2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283726 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç sanmıyorum. Olmaz bence.

Rıdvan'a "Bu süreçte yoruldum, dinlencem diyen " adam gidip fenere imza atmaz bence. Yani inş atmamıştır.
Nasıl bir yorgunluk senede 30 milyon lirayı reddetmesine yol açacak, bahane bence.

Fenerbahçe'nin 1 aydır teknik direktör bulamaması falan da tesadüf değil, o kadar paraları varken kimseyi ikna edemediler mi yani?

Burada bir satranç oyunu görüyorum. Sergen Fenerbahçe'yle çoktan anlaştı.

Kendisi tepki görmemek için kırgınlık/yorgunluk muhabbetini ortaya atıyor.

Yönetim tepki görmemek için, 30 milyon teklif ettik haberleri sızdırıyor.

Operasyon tamamlandı, şimdi herkes imajını kurtarma ve kendini haklı gösterme peşinde.

Çevrimdışı Erman1903

Nasıl bir yorgunluk senede 30 milyon lirayı reddetmesine yol açacak, bahane bence.

Fenerbahçe'nin 1 aydır teknik direktör bulamaması falan da tesadüf değil, o kadar paraları varken kimseyi ikna edemediler mi yani?

Operasyon tamamlandı, şimdi herkes imajını kurtarma ve kendini haklı gösterme peşinde.

Eee profesyonel dünya, sen adama eşek muamelesi yaparsan o da sana böyle yapar. Elimiz armut toplayacağına ikinci bir plan hazırlasaydık, oyuncuları halletseydik. Bunlar yönetimin oyalanmasına bahane değil.

Çevrimdışı worns

Bence asıl devam etmek istemeyen Sergen değil yönetimdi ama taraftardan korktular. Sürecin uzamasının nedeni bu. Normalde asla önermeyecekleri bonuslarla 3 milyona yaklaşan teklifleri masaya koymalarının nedeni de son anda yine kendi yarattıkları sonuçla yüzleşmekten korkmalarıydı. Benim beklentim yönetimin isteksiz olmasına karşın mecburen hocayla imzalayıp yola devam edecek olmasıydı. Bir yanda da içten içe bu iş yine sezon ortasında bir yerde patlar diye düşünüyordum. O zamanları bile göremedik. Hocanın haklı olduğu taraflar var. Bence sözleşme sürecine fazla yüksek bir tonda başlamasından kaynaklı hataları da var. Ha yönetim madem istemiyor çalışmak, bir ay önce açıklayıp yeni hocayla anlaşsaydı denilecektir fakat verili şartlarda bunu yapmaya güçleri yeter miydi bilmiyorum. Biraz da ekonomik süreçleri kullanarak hocayı tartışmalı hale getirmeye ve ayrılığı kendileri adına dana az sarsıntılı hale getirmeye baktılar gibi. Ama bu yöntem az çok tutmuşsa da kendileri felaket yıprandı. Atacakları zar yine düşeş gelmezse ömürleri kısa.

Kafalarında biri var mı bilmiyorum. Federasyon erkenden vedalaşacaksa Şenol hoca gelir ama sanmam, ben oradan hızlı bir sonuç beklemiyorum. Boşa çıkarsa gelir.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Neyse maaşı duyunca gerçeğe gözünüzü açarsınız. “Sergen hocamı aramamışlar :( “ muhabbeti zaten yeterince komikti artık bir son bulur. Tıpkı “Fikret Orman Avcı’yı istiyor Şenol’u gönderecek” muhabbetindeki Şenol’un 1 yıl önceden milli takım ile flört etmesi gibi. Gerçi ona hala daha inanan var da neyse.

F.bahçeliler de hayal kırıklığı yaşayabilir. Tff yöneticileri 3 aydır Sergen ile iletişim halinde. Gariban da gruptan çıkamazsak beni alırlar diye beklemekten bir hal oldu zaten. Şenol’u gönderecek gücü bulabilirlerse ilk tercihi orası olacak. Yoksa da Acun kankası ile ver elini Kadıköy.

Beşiktaş yönetimi Çağdaş Atan ile yoluna devam etmelidir. Önemli olan çarkların işlemesidir. Şenol gittiği zaman bu ligin en iyi hocasıydı, şimdi sanırım tek seveni kalmadı. Futbol dünyası iki günde göklere çıkarır iki günde yerin dibine sokar. Sergen de farklı bir akıbet yaşamayacak.

Üstelik bu sefer kulüpsüz bir paragöz olarak hayatına devam edecek. Zaten bu beni aramadılar muhabbetinin sebebi birazda bu kulüpsüz anılmayı önlemek istemesi ama o iş öyle kolay olmayacak.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/zaferalgoz/status/1407339585517113353

öyle bir iletişimsizlik var ki duyumları şerif lloyd'dan alıyoruz :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bence asıl devam etmek istemeyen Sergen değil yönetimdi ama taraftardan korktular. Sürecin uzamasının nedeni bu. Normalde asla önermeyecekleri bonuslarla 3 milyona yaklaşan teklifleri masaya koymalarının nedeni de son anda yine kendi yarattıkları sonuçla yüzleşmekten korkmalarıydı. Benim beklentim yönetimin isteksiz olmasına karşın mecburen hocayla imzalayıp yola devam edecek olmasıydı. Bir yanda da içten içe bu iş yine sezon ortasında bir yerde patlar diye düşünüyordum. O zamanları bile göremedik. Hocanın haklı olduğu taraflar var. Bence sözleşme sürecine fazla yüksek bir tonda başlamasından kaynaklı hataları da var. Ha yönetim madem istemiyor çalışmak, bir ay önce açıklayıp yeni hocayla anlaşsaydı denilecektir fakat verili şartlarda bunu yapmaya güçleri yeter miydi bilmiyorum. Biraz da ekonomik süreçleri kullanarak hocayı tartışmalı hale getirmeye ve ayrılığı kendileri adına dana az sarsıntılı hale getirmeye baktılar gibi. Ama bu yöntem az çok tutmuşsa da kendileri felaket yıprandı. Atacakları zar yine düşeş gelmezse ömürleri kısa.

Kafalarında biri var mı bilmiyorum. Federasyon erkenden vedalaşacaksa Şenol hoca gelir ama sanmam, ben oradan hızlı bir sonuç beklemiyorum. Boşa çıkarsa gelir.

Artık ne yaşandıysa yaşandı. Kulüpleri yöneticiler yönetir, teknik adamlar değil. Yöneticilerin biraz öngörü sahibi olması, oluşabilecek farklı durumlar için yedek planlarını hazır tutması gerekiyor. Teknik adam oyalandım diyebilir ama yöneticiler için böyle bir seçenek söz konusu değil. Bana göre Torunoğulları'nın ikinci bir planımız yok demesi bile başlı başına bir fiyasko aslında ama icraat olarak ne yapacağımızı göreceğiz.  Muhtemelen ilk sırada Şenol Güneş vardır olmazsa da bir yabancı gelmesi muhtemel.

Çevrimiçi sefaköykartali

Artık ne yaşandıysa yaşandı. Kulüpleri yöneticiler yönetir, teknik adamlar değil. Yöneticilerin biraz öngörü sahibi olması, oluşabilecek farklı durumlar için yedek planlarını hazır tutması gerekiyor. Teknik adam oyalandım diyebilir ama yöneticiler için böyle bir seçenek söz konusu değil. Bana göre Torunoğulları'nın ikinci bir planımız yok demesi bile başlı başına bir fiyasko aslında ama icraat olarak ne yapacağımızı göreceğiz.  Muhtemelen ilk sırada Şenol Güneş vardır olmazsa da bir yabancı gelmesi muhtemel.
Abi yedek planı var diye de kızıyor ki hoca. 6. Hafta başka hocayla görüşünce arkamızdan kuyumuzu kazanlar var diyip bozuluyor. 18.sin yönetim napsin yani? Veya sezon içinde başkasıyla görüşüp b planı yapıyorsun hocanın arkasından hoca arıyor oluyorsun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi murat

reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.gündem beşiktaş.beşiktaş'ın  teknik direktör sorunu  kendi  mecrasından taştı millli takım ve fenerbahçeeye de sıçradı.

Çevrimdışı Erman1903

Abi yedek planı var diye de kızıyor ki hoca. 6. Hafta başka hocayla görüşünce arkamızdan kuyumuzu kazanlar var diyip bozuluyor. 18.sin yönetim napsin yani? Veya sezon içinde başkasıyla görüşüp b planı yapıyorsun hocanın arkasından hoca arıyor oluyorsun.

Valla kardeşim ben de o zaman arardım ama şu an zaten bizim hocamız değil yani bir şey demeye hakkı yok. Onun böyle saçma alınganlıkları var ama kulüp içinde iletişim kuramıyorlar demek ki biri de çıkıp söylesin yüzüne babasının çiftliği mi burası başarısız olursan gideceksin tabi, bunu kendisinden iyi bilen biri var mı. Ben olsam orada onun ensesinde boza pişiririm, bir şey yapacaksan tam yapacaksın haklıysan vuracan poposuna tekmeyi burası Beşiktaş ona mı kalmış. 35 gündür yaprak kıpırdamıyor , bu kulübü S.Y. yönetmiyor kadro 10 kişi mi ne kaldı el insaf 3-5 yedeklik yapacak adam ataydık bari zaten yerlilerde seçenek mi var biri olmazsa öbürü. Ona da mı karışacağım diyor, haklı olduğun konu varsa tepene çıkarmayacaksın. Benim rahatsız olduğumuz hoca vb değil, süreçlerin iyi yönetilememesi. Ayarımız yok anlatabiliyor muyum, 12 başla 35'e çık var mı böyle bir dünya yahu, köle mi olduk eğer öyleyse başta yaptığımız nedir.

Çevrimdışı levitate

herkes pozitif şeyler yazmaya başladı, mevzu çözülüyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben de derim ki başkan hocayı fb'ye itmek için elinden geleni yaptı. Belki ayarlama bu şekilde yapıldı başkanlar arasında.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.gündem beşiktaş.beşiktaş'ın  teknik direktör sorunu  kendi  mecrasından taştı millli takım ve fenerbahçeeye de sıçradı.
Bu dönem gündem olmak iyi bir şey mi abi?

Çevrimdışı 38life

Sergen Yalçın bu camiada görüp görebileceğiniz en duygusal adam.

Çevrimdışı underworld

Yine, yeniden daha yüksek sesle yönetim kurulu 3-4 kişiye düşürülmeli.
Bu devrimi yapacak bir babayiğit aranıyor...

Çevrimdışı goktasoktay

Hem yönetim hem Sergen hoca işleri buraya getirerek çok ayıp ettiler.
Her iki tarafada yuh diyorum.
Sergen gelsede gelmesede bu yönetim dikiş tutmaz. Yeni seçim lazım. Başka aday yoksa ANÇ kadroyu yenilesin.
Bu saatten sonra tekrar Şenol Güneş görmeyi asla istemiyorum.
Aynı şeyleri düşünüyorum Süleyman abi… çok canım sıkıldı bu duruma gelmesine olayların..

Çevrimdışı 38life

Boş koltuk Ahmet Nur Çebi'den daha iyi yönetir kulübü. Sıfır mübalağa.

Çevrimiçi murat

Hoca yeterince takdir edildi zaten kamuoyunda. Problem yönetimin "yeterince" takdir edilmemesi bence.
ben bu dönemin hatırladığım 40 yıldan bir farkını görmüyorum.vvardır ya bir laf başka ülkede yaşayamam.biz buyuz.krizler ülkesi,sistemsizlik düzensizlik,düzeni bozma.çok sevdiğim bir laf vardır çalışıyorsa kurcalama ama kurcalamadanda duramam.doğru olmadığını bile bile yaaparız ama şikayet ederiz başkası yapınca..seçtiğimiiz yönetim bu işte daha önceki yönetimin aforoz ettiği isimler.önceki yönetim başşarısız olunca  bbunlaradan medet umduk.eski yönetim 2 şampiyonlukta kalmayıp yürüseydi borç artmış umurumuzda olmayacak fikret ormana yaftalar yapıştırılmayacaktı.anç yi övenlerde başarısızlık sonrası arkasınddan teneke bağllar.maaş ödemiş cebiinden para vermiş unutulur.

Çevrimdışı 38life

Sen kendi değerine sahip çıkmazsan başkaları çıkar. Sonra oturup ağlamaya da, onu bunu suçlayıp hain demeye de hakkın yok.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1407348135941263373
Olumlu olur inşallah ancak sözleşme imzalanacaksa ilk kötü gidişatta yangın yapmama sözü versinler. Bu sezon geçen sezondan daha önemli.

Çevrimdışı 38life

Kız sever gibi oyuncu, hoca, kulüp sevenler var. Kızdan vefa bekler gibi oyuncudan, hocadan vefa bekleyen var. Kurtulun bu kafadan, çıkın o dünyadan. Senin bir değerin varsa o değere sahip çıkacaksın. Kimsenin kimseye fedakarlık borcu yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★