Abi 50 tane alternatif olmayacağını biliyorum ama tek alternatife indirgersen de böyle kaçıp gidince cenk'e kalırsın. Koskoca dünyada abuya alternatif olabilecek yokluğunda onu aratmayacak tek alternatif hulk mu gerçekten yapma lütfen mustafa muhammed devre arası gelmedi mi ft bizzat istemiş adamı yani arayınca mısır liginde bile bulabiliyorsun. Ha bu yönetim alamaz diyosan ona cevabım yok haklısın zaten yönetim konusunda hemfikiriz çoğu işleri sıkıntılı ancak sergen yalçın işi hala söylüyorum sadece yönetimlik iş değil taraftar bu kadar arkandayken de 1 aydır ayak diremenin anlamı yok bence sergen yalçın öyle bizde uzun vadeli kalmak falan da istemiyor yani bu sene imzalasa bile seneye olmayacak bu adam kişisel fikrim.
Mustafa Mohammed'i kiralamak için 2 milyon dolar para verdi Galatasaray, bizimkiler vermezdi.
Ayrıca bize kanat forvet lazımdı, hem Aboubakar'ı hem de Larin'i yedeklemesi işimizi çok rahatlatacaktı.
Meselenin özünü kaçırıyoruz aslında. Olay Hulk değil, hoca seni devre arasına lider taşımış ve tek bir oyuncu isteyerek sana şampiyonluk taahhüt ediyor. Oyuncunun maliyeti de, senin aklındaki oyuncuya yakın.
Alacaksın o adamı o zaman, 100-200 binin hesabını yapmayacaksın artık. 1.5 + 1 senelik sözleşme ile, şampiyonluk bonusunu yüksek tutarak çok rahat getirebilirdin.