2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274246 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/mario-gavranovic/leistungsdaten/spieler/61380/plus/0?saison=ges
maaşı düşüktür.
birde bu var nereye koysan oynar
https://www.transfermarkt.com.tr/christian-fassnacht/leistungsdaten/spieler/250490/plus/0?saison=ges
@Erman1903 ne dersin.
aslında arnavutoviçte bizim lige uyar birde patrik shick var ama paraları bizi aşar.

İkisi de temiz oyuncular. Gavranovic futbolunun baharını yaşıyor, Fassnacht'ın da hücumundan iyi savunması var. Ben seviyorum böyle F/P adamları ama biz daha çok isim istiyor gibiyiz. Ben de bu profil oyuncular paylaşırım genelde ama ilgileneceklerini pek sanmam, Euro turnuva olmasa hele bizimkiler sümüğünü atmaz :)

Schick zaten şahane adam, tam karakter futbolcu lakin biraz pahalı :)
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2021, 01:37:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

isviçre'den topçu bakıyorsak bundesliga'da gözden düşen zuber var. gerçi turnuvayı iyi geçiriyor, talep yaratabilir. sağa da rosier alıp 3lü oynarız.

Çevrimdışı ardiles

adamlar kafaya koymuş baya baya :claps: :claps: :bandit: :bandit:
https://twitter.com/dedikodubjk/status/1409547572985860099
Julien Fournier altyapıdaki yedek kalecimiz için bunları söylüyorsa, as kalecimizi görmüş olsaydı kim bilir neler söylerdi. Yedek Ersin 8 ediyorsa as kalecimiz Doğukan bugün 20-25 milyon euro bonservis getirirdi ama biz onu sırf tesislerde yatıp kalktığı için gönderdik.

2015 yılında G.Keskin tesiste kalmayı yasakladı. Ersinin ailesi İstanbulda ikamet ettiği için şanslıydı. Doğukan Kayanın ailesi Kocaelide yaşıyordu ve ayrılmak zorunda kaldı. 15 yaşındaki bu büyük potansiyeli heba ettik. Yaşadığı duygusal kırılma yüzünden bugün Kocaelisporun 3. kalecisi konumunda.

Nasılsa hesap soran yok. Bir de utanmadan altyapıdan oyuncu yetişmiyor derler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef transfer komitesi gibi çalışıyor. Tatilde bile tatil yapmıyor :D

https://twitter.com/mikserin/status/1409710874953097226

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İkisi de temiz oyuncular. Gavranovic futbolunun baharını yaşıyor, Fassnacht'ın da hücumundan iyi savunması var. Ben seviyorum böyle F/P adamları ama biz daha çok isim istiyor gibiyiz. Ben de bu profil oyuncular paylaşırım genelde ama ilgileneceklerini pek sanmam, Euro turnuva olmasa hele bizimkiler sümüğünü atmaz :)

Schick zaten şahane adam, tam karakter futbolcu lakin biraz pahalı :)

Dünkü maç sonrası Gavranovic' te, Zuber' de, Seferovic' te yalan oldu.
Patrick Schick ise yapabiliyorsan turnuva öncesi imzalatacağın bir oyuncuydu.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetim Ghezzali bilerek almıyor son ana kadar bekletip ghezzalin pes etmesini daha yüksek tekliflere evet demesini bekleyecekler Ghezzal gittiği taktirde de Arkasından , ücretinde indirim yapmadı gibisinden karalama kampanyalarıyla olayı geçiştirip taraftarın gazını alacaklar diye düşünüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1409765073074098192
Dediğim gibi, bedava yollamanın altyapısını hazırlıyorlar.

Maaş 3.5'tu, 4.3'tü, yok aslında düz hesap 5'ti diye kafalar hazırlanıyor, Transfermarkt değeri 6 milyon olan adamı bedava göndermeyi rasyonel hale getirmeye başladılar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Yerli stoper gelirse orta üçlü böyle çok sağlam olur gibi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı kaan1903

Arnautovic çok güzel olurdu ama zor.
Bologna ile anlaştı sanırım

Çevrimdışı sozkul

Dediğim gibi, bedava yollamanın altyapısını hazırlıyorlar.

Maaş 3.5'tu, 4.3'tü, yok aslında düz hesap 5'ti diye kafalar hazırlanıyor, Transfermarkt değeri 6 milyon olan adamı bedava göndermeyi rasyonel hale getirmeye başladılar.

Getir bir teklif 3 milyon avroluk sırtımızda taşıyalım gideceği yere kadar..
Bence bu yönetimde verir, kulübü zarara uğratıp batırmak için zorla beleşe satmaya çalıştıklarına inanmıyorum..

Çevrimdışı tuncaboylu

Getir bir teklif 3 milyon avroluk sırtımızda taşıyalım gideceği yere kadar..
Bence bu yönetimde verir, kulübü zarara uğratıp batırmak için zorla beleşe satmaya çalıştıklarına inanmıyorum..
Abi versinler menajerine 1 milyon Euro, haftaya
en az 3 milyonluk teklif getirir.

Vermeden almaya çalışıyor bizimkiler.

Şu adama Arabistan'dan teklif gelse gitmez mi mesela, Adana'ya gitmesi bile mümkünse.

Çevrimdışı Erman1903

Schick önce sonra farketmez bize gelmezdi. Gavranovicle Fassnacht tam benim paylaştığım isimler gibi, turnuva öncesi söylesen dalga geçerler. Milli takımlarda oynayan çok oyuncu paylaştım ben, artık maçları var bakın falan demiyorum yani, belki de biz paylaştığımız için özellikle istemiyorlardır diye düşünüyorum 1-2 senedir. İsimleri yönetimi eleştiri konusunda daha sicili temiz arkadaşlara verip onlar üzerinden paylaşmak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Adama şort bile giydirmedik bu yaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1409654364562620426

Acilen çökmemiz lazım. Maaşının yarısından fazlasını bile öderler cüzi bir kiralama ile çözelim artık şu işi.

Çevrimdışı can1903

Acilen çökmemiz lazım. Maaşının yarısından fazlasını bile öderler cüzi bir kiralama ile çözelim artık şu işi.
maaşının yarısını falan vermezler sörlöthü alan kulüp 3 milyon € maaş, 2 milyon € kiralama vermek zorunda bence. Oyuncunun her yerde piyasası var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yarına kadar ödememiz gereken 2.8 milyon Euro neyin parası?

Hangi borç ve kime ödenecek?

Bilen biri var mı?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

maaşının yarısını falan vermezler sörlöthü alan kulüp 3 milyon € maaş, 2 milyon € kiralama vermek zorunda bence. Oyuncunun her yerde piyasası var.

Biz ve Ts dışında oyuncuyu isteyeni duymadım ben. Dediğin gibi değildir inş.

Çevrimdışı murat

turnuva öncesi isviçre milli takımının hazırlık maçını izlemiştim.farklı yendikleri karşılaşmada gavranoviç zuber ve fashnatt dikkatimi çeken oyuncular olmuştu rakip zayıftı o yüzden ölçü almadım ama turnuvada da devam ettiler.daha önce de embolo ve sommeri paylaşmıştım içviçre 1. liginde oynuyorlarken.orta avrupalı oyuncular disiplinli oluyorlar birde üstüne tekniğini bulunca kaçırmayacaksın.fazla paragöz de olmuyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1409812400639983616

Ben pek sıcak değilim bu isme, ne kadar iyi olsa da oynadığı takımlarda hep antipatik buldum. Sağlık durumu da belirsiz, kaç maç çıkarabileceğinden şüpheliyim. Gelip Töre gibi 2 maç var 6-7 maç yok olursa sıkıntı çekeriz.

Çevrimdışı worns

Ben pek sıcak değilim bu isme, ne kadar iyi olsa da oynadığı takımlarda hep antipatik buldum. Sağlık durumu da belirsiz, kaç maç çıkarabileceğinden şüpheliyim. Gelip Töre gibi 2 maç var 6-7 maç yok olursa sıkıntı çekeriz.

bunlar doğru planlama ürünü isimler değil. geçen sene kadroyu yapılandırırken zar attık, başta teknik kadronun başarısı ve aslında hesaplamadan oluşan takım kimyası vs derken işler yolunda gitti. artık bu sene kazanılan güce dayanarak daha doğru bir yola gireriz diyordum. ama hiç öyle kafalar yok çıkan isimlere bakılırsa. diego costa gelip 30 gol atabilir. ama yüksek ihtimal dediğin senaryo oluşacak. bu risklere dayanarak kadro oluşturmak şansına fazla güvenmek oluyor artık.

santrafor için ismi anılan diğer kiralık seçenekler iyiler ama ben bu sene daha fazla mevkide elimizde değer yaratacak bir planlamaya girilmesini tercih ederdim. birden fazla mevkide kiralık kilit oyuncu, ya da son demlerinde sözleşme istemem mesela.

şimdiye kadar görünen köy bu konuda mesafe filan alınmadığını gösteriyor. ders çıkarmak bir yana her şeyi aynı kafayla yaparsak başarının sürdürülebilirliği imkansızlaşır. genel bir değerlendirme için ne yapacaklarını görmek istiyorum. ama akıllarında anlık çözümlerin ötesinde bir fikir olduğuna dair inancım çok düşük. yine her şeyin yolunda gitmesini bekleyeceğiz ve bu sezon daha da zor olacak.