2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274123 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Ruhumuz fakir derler ya bizde o hesap. Hayali kadromuzda bile 2.forvetimiz yok.

Var, Kenan.

Çevrimdışı worns

dinamo zagreb'in kadrosunda şu anda bruno petkovic ve mario gavranovic'in yanı sıra yeni aldıkları duje cop, kiradan dönen ve iyi oynayan-potansiyelli kulenovic hatta yine kiradan dönen andric gibi santraforlar var. ilk resmi maçlarında tabi esas oyuncuları kupada olduğundan yok, cop ve kulenovic'i kullanmışlar. şayet bruno petkovic'i satmayacaklarsa (buna bağlı tabi) mario gavranovic'i göndermeye sıcak bakabilirler. ilgilenmeye değer bir arkadaş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Var, Kenan.
Kenan ile yola çıkacaksak yine Töre'ye bakarız demek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nice, Ersin Destanoğlu için Beşiktaş’a 7 milyon Euro bonservis bedeli, 3 milyon Euro Şampiyonlar Ligi’ne katılım bonusu ve sonraki satıştan yüzde 10 pay önerdi.

3 milyon Euro bonusa sıcak bakan Beşiktaş ise 8 milyon Euro bonservis ve yüzde 20 pay istedi.(Sabah)

Çevrimdışı Erman1903

Kenan ile yola çıkacaksak yine Töre'ye bakarız demek.

Lazım olduğunda sakat değilse tabi  :lol:

Çevrimdışı kaan1903

Sözleşmesi biten bir ara bizle de anılan
Joshua King >> Watford
Robin Quaison >> Al-Ettifaq ‘a transfer olmuş.

Çevrimdışı worns

Sözleşmesi biten bir ara bizle de anılan
Joshua King >> Watford
Robin Quaison >> Al-Ettifaq ‘a transfer olmuş.

quaison hiç anılmadı ya ben yazdım durdum, larinin yerine güzel olur diye. araplar çökmüş bile. şaşırdım, bundesliga'dan talibi çıkardı, para kazanayım demiş.

king'in ada dışına çıkmayacağı belliydi.

biz esasen böyle yardımcı forvet tiplemelerine dönük bir çalışma yapmadık hiç.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2021, 18:49:57 worns ]

Çevrimdışı kaan1903

quaison hiç anılmadı ya ben yazdım durdum, larinin yerine güzel olur diye. araplar çökmüş bile. şaşırdım, bundesliga'dan talibi çıkardı, para kazanayım demiş.
Sanki haber yapmışlardı bizimle  öyle hatırlıyorum. Larin yerine  giderdi.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı worns

bu diego costa'ya hiç sıcak değilim ya ben. dört senedir doğru düzgün bir şey yaptığı yok. latinlerin bu yaşlarda geri dönüş ihtimalleri daha düşük oluyor, herkes gomez filan düşünüyor da hiç alakası olan tipler değil mental olarak. ayrıca bizim takım yıldızları da daha mütevazi, sıcak olan bir kimya üzerine kurulu. adamı çok tanıyor biliyor değilim profesyonellik anlayışı olarak ama dışarıya yansıyan kendini takımın, arkadaşlarının üzerinde görebilecek, kimyayı bozabilecek bir tip olduğu. hocanın da öncelikleri arasında değildi. tabi direk veto etmemiştir, la ligada, plde zamanında 20 küsür atıp durmuş bir adama doğrudan karşı çıkmak kolay değil, doku uyarsa ligi sallayabilir diye de düşünür herkes. ama tutma ihtimali çok düşük diyorum ben bu adamın.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hayırlı olsun :)

https://twitter.com/ctisik/status/1413501548328628228
teixeira + yedek santrafor + rosier alsınlar, başka ağzımı açmam, isterse nsakala welinton şlye çıkalım.

Çevrimdışı Alparslan

ghezzal&teixeira olmaz, biri olur gibime geliyor mali dinamiklere bakarak. ben ghezzalciyim. teixeira yerine mevcut oyuna daha uygun orta saha bulunulur.

costa konusunda da tedirginim. back upu iyi olursa olsun.
Sergen'in olmazsa olmazlarından biri diyorlar Teixeria için. Mutlaka alın diyormuş aynı Hulk gibi.
Costa konusunda tedirginiz doğru ama çok üst düzey bir forveti senelik 4m maaş altında almak bence imkansız. 2m civarı maaş ile ancak sakatlık riski büyük olan bir adamı alabiliyorsun. Umarım tutar diyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

teixeira + yedek santrafor + rosier alsınlar, başka ağzımı açmam, isterse nsakala welinton şlye çıkalım.
Daha ne isteyeceğiz ki diyeceksin ama yabancı kuralı kalkmazsa yerli kadroyu da güçlendirmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal - Costa Üzerine vay vay...

Turşu ketçap da atalım mı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oradan bir zurna dürüm rica edeyim :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Oradan bir zurna dürüm rica edeyim :D

Öz Porto Döner Salonu 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Metin Sönmez kim? Taniyan varmı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Metin Sönmez kim? Taniyan varmı?
Basketbol sayfasına gir kim olduğunu anlarsın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Yok abi ama tutup stoper almadık, nsakala kaldı falan diye de eleştirilir bu forumda yönetim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlginç  :)

Bence de doğru söylüyor. Daha bugün ghezzalin menejeriyle görüşüyorlardı leicesterla görüşmeden nasıl gelsin ki yağlı kazık olan kısım leicester zaten. Teixeira ise bonservissiz artı uzun zamandan beri uğraşımız, hocanın isteği falan bakıcak olursak gelmesi en muhtemel kişilerden.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yok abi ama tutup stoper almadık, nsakala kaldı falan diye de eleştirilir bu forumda yönetim.
Nsakala ile sampiyonlar ligi arenasina cikacaksak messi de gelse elestiririm ben, dosta korku düsmana güven veren bir solbekimiz var
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi sefaköykartali

Nsakala ile sampiyonlar ligi arenasina cikacaksak messi de gelse elestiririm ben, dosta korku düsmana güven veren bir solbekimiz var
Nsakala ile çıkacaksak hocayı eleştiririm Rıdvanı niye oynatmadı diye, 11 oyuncuyu da ŞL level yapacak paramız yok.