2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273515 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Erol Bulut'a gitmeye gerek yok . Abdullah Avcıya bile inanılmaz paralar verdik. Fakat bu hatalardan ders çıkarmamız gerek

Yönetim de yapması gerekeni yapıyor. Pazarlık yapıyor en az maliyetle işi çözmeye çalışıyor. İnceldiği yerden kopar.

İnönü'yü pek sevmem mandacıdır. Fakat sevdiğim bir sözü var.

"Yeni bir dünya düzeni kurulur Türkiye yerini alır." Burası Beşiktaş arkadaşlar. Burada çalışmak şereftir. Doğru

şampiyonlukta hocanın emeği gerçekten çok fazla ama herkes haddini bilecek.

Yönetim dediğin strateji belirler, rüzgar nereden eserse ona göre davranmaz.
Bunların tek bildiği para yok diye ağlamak, kaldı ki bu hoca sana o geliri de getirmiş ve mucize bir şampiyonluğa imza atmış.

Hocanın 3 m euro istediği haberlerine kesinlikle inanmıyorum, hele ki karşısında "Quaresma tesislerde etrafa pisliyor" diye açıklama yapanları gördükten sonra.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel teklif. Başarı bonuslarının bol olduğu sözleşmeleri seviyorum. Bonus ekleyelim  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1406351696956215297

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Onun yönetimin sembolik teklifi üzerine tepkisel bir şey olduğu söyleniyor :)... Bu işi zorlaştıran, adama gerekli muameleyi yapmayan bence yönetim. Böyle yaparsan istekleri artar tabi, bu tam yetki olayı çok bizim düşündüğümüz gibi değil, habersiz planlama yapılmasından çok rahatsız olmuş ama bu biraz normal. Bir sistem getirip hocanın eline yetki de verebilirsin. İşi bilen birileri varsa bu konularda Sergenle çok sorun yaşamamalı. Mantık dahilinde oturup çözecek ya da uzatmayacaksın, yapamıyorsa yöneticiye bakarım. İsteyen bu sorunların hepsini pamuk gibi sıkıştırır ya da gülle gibi görür.
Ermanım haklısın da bu adama bizim taraftar "efsane" diyor değil mi ? Bak necip bizden 8 milyon alacağından vazgeçti.

Şimdi bir tarafta şampiyonlukta etkisi çok büyük olan bir hoca ve geçen sene 7 milyona imza atmış fakat bu sene

pazarlığı 4.5 katından açmış ama ben paracı değilim diyen biri. Öbür yanda taraftarın bir türlü sevmediği ama 20 yıldır

Beşiktaş için her şeyin vermiş hatta hak ettiği paradan vazgeçmiş bir Beşiktaşlı. Sana efsana muamelesi yapılan yerde

"ben kızdım" bu teklifini çok düşük o yüzden görürsünüz sizi zor durumda bırakıcam demek hiçbir tarafa fayda

getirmez. Yönetim en az maliyetle işi çözmeye çalışıyor bunda bir şey yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Başka detay yok mu o haberde, 3 yıllık kaç milyon önermişler mesela?
Detay yok, sadece sozlesme yili uzerinden yapilmis.

Çevrimdışı mrred

Bunların tek bildiği para yok diye ağlamak, kaldı ki bu hoca sana o geliri de getirmiş ve mucize bir şampiyonluğa imza atmış.

Hocanın 3 m euro istediği haberlerine kesinlikle inanmıyorum, hele ki karşısında "Quaresma tesislerde etrafa pisliyor" diye açıklama yapanları gördükten sonra.
O getirilen gelir limitlere 3 yıl sonra yansıyor. Biz hala 3 yıl önceki gelirlerimize göre limit belirliyoruz.

3 milyon haberine gelince ; Şafak Malatya ve Murat Özen (Bülent Uslu'nun programında açıkladı)
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu görüşmeyi yapan adamlardan ne bekliyoruz bilmiyorum.

Adam bu teklifi kabul etmeyip 6 ay boşta kalmayı göze aldı, inanılmaz bir ikna kabiliyeti.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Geldikleri günden bu yana :  eski yönetim, maaş, limit , kriz , negatiflik dillerinden düşmedi.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Adam bu teklifi kabul etmeyip 6 ay boşta kalmayı göze aldı, inanılmaz bir ikna kabiliyeti.

Kimle yaptı bu görüşmeyi abi ?

Koca klüp face-time üzerinden mi transfer yapıyor Zoom yada Skype'ye geçelim bence daha resmi olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi 50 tane alternatif olmayacağını biliyorum ama tek alternatife indirgersen de böyle kaçıp gidince cenk'e kalırsın. Koskoca dünyada abuya alternatif olabilecek yokluğunda onu aratmayacak tek alternatif hulk mu gerçekten yapma lütfen mustafa muhammed devre arası gelmedi mi ft bizzat istemiş adamı yani arayınca mısır liginde bile bulabiliyorsun. Ha bu yönetim alamaz diyosan ona cevabım yok haklısın zaten yönetim konusunda hemfikiriz çoğu işleri sıkıntılı ancak sergen yalçın işi hala söylüyorum sadece yönetimlik iş değil taraftar bu kadar arkandayken de 1 aydır ayak diremenin anlamı yok bence sergen yalçın öyle bizde uzun vadeli kalmak falan da istemiyor yani bu sene imzalasa bile seneye olmayacak bu adam kişisel fikrim.
Mustafa Mohammed'i kiralamak için 2 milyon dolar para verdi Galatasaray, bizimkiler vermezdi.

Ayrıca bize kanat forvet lazımdı, hem Aboubakar'ı hem de Larin'i yedeklemesi işimizi çok rahatlatacaktı.

Meselenin özünü kaçırıyoruz aslında. Olay Hulk değil, hoca seni devre arasına lider taşımış ve tek bir oyuncu isteyerek sana şampiyonluk taahhüt ediyor. Oyuncunun maliyeti de, senin aklındaki oyuncuya yakın.

Alacaksın o adamı o zaman, 100-200 binin hesabını yapmayacaksın artık. 1.5 + 1 senelik sözleşme ile, şampiyonluk bonusunu yüksek tutarak çok rahat getirebilirdin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Güzel teklif. Başarı bonuslarının bol olduğu sözleşmeleri seviyorum. Bonus ekleyelim  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1406351696956215297
Nihayet makul bir şey önermişler.

Bu arada bence çok riskli bir transfer. Tutarsa vezir oluruz, tutmazsa piyon.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 00:47:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Detay yok, sadece sozlesme yili uzerinden yapilmis.
Anladım. Dediğim gibi, uydurma ya da ısmarlama bir habere benziyor.

Sen elçisin, sana zeval olmaz. Eleştirim haber kanalına

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkes farklı konuşuyor sıktı artık

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1406355077691023361?s=20
Bitcoin gibi düşüyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 8 milyon maaş 4 milyon bonus twitleri görürüz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nihayet makul bir şey ödememişler.

Bu arada bence çok riskli bir transfer. Tutarsa vezir oluruz, tutmazsa piyon.
Zar atacağız her türlü. Net bir golcü ligde sağlıklı olduğu müddetçe iş yapıyor. Oyuncuyu sağlıklı tutmalıyız. Onun için yedeğini de almalıyız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ermanım haklısın da bu adama bizim taraftar "efsane" diyor değil mi ? Bak necip bizden 8 milyon alacağından vazgeçti.

Şimdi bir tarafta şampiyonlukta etkisi çok büyük olan bir hoca ve geçen sene 7 milyona imza atmış fakat bu sene

pazarlığı 4.5 katından açmış ama ben paracı değilim diyen biri. Öbür yanda taraftarın bir türlü sevmediği ama 20 yıldır

Beşiktaş için her şeyin vermiş hatta hak ettiği paradan vazgeçmiş bir Beşiktaşlı. Sana efsana muamelesi yapılan yerde

"ben kızdım" bu teklifini çok düşük o yüzden görürsünüz sizi zor durumda bırakıcam demek hiçbir tarafa fayda

getirmez. Yönetim en az maliyetle işi çözmeye çalışıyor bunda bir şey yok.

İçeride bilmediğimiz bir sürü şey var, kulüpler profesyonel yönetilmiyor bu yüzden yaptığımız yorumlar da durumları tam olarak karşılamıyor. Herkesin bir tanıdıkları vb lokal ortamı var biz de onun üzerine burada şöyle böyle olmalı diye boşa konuşuyoruz. Pazarlık yapacak, konuşacak çok vakit vardı gereksiz uzadı. Bu kadar uzatarak anlaşacağın fiyata ilk seferde de anlaşır, transferlerine de başlardın. Anlaşamıyorsan da devam edeceksin, camiayı bu kadar yıpratmanın alemi yok.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 01:04:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rosier de Marsilya'ya sinyal göndermiş.

Ne güzel pazarlık yapıyorduk yaw, ne acele ediyorsun?

https://ortacizgi.com/valentin-rosierden-flas-transfer-aciklamasi

Ne yapsın adam 2 hafta sonra kamp başlayacak bırak transferi daha elindeki hocayla anlaşamayan bir takım insanlar var. Bunlar beni alabilecekler mi diyip düşünüp duracak mı ?

Çevrimdışı 'TaNeR'

5.olacak kadroyu çifte kupa ila kapatmış hocaya yapılan büyük yanlış; tam da sinerji yakalanmışken, yönetim bunu gereksiz negatife çevirdi ya, diyecek başka söz yok !

Mantıken Sergen alacağını zaten CL'e katılmakla bile karşılamış; konu para falan değil.

Hocayla ivediyen anlaşılmalı; geçecek her belirsiz süreç Beşiktaş'a zarar vermek demek.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Hoca da yönetim de çok suçlu ikisi de taraftar gözünde kredilerini yiyorlar.
Yönetimin kredisi ???

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yönetimin kredisi ???

Senin anti-skill'in : Maaşların zamanında ödenmesi.  :kop:

Çevrimdışı savaş altay

İçeride bilmediğimiz bir sürü şey var, kulüpler profesyonel yönetilmiyor bu yüzden yaptığımız yorumlar da durumları tam olarak karşılamıyor. Herkesin bir tanıdıkları vb lokal ortamı var biz de onun üzerine burada şöyle böyle olmalı diye boşa konuşuyoruz. Pazarlık yapacak, konuşacak çok vakit vardı gereksiz uzadı. Bu kadar uzatarak anlaşacağın fiyata ilk seferde de anlaşır, transferlerine de başlardın.
Sergen bi suru eksiyi yedikten sonra imza atsa ne olacak. Efsane diye mi bakacagiz yoksa teknik adam diye mi, cevabi belli; personel. Tekrarsa tekrar, uygulamayacagin raconu kesmeyeceksin. Su aciklamam eziyetdir, tabii pazarlik yapacak fakat konusulan(!) paralar, para raconu kesen birisi icin bi hayli yuksek gibi 🙄

Iste, dunya'nin kupalarini kazansan dahi agizdan cikan ile eylemler tutmayinca insanlar sana eksiyi vurabiliyor. Genc arkadaslar ibret alsin bu olaydan.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kulislerde konuşulan : "Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş aşkı kabardı o yüzden Sergen ile anlaşmıyor. "

Çevrimdışı worns

ortada bir derdin olduğu açık da haberlere inanasım gelmiyor. şu 3 milyonda diretme meselesi doğruysa ben olsam tüm linç yeme riskini göze alır masadan kalkardım. doğru değildir diye ümit ediyorum. biraz sular durulunca neyin ne olduğu ortaya çıkar, meseleyi medyaya açmaktan çekinecek taraflar değiller. o zaman daha doğru değerlendirme yapılabilir. şu ülkede bir kez de güç zehirlenmesi yaşanmasın, insanların sevgisi sorumluluk olarak algılansın arkadaş.

Çevrimdışı worns

Kulislerde konuşulan : "Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş aşkı kabardı o yüzden Sergen ile anlaşmıyor. "

yakıştırma bence. şenol hocanın dünya kupasına gitmek istediğini düşünüyorum kovulmadığı sürece milli takımı bırakmaz.

Çevrimdışı worns

rosier'e marsilya ilgisi ciddiyse, geçmiş olsun diyebiliriz. marsilya alır.

Senin anti-skill'in : Maaşların zamanında ödenmesi.  :kop:

Keşke daha fazla şeyler yapsalar da kullanabilsem geniş bir hareket alanı sağlamıyorlar. Sponsorlarla anlaşsalar, çifte kupanın iyi reklamını yapabilselerdi, iletişimi iyi yapabilseler mesela bla bla bla. Artık maaş kelimesini duyunca kusasım geliyor. O kadar iğrendim bu kelimeden.