İki stoper ve 6 numara hava topunda iyiyse beklerin hava topu biri düşük diğeri orta seviye olması bence kabul edilebilir - ama diğer tüm ozellikler iyi olmak kaydıyla.
N'Sakala'nın zaten kontratı devam ediyor, potansiyelli - yırtık bir bek alıp koyacaksak hayır demem lakin Umut Meraş vb düşünülecekse kurcalamasak daha iyi. Yerli olarak oraya koyulabilecek tek oyuncu bana göre Cemali Sertel lakin o da Rize yaptı.
Artık duruma göre sürpriz teklif gelirse bakılabilir, olmadı bir dahaki sezona. Sezona nasıl başlayacak o da önemli, mesela geçen ara dönemde hem teknik ekip hem yönetim memnun değildi kendisinden-yerine oyuncu düşünülüyordu.
Rıdvan'ın gücünü artırması gerekiyor. Ben savunma yönünü özellikle beğeniyordum sakatlık olana kadar lakin daha sonra yüzdesini epey düşürdü. Biraz azmetmesi, ekstra çalışması lazım.
Katılıyorum çünkü futbolda tek doğru yok.
Fakat oynadığımız oyuna göre gayet kullanışlı bir oyuncu. Biz baskılı topu kaybettiğimizde hemen kazanmak isteyen ç
çoğunlukla topa sahip olmak isteyen bir takımız . O zaman bu oyunu oynamak için bütün oyuncuların messi gibi
teknik çalımcı falan olmasına gerek yok. Bütün oyuncuların uçup kaçtığını hepsinin "egosunun tavan" olduğunu
vurdumduymaz takım için değil kendi için oynayan oyuncular olduğunu hayal edelim. Topu kim kazanacak ? İkili
mücadeleye kim girecek ? Herkes topla oynamak isterse Topsuz koşuyu kim yapacak ? Bunları tartmadan o gitsin
bu gitsin demek bana mantıklı gelmiyor.
Nsakala beşiktaş seviyesinde bir bek değil özellikle şampiyonlar liginde
ama adam gerçekten bir bek oyuncusu. Caner gibi ne idüğü belirsiz el kol yapan kendine oynayan iğrenç bir adam değilBek oyuncusunun birincil görevi her zaman söylüyorum savunma yapmaktır.Geri kalan görevler ekstrasıdır.