2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2271407 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Videolarına baktım beğendim. İstatistikleri de iyi.

Çok kısa, çelimsiz.
Bizim ligde ayağını eline verirler. Gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba ile 300 bin euro nun pazarlığını yapan yönetim Ghezzal ve Rosier e o paraları verirmi orasıda muamma ya ,
Neyse bakalım
Atibaya bu muamele ayıp bana göre
Atiba da kaç senedir Türkiye'de, neden hala Euro teklif ediliyor sözleşme?

TL cinsinden teklif etmeleri lazım. :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bomboş bir konuşma derken isim vermeden bahsettim. Hulk dediler herkeste hulk beklentisi oluştu.
Yine teixeiralar bilmem neler havada uçuşuyor. Vermeyin isimleri. Ya da 1-2 tane yem verin tamam susalım.
Hulkla ilgileniyoruz demişlerdi, teixeirala görüşmeler olumlu gidiyor demişlerdi bir kaç gün önce. Yani teixeirada daha da olumlu konuştu. Şimdi teixeira olmazsa baya sallayacaklar.

Gerçi belki de verdiği bütün isimler yemdir. Yerlerine genç ve iyi oyuncular bakıyorlardı. Bunun da şöyle bir dezavantajı var diyelim geldiler tutmadı oyuncular. Direk yönetime sallanır.

O yüzden en önemlisi karışım. Yani temel çarkları sen kaliteli dolduracaksın ki diğer ufak tefek çarkları veya daha önemsiz mevki/rolleri gençleri alabilesin. Böylelikle hem onları parlatırsın, hem yaşlılardan verim alırsın hem de başarılar gelir.

Bu arada yine de ançtan daha iyi konuşuyor kocadağ ama hala yetersiz. Beni en çok ürküten kısım ise boyd meselesinde yanlış hatırlamıyorsam hocayla konuşacağız sonra bakacağız daha belli değil gibi bir şey dedi. Yani temmuz oldu be kardeşim. Hala satılacaklar alınacaklar belli değil mi yani. @Erman1903 plan program falan derken ben burda gereksiz beklentiye giriyorsun demiştim tahmin ettiğim gibi yönetim yine günlük hareket edecek. İnşallah şansları rastgider ne diyelim. Kadro mühendisliği falan yine hak getire.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Arnautovic iyi olur gelirse. Hırçın ve savaşçı bir oyuncu. Piyasası yüksek. Zor.

Kim gelirse gelsin Aboubakar'ı arayacağız zaten. Fener'e attığı ilk golü atacak adam yok bu ülkede. Bakalım Sergen hocam bir çözüm bulabilecek mi?

Arnautovic iyi olur gelirse. Hırçın ve savaşçı bir oyuncu. Piyasası yüksek. Zor.

Bizim gençler gfjmfj diye bir çocuk var ya o, hasic belki de ljajic dalmasın adama  :lol:

Çevrimdışı worns

Bizim gençler gfjmfj diye bir çocuk var ya o, hasic belki de ljajic dalmasın adama  :lol:

Başlarına bi tito buluruz bişey olmaz. Vida olabilir.

Çevrimdışı worns

Atiba ilk kampa katılırsa şaşırırım. Vaay kesenin ağzını açmışlar derim :)

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/BarnsleyFC/status/1410531122174386177

:)

Ben bu çocuğu iş yapar buluyorum burda eskiden yazmıştım bir kaç. Ne oldu bizle haberi mi çıkmış?

Çevrimdışı Erman1903

Bomboş bir konuşma derken isim vermeden bahsettim. Hulk dediler herkeste hulk beklentisi oluştu.
Yine teixeiralar bilmem neler havada uçuşuyor. Vermeyin isimleri. Ya da 1-2 tane yem verin tamam susalım.
Hulkla ilgileniyoruz demişlerdi, teixeirala görüşmeler olumlu gidiyor demişlerdi bir kaç gün önce. Yani teixeirada daha da olumlu konuştu. Şimdi teixeira olmazsa baya sallayacaklar.

Gerçi belki de verdiği bütün isimler yemdir. Yerlerine genç ve iyi oyuncular bakıyorlardı. Bunun da şöyle bir dezavantajı var diyelim geldiler tutmadı oyuncular. Direk yönetime sallanır.

O yüzden en önemlisi karışım. Yani temel çarkları sen kaliteli dolduracaksın ki diğer ufak tefek çarkları veya daha önemsiz mevki/rolleri gençleri alabilesin. Böylelikle hem onları parlatırsın, hem yaşlılardan verim alırsın hem de başarılar gelir.

Bu arada yine de ançtan daha iyi konuşuyor kocadağ ama hala yetersiz. Beni en çok ürküten kısım ise boyd meselesinde yanlış hatırlamıyorsam hocayla konuşacağız sonra bakacağız daha belli değil gibi bir şey dedi. Yani temmuz oldu be kardeşim. Hala satılacaklar alınacaklar belli değil mi yani. @Erman1903 plan program falan derken ben burda gereksiz beklentiye giriyorsun demiştim tahmin ettiğim gibi yönetim yine günlük hareket edecek. İnşallah şansları rastgider ne diyelim. Kadro mühendisliği falan yine hak getire.

Biz bunu biraz da içerideki idealist kişilere 'eğer varsa' gaz verme adına söyledik ama yine eller kollar bağlı moda geçmiş görünüyoruz. Ben açıkçası yerliler hariç sezon içinde belirlenen 1-2 f/p adam alınır diye düşünüyordum. Pek öyle olmadı, anlaşılan yine en zor transferlere kilitlendik onlar olmazsa kalan seçeneklere gidilecek bu yüzden hamle yapamıyoruz.

Çevrimdışı GreenBook

3,750 bin ücret istediği doğruysa Ghezzal’in  gereği yok
Ben pek zannetmiyorum bukadar isteyeceğini maksimum 2,5 m verilebilir
Yönetim almamak için dümen yapıyor gibime geldi alamayacağı oyuncuyu yüksek ücret istediği haberleri aracılığıyla taraftarı oyuncudan soğutma taktikleri Fikret orman döneminden sonra sona erdi diye biliyorduk..
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2021, 16:22:10 GreenBook ]

Bizim gençler gfjmfj diye bir çocuk var ya o, hasic belki de ljajic dalmasın adama 
Karakteri bozuk bir tip biraz. Huzuru bozabilir gelirse. Sörloth daha iyi olur.

Çevrimdışı worns

İdeal düzende makul maaş dengesi içerisinde 3 4 oyuncuya 3 milyon civarında yıllık ücret ödeme lüksümüz olur. Ghezzal de bunlardan biri olmayı hakeder. Bizde problem eldeki verimsiz kontratlar. Zaten bu maaş bandında vida-ljajic var. İkincisi hakkında konuşmaya bile gerek yok. Vida hadi geçen sene performans verdi. Ama idealde yine de stoper için ayrılmaz bu bütçe. Santrafor ve bir iki yaratıcı ofansif oyuncu için ayrılır.

Çevrimdışı levitate

ırkçılık mevzularına bulaştı, biz alırız sonra men yer elimizde kalır :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ghezzalın menejeri de Türkiye'ye geliyordu.
demek menejeri getirtmek için erdalı uzaklaştırdılar :D

Çevrimdışı can1903

demek menejeri getirtmek için erdalı uzaklaştırdılar :D
Erdal t adlı yöneticimiz etrafında şekil yapıyormuş Rosierle Ghezzalı Beşiktaşa bağışlayacağım diye şovmen herif bağışlasında görelim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Messi boştamiş, cöksekmi ? 😊
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi sefaköykartali

3,750 bin ücret istediği doğruysa Ghezzal’in  gereği yok
Ben pek zannetmiyorum bukadar isteyeceğini maksimum 2,5 m verilebilir
Yönetim almamak için dümen yapıyor gibime geldi alamayacağı oyuncuyu yüksek ücret istediği haberleri aracılığıyla taraftarı oyuncudan soğutma taktikleri Fikret orman döneminden sonra sona erdi diye biliyorduk..
2.5 + 750 bin başarı bonusundan fazlası bence de çok olur. Kabul etmezse de 1 yılı kalmış Ounasa daha az verip çözeriz