Bomboş bir konuşma derken isim vermeden bahsettim. Hulk dediler herkeste hulk beklentisi oluştu.
Yine teixeiralar bilmem neler havada uçuşuyor. Vermeyin isimleri. Ya da 1-2 tane yem verin tamam susalım.
Hulkla ilgileniyoruz demişlerdi, teixeirala görüşmeler olumlu gidiyor demişlerdi bir kaç gün önce. Yani teixeirada daha da olumlu konuştu. Şimdi teixeira olmazsa baya sallayacaklar.
Gerçi belki de verdiği bütün isimler yemdir. Yerlerine genç ve iyi oyuncular bakıyorlardı. Bunun da şöyle bir dezavantajı var diyelim geldiler tutmadı oyuncular. Direk yönetime sallanır.
O yüzden en önemlisi karışım. Yani temel çarkları sen kaliteli dolduracaksın ki diğer ufak tefek çarkları veya daha önemsiz mevki/rolleri gençleri alabilesin. Böylelikle hem onları parlatırsın, hem yaşlılardan verim alırsın hem de başarılar gelir.
Bu arada yine de ançtan daha iyi konuşuyor kocadağ ama hala yetersiz. Beni en çok ürküten kısım ise boyd meselesinde yanlış hatırlamıyorsam hocayla konuşacağız sonra bakacağız daha belli değil gibi bir şey dedi. Yani temmuz oldu be kardeşim. Hala satılacaklar alınacaklar belli değil mi yani.
@Erman1903 plan program falan derken ben burda gereksiz beklentiye giriyorsun demiştim tahmin ettiğim gibi yönetim yine günlük hareket edecek. İnşallah şansları rastgider ne diyelim. Kadro mühendisliği falan yine hak getire.