2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284136 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Şaka maka teixeria olayı her yerden düşmeye başladı. Geliyor galiba.

En başından beri bize en yakın duran yıldız oyuncuydu.

Çevrimiçi yaço58

En başından beri bize en yakın duran yıldız oyuncuydu.
Abi as forvet içim liste paylaştın mı hiç biz Costa ve mitro üzerinden gidiyoruz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bakambu olsa ne güzel olur.

Çevrimdışı kartal190321

Sergen'in transferde daha fazla yetki istemesinde yanlış bir şey yok.

Adam devre arasında Hulk diye yalvardı, yakın paraya sakat Cenk'i getirdiniz, yarışın en kritik yerinde santraforda Töre'yle oynamak zorunda kaldı.

Sergen'in talep ettiği adamlardan mantar çıkan da olmadı.

O zaman neyin savaşı veriliyor şu anda?

Manipülasyon yapıyorsun, mantar mı çıkmadı nsakala, welliğtonu mensah mantar değil mi, seyircili olsaydı maçlar bu 3 oyuncu oynayamaz dı taraftar oynatmaz dı, sergen Yalçının vizyonu Türkiye dışına açılmıyor Anadolu takımında futbolcu istiyor diyordunuz,alanyajk denmedi mi vizyonsuz Du hani, paok maçından sonra neler neler söylendi komisyon almış bile dendi, pardon cenkin sakatlığı neydi ve Erzurumda sakatlıgı ne aynımı Bi araştır istersen, gs de santraforsuz oynadı bazı maçlarda, fb de kanat diye alınan valenciayı oynattı, herkesin başına gelebilecek birşeydi, futbolcu sakatlanması mı yönetimin hatası yani
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Samet Ç

Teixeira haberleri bana hiç inandırıcı gelmiyor kapıyı 5 milyondan açmıştır öyle 2,5 milyon ve imza parasına bitecek transfer değil en iyi ihtimal 3,5 milyon ve imza parasına biter o parayıda bizimkiler vermez zaten.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2021, 23:57:22 Samet Ç ]

Çevrimdışı levitate

Barış’ı kaçırdık Gs almış diyorlar

gs 1.5 milyon + pay + oyuncu vermiş diyorlar

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Yeni takımında başarılar dileriz.
Bonservisi makul bence.Maaşıda orta yol bulunup 2-2.2 garanti ücret+başarı bonusları(şampiyonluk-şampiyonlar ligi) ile maksimum 2.7 milyon euro ücrete anlaşılabilir diye düşünüyorum.Bu yazılan doğru ise bir şekilde anlaşabiliriz diye düşünüyorum.Ghazzal tavan ücret olur veya olmalı anlaşabilirsek eğer.Açık ara ligin oyuncusu geçen sezon adam sonuçta.Hiç bir oyuncunun hakkı değil bu paralar ama maalesef piyasa böyle
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Abi as forvet içim liste paylaştın mı hiç biz Costa ve mitro üzerinden gidiyoruz

Baba santrafor, yıldız 10 tarzı oyuncular için liste yapmıyorum kardeşim, piyasada olanlar bellidir zaten.

Başkası f/p adamlardan as da çıkarabilir, genelde alternatif oyuncular olsun diye paylaşıyorum. Bu yaz santrafor çalışmadım, ocakta eklemeler yapmıştık bazıları transfer yaptı vb, arkadaşlar da paylaşıyor ama bu tarz birine gitmezler herhalde. İsimli olması isteniyor, daha sonra belki yedek olarak öyle birileri gelir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Erman1903

Bonservisi makul bence.Maaşıda orta yol bulunup 2-2.2 garanti ücret+başarı bonusları(şampiyonluk-şampiyonlar ligi) ile maksimum 2.7 milyon euro ücrete anlaşılabilir diye düşünüyorum.Bu yazılan doğru ise bir şekilde anlaşabiliriz diye düşünüyorum.Ghazzal tavan ücret olur veya olmalı anlaşabilirsek eğer.Açık ara ligin oyuncusu geçen sezon adam sonuçta.Hiç bir oyuncunun hakkı değil bu paralar ama maalesef piyasa böyle

Aslında Ghezzal'ın hakkı ama bizde fazla para yok. Anlaşabileceğimizi pek zannetmiyorum, bu transferi uzun zamandır %1 olarak görüyorum.

Çevrimdışı celiker1

Teixeira haberleri bana hiç inandırıcı gelmiyor kapıyı 5 milyondan açmıştır öyle 2,5 milyon ve imza parasına bitecek transfer değil en iyi ihtimal 3,5 milyon ve imza parasına biter o parayıda bizimkiler vermez zaten.
Gelirse zaten paradan ziyade Josef'den dolayı "huzur" ortamı için fedakarlık yapıp gelecek.Futbolculuklarının ilk yıllarında Josef ile oda arkadaşı olduklarını okumuştum bir yerde."Eşek yükü"ile para kazanmıştır zaten Çin'de.Belki dediklerimden dolayı bizi tercih edebilir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Gelirse zaten paradan ziyade Josef'den dolayı "huzur" ortamı için fedakarlık yapıp gelecek.Futbolculuklarının ilk yıllarında Josef ile oda arkadaşı olduklarını okumuştum bir yerde."Eşek yükü"ile para kazanmıştır zaten Çin'de.Belki dediklerimden dolayı bizi tercih edebilir

Ufak da olsa öyle bir ihtimal var şartlar zorlanıyor ama daha yüksek maaşı tercih ederse de sürpriz olmaz.

Çevrimdışı GreenBook

Adam ısrarla bize gelmek istiyor.
Biz ısrarla yokuşa sürüyoruz.
Yönetimin alması gereken sorumluluğu Rosier alıyor senin Uğraşman lazım
“ Olmazsa olmaz sağ bek mi yok”  kafasını bırakmazsa bizim taraftar şampiyonluğa böylesine katkı sağlayan bir beki kaybetmekle kalmayız şampiyonluklarıda kaybederiz

Bu duygusallık değil, İşyerleride böyle başarılı elemanını kadroya alır onla devam eder bu işte böyledir
Ortada başarı var öyleyse bu adamı almak zorundasın

Çevrimdışı celiker1

Aslında Ghezzal'ın hakkı ama bizde fazla para yok. Anlaşabileceğimizi pek zannetmiyorum, bu transferi uzun zamandır %1 olarak görüyorum.
Bu konuştuğumuz rakamlardaki para yok diyemeyiz.Kadro mühendisliği ile alakalı konu.Önceliğimiz Ghazzal olması gerektiği için gerekirse geçen sene bir mevkiide(kaleci Ersin) risk aldığımız gibi yine risk almamız gerekir.Işin içinden çıkılamıyorsa mesela stoperlerden birini genç Türk stoper olarak düşünebiliriz en kötü.Hücum hattın kaliteli ise bu lig kale ve stoperlerdeki eksikliklerini kaldırabiliyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Bu konuştuğumuz rakamlardaki para yok diyemeyiz.Kadro mühendisliği ile alakalı konu.Önceliğimiz Ghazzal olması gerektiği için gerekirse geçen sene bir mevkiide(kaleci Ersin) risk aldığımız gibi yine risk almamız gerekir.Işin içinden çıkılamıyorsa mesela stoperlerden birini genç Türk stoper olarak düşünebiliriz en kötü.Hücum hattın kaliteli ise bu lig kale ve stoperlerdeki eksikliklerini kaldırabiliyor.

Olumlu şeyler yazmak isterdim ama oğlum olursa adını Kartal koyacağım dediği röportajından sonra kendisine gitti gözüyle bakıyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Ljajic 3.3 M alıyormuş 2,5 m falan değilmiş yani ALEX Teixeira transfer süreci  Ljajicin gitmesiyle de alakalı via Ertan Süzgün. 

Çevrimdışı worns

koray günter'i alma şansımız varsa alalım, yerli statüsünde olabilecek en iyi seçeneklerden biri. bence kaan ayhan'dan iyidir.

Çevrimdışı worns

Ljajic 3.3 M alıyormuş 2,5 m falan değilmiş yani ALEX Teixeira transfer süreci  Ljajicin gitmesiyle de alakalı via Ertan Süzgün.

bu kadar teixeira filan ilgileniyoruz diye ljajic'le yolun sonunu görmeye yaklaşmışız diye umutlanıyorum. kontratının altına girecek bir cengaver çıksa bonservis filan da çok istemeyiz gibime geliyor.

Çevrimdışı worns

samsun başkanının iddiasına göre 1 milyona kadar teklif etmişiz nurullah'a. başını döndürmezsek satmayacakmış. :) geçen sene çıkamadıkları için mest olduğum bu gereksiz özgüvenli başkanın takımına para kazandırmayalım. bizim onurcan piri iyidir nurullah'tan. bence 1 milyondan fazla asla etmez. potansiyeli olan ama 1.ligde bile o ölçüde bir performansı olmayan, o seviyelerde değerleyemeyeceğim oyuncu.

kaleci konusunda iş buralara doğru geliyorsa sevmediğim işleri olsa da günay güvenç'e bir bakalım derim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Barış’ı kaçırdık Gs almış diyorlar
Çok önemli değil, bu tarz adamlar için açık arttırmaya girmeye gerek yok.

Çevrimdışı underworld

Gezal, rosi, şörlot, tekşeyra gelsin transferi kapatalım.
Amin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gezal, rosi, şörlot, tekşeyra gelsin transferi kapatalım.
Amin
Gidecekler de olacak bu oyuncuların gelmesi için. Ayrıca stopersiz sezona başlamak demek bu. Yedek oyuncular konusunda da kötü durumdayız. İşler bu kadar basit değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Gidecekler de olacak bu oyuncuların gelmesi için. Ayrıca stopersiz sezona başlamak demek bu. Yedek oyuncular konusunda da kötü durumdayız. İşler bu kadar basit değil.
Bunlar gelsin diğerleri altyapıdan oynasın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar gelsin diğerleri altyapıdan oynasın
Keşke her şeybu kadar kolay olsa. Altyapımız o kadar iyi değil. İyi oyuncarımız yok değil ama çıkarttığımız gibi oynatacağımız düźeyde değiller.

Beşiktaş Tarihi
★★★