2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269468 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Costa sakatlıklarına baktım da abi çok sakatlanmış adam ya geçen sene aboubakarda yaşayacaklarımız çok belliyken yine aynı adam alıp orayı öyle bırakmak ne bileyim. Daha garanti bir adama gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gerçi sağlık raporları ve hoca fikrine göre değişir ama heyecanlanamıyorum ben costanın transferine. falcao gibi söğüşlemeye geliyor olabilir. Ghezzal beni en çok heyecanlandıran.

Larin benim bildiğim milli takımda. Yüz yüze görüşme yapılmadı. Menejeri para göz olabilir fakat kendisi olmayabilir. Irkçılık yapmak istemiyorum ama brezilya vs gibi ülkedekiler genelde paracı oluyor. Talisca örneğindeki gibi. Larin bir kanadalı o yüzden paradan ziyade daha çok etik değerlere önem veriyordur. O yüzden oturup yüz yüze görüşüldüğünde en azından ortalama bir satış fiyatıyla satılacağını düşünüyorum/umuyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Costa sakatlıklarına baktım da abi çok sakatlanmış adam ya geçen sene aboubakarda yaşayacaklarımız çok belliyken yine aynı adam alıp orayı öyle bırakmak ne bileyim. Daha garanti bir adama gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gerçi sağlık raporları ve hoca fikrine göre değişir ama heyecanlanamıyorum ben costanın transferine. falcao gibi söğüşlemeye geliyor olabilir. Ghezzal beni en çok heyecanlandıran.

Larin benim bildiğim milli takımda. Yüz yüze görüşme yapılmadı. Menejeri para göz olabilir fakat kendisi olmayabilir. Irkçılık yapmak istemiyorum ama brezilya vs gibi ülkedekiler genelde paracı oluyor. Talisca örneğindeki gibi. Larin bir kanadalı o yüzden paradan ziyade daha çok etik değerlere önem veriyordur. O yüzden oturup yüz yüze görüşüldüğünde en azından ortalama bir satış fiyatıyla satılacağını düşünüyorum/umuyorum.
Larin'in sözleşmesini uzatmanın bir artısı da, diğer oyunculara şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyunculara verdiğin değeri gösterir.

Oyunculardaki aidiyet duygusu artar.

"Geçen sene şampiyonlukta en çok özveri gösterip katkı sağlayan 5 oyuncuyu say" desen, 100 kişinin 99'u Larin'i ilk 5'e koyar.

Sen böyle bir adamla sözleşme yenilerken bunu da göze alacaksın. "Aynı şartlarda sözleşmeni 1 sene uzatalım" demek, ayıp bir şey.

Sene sonunda Sergen söyledi.

"Hulk ile Cenk'in maliyetleri yakındı" dedi. Cenk için 6 ay için 1 verdiysek, Hulk 1.5 sene için yaklaşık 3 istemiş demek. (Karmaşık geldiyse, matematiksel olarak izah ederim)

Bunu bile duymadıysan, zaten transfer işlerini takip etmiyorsun demektir.

Hulk'a 2 verseydin, Larin de 2 isteyecekti. Costa'ya 2.5 veriyorsan, Larin 2.5 istiyor diye kızma hakkın yok.

Dönüp dolaşıp hulk konusuna gelmekten sıkıldım. Hulk gibi yeşil kusacağım artık. Olan oldu, yanlış karar verildi. Fakat larinde hulk costaya 2.5 veriyorlar diye isteyemez. Adama derler ki hulk/costa kadar iş yaptınmı da o kadar istiyorsun derler. Evet 1 senen var fakat kayıp 2-3 senende var. Bu paraları başka kulüpte alamaz. Larin iş yaptı iyi oyuncu fakatta hulklada aynı kefeye koymasın kendini bir zahmet. Dersenki verdiği katkıya göre para alması lazım bende derim ki atiba,weliltonda 2.5 m istesin o zaman. Hadi onlar daha yaşlı dersen 2-1.5 m bandında istesinler.Hiç bir mantık larine 2-2.5 istemesini haklı çıkarmıyor.

Yüz yüze görüşmeye geldiğinde de kaçıcakmış havası veriyorsa zaten zararına 5mye falan satsınlar. Larinde yaptığı hatayı farkeder. Açık konuşayayım artısı olduğu kadar eksisi olan biri. Forvet oynayamıyor, kanatta oynayınca da bağlantı sağlayabilecek bir forvetle iş yapabiliyor ayrıca ghezzal gibi bir adama da ihtiyaç duyuyor. Yani aradığı ortamı bulamayabilir ve bir daha bu istatistiklere başka takımda çıkamayabilir. Kendini fazla nimetten saymasın, kendisi bir yıldız değil kendisi işleyen çarkın bir dişlisi olarak iş yapabilen biri. O yüzden asker maaşı almalı, yıldız değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye kalemizde kimi izleyeceğimiz belli oldu gibi:

https://www.fanatik.com.tr/besiktas-transfer-haberi-ersin-destanoglunun-nice-isi-iptal-2230454

Beşiktaş transfer haberi: Ersin Destanoğlu'nun Nice işi iptal

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu için Nice'ten kulüp aracılığıyla resmi bir teklif beklerken menajerler aracılığıyla iletilen taleplere kapılarını kapattı.

Larin'in sözleşmesini uzatmanın bir artısı da, diğer oyunculara şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyunculara verdiğin değeri gösterir.

Oyunculardaki aidiyet duygusu artar.

"Geçen sene şampiyonlukta en çok özveri gösterip katkı sağlayan 5 oyuncuyu say" desen, 100 kişinin 99'u Larin'i ilk 5'e koyar.

Sen böyle bir adamla sözleşme yenilerken bunu da göze alacaksın. "Aynı şartlarda sözleşmeni 1 sene uzatalım" demek, ayıp bir şey.

Şu kafayı da anlamıyorum, başarısız olunca oyuncu gelip ya ben başarısız oldum 1.2m sözleşme imzalayalım diyor mu hayır. Görevini yapıp başarılı olunca neden zaten değerlerinde para alan adamla uçuralım parayı. 2-2.5 milyon euroluk adam değil larin. Şuandaki maaşı bile pahalı fakat hadi şampiyon yaptı diye ufak arttırmalar olabilir. O da bana mantıklı gelmediği için satılması taraftarıyım.

https://www.fanatik.com.tr/besiktas-transfer-haberi-ersin-destanoglunun-nice-isi-iptal-2230454

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu için Nice'ten kulüp aracılığıyla resmi bir teklif beklerken menajerler aracılığıyla iletilen taleplere kapılarını kapattı.

Ben bu yönetimin adam falan satabileceğine inanmıyorum oldu da satarlarsa da vay be kazıklamışız,iyi paraya satmışız falan diyeceğimiz bir fiyata satabilme ihtimalimize hiç ama hiç inanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dönüp dolaşıp hulk konusuna gelmekten sıkıldım. Hulk gibi yeşil kusacağım artık. Olan oldu, yanlış karar verildi. Fakat larinde hulk costaya 2.5 veriyorlar diye isteyemez. Adama derler ki hulk/costa kadar iş yaptınmı da o kadar istiyorsun derler. Evet 1 senen var fakat kayıp 2-3 senende var. Bu paraları başka kulüpte alamaz. Larin iş yaptı iyi oyuncu fakatta hulklada aynı kefeye koymasın kendini bir zahmet. Dersenki verdiği katkıya göre para alması lazım bende derim ki atiba,weliltonda 2.5 m istesin o zaman. Hadi onlar daha yaşlı dersen 2-1.5 m bandında istesinler.Hiç bir mantık larine 2-2.5 istemesini haklı çıkarmıyor.

Yüz yüze görüşmeye geldiğinde de kaçıcakmış havası veriyorsa zaten zararına 5mye falan satsınlar. Larinde yaptığı hatayı farkeder. Açık konuşayayım artısı olduğu kadar eksisi olan biri. Forvet oynayamıyor, kanatta oynayınca da bağlantı sağlayabilecek bir forvetle iş yapabiliyor ayrıca ghezzal gibi bir adama da ihtiyaç duyuyor. Yani aradığı ortamı bulamayabilir ve bir daha bu istatistiklere başka takımda çıkamayabilir. Kendini fazla nimetten saymasın, kendisi bir yıldız değil kendisi işleyen çarkın bir dişlisi olarak iş yapabilen biri. O yüzden asker maaşı almalı, yıldız değil.

Niye isteyemiyor?

Costa bizim şampiyonluğumuzda katkı mı yaptı? Costa'yı alıp tekrar satma ihtimalin var mı? Costa'ya devre arasında 10 milyonluk teklif geldi mi?

Transferde maaş her zaman oyuncunun geçmişine değil geleceğine de verilir. Costa 5 sene önce iyi oynadı, Larin de önümüzdeki 5 sezon iyi oynama ihtimali yüksek bir adam.

Atiba, Welinton ne alaka? Hücum oyuncularının maaş ortalaması defans oyuncularından daha fazladır, neyi neyle kıyaslıyorsun?

Ghezzal gibi adama ihtiyaç falan duyduğu da yok, Ghezzal'ın Larin'e koca sezonda yaptığı asist sayısı 2. Evet 2.

Hadi Rosier gibi bir beke ihtiyaç duyuyor desen, neyse, ne yapalım yani. Tek başına topu alıp 20 gol atacak kanat değilse para etmez mi?

Bırak Beşiktaş'ı, Türkiye'de son 10 senedir kanat oynayıp 19 gol 6 asist yapan kaç oyuncu olmuş?

Çevrimdışı Egos

Sene sonunda Sergen söyledi.

"Hulk ile Cenk'in maliyetleri yakındı" dedi. Cenk için 6 ay için 1 verdiysek, Hulk 1.5 sene için yaklaşık 3 istemiş demek. (Karmaşık geldiyse, matematiksel olarak izah ederim)

Bunu bile duymadıysan, zaten transfer işlerini takip etmiyorsun demektir.

Hulk'a 2 verseydin, Larin de 2 isteyecekti. Costa'ya 2.5 veriyorsan, Larin 2.5 istiyor diye kızma hakkın yok.

bunu nerede dediğini hatırlıyor musun ağabey?

Çevrimdışı tuncaboylu

bunu nerede dediğini hatırlıyor musun ağabey?
26 Mayıs'ta Aspor röportajında söyledi.

Yasaklı Link.com/m/futbol/sergen-yalcin-dan-aboubakar-ve-hulk-aciklamasi-yalvardim-h42984.html

https://www.fanatik.com.tr/besiktas-transfer-sergen-yalcindan-flas-hulk-aciklamasi-yalvardim-video-2222588

Linkleri siliyor nedense
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2021, 14:21:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı kaan1903

Yalan haber  Ertan Süzgün daha dün yayında söyledi Resmî görüşmeler başladı diye. Şuan pazarlık aşamasındayız.
Hulk konusunda da yanılıyorsun yarım dönem için 1,5 M’ dan senelik 3 M istiyordu hoca birbirine yakın derken Cenk 1.25 M aldı yarım dönem onu kastetmiştir. Bir de Hulk 2,5 senelik sözleşmede diretiyordu. Toplam maliyet 6 Milyonu buluyordu.  Ama keşke alınsaydı tabi. O ayrı mesele şuan ismi geçenlere de hemen hemen aynı paralar verilecek.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Larin'in satılmasının meraklıları amma da çokmuş...

Şampiyonlukta en büyük katkısı olanlardan biri;

ayrıca tanıdığımız (karakter/oyun tarzı/yetenekleri/..), kendini geliştirebilen +üstüne koyarak giden, takımda uyum sağlamış, kolej havasının oluşmasında katkısı olan, sorun çıkarmadan işini en iyi şekilde yapan bir oyuncumuz...

Göndermekten önce yönetim böyle kişileri elimizde tutmasını bilsin... Takımdaki beraberliği, kolej ortamını korumayı ve sürdürmeyi sağlamalıyız; başarıya götüren en önemli etkenlerden biridir bu.

Zamanı gelince herkes gidebilir satılabilir vs. ama o zaman şu an değil.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Larin'in satılmasının meraklıları amma da çokmuş...

Şampiyonlukta en büyük katkısı olanlardan biri;

ayrıca tanıdığımız (karakter/oyun tarzı/yetenekleri/..), kendini geliştirebilen +üstüne koyarak giden, takımda uyum sağlamış, kolej havasının oluşmasında katkısı olan, sorun çıkarmadan işini en iyi şekilde yapan bir oyuncumuz...

Göndermekten önce yönetim böyle kişileri elimizde tutmasını bilsin... Takımdaki beraberliği, kolej ortamını korumayı ve sürdürmeyi sağlamalıyız; başarıya götüren en önemli etkenlerden biridir bu.

Zamanı gelince herkes gidebilir satılabilir vs. ama o zaman şu an değil.

Bu sene Larin ile devam edilecekse sözleşme uzatılmalı.
Bu durumda kaç para verilmeli ki Larin kalır?

Çevrimdışı Egos

26 Mayıs'ta Aspor röportajında söyledi.

https://www.fanatik.com.tr/besiktas-transfer-sergen-yalcindan-flas-hulk-aciklamasi-yalvardim-video-2222588

Linkleri siliyor nedense

söz konusu röportajı daha önce de konuşmuştuk, ben de ilgili bölümü kağıda dökmüştüm o nedenle biliyorum, orada cenk ile bir karşılaştırma yapılmıyor. zaten sergen yalçın "ekonomisi de çok büyük falan değildi yani." dedikten sonra, gelen cevabın "rakam büyük" olduğunu söylüyor. sen bir tarafından tutarsın, başkası diğer tarafından... gerçekler yerine tahminler konuşulmaya başlandığından itibaren hulk "bileklerimi kessem siyah-beyaz akar!" da diyebilir, 10 milyon imza parası da isteyebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

söz konusu röportajı daha önce de konuşmuştuk, ben de ilgili bölümü kağıda dökmüştüm o nedenle biliyorum, orada cenk ile bir karşılaştırma yapılmıyor. zaten sergen yalçın "ekonomisi de çok büyük falan değildi yani." dedikten sonra, gelen cevabın "rakam büyük" olduğunu söylüyor. sen bir tarafından tutarsın, başkası diğer tarafından... gerçekler yerine tahminler konuşulmaya başlandığından itibaren hulk "bileklerimi kessem siyah-beyaz akar!" da diyebilir, 10 milyon imza parası da isteyebilir.

Sergen'in ekonomisi çok da büyük değildi demesinin, senelik talebin 2.5'tan fazla olmadığı sonucuna varıyorum ben.

Sen "Sergen kalender adam, onun gözünde 3 milyon bile  büyük para değil" dersen, ona da saygı duyarım.

Neyse, konu nereden Hulk'a geldi, onu da anlamadım. Dediğim basit.

Sen 2.5 milyonla Hulk'u da alsan, Costa'ya 2.5 milyon da teklif etsen; bu Larin'in 2.5 istemesini haklı zemine taşır.

Bunu kabul ederek, oyuncunun menajerini ikna edeceksin. Adamın menajeri oyuncusu kariyer sezonu geçirmişken, imza parası için 1 sene daha belirsizliği göze alacak kadar aptal olamaz.

Çevrimdışı can1903

Ghezzal ve Teixeiranın ikisininde bize bu kadar yakın olması beni heyecanlandırıyor.  :super: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Bu taraftar Hulk'u yazın istemedi, seneler önceki Porto maçından beri hayalini kuruyorlar. Adamın aşağı yukarı bilinen bir maliyeti var, şimdi bakılan as santraforlardan daha yukarı değildir. 1,5 Senelik sözleşmede aşırı yüksek imza parası olmaz ama öyle 1,5 sezon 3Milyona falan da oynamaz - toplam maliyet 4-4,5 civarı bir şeydir. Sen bu adamla konuşmuşsun maliyetleri de öyle uçuk kaçık değilmiş ki basına biz Hulk ile ilgileniyoruz diye söylüyorsun. Eğer bütçenin aşırı üstündeyse ve bunu konuşuyorsan zaten yöneticilik nedir bilmiyorsun demektir. Bu oyuncuyu almayıp gidip yarım sezon için 1,3 alan sakat topçu getirirsen taraftar konuşur tabi - Hulk futbolu bırakana kadar konuşacaklar.

İsmi piyasaya vermek onu almamaktan çok daha büyük bir hataydı, bu amatörlüğü yapan sonuçlarına katlansın.

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2021, 15:10:34 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal ve Teixeiranın ikisininde bize bu kadar yakın olması beni heyecanlandırıyor.  :super: :super:

İkisini birden almak mümkün değil, 3M gibi çerez parasına falan da bırakmazlar Ghezzal'ı. Onun ortadoğulu menajerine fazla inanmayın, 3M bonservise bırakırlar herhalde diye oyuncuya en yüksek maaşı almanın peşinde. Anlaşıp Leicester'a gittiğinde Kapı 5M'den açılır oyuncu 2,5 net maaştan aşağısını kabul etmez. Bonuslarla 3-3,5 civarından aşağı zor gelir Ghezzal. Oyuncu 30'una geliyor, mümkün olan en iyi sözleşmeye imza atmak isteyecektir ve o parayı veren kulübün bizimki olması %1 falan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1413472000404754434
Şimdi bu adam Leicester'ı 3 milyon bonservise ikna ederse, fazladan 500 bin Euro almayı haketmiyor mu?

Kabul etmesek de, işler böyle yürüyor.

Çevrimdışı Erman1903

Şimdi bu adam Leicester'ı 3 milyon bonservise ikna ederse, fazladan 500 bin Euro almayı haketmiyor mu?

5M teklif yapanlar çoktan olmuştur bile, bizim ligden kulüpler dahil. O kendi yolunda 3M'a bırakırlar diye oyuncuya alabileceği en yüksek maaşı koparmanın peşinde. Bunu gözeten kulüplerden yüksek teklifleri toplayacak, Leicester ile anlaşabilene Ghezzal'ı yollayacak. Leicester bu, çatladı kapı spor değil 3M'e 12M değeri olan oyuncuyu onlardan alamazsın, sonraki satışlarını da etkiler. Eğer kafası çalışan birileri varsa kenarda oturtur ama yine de satmaz o paraya istatistik yapan oyuncuyu.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2021, 15:36:08 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

5M teklif yapanlar çoktan olmuştur bile, bizim ligden kulüpler dahil. O kendi yolunda 3M'a bırakırlar diye oyuncuya alabileceği en yüksek maaşı koparmanın peşinde. Bunu gözeten kulüplerden yüksek teklifleri toplayacak, Leicester ile anlaşabilene Ghezzal'ı yollayacak.
İngiliz takımları için 1-2 milyon çok önemli değil, oyuncunun tercihine saygı gösterebilirler.

West Ham 3 sene önce 36'ya aldıkları Felipe Anderson'u 3 milyona gönderdi mesela.

Çevrimdışı Erman1903

İngiliz takımları için 1-2 milyon çok önemli değil, oyuncunun tercihine saygı gösterebilirler.

West Ham 3 sene önce 36'ya aldıkları Felipe Anderson'u 3 milyona gönderdi mesela.

Yüzde 50'sini alacaklar 3M'e, o da daha net değil.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

5M teklif yapanlar çoktan olmuştur bile, bizim ligden kulüpler dahil. O kendi yolunda 3M'a bırakırlar diye oyuncuya alabileceği en yüksek maaşı koparmanın peşinde. Bunu gözeten kulüplerden yüksek teklifleri toplayacak, Leicester ile anlaşabilene Ghezzal'ı yollayacak. Leicester bu, çatladı kapı spor değil 3M'e 12M değeri olan oyuncuyu onlardan alamazsın, sonraki satışlarını da etkiler. Eğer kafası çalışan birileri varsa kenarda oturtur ama yine de satmaz o paraya istatistik yapan oyuncuyu.
Yani bahsedilen rakamlara bu futbolcu için hiç mantıklı değil. İnsanlara boşuna ümit pompalanıyor sonra üzüntüsü de fazla oluyor. Benim için lig bittiğinde Ghezal olayı da bitmişti. Ha eğer yönetim bu işi kotarırsa da helal olsun derim ama olmayacak dua gibi geliyor bana. Oyuncu bizi ne kadar çok istese de artık bi tarihten sonra kulübünün ve  kendisinin kafasındaki rakamı verene gidecektir. Umarım yönetimin buna göre planları da vardır.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Sende menejerlere para verelim de verelim diyorsun sadece  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Abi menajeri Mitrovic işine de giriyor bu arada. Menajerle aramız çok iyi, hatta kulübün tek iyi olduğu menajer şuan. Herif 3.5 aşağısına %100 bitiricem demiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..