2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276889 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Man. United Eric Bailly ve Axel Tuanzebe’yi bu yaz kiralık veya bonservisli yollayacaklar  orayı bi yoklasak ya ama Vida satılmadan yabancı stoper alacaklarını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Ben size hava topu öyle çok iyi olmayan bir kelepir sol stoper göstereyim. Yaşı o kadar genç değil ama Szalai'den 2-3 gömlek daha iyi oyuncu, tam bir hücum stoperi.

https://www.transfermarkt.com.tr/yonatthan-rak/profil/spieler/227781

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Barış Alper, tıpkı Gökdeniz Bayrakdar gibi ahlar vahlar edeceğimiz çok yönlü bir oyuncu.
Ne yapıp edip gesenin elinden kapmak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Barış Alper, tıpkı Gökdeniz Bayrakdar gibi ahlar vahlar edeceğimiz çok yönlü bir oyuncu.
Ne yapıp edip gesenin elinden kapmak lazım.

O transfer artık bitti, Elayiş'de çok farklı bir futbolcu değil. Yani bazı özellikler farklı olsa da aynı seviye, o da 1,5'a bitiyordu ama istemiyoruz.

Çevrimiçi annoca

genç yetenekli oyuncu çok var şans vermedikten sonra neye yarar

Çevrimdışı Erman1903

genç yetenekli oyuncu çok var şans vermedikten sonra neye yarar

Türk futbolu bitik, kahvehane gibi alışkanlık başka bir şey değil. Renklere bu kadar aşık olmasak çekilecek şey değil.

Çevrimiçi annoca

O transfer artık bitti, Elayiş'de çok farklı bir futbolcu değil. Yani bazı özellikler farklı olsa da aynı seviye, o da 1,5'a bitiyordu ama istemiyoruz.
tavşan sanki biraz daha savruk ve güçsüz gibi geldi bana hemen hemen kerim frei gibi ama barış biraz daha gökhan töre gibi daha güçlü ayakları daha sağlam basan yarıcı artı olarak boşa koşuları töreden daha iyi gibi.

Çevrimdışı Erman1903

tavşan sanki biraz daha savruk ve güçsüz gibi geldi bana hemen hemen kerim frei gibi ama barış biraz daha gökhan töre gibi daha güçlü ayakları daha sağlam basan yarıcı artı olarak boşa koşuları töreden daha iyi gibi.

Öyle atla deve fark yok aslında, hemen hemen aynı. Barış Alper geçiş oyununa daha uygun bir oyuncu, Elayiş kültür itibariyle Set için daha avantajlı. Aralarında nüans farkları var, biri daha yere sağlam basan öbürü az daha yumuşak. Son zamanlarda Surinam asıllı iyi genç yetenekler çıkmaya başladı. İkisinde de pek savunma yok, oyun hacimleri aşağı yukarı aynı.

Ben zamanında Elayiş'i kanatta izledim ve çok etkili bulmadım. Yeni yeni açılmaya başladı, bana göre ileri uçta potansiyeli daha yüksek.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1409541889351733249

hayırlı olsun arkadaşlar :ishock: :ishock:

Ben bu çocuğu çok istiyordum, artık sonrasında hangi yerli geliyorsa gelsin çok da umurumda değil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1409518250719862784

satmalıyız hemen :claps: :claps: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
8M + %20 Satış sonrası paya bu iş biter.

Satış sonrası pay vermiyorlarsa 10-11 koparsınlar.

Çevrimdışı Erman1903

adamlar kafaya koymuş baya baya :claps: :claps: :bandit: :bandit:
https://twitter.com/dedikodubjk/status/1409547572985860099

Abayı yakmışlar belli, seyirci olmasa da çok büyük sosyal medya baskısı altında oynadı. Her genç kaleci bunu kaldıramazdı, Avrupa kültürüne oldukça yatkın bir yapısı var, istatistiklerini yükselteceğine dair pek şüphemiz yok.

Çevrimdışı Necmi

adamlar kafaya koymuş baya baya :claps: :claps: :bandit: :bandit:
https://twitter.com/dedikodubjk/status/1409547572985860099
gerçekten bu açıklamayı yaptıysa iş bitmiş demektir pazarlık masasında bu açıklama yapılmaz

Çevrimdışı Necmi

Abayı yakmışlar belli, seyirci olmasa da çok büyük sosyal medya baskısı altında oynadı. Her genç kaleci bunu kaldıramazdı, Avrupa kültürüne oldukça yatkın bir yapısı var, istatistiklerini yükselteceğine dair pek şüphemiz yok.
atınçdan sonraki en büyük transfer başarımız olur 😂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aynen Barış çok daha güçlü ve dengeli.
Adam cangıllarda futbol oynayıp orada fiziğiyle ezilmeden oynamış.
Elayis hiç izlemedim ama eğer fizik güç yoksa bizim ligde kanat oyuncusu olarak hiç şansı yok.
Bir şekilde cinconun işine girip salça olmak lazım.

Çevrimdışı can1903

7.3 milyon € net, 1.7 başarı bonusu. +20 satıştan pay. Ersin için söylenen rakamlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

atınçdan sonraki en büyük transfer başarımız olur 😂

Kaleciliğin yarısından fazlası inanç, motivasyon. Diğer bölgelerden biraz farklı, ben alanı mahçup edeceğini düşünmüyorum. Bir de Almanya çok acımasız ortam, ben alanı Fransız kulübünü mahçup edeceğini düşünmüyorum. Bütün giden Türkler orada başarılı oluyor.

Çevrimdışı can1903

Kaleciliğin yarısından fazlası inanç, motivasyon. Diğer bölgelerden biraz farklı, ben alanı mahçup edeceğini düşünmüyorum. Bir de Almanya çok acımasız ortam, ben alanı Fransız kulübünü mahçup edeceğini düşünmüyorum. Bütün giden Türkler orada başarılı oluyor.
Ben Ersinin İspanyada çok başarılı olacağını düşünüyordum lakin, olmamış orası.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Ben Ersinin İspanyada çok başarılı olacağını düşünüyordum lakin, olmamış orası.

Kısmet artık belki oradan İspanya yapar Indigo çocuk.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ersin' de gördüğüm en önemli özellik yaptığı hatayı maç boyunca yaşamıyor.
Hata yapsa bile bir sonraki pozisyona tamamen o hatadan arınmış ve motive biçimde kendini hazırlayabiliyor.
Çok önemli bir meziyet ve kaleci gibi kritik pozisyon için ciddi avantaj sağlıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Aynen Barış çok daha güçlü ve dengeli.
Adam cangıllarda futbol oynayıp orada fiziğiyle ezilmeden oynamış.
Elayis hiç izlemedim ama eğer fizik güç yoksa bizim ligde kanat oyuncusu olarak hiç şansı yok.
Bir şekilde cinconun işine girip salça olmak lazım.

Ben inanmıyorum 1,5'a işin bittiğine. Elayişde fazla güç yok ama 1 senede önceki yıla göre fizik gelişiminde artış var. Ben çok problem olacağını zannetmem oyuncunun algısı çok açık değil oyun çeşitliliğini artırması gerekiyor kanatta etkili olmak için asıl sıkıntısı o. Kafasında hep topa vurmak var.

Çevrimdışı Necmi

7.3 milyon € net, 1.7 başarı bonusu. +20 satıştan pay. Ersin için söylenen rakamlar.
sat sat sat ....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★