2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274569 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Uzun zamandır Fener olduğu belli 1-2 aydır söylüyorum. Muhtemelen biraz imza parası da almıştır - 1,5 Altı maaş almaz, ben vermem ama onlar için doğru transfer. Sağ stoper - Szalai ile oynatmaya uygun garantici bir tarzı var.

Bize yabancı sağ olmaz şu an, yerli sol stoper olarak Bardakçı falan var bana göre onlar da o kadar bizlik değil. O yüzden sol stoperi yabancı seçmek bence şu an için daha mantıklı.

bence yabancı solla konuyu kapatırız. yerli niye düşünüyoruz bilmiyorum ama rotasyonda para harcamaya değer rolü olmayacak gibi.

vida-welinton kalıyor varsayıyorum tabi.

Çevrimdışı worns

Yok yahu zaten beğendiğimden değil.
Bereketli takımız vesselam kimle adımız geçse adamlar performans yapıyor.

o doğru, vaclik'te çok iyi turnuva geçiriyor, piyasası yükseliyordur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Uzun zamandır Fener olduğu belli 1-2 aydır söylüyorum. Muhtemelen biraz imza parası da almıştır - 1,5 Altı maaş almaz, ben vermem ama onlar için doğru transfer. Sağ stoper - Szalai ile oynatmaya uygun garantici bir tarzı var.

Bize yabancı sağ olmaz şu an, yerli sol stoper olarak Bardakçı falan var bana göre onlar da o kadar bizlik değil. O yüzden sol stoperi yabancı seçmek bence şu an için daha mantıklı.

Kadrolarında o kadar çok stoper var ki, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Szalai, Serdar, Tisserand, Lemos, Sadık, Zanka varken, 7. stoperi aldılar. Hadi son 3'ünü gönderseler bile, yine saçma şekilde kalabalık bir rotasyon var.

Bize dönersek, Vida gitmeyecekse yabancı stoper almamak lazım artık.

Mert Çetin'i satın alma opsiyonu ile kiralayabiliriz.

Geçen sene Fatih Aksoy'u yok yere göndermesek, şimdi o da rotasyona girerdi

Çevrimdışı Erman1903

Ukrayna' da golü atan genco bizim gündemimize gelmişti.
Dovbyk' te yalan oldu.

Bizlik birileri pek yok Ukrayna'da, özellikle ofansif olarak. Ruslardan değişik oyuncular çıkabiliyor Andrey Mostovoy diye bir oyuncu çarptı gözüme geçenlerde potansiyelli, oyunu da hacimli.

Çevrimdışı can1903

Bi olumsuz haber veriyim, bence Alex Teixeiranın gelme ihtimali şuan %1.

Adem Ljajic gitmiyorum demiş, oyuncuya bekle denmiş.

Bakalım stratejimiz nasıl olacak önce Teixeira alıp sonra Ljajic göndermeye mi çalışacağız yoksa tam tersi yapıp oyuncuyu kaçıracağız mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Kadrolarında o kadar çok stoper var ki, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Szalai, Serdar, Tisserand, Lemos, Sadık, Zanka varken, 7. stoperi aldılar. Hadi son 3'ünü gönderseler bile, yine saçma şekilde kalabalık bir rotasyon var.

Bize dönersek, Vida gitmeyecekse yabancı stoper almamak lazım artık.

Mert Çetin'i satın alma opsiyonu ile kiralayabiliriz.

Geçen sene Fatih Aksoy'u yok yere göndermesek, şimdi o da rotasyona girerdi

Alacaklardı illa biliyorsun onlar hep böyle almak zorundalar o yüzden onlara göre doğru. Yoksa cadı kazanı sezon içinde bakarız yine Serdar Aziz falan oynuyor olur :)

Çevrimdışı Erman1903

Bakalım stratejimiz nasıl olacak önce Teixeira alıp sonra Ljajic göndermeye mi çalışacağız yoksa tam tersi yapıp oyuncuyu kaçıracağız mı?

Ben o arkadaşın gitmeyeceğin düşündüğümü daha önce söylemiştim, bence bizim oraya f/p bir yabancı ne olursa olsun almamız gerekiyor. Ljajic giderse duruma göre bakılır kadroyu önce bir yeterli hale getirmek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Robin Yalçın yerli statüsünde oynuyor sanırım ve sözleşmesi bitiyor.

Stoper alternatifi olarak neden düşünmüyoruz?

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç istemiyorum yeminle şu Teixeira'yı.

Kadroda o kadar çok eksik nokta varken, kısıtlı kaynakları şu adama harcamak çok yersiz bence.

Ayrıca bence Ljajic bu sene varını yoğunu ortaya koyacak, son sözleşmesi için kendini göstermek zorunda.

Ha tutmazsa da bu sene sözleşmesi bitiyor zaten.

İlla 10 numara aranıyorsa, Max Meyer'i yoklasınlar. Teixeira'dan çok ucuza gelir ve eğer futbola dönme niyeti varsa çok iyi para kazandırabilir.

Çevrimdışı can1903

E.Torunoğullarının prensipte anlaştığı oyuncu. https://www.transfermarkt.com.tr/reggie-cannon/profil/spieler/478940

Yani Ahmet Nur Çebinin iki sözünde kalan Rosier var hoca rosier istiyor hala kendi kafana göre iş yapıyosun  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Robin Yalçın yerli statüsünde oynuyor sanırım ve sözleşmesi bitiyor.

Stoper alternatifi olarak neden düşünmüyoruz?

Hava topu ve kademe hiç yok aklı fikri hücum olan bir oyuncu.

Çevrimdışı can1903

Hiç istemiyorum yeminle şu Teixeira'yı.

Kadroda o kadar çok eksik nokta varken, kısıtlı kaynakları şu adama harcamak çok yersiz bence.

Ayrıca bence Ljajic bu sene varını yoğunu ortaya koyacak, son sözleşmesi için kendini göstermek zorunda.

Ha tutmazsa da bu sene sözleşmesi bitiyor zaten.

İlla 10 numara aranıyorsa, Max Meyer'i yoklasınlar. Teixeira'dan çok ucuza gelir ve eğer futbola dönme niyeti varsa çok iyi para kazandırabilir.
Bugün senin yazdığın olay var Ljajicte abi, menajeri mamalanmadan gitmem diyor.

Çevrimdışı Erman1903

E.Torunoğullarının prensipte anlaştığı oyuncu. https://www.transfermarkt.com.tr/reggie-cannon/profil/spieler/478940

Yani Ahmet Nur Çebinin iki sözünde kalan Rosier var hoca rosier istiyor hala kendi kafana göre iş yapıyosun  :tabe:

Bu tarz bir şeyler yapacaklarsa Rosier'ı alalım parası neyse verip. Değerinin oyuncusu olmayan bir futbolcu Cannon.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün senin yazdığın olay var Ljajicte abi, menajeri mamalanmadan gitmem diyor.
Belli dostum, bu adamları da tanıyoruz, menajerleri de.

Transfer komitesinin başında Erdal Torunoğulları varken bizim oyuncu falan satabilmemiz çok zor. Menajerlere savaş açan kahraman...

Ver Ljajic'in bonservisinin 3'te birini Ljajic'in menajerine, teklifler akar.

Millet nasıl takım buluyor sanıyor bunlar, anlamadım.

Menajeri Arap yarım adasına gidip oyuncusunu pazarlasın ki, adam takım bulsun.

Kim Ljajic'i izleyip teklif getirecek yoksa.

Çevrimdışı can1903

Belli dostum, bu adamları da tanıyoruz, menajerleri de.

Transfer komitesinin başında Erdal Torunoğulları varken bizim oyuncu falan satabilmemiz çok zor. Menajerlere savaş açan kahraman...

Ver Ljajic'in bonservisinin 3'te birini Ljajic'in menajerine, teklifler akar.

Millet nasıl takım buluyor sanıyor bunlar, anlamadım.

Menajeri Arap yarım adasına gidip oyuncusunu pazarlasın ki, adam takım bulsun.

Kim Ljajic'i izleyip teklif getirecek yoksa.
Menajersiz transfer imkansız.

H.Gündoğar, sohbet odasında Ersin için de menajerlik ücretini Nice ödetmeye çalıştığımızı söyledi.  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fikret Orman’dan menajer mamalamayı öğrenmesi lazım bu yöneticilerin. Gider kaleminde tepelerde olacak kadar yüksek menajer mamalama ücretleri iyi yönetimin sırrıdır.

Veriyorsun 1 milyon dolar hop oyuncu sende. Veriyorsun 1 milyon daha hop oyuncu başka takımda. 3 oyuncu göndermek için bunları yapsan şak 3 milyon euro.

Regresyon analizi yapmayı kendi otellerinde değil de koskoca kulüp üzerinde keşfetti adam. Kobi’den hallice şirketleri olan esnaflar için staj merkezi işlevi gören milyarlık kulüp.

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2021, 01:11:46 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı tolgakgonul

Çevrimdışı kaan1903

Mert Çetin'i alacaksak elimizi çabuk tutmalıyız Alanyaspor ve Trabzon'un da istediği yazılıyor .  2 yerli stoper düşünülüyor sanırım benim tercihim Abdülkerim Bardakçı ve Mert Çetin olurdu. Abdülkerim için Boyd'u takas kullanabiliriz. Mert'in Verona ile bir yıl daha  kiralık sözleşmesi gözüküyor. Verona yanlış hatırlamıyorsam Ljajic ile ilgileniyordu serbest bırakmalarına karşılık Ljajici önerebiliriz. Roma ile bir şekilde anlaşırız zaten.

Çevrimdışı ankarakartal06

bugün çok sessiz.

Transfer öncesi sessizlik gibi geliyor bana  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forumda hayat durmuş :D
Haber yoksa haber üretecek halimiz yok. Bu hafta çok hareketli olacak dediler. Haber bile çıkmaz oldu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Josef sanırım 3 gün içinde istanbulda olacakmış, o güne kadar Teixeira işi oldu oldu olmadı yatar o iş.