Manipülasyon yapıyorsun, mantar mı çıkmadı nsakala, welliğtonu mensah mantar değil mi, seyircili olsaydı maçlar bu 3 oyuncu oynayamaz dı taraftar oynatmaz dı, sergen Yalçının vizyonu Türkiye dışına açılmıyor Anadolu takımında futbolcu istiyor diyordunuz,alanyajk denmedi mi vizyonsuz Du hani, paok maçından sonra neler neler söylendi komisyon almış bile dendi, pardon cenkin sakatlığı neydi ve Erzurumda sakatlıgı ne aynımı Bi araştır istersen, gs de santraforsuz oynadı bazı maçlarda, fb de kanat diye alınan valenciayı oynattı, herkesin başına gelebilecek birşeydi, futbolcu sakatlanması mı yönetimin hatası yani
Yok babamın hatası, ona kızdım asıl. O da çok mahçup, özür üstüne özür diliyor.
Sen 9 ay önce çapraz bağını yırtmış, 1.5 sene doğru düzgün oynamamış adamı, ligin 2. yarısı için kiralıyorsun; sonra sakatlanması şanssızlık mı oluyor?
Kiralarken Erzurum'da falan maça çıkacağını bilmiyor muydular?
Kaldı ki Erzurum'da sakatlanmasa, antrenmanda sakatlanabilirdi.
Son 4 senenin 3'ünü sakat geçiren Gökhan Töre de aynı.
Yönetim bu riskleri bilerek bu transferleri yaptı, sakatlanınca sorumluluk da onların elbette.
300 bin kilometrede, 10 hasar kayıtlı araba alıp Türkiye turuna çıkıyorsun; araba bozulunca kimin hatası olur?
Ben şimdi Badstuber, Van Ginkel, Jack Wilshire gibi adamlarla takım kurayım, sakatlanınca kim sorumlu olacak?