2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274117 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

bunlar doğru planlama ürünü isimler değil. geçen sene kadroyu yapılandırırken zar attık, başta teknik kadronun başarısı ve aslında hesaplamadan oluşan takım kimyası vs derken işler yolunda gitti. artık bu sene kazanılan güce dayanarak daha doğru bir yola gireriz diyordum. ama hiç öyle kafalar yok çıkan isimlere bakılırsa. diego costa gelip 30 gol atabilir. ama yüksek ihtimal dediğin senaryo oluşacak. bu risklere dayanarak kadro oluşturmak şansına fazla güvenmek oluyor artık.

santrafor için ismi anılan diğer kiralık seçenekler iyiler ama ben bu sene daha fazla mevkide elimizde değer yaratacak bir planlamaya girilmesini tercih ederdim. birden fazla mevkide kiralık kilit oyuncu, ya da son demlerinde sözleşme istemem mesela.

şimdiye kadar görünen köy bu konuda mesafe filan alınmadığını gösteriyor. ders çıkarmak bir yana her şeyi aynı kafayla yaparsak başarının sürdürülebilirliği imkansızlaşır. genel bir değerlendirme için ne yapacaklarını görmek istiyorum. ama akıllarında anlık çözümlerin ötesinde bir fikir olduğuna dair inancım çok düşük. yine her şeyin yolunda gitmesini bekleyeceğiz ve bu sezon daha da zor olacak.

Ben çok umutluydum bu yaz iyi planlama yapacağımıza dair. Gerçi daha gelen giden pek yok ama bilemiyorum ne olacak. Costa'yı alıyorsak bari sıkıntısı olmayan f/p bir oyuncuyla falan yedeklesek. Burada gaz verdik iyi olacak edecek diye, daha Larin'in falan gidişini izleyeceğiz gibi, can sıkıcı.

Çevrimdışı GreenBook

Bu yarına kadar ödememiz gereken 2.8 milyon Euro neyin parası?

Hangi borç ve kime ödenecek?

Bilen biri var mı?
Ruiz ve Karius meselesinden heralde
Eski yönetimin kirli çamaşırları ne olcak başka

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla emin değilim.

Eski yönetimden kaynaklı olsa, boy boy açıklarlardı.

Sanki kendi hataları, o yüzden de hiç detay vermiyorlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ANÇ kendi kaynaklarından 2.8 M ödeme yapmış. Allah razı olsun.

Tek eksiği planlamaya önem vermemesi ve eli sıkılığın zamanını şaşırması. Yoksa iyi adam.  :biggrinking:

Çevrimdışı Nartallo

Neyi ödemiş acaba Ahmet Nur Çebi, çok merak ettim. Biraz daha açık olurlarsa daha net bilgimiz olur.

Güzel pr yapıyor arkadaşlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyi ödemiş acaba Ahmet Nur Çebi, çok merak ettim. Biraz daha açık olurlarsa daha net bilgimiz olur.

Evet, onu kimse yazmıyor nedense.

Bu arada ödemiş, sağolsun.

3 ay sonra UEFA'dan 15 milyon Euro gelince tahsil edecek mi, hibe mi etmiş?

Çevrimiçi gokhans

Valla ben hiçbir kaynakta ödeme yaptığını görmedim. Kap bildirimide yok. Arkadaş içerden biri galiba. Bizede üç beş bilgi versin transferlerden madem, meraktan çatlamayalım. Buarada fulya davası için hala somut bir aksiyon göremedik başkandan. Transferler,kupalar, herşey biryana, Öncelik Beşiktaşın, sebanın mirasının yenilen hakkını geri almak olmalı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat

Valla emin değilim.

ironi yaptı galiba :D

Çevrimdışı murat

yokmu şöyle 2. ligde 25 -30 gol atmış futbolcu.en azından yedek olarak gol atma becerisi olan bir  futbolcumuz olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı murat

varmış batuhan karadeniz 24 sinan kurumuş 27 ozan sol 30 gol :D ozanı da denesek mi. :D

Çevrimdışı Erman1903

Ruiz'in nesi kirli çamaşır yaw, adam karbeyaz kaşmir don gibiydi. Hala daha sol stoper arıyoruz, şimdi LaLiga'dan böyle adam var 2M deseler havada kaparız.

Çevrimdışı Nartallo

Valla ben hiçbir kaynakta ödeme yaptığını görmedim. Kap bildirimide yok. Arkadaş içerden biri galiba. Bizede üç beş bilgi versin transferlerden madem, meraktan çatlamayalım. Buarada fulya davası için hala somut bir aksiyon göremedik başkandan. Transferler,kupalar, herşey biryana, Öncelik Beşiktaşın, sebanın mirasının yenilen hakkını geri almak olmalı.

Ahmet Nur Çebi tarafından bu kapsamda bir ödeme yapılmadı, bu işlere girmesinler, antipatik oluyorlar.

Çevrimdışı murat

30 hazirana kadar ödenmezse hem cezayı ödetip hem kesinti mi yapacaklar?uefanın verdiği ceza da çok mantıksız.borcu gelirden tahsil et

Çevrimdışı Erman1903

30 hazirana kadar ödenmezse hem cezayı ödetip hem kesinti mi yapacaklar?uefanın verdiği ceza da çok mantıksız.borcu gelirden tahsil et

Durumu tam bilmiyorum ama herhalde geçen sezon yaza doğru pandemi dönemi birkaç ay oyunculara ödeme yapmama ısrarımızdan kaynaklanan bir şey bu. Ruiz piyasası olduğu için kafasının rahat olacağı kulübe gitti. Diğer oyuncuların da alacaklarından vazgeçtiğini hiç sanmıyorum, muhtemelen faiz işlemiştir ceza dedikleri o olsa gerek. Geri kalan ödemeleri de yapmakla yükümlüyüzdür...

Çevrimdışı worns

Ben çok umutluydum bu yaz iyi planlama yapacağımıza dair. Gerçi daha gelen giden pek yok ama bilemiyorum ne olacak. Costa'yı alıyorsak bari sıkıntısı olmayan f/p bir oyuncuyla falan yedeklesek. Burada gaz verdik iyi olacak edecek diye, daha Larin'in falan gidişini izleyeceğiz gibi, can sıkıcı.

ben de öyleydim, uygun bi zemin yakaladık çünkü. iş yapar bir ikinci yabancı santrafor alabilecek miyiz emin değilim. aslında piyasada denemeye değer çok isim var. sadece buraya bile bir ton isim atılmıştır. endişemse ikinci santrafor olarak kenan'ı değerlendirecekleri. genelde de bu tür endişelerim tutuyor :) bana kalsa birinci santrafor olarak da ne costa'ya giderim ne de bir sene sonra hayatta alamayacağım isimleri kiralarım. bir miktar bonservisi gözden çıkararak makul maaşlarla alınabilecek kaliteli oyuncular var. parlatırsın elinde değer olur. kağıt üzerinde daha düşük profilli bir isim yazar, costa-sörloth-mitrovic tatmini yaratmaz isim arayışındaki taraftarda ama bir fikrin ürünü olur. kaldı ki sörloth'un filan da türkiye'ye uğrayana kadar bir repütasyonu yoktu. herkes santrafor pahalı iş bulamayız kafasında ama burası serie a değil ki. dünya kadar avrupa piyasasında büyük değer biçilmeyen oyuncu geldi, golleri sıraladı.

Çevrimdışı worns

çıkan transfer haberleri orta saha kurgusu açısından da kafa karıştırıcı. bir kısmı yalan ya da düşük ilgi ürünü olabilirler. teixeira-amin younes gibi isimler yazılıyor. bunlar tam olarak orta saha oyuncusu sayılmazlar yine. ofansif nitelikleri baskın-yaratıcı orta saha oyuncusuyla, forvet özellikli merkez oyuncuları farklı profiller ve farklı oyunlarda iş görebiliyorlar. zaten biz sosa'dan sonra sağolsunlar bu rolde orta saha görmedik.

iki tane pivotla merkezi kapatıp önüne teixeira koyabilirsin. (josef-fernando-teixeira) bu güzel olur ok. ama ljajic'i oynattığımız gibi orta saha rolünde bir oyuncu bakıyorsak, ki esasen oynadığı mevki sol iç, ljajic'in yapamadıklarını yapabilecek oyuncu lazım. daha yetenekli olmasından çok daha akıllı, oyun görüşü daha iyi bir oyuncu lazım. ayrıca salih uçan aldın. yabancı sınırı var. salih'i muhtemelen josef'in önünde sağda değerlendireceksin. e bu durumda bu takıma bir tane daha net orta saha oyuncusu gerekiyor bence teixeira değil. boşta, yaşlı ve yüksek profil bakıyorsanız franco vazquez hala bir yerle imzalamadı.

yanlış anlaşılmasın, josef-fernando ile merkezi kapatıp önde defansif beklentinin daha düşük olduğu skorer oyuncu oynatma fikrinde uzak değilim. ama bu planlama açısından bir garip duruyor. salih ne olacak? orta sahada bir yerli slotu yaratamıyorsak üç yerliyi nerede oynatacağız? yeni sorular ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Erman1903

ben de öyleydim, uygun bi zemin yakaladık çünkü. iş yapar bir ikinci yabancı santrafor alabilecek miyiz emin değilim. aslında piyasada denemeye değer çok isim var. sadece buraya bile bir ton isim atılmıştır. endişemse ikinci santrafor olarak kenan'ı değerlendirecekleri. genelde de bu tür endişelerim tutuyor :) bana kalsa birinci santrafor olarak da ne costa'ya giderim ne de bir sene sonra hayatta alamayacağım isimleri kiralarım. bir miktar bonservisi gözden çıkararak makul maaşlarla alınabilecek kaliteli oyuncular var. parlatırsın elinde değer olur. kağıt üzerinde daha düşük profilli bir isim yazar, costa-sörloth-mitrovic tatmini yaratmaz isim arayışındaki taraftarda ama bir fikrin ürünü olur. kaldı ki sörloth'un filan da türkiye'ye uğrayana kadar bir repütasyonu yoktu. herkes santrafor pahalı iş bulamayız kafasında ama burası serie a değil ki. dünya kadar avrupa piyasasında büyük değer biçilmeyen oyuncu geldi, golleri sıraladı.

Hocan olmasa da sezon içinde hazırladığın planın başlatma tuşuna basabilirdin. 18-19 Haziran'a kadar genelde f/p oyuncular toplanır piyasadan, bu yüzden ben 2 hafta kadar falan önce planlamaya dair umutları erteledim. Kenan transferine sadece ortalama bir oyuncu ne olacak rotasyon diye bakmamak lazım, onun kendisi dışında söylediğine benzer başka yol açabileceği durumlar oluşabilir. Mesela bir diğeri de gelmesi durumunda sözleşme imzalamayan Larin'e poposuna güvenen fenomenler tarafından 'kadro dışı kalsın' algısı yapılması. Güven'in ıskarta olması, Kenan yerine ya da başka bir bölgeye alınabilecek farklı bir yerli/yabancıdan vazgeçilmesi, Serdar Dursun atar Kenan atamazsa algıya maruz kalma - oyuncu ve taraftarın tribe girmesi vb eklenebilir. Zaten sol tarafta iki as adam olduğu için bence bu kadar şeyi göze almaya değecek bir transfer değil.

Ben de dediğin gibi veteran-kiralık ya da performansı düşmüş birilerine vb bakmazdım. Hem as hem yerliyi f/p oyuncu tercih edip para yapmayı bile tercih edebilirdim lakin böyle şeylerin olmayacağını bildiğimden bir süredir santrafor paylaşmıyorum. Burada herkes iyi santraforlar paylaştı, bizim onlara benzer ilgilendiğimiz tek adam Borre, lakin o da değeri çok yükselmiş bir versiyon. Zaten bu oyunucuyu @kaan1903 daha önceki dönemlerde paylaşmıştı ve biz de değerlendirmiştik. Baya futbolcu var onun kadar iyi olup değeri çok daha düşük seviyelerde olan.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2021, 18:39:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

ama ljajic'i oynattığımız gibi orta saha rolünde bir oyuncu bakıyorsak, ki esasen oynadığı mevki sol iç, ljajic'in yapamadıklarını yapabilecek oyuncu lazım. daha yetenekli olmasından çok daha akıllı, oyun görüşü daha iyi bir oyuncu lazım.

Bu tanıma Ryan Gauld uyar mı ? Boşta hala kimseyle imzalamadı yaşı da henüz 25 
Patlatıp satabileceğimiz bir oyuncu.

Çevrimdışı Erman1903

Bu tanıma Ryan Gauld uyar mı ? Boşta hala kimseyle imzalamadı yaşı da henüz 25 
Patlatıp satabileceğimiz bir oyuncu.

Hala gitmemiş olması ilginç.

Çevrimdışı kaan1903

Hala gitmemiş olması ilginç.
Erman hocam baya bir isteyen var Benfica Porto Premier lig orta ekipleri falan çocuğun peşinde hızlı davransak belki düşer.

Not : sözleşmeyi bir sene uzatmışlar şimdi gördüm : )

Çevrimdışı Erman1903

Erman hocam baya bir isteyen var Benfica Porto Premier lig orta ekipleri falan çocuğun peşinde hızlı davransak belki düşer.

Beğeniyoruz onu asker 10 numara ama bu dediğin takımlar ilgileniyorsa maaş 2M üzerine çıkmış demektir. O arkadaş da bunlar arasından kolay kolay bizi tercih etmez herhalde.

Çevrimdışı kaan1903

Beğeniyoruz onu asker 10 numara ama bu dediğin takımlar ilgileniyorsa maaş 2M üzerine çıkmış demektir. O arkadaş da bunlar arasından kolay kolay bizi tercih etmez herhalde.
Sözleşmesini uzatmışlar bir sene şimdi farketttim bende. iş yapardı bu çocuk bizde

Çevrimdışı Erman1903

Sözleşmesini uzatmışlar bir sene şimdi farketttim bende. iş yapardı bu çocuk bizde

Şu anda herkesin gözünü Teixeira bürümüş durumda muhtemelen hoca dahil.

Çevrimdışı ALDENYX

Valla emin değilim.

Eski yönetimi uzuuun zamandir agizlarina almiyorlar ,daha cok  taraftarlar ,plaka gibi yapistigi için yonetimin gecmisdeki soylemleri sanirim sasirtmis olmali ben Ahmet N Ç nin .Fikret Baskani bundan sonra agzina alacagini dusunmuyorum taraftarin aksine bu sene daha derli toplu olacaklarini düşünüyorum ...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.