Ben pek sıcak değilim bu isme, ne kadar iyi olsa da oynadığı takımlarda hep antipatik buldum. Sağlık durumu da belirsiz, kaç maç çıkarabileceğinden şüpheliyim. Gelip Töre gibi 2 maç var 6-7 maç yok olursa sıkıntı çekeriz.
bunlar doğru planlama ürünü isimler değil. geçen sene kadroyu yapılandırırken zar attık, başta teknik kadronun başarısı ve aslında hesaplamadan oluşan takım kimyası vs derken işler yolunda gitti. artık bu sene kazanılan güce dayanarak daha doğru bir yola gireriz diyordum. ama hiç öyle kafalar yok çıkan isimlere bakılırsa. diego costa gelip 30 gol atabilir. ama yüksek ihtimal dediğin senaryo oluşacak. bu risklere dayanarak kadro oluşturmak şansına fazla güvenmek oluyor artık.
santrafor için ismi anılan diğer kiralık seçenekler iyiler ama ben bu sene daha fazla mevkide elimizde değer yaratacak bir planlamaya girilmesini tercih ederdim. birden fazla mevkide kiralık kilit oyuncu, ya da son demlerinde sözleşme istemem mesela.
şimdiye kadar görünen köy bu konuda mesafe filan alınmadığını gösteriyor. ders çıkarmak bir yana her şeyi aynı kafayla yaparsak başarının sürdürülebilirliği imkansızlaşır. genel bir değerlendirme için ne yapacaklarını görmek istiyorum. ama akıllarında anlık çözümlerin ötesinde bir fikir olduğuna dair inancım çok düşük. yine her şeyin yolunda gitmesini bekleyeceğiz ve bu sezon daha da zor olacak.