2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2267957 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Şu Danimarkalı Vestergaard gibi bir stoperimiz olacak mı acaba?

olmayacak abi :)

olmuş halini zaten alamayız. olmamışını da olduramayız brondby'den alıp. oyuncuyu vaktiyle bundesliga'dan değilde tsl'den alsalardı ve kendini erken kurtaramasaydı servet çetin gibi bişey olurdu.

genelde bizde büyük liglere gidip gelişen oyunculara yönelik biz bunları niye bulamıyoruz tavrı oluyor. ama aslında temel neden bizim aldığımızı da geliştiremiyor olmamız. yaratıcı, serbest oynamayı seven hücumcular için türkiye iyidir. onun da genci gelişmez ama özgüven kazanması gereken kazanır. taktik açıdan gelişmesi gereken oyuncular içerisinde ise ben türkiye'ye gelip mesafe kateden hiç hatırlamıyorum. genelde olduklarından da geri gidiyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

olmuş halini zaten alamayız. olmamışını da olduramayız brondby'den alıp. oyuncuyu vaktiyle bundesliga'dan değilde tsl'den alsalardı ve kendini erken kurtaramasaydı servet çetin gibi bişey olurdu.

genelde bizde büyük liglere gidip gelişen oyunculara yönelik biz bunları niye bulamıyoruz tavrı oluyor. ama aslında temel neden bizim aldığımızı da geliştiremiyor olmamız. yaratıcı, serbest oynamayı seven hücumcular için türkiye iyidir. onun da genci gelişmez ama özgüven kazanması gereken kazanır. taktik açıdan gelişmesi gereken oyuncular içerisinde ise ben türkiye'ye gelip mesafe kateden hiç hatırlamıyorum. genelde olduklarından da geri gidiyorlar.

Haklısın, bize parlatınca parıldayacak elmas verseler onu bile çöpe çevirme becerisine sahibiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1413108672717275139
Bizimde buna karşılık trajikomik maaş pazarlıkları içine girmeden abartmadan incitmeden bu oyuncuları Bu renklere bağlamamız gerekir
Çok beğeniyorum bu adamı Ghezzal ve Rosier çok forma sattırır
Alınsınlar 1 Ghezzal 1 Rosier forması alıcam

Çevrimdışı Erman1903

benim hasic'den hala umudum var. 2001'li, bir yıl kaybetmesi çok koymaz. tabi psikolojisini bilmiyorum oyuncunun dirayetli, moralli gibi geliyor. senenin ikinci yarısında şöyle rehabilite edici, süre alabileceği bir yer bulsak kiralasak da iyi olabilir.

fernando bana da zor geliyor, hele yabancı sınırı-salih gibi durumlardan sonra. muhtemelen bir yerde josef-fernando-teixeira güzel olur denildi bizim gibi, bi tasarım yapıldı, oyuncuyla bir ayı geçkin süredir haberimiz yapılıyor. ama şartlar tahminen yoğunluğumuzu azaltmıştır.

Artık bilemiyorum, bizde şans bulmasını zor görüyorum. Bidonlar top oynayacak diye patates ettik, yarısını menajerine vermiştik ona da iyi bahane oldu.

Çevrimdışı kaan1903

Ghezzalla 2.25 m önermişiz süre istemişler  yarın bir daha görüşme olacakmış Leicester da 3 m onay verirmiş. Eğer bu rakamlara biterse sudan ucuz . İnşallah olacak bu transfer

https://twitter.com/deportesreports/status/1413124066530185216?s=21
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2021, 16:20:39 kaan1903 ]

Çevrimdışı GreenBook

Güzel şeyler olmaya başladı hadi inşallah

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzalla 2.25 m önermişiz süre istemişler  yarın bir daha görüşme olacakmış Leicester da 3 m onay verirmiş. Eğer bu rakamlara biterse sudan ucuz . İnşallah olacak bu transfer

Bu maliyetle alınabilirse, büyük iş başarılmış olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Karar kulüplerin başvurusu sonrası geçen yıl olduğu gibi ertelenecekti. Ama Galler maçından sonra ipler koptu 1 gün sonra değişmeyeceğini ilan ettiler. Bu net içerden bilgidir.

Abdülkerim konusunda da somut bir şeyler olmadan yorum yapmayacağım. Hiçbir transfer hakkında medyada yazanlarla yorum yapılmaz
Kulüpler madem istemiyorlar yabancı sınırını, o zaman ortak karar alıp maçlara çıkmayıp boykot edecekler. Bak o zaman değişir mi değişmez mi? Ama bu karar malesef federasyon dışından başka yerlerden geliyorsa o zaman kulüplerde karşı çıkmaya cesaret edemiyorlar sanıyorum. Dünyanın hiç bir ülkesinde milli takım için koskoca bir organizasyonun yapısı değiştirilmez.

Çevrimdışı Alparslan

teixeira'yı hoca söylenilen kadar istiyorsa yapıyı değiştirmeyi düşünüyor demektir. bu oyuncuyu sol iç gibi kullanamayız, hem oyuncuyu ikna etmek zor olur hem de yapabileceklerinden kaybederiz. yıllardır üç orta saha görememekten yakındığım için yeteneğine rağmen favorim değil bu oyuncu ama alırsak forvet arkası oynatmak gerekir. esasen hoca teixeira istiyorsa fernando'yu da istemesine şaşırmam. josef-fernando çift pivot gibi önlerinde teixeira rollerin çok iyi oturacağı bir yapı. salih'le ne olur tam bilemiyorum.
Bu dediğin malesef olmayacak. Çünkü ucube bir yabancı sınırı getirdiler. Salih'i oynatmak zorundayız. Kaleci dışındaki mevkilerde düzgün yerli oyuncumuz malesef yok. Rıdvan ve Salih ilk 11 de oynamak zorunda bence. Ya da alırsan Larin'in yerine Kenan Karaman oynatabilirsin en fazla. Josef Necip yapıp oynayabilir belki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Dünya gözüyle şımaykıl gibi bir kaleciyi bu şanlı formada görebilecek miyim acaba? Müthiş kaleci, müthiş güven veriyor. Çok iyi havası var. Bizim böyle bir kalecimiz olsa 3-4 şampiyonluk daha alırdık.
Bence göremeyeceksin. Kaleci dahil bu seviyedeki tüm oyuncuların maaşları minimum 3m düzeyinde. 3m maaşlar iyi takımlardaki normal maaşlar artık. Ama biz malesef ekonomik koşullardan ötürü bu maaşların yanına bile yaklaşamıyoruz artık. Bir oyuncu keşfedip oynatır ve çok üst düzey verim alırsın o başka. Ama onun dışında olması çok zor bence. Ayrıca yabancı sınırı da geldi. Kalede yabancı kullanmak çok büyük lüks olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleciyi stoperin birini ve sol beki yerli yapıp Josef Fernando ve Teixeira orta sahasını mutlaka kurmaliyız.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ghezzal ve Roiser yönetimin sınavı olacak dedik ama sanırım zorda olsa geçecek gibiler.
Hele hele bu fiyatlara olursa tebrik ederiz, güzel iş başarmış olacaklar.  :super:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kulüpler madem istemiyorlar yabancı sınırını, o zaman ortak karar alıp maçlara çıkmayıp boykot edecekler. Bak o zaman değişir mi değişmez mi? Ama bu karar malesef federasyon dışından başka yerlerden geliyorsa o zaman kulüplerde karşı çıkmaya cesaret edemiyorlar sanıyorum. Dünyanın hiç bir ülkesinde milli takım için koskoca bir organizasyonun yapısı değiştirilmez.

İşin ironik tarafı milli takım için olmadığının herkes farkında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Valla bu rakamlara müthiş iş başarmış olurlar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu rakamlara Ghezzal, yine yakın bonservis ve daha az maaşla Rosier, free Teixeira ve bir tane sağlam santrafor getirsinler, işin yüzde 80ini tamamlamış olacaklar zaten. Geriye Larinle uzatmak, Ersin giderse yerli kaleci alma, olursa yerli stoper(kaan, mert vs.), yedek santrafor vs. kalır.

Çevrimdışı Alparslan

Taktik anlamda bir oyuncunun gelişebilmesi için öncelikle taktik bilen, oyun planı oluşturabilen teknik direktör olması gerekiyor. Bizim yerli hocaların tamamı emin olun hiç birisini bilmiyordur. 10 yıl geriden geldiğimizi düşünüyorum. Bence Türkiye'de çok ciddi bir teknik direktör yeterliliği sorunu var. Sergen neden Texeira istiyor bu kadar. Aslında uluslararası arenada çok yeterli bir oyuncu olmamasına rağmen bu ülkede geride kapanıp çanakkale geçilmez yapan tüm takımları bu sayede aşabileceğini biliyor. Yetenekli bir savunma oyuncusu bulsan bile dediğin gibi onu taktik anlamda geliştirmemiz imkansız bu ortamda.

Çevrimdışı Alparslan

İşin ironik tarafı milli takım için olmadığının herkes farkında.
Malesef farkında. Birileri Türk çocukları oynasın dediği için oluyor. Basketbola neden karışmadılar şaşırdım. Efes neden yabancılarla şampiyon oldu demediler. Umarım bir şekilde bu federasyonu devirirler ama çok zor görünüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Malesef farkında. Birileri Türk çocukları oynasın dediği için oluyor. Basketbola neden karışmadılar şaşırdım. Efes neden yabancılarla şampiyon oldu demediler. Umarım bir şekilde bu federasyonu devirirler ama çok zor görünüyor.
Kimse koltuğa çivi çakmadı. Bu zihniyet elbet gidecek. Zaten gitmese de borçlar konusu çözülürse serbest bırakırlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup