2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269467 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Bu arada ghezzal zaten leciesterda net 2.5 alıyordu. Onun açısından bir şey değişmedi. Burada önemli olan Leciesterı 3 milyona ikna edebilmek
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yapabilirsin yönetim. Güveniyoruz sana
Rakip sol defans bölgemize havadan top attığında geçmiş olsun.

Kuvvetle ihtimal rakibin santraforu sol bölgemize yaklaşcak bizde o sırada önde basarken hooop topu santrafora atacaklar

santrafor vida veya rıdvana hava üstünlüğünü çok rahat sağlayacak. Topu indirecek ve pozisyon hadi geçmiş olsun.

Vida rakibi havadan iyi karşılayamıyor. Metriklerine bakabilirsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

N'Sakala Championship ve orta - alt Ligue bir takımlarının alıp memnun kalabileceği bir oyuncu. Burada hep kazanma baskısı olduğu için tarzı dolayısıyla ideal profile çok uymuyor.

Eğer teklif varsa düşünülebilir ama yerine kim bakılır bilmiyoruz. Yerlilerden böyle biri pek yok, 30+ oyuncu ya da performansı düşük kiralık yabancı vb olacaksa kalsın daha iyi.

Piyasada fişek bekler var, bazıları için hızlı olmak lazım. Plan varsa yapılabilir ama şu an için öyle bir durum gözükmüyor. Zaten yıldız oyuncular düşünülüyor istesek de pek bütçe kalmaz oraya gelene kadar. N'Sakala sürpriz bir teklif alırsa belki.
Herkes nsakalayı gömüyorda sadece rakibi havadan iyi karşılaması bile çok çok değerli.

Rıdvan o bölgede bütün sezon oynayamaz . Bunu defalarca anlattık defansımızın sol tarafı hava topu karşılamada zayıf

aynı anda hem vida hem rıdvan oynarsa çok çok zayıf.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

N'skala bence yersiz yere gömülüyor; geçen sezon oldukça katkı verdi, özveriyle oynadı;

defanstan ileri top taşıyabilen bir oyuncu; savunmada denildiği gibi kötü değil, bir kaç hatasıyla hemen yermek, silmek gerekmez;

herkesin defoları olabilir, vardır da... Ama totalde fiziği kuvvetli, çevik ve kondisyon olarak dayanıklı bir oyuncumuz.
İnsanların genelde futbol ve futbolcudan anladığı

-çalım atmak , top sürmek, trivela, rabona, gol, asist falan

Oysa ki gerçekler

-Topsuz oyun, ikili yer mücadelesi, ikili hava mücadelesi, pas arası, yardımlaşma, maça kötü başlasa bile oyundan

düşmeme, maça iyi başlayınca aynı şekilde devam etme, atletizm, dinamizm, topu ayağında çok tutmama, pas isabeti,

bindirme zamanlaması, oyunu okuma, tecrübe, önceden düşünebilme ve benzeri bir çok ffutbol ve utbolcu özelliği var.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2021, 11:26:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Mesela aynı şey welingtonda da var. Adam "ilk baskı ve önde karşılamada" canavar. Bir çok kez videolu şekilde anlattım

ama insanlar hala penaltı yaptırıyor falan diye takıyorlar. Bizim oyunumuzda "ilk baskı ve önde karşılama" çok önemli.

Lig için bence gayet yeterli. Fiyat performans açısından gayet iyi oyuncu. Benim de önceden şüphelerim vardı fakat hoca

doğruyu yapmış.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bir de "teknik" konusuna çok takılmamak lazım

Teknik pastanın süsüdür. Tek başına hiçbir halta yaramaz.

Bir ara Harlem basket takımı vardı hala var mı bilmiyorum. Aşırı teknik hareketler yapıyorlardı.

Futbolcu futbol oynar gösteri yapmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mesela aynı şey welingtonda da var. Adam "ilk baskı ve önde karşılamada" canavar. Bir çok kez videolu şekilde anlattım

ama insanlar hala penaltı yaptırıyor falan diye takıyorlar. Bizim oyunumuzda "ilk baskı ve önde karşılama" çok önemli.

Lig için bence gayet yeterli. Fiyat performans açısından gayet iyi oyuncu. Benim de önceden şüphelerim vardı fakat hoca

doğruyu yapmış.

N’Sakala da Welinton da dosdoğru transferler. Bedavaya oynadılar, şampiyon yaptılar. Hoca sadece Mensah’ta patladı.

Çevrimdışı mrred

Emre Mor , Muhammed Demirci aşırı teknik oldular da ne oldu ?

q7 tekniği ronaldodan iyiydi hani ? En çok geldi Türkiye liginde tutunabildi.

Oysa Larin, Umut Bulut, Olcay Şahan tekniği vasat olan oyuncular ama üçü de baya baya yüksek seviyede oynadılar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

İnsanların genelde futbol ve futbolcudan anladığı

-çalım atmak , top sürmek, trivela, rabona, gol, asist falan

Oysa ki gerçekler

-Topsuz oyun, ikili yer mücadelesi, ikili hava mücadelesi, pas arası, yardımlaşma, maça kötü başlasa bile oyundan

düşmeme, maça iyi başlayınca aynı şekilde devam etme, atletizm, dinamizm, topu ayağında çok tutmama, pas isabeti,

bindirme zamanlaması, oyunu okuma, tecrübe, önceden düşünebilme ve benzeri bir çok ffutbol ve utbolcu özelliği var.

Rıdvan’ın savunması sıfır. Adamın dibine gir, dirsek omuz vs ye ve yere at kendini. Hakemin insafına kalıyor olay. Hava topu filan zaten hiç yok.

Çevrimdışı mrred

N’Sakala da Welinton da dosdoğru transferler. Bedavaya oynadılar, şampiyon yaptılar. Hoca sadece Mensah’ta patladı.
Bide rosieri çok istemedi onun yerine santonu çok istedi. (Bu arada ben olsam ben de santonu isterdim modern bek

tanımına uyuyor) . Ama rosier bir büyük takımda olması gereken "karakter". Adam inanılmaz mücadeleci çalışkan ve

yılmıyor. Kalinicte de aynı durum var. Kalinici çok istedi fakat aboubakar geldi. (Ben olsam ben de Kalinici isterdim  :D)
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2021, 11:36:53 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Rıdvan’ın savunması sıfır. Adamın dibine gir, dirsek omuz vs ye ve yere at kendini. Hakemin insafına kalıyor olay. Hava topu filan zaten hiç yok.
Rıdvanı avrupa maçlarında delik deşik ederler.

Kendi sahamızda baskılı oynadığımız ve devamlı topa sahip olduğumuz maçlarda oynayabilir. Özellikle top bizdeyken

"bindirme zamanlaması" ve "bindirme yaptığı alanlar" çok kıymetli. O bakımdan beğeniyorum.

Diğer türlü çok zorlanır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Mesela mensah denen şuursuzda "taktik disiplin" kocaman 0 . Hiçbir aklı başıdan TD o adamla çalışmaz. Bunun en güzel

örneği Karagümrük maçı. Ljajic çıktı Mensah girdi golü yedik. Daha önce anlattım neden gol yediğimizi o yüzden tekrara

düşmeye gerek yok. Fakat öbür yandan adamın iyi tekniği var hızlanıyor. E neye yaradı şimdi ? Taktiğe uymayan oyuncu

takıma her zaman zarar verir. Tekniği isterse muhteşem olsun hiçbir önemi yok.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Fernando ya onay vermiş hoca  büyük ihtimal olacak bu transfer demiş.  M.Özen’in yayınından
Şu transfer bitsin artık adı geçenler arasında olmasını en çok istediğim transfer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1413796866714710019?s=21

Sağlam denebilecek kaynakların söylediği kadarıyla da en önemli oyuncumuzun transferi dümdüz bir şekilde gerçekleşmek üzere. Öyle burada yazıldığı gibi ejderhalara savaşmak, aşılmaz dağları aşmak gerekmiyormuş.

1.5 aydır bu forumda transfer takip edeceğiz diye hezeyan okuduk resmen.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Emojili tweet atmak da moda oldu :D

Bu Gedson işi nedir ya?
İnşallah alma şansımız vardır alırız çok güleriz.Toki taraftarı çok emin kendinden, adam yarım sezon oynadı Metin Oktay yaptılar.

Çevrimdışı Erman1903

Herkes nsakalayı gömüyorda sadece rakibi havadan iyi karşılaması bile çok çok değerli.

Rıdvan o bölgede bütün sezon oynayamaz . Bunu defalarca anlattık defansımızın sol tarafı hava topu karşılamada zayıf

aynı anda hem vida hem rıdvan oynarsa çok çok zayıf.

İki stoper ve 6 numara hava topunda iyiyse beklerin hava topu biri düşük diğeri orta seviye olması bence kabul edilebilir - ama diğer tüm ozellikler iyi olmak kaydıyla.

N'Sakala'nın zaten kontratı devam ediyor, potansiyelli - yırtık bir bek alıp koyacaksak hayır demem lakin Umut Meraş vb düşünülecekse kurcalamasak daha iyi. Yerli olarak oraya koyulabilecek tek oyuncu bana göre Cemali Sertel lakin o da Rize yaptı.

Artık duruma göre sürpriz teklif gelirse bakılabilir, olmadı bir dahaki sezona. Sezona nasıl başlayacak o da önemli, mesela geçen ara dönemde hem teknik ekip hem yönetim memnun değildi kendisinden-yerine oyuncu düşünülüyordu.

Rıdvan'ın gücünü artırması gerekiyor. Ben savunma yönünü özellikle beğeniyordum sakatlık olana kadar lakin daha sonra yüzdesini epey düşürdü. Biraz azmetmesi, ekstra çalışması lazım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Diego Costa’nın menajeri Dino Pasalic:

Diego Costa, Beşiktaş’ta Pepe, Guti, Quaresma gibi oyuncuların oynadığını biliyor. Şartlarımızı Beşiktaş’a ilettik. Bekliyoruz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şampiyonluk kutlamasını Boğaz'da yapan Beşiktaş, 2021-2022 sezonu formalarını da 14 Temmuz Çarşamba günü Boğaz'da teknede tanıtacak. (İHA)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ghezzal konusunda önemli olan zaten Leicester ile anlaşmak. Ghezza ile anlaşmak zor olmaması lazımdı zaten. Leicester ile görüşmeden, sadece Ghezzal ile anlaşmak nasıl oluyorda transferin %90 bttiği anlamına geliyor anlamadım. Ghezzal ile anlasıldıysa transferin %30' u bitmistir maksimum. Her şey Leicester' a bağlı.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bologna’nın Arnautovic transferi Beşiktaş’ın da oyuncuyu istemesiyle zora girdi.Oyuncunun menajeri Beşiktaş tarafından Türkiye’ye davet edildi.