa youtube işlerine girdi, context videoları paylaştığı sayfasını uğur karakullukçu takip ediyor diye kişisel hesabına çevirdi vs. saçmaladı bayağı

o kadar havalanıyor yaptığı analizler anca "josef stoperlerin arasına giriyor aslında üçlü oynuyoruz kankaaa" e onu burada bizde yapıyoruz :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

gs bunun 3.3 milyon maaşlı olanını vermiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

çıkan isimlere ve kenan-güven ikilisinin kadroda oluşuna bakarsak öyle planlamışız zaten. yedek sağ bek işi düşündürüyor biraz

dediğin eleman mizah/video işleriyle uğraşırken iyiydi de sonra ne alakaysa youtube işlerine girdi, context videoları paylaştığı sayfasını uğur karakullukçu takip ediyor diye kişisel hesabına çevirdi vs. saçmaladı bayağı

o kadar havalanıyor yaptığı analizler anca "josef stoperlerin arasına giriyor aslında üçlü oynuyoruz kankaaa" e onu burada bizde yapıyoruz :D
İki tane Aboubakar gibi oyuncu diye çıkmıştık yola lakin alternatif oyuncu Kenan için turnuva öncesi bu patlar diye atladık ve bana göre şimdi yönetim dahil istemeye istemeye transferini gerçekleştirme durumunda kalmış gözüküyoruz.

:) Öncesini bilmiyorum ama esprili bir çocuk bence mizah ile uğraşsa onun için daha iyi.