2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269435 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nsakala ile çıkacaksak hocayı eleştiririm Rıdvanı niye oynatmadı diye, 11 oyuncuyu da ŞL level yapacak paramız yok.
Kimse öyle bisey beklemiyor zaten, nsakalayi ama ptt 1. Ligde oynatmam ben
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

söz konusu röportajı daha önce de konuşmuştuk, ben de ilgili bölümü kağıda dökmüştüm o nedenle biliyorum, orada cenk ile bir karşılaştırma yapılmıyor. zaten sergen yalçın "ekonomisi de çok büyük falan değildi yani." dedikten sonra, gelen cevabın "rakam büyük" olduğunu söylüyor. sen bir tarafından tutarsın, başkası diğer tarafından... gerçekler yerine tahminler konuşulmaya başlandığından itibaren hulk "bileklerimi kessem siyah-beyaz akar!" da diyebilir, 10 milyon imza parası da isteyebilir.
yoo bende izledim net olarak cenkle aşağı yukarı aynı maliyetteydi dedi öyle yazı falan değil canlı röportajdı

Çevrimdışı Egos

yoo bende izledim net olarak cenkle aşağı yukarı aynı maliyetteydi dedi öyle yazı falan değil canlı röportajdı

"ben devre arasında hulk'u istedim. açık söyleyeyim almadılar. ekonomisi de çok büyük falan değildi yani. yalvardım hulk'u alalım diye, almadılar. niye? işte 'ekonomi var.' dediler; 'rakam büyük.' dediler. o zaman duruyorsun, yani şimdi karşına ekonomi çıkınca otomatikman, camianı korumak adına duruyorsun. yani dese ki: biz o oyuncuyu almak istemiyoruz, dese; o zaman farklı gelişebilir olay, ama 'ekonomi' deyince, duruyorsun. ne yapayım ben şimdi? 'biz bu parayı ona ödeyemeyiz, limitimiz yok federasyonda, lisans çıkartamayız.' deyince, ne diyeceksin? hayır, çıkartabilirsiniz diyemem ki, ben de orasını bilmiyorum işin. o yüzden hem kulübü korumak adına hem de kendimizi korumak adına ekonomi devreye girdiği zaman çok konuşamıyoruz..."

Çevrimiçi murat

"ben devre arasında hulk'u istedim. açık söyleyeyim almadılar. ekonomisi de çok büyük falan değildi yani. yalvardım hulk'u alalım diye, almadılar. niye? işte 'ekonomi var.' dediler; 'rakam büyük.' dediler. o zaman duruyorsun, yani şimdi karşına ekonomi çıkınca otomatikman, camianı korumak adına duruyorsun. yani dese ki: biz o oyuncuyu almak istemiyoruz, dese; o zaman farklı gelişebilir olay, ama 'ekonomi' deyince, duruyorsun. ne yapayım ben şimdi? 'biz bu parayı ona ödeyemeyiz, limitimiz yok federasyonda, lisans çıkartamayız.' deyince, ne diyeceksin? hayır, çıkartabilirsiniz diyemem ki, ben de orasını bilmiyorum işin. o yüzden hem kulübü korumak adına hem de kendimizi korumak adına ekonomi devreye girdiği zaman çok konuşamıyoruz..."
ekonomisi çok büyük değildi limite takıldık demişler.muhtemelen cenkin bir miktar parasını kulübü ödemiştir cenk biraz daha ucuza gelmiştir.cenk muhtemelen evertondan hulkun istediğinden fazla alıyordur.

Çevrimdışı tuncaboylu

ekonomisi çok büyük değildi limite takıldık demişler.muhtemelen cenkin bir miktar parasını kulübü ödemiştir cenk biraz daha ucuza gelmiştir.cenk muhtemelen evertondan hulkun istediğinden fazla alıyordur.
Almak isteseler, ilk sene limite takılmayacak kadarını ödeyip, toplam paranın kalan kısmını kontratın ikinci senesine aktarırlardı.

Limit de limit, şimdi limitimiz geçen seneden az ama maşallah Costa, Alex, Ghezzal (tüm maaşı + bonservisi ile) hepsi geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yok abi ama tutup stoper almadık, nsakala kaldı falan diye de eleştirilir bu forumda yönetim.

Transfer anlamında çok büyük beklentiler var kardeşim camianın her alanında . Ghezzal - Costa - Teixeira erken 30lar. Çok acayip kadrolar görüyorum sen yine iyisin bunu isimlerle kendimiz yaratıyoruz, ne ara bu kadar zengin olduk bilmiyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

N'skala bence yersiz yere gömülüyor; geçen sezon oldukça katkı verdi, özveriyle oynadı;

defanstan ileri top taşıyabilen bir oyuncu; savunmada denildiği gibi kötü değil, bir kaç hatasıyla hemen yermek, silmek gerekmez;

herkesin defoları olabilir, vardır da... Ama totalde fiziği kuvvetli, çevik ve kondisyon olarak dayanıklı bir oyuncumuz.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yapabilirsin yönetim. Güveniyoruz sana

Çevrimdışı MUSTAFA_

Salih'in kollarını transfer edememişiz hala :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

N'skala bence yersiz yere gömülüyor; geçen sezon oldukça katkı verdi, özveriyle oynadı;

defanstan ileri top taşıyabilen bir oyuncu; savunmada denildiği gibi kötü değil, bir kaç hatasıyla hemen yermek, silmek gerekmez;

herkesin defoları olabilir, vardır da... Ama totalde fiziği kuvvetli, çevik ve kondisyon olarak dayanıklı bir oyuncumuz.

N'Sakala Championship ve orta - alt Ligue bir takımlarının alıp memnun kalabileceği bir oyuncu. Burada hep kazanma baskısı olduğu için tarzı dolayısıyla ideal profile çok uymuyor.

Eğer teklif varsa düşünülebilir ama yerine kim bakılır bilmiyoruz. Yerlilerden böyle biri pek yok, 30+ oyuncu ya da performansı düşük kiralık yabancı vb olacaksa kalsın daha iyi.

Piyasada fişek bekler var, bazıları için hızlı olmak lazım. Plan varsa yapılabilir ama şu an için öyle bir durum gözükmüyor. Zaten yıldız oyuncular düşünülüyor istesek de pek bütçe kalmaz oraya gelene kadar. N'Sakala sürpriz bir teklif alırsa belki.

Çevrimdışı ozankarakoc

Şunu becerdikten sonra istedikleri kadar çıkıp abuk sabuk konuşabilirler, kupa törenlerinde en önde poz verebilirler, bana her türlü uyar. :lol:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Rosier, Costa hepsini söylemiştim bir adet bilgi daha veriyim

Larinle şuan ilgilenen kulüplerden biri Lyon hem Lyonla hem Nice ile hafta içi görüşülecek.

Ersin 8 + bonus

Larin 7-8 bandına gidecek gibi duruyor.

Bakambu işi hocanın çok hoşuna gitmiş sanırım hem sol da hem ileride kullanırım olursa süper olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Fernando ya onay vermiş hoca  büyük ihtimal olacak bu transfer demiş.  M.Özen’in yayınından

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Salih'in kollarını transfer edememişiz hala :D

Her gün geliyor dediği zamanlar bizimkiler transfersizlikten kollarını yediler.

Çevrimdışı oblomov

Bizim takım enerji/sinerji ile yürüyor.
Bütün şampiyonluklar böyle geldi son 10 senedir.

Oğuzhan' ın ilk hali(Necip, Olcay vb.),
Ljajic ilk zamanları,
Gomez' li vakitler,
Cenk/ Babel aksiyonları,
Abuş' un katkıları vs. düşününce...
Aslında ruh aynı, oyuncular farklı gibi.

Fernando olur...
Costa' dan korkuyorum tek.
Sergen' e güveniyorum o konuda da.
Geride gereksiz agresif yazmış olabilirim ama...
Yönetimin beceri ve ekonomik sınırları dahilinde kötü iş yapmadığını düşünüyorum şimdiye dek.

ASAP

Çevrimdışı ardiles

Bana göre kabus olur. Futboldan soğumama neden olan iki problem aynı anda sahaya çıkmış. Biri hücum oyuncularının sahte presi, diğeri sahte bek oyuncuları.

İleri 5li yalandan pres yapar, birbirlerine el kol çekerler "Ben bunu tuttum sen de şunu tut" Orta saha boşalır. 5 0 5 oynarız. Costa Teixeira Bruma ileride gezinir. Salih ve Ghezzalın ayarı bozulur.

Rıdvan ve Rosieri 4lü defansta yalandan bek oynatacağımıza hiç transfer etmeyelim daha iyi. O kadar maliyete gerek yok.

Çevrimdışı ardiles

Arkada 3lü defans oynayıp Rosier ve Rıdvanı sağlı sollu hücum bek oynatmayacaksak, onların genç ve enerjik olmalarından istifade etmeyeceksek hiç oynatmayalım.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2021, 03:21:13 ardiles ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Arkada 3lü defans oynayıp Rosier ve Rıdvanı sağlı sollu hücum bek oynatmayacaksak, onların genç ve enerjik olmalarından istifade etmeyeceksek hiç oynatmayalım.
Zaten akan oyunda josef beklerin arasında üçlü gibi takılıyor neredeyse, rıdvanla rosier orta çizgiye kadar gelerek daha oyun kurulurken atağa çıkmaya hazır oluyorlar. Esas mevzu ghezzal ve teixeira çok sert pres yapmayan türde oyuncular, costa da eli belinde dolaşırsa, sol tarafa olcay şahan 2.0 birini almak şart olur, salih de maç boyu pres yapmak zorunda kalır, hücumda yorulmuş olur katkısı azalabilir. O yüzden santrafora daha yırtıcı bi adam koysak(mitrovic gibi) veya costanin yedeğini daha atlet, daha çok basan birisi yaparsak bizim için daha iyi olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Larinle şuan ilgilenen kulüplerden biri Lyon hem Lyonla hem Nice ile hafta içi görüşülecek.

Ersin 8 + bonus

Bakambu işi hocanın çok hoşuna gitmiş sanırım hem sol da hem ileride kullanırım olursa süper olur.
Şuraya ljajicden 2-3 bişeyler düşse, vidaya indirip yaptırsak, boyd lens ve douglastan da kurtulabildigimizden kurtulsak çok iyi bi sezon geçirmiş oluruz. Bakambu teixeira ghezzal üçlüsü de bombastik bişey olur, böyle baskın kadro gördüğümü hatırlamıyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bütün kadroya okeyim ama bruma yerine daha asker bi kanat almamız gerekecek. Bu kadar bireysel yetenek ve egoyla oynayamayız, pres gücümüzün yüksek olması için Salih ve josef yetmez. Atiba dedem de herhalde kalp krizi geçirir böyle bir kadroda bu sezon allah korusun.

Çevrimdışı underworld

Sola kenan(larin)
Salih yerine dedem oynar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tuna Akdemir: "Alex Teixeira konusunda imza parasıyla ilgili görüşmeler devam ediyor. Josef de Souza da oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Sergen hocanın kafasında hücumda solda Larin sağda Ghezzal ortada Alex Teixeira ileride Diego Costa ile böyle bir hücum hattı kurmayı istiyor."

Çevrimdışı mrred

Ersin 8 + bonus

Larini 5 e satabilirsek öp başına koy.

Herkes akıllı . Larini satma treni bence kaçtı. Doğru yaptılar. Larin satılsaydı şampiyonluk gidebilirdi.

O yüzden Larin'e ve menajerine satıştan pay vermeden o iş çözülmez.
The great gig in the sky