2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2272998 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Net olamayan, süreci kötü yöneten ve geciktiren yönetim. İş her zaman baştakine döner, doğru yaklaşır akılcı olursan Sergen ile işini yarım saatte bağlarsın. Bağlayamıyorsan da bu kadar uzatmazsın.
Ya arkadaşlar Sergen'le bile haftalarca sözleşme yenileyemeyen adamlardan transfer bekleyeceğiz bu yaz.

Tehlikenin farkında mısınız? :)

Çevrimiçi tolga1903

Biraderim tek yetkili muhabbeti yönetimin palavrası, dünyada öyle bir şey yok. Sergen gidip oyuncularla pazarlık mı yapacak, ne yetkisi?

Cenk 2 Mart 2020'de çapraz bağını yırttı, 8 ay top oynayamadı. Arada hazırlık kampı falan da kaçtı tabii. Ekim'de sakatlıktan döndükten sonra, takımıyla 45 dakika sahada kaldı.
Bize Ocak ayında gelen Cenk buydu işte.

Erzurum'un zemini de Erzurum'un zemini. 40 tane maç oynandı o zeminde, kaç tane ağır sakatlık yaşandı?

Saatli bombayı aldılar, patladı elimizde işte.

Hulk tek takviye olur, seni de şampiyon yapar. Herif Brezilya'da gittiği takımda 5 ayda 22 maça çıkıp 11 gol attı 4 de asist yaptı.

Ekim'de iyileşmiş adam takımında süre bulamadı diye nasıl sakat cenk oluyor adamın patella tendonu koptu bunun müzmin sakatlıkla alakalı olduğunu mu idda ediyorsun abi anlamıyorum seni kaldı ki o dönem erzurum'un zeminle ilgili tutumu tüm ülkece eleştirilmişti istisnasız. 

Transferde tek yetkili olmak isteyen biri yalnızca hulk'u istememeli diyorum ben alternatiflerini de belirlemeli nasıl stoperde welinton sol bekte nsakala diye tutturdu hücum hattına da hulk dedi bitti e olmazsa ne olacak adam seni tercih etmeyebilir brezilyalı 34 yaşındaki oyuncu sana ve parana ihtiyacı mı var?

Neyse boşa tartismaya gerek yok ben hocanın artık kendine gelip şu saçma isteklerini törpüleyip onun kariyerinde lig sampiyonluğu yolunu açan kulübünde bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlamasını umuyorum 3 milyon euro falan yani anç bu paralari vermez vermemeli de.

Çevrimdışı mrred

Haberleri kim servis ediyor bilmiyorum fakat şu asist özelin haberleri genelde doğru çıkıyor.

Olaylara ilkesel bakınca hocanın istekleri "Teknik Direktör" tanımına ters.
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Transfer konuşmamız gerekirken bizi şampiyon yapan hocayla üçün beşin hesabını yapıyoruz olacak iş değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen'e 2 milyon garanti ücret + 1 milyon Euro şampiyonluk bonusu teklif edilmiş ha.

Demek bunun 3 senelik hali 6 milyon Euro Garanti ücret + her sene için 1 milyon Euro şampiyonluk bonusu muydu?

Sergen bunu mu kabul etmemiş?

Çevrimdışı mrred

Net olamayan, süreci kötü yöneten ve geciktiren yönetim. İş her zaman baştakine döner, doğru yaklaşır akılcı olursan Sergen ile işini yarım saatte bağlarsın. Bağlayamıyorsan da bu kadar uzatmazsın.
Biz bence boşa konuşuyoruz. Şafak Malatya ve Murat Özen açıkladılar hoca ilk etapta 30 milyon TL istemiş. O yüzden

bu 30 milyon dedikodusu doğru kabul edebiliriz . Diğer istekler ve anlaşmazlık konularına gelince ; Dedikodu ve

doğruluğu tam teyitli olmamakla birlikte bu şartlar altında Sergen Hoca ile anlaşmamız imkansız.

Adam resmen kulübün anahtarını istemiş.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 00:06:34 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya arkadaşlar Sergen'le bile haftalarca sözleşme yenileyemeyen adamlardan transfer bekleyeceğiz bu yaz.

Tehlikenin farkında mısınız? :)

Transferin son günü oyuncuyla anlaşma kısmına alışmıştık ama bu sefer hocayı son saniyeye bırakarak yeni bir şeyler deniyoruz herhalde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biz bence boşa konuşuyoruz. Şafak Malatya ve Murat Özen açıkladılar hoca ilk etapta 30 milyon TL istemiş. O yüzden

bu 30 milyon dedikodusu doğru . Diğer istekler ve anlaşmazlık konularına gelince ; Dedikodu ve doğruluğu tam teyitli

olmamakla birlikte bu şartlar altında Sergen Hoca ile anlaşmamız imkansız. Adam resmen kulübün anahtarını istemiş.

Hocaya yıllık 10m TL teklif edilince bunun tepkisel olduğu açıklanmıştı geçen haftalarda.

Çevrimdışı mrred

Burası beşiktaş kimse beşiktaştan büyük değil. Aynı hataları Şenol Güneş'te yaptık.

Bizim şartlarımıza uyanla çalışmak istemek en doğal hakkımız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hocaya yıllık 10m TL teklif edilince bunun tepkisel olduğu açıklanmıştı geçen haftalarda.
Geçen sene 7 milyon alan hocaya bu sene yönetim 10 milyon teklif etmiş. Yüzde 50 zam yapmış. Bunda ne var ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekim'de iyileşmiş adam takımında süre bulamadı diye nasıl sakat cenk oluyor adamın patella tendonu koptu bunun müzmin sakatlıkla alakalı olduğunu mu idda ediyorsun abi anlamıyorum seni kaldı ki o dönem erzurum'un zeminle ilgili tutumu tüm ülkece eleştirilmişti istisnasız. 

Transferde tek yetkili olmak isteyen biri yalnızca hulk'u istememeli diyorum ben alternatiflerini de belirlemeli nasıl stoperde welinton sol bekte nsakala diye tutturdu hücum hattına da hulk dedi bitti e olmazsa ne olacak adam seni tercih etmeyebilir brezilyalı 34 yaşındaki oyuncu sana ve parana ihtiyacı mı var?

Neyse boşa tartismaya gerek yok ben hocanın artık kendine gelip şu saçma isteklerini törpüleyip onun kariyerinde lig sampiyonluğu yolunu açan kulübünde bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlamasını umuyorum 3 milyon euro falan yani anç bu paralari vermez vermemeli de.

Müzmin sakat demedim, sakat dedim.

Adam sana gelmeden önce 1.5 sene top oynamamış, 8 aylık sakatlık geçirmiş, hazırlık kampını kaçırmış.

Bu adamı alıp, sakat ve kontrat peşindeki Aboubakar'a yedek yaptılar. Sonra da sakatlandı, kabak da Erzurum'un başına patladı.

Adamların zemini yüzünden koca sezon başka ağır sakatlık olmadı, adları çıktı.

Ara transfer döneminde 50 tane alternatif olmaz, bulduğunu alacaksın. Adamlar koca yaz transfer döneminde santrafor alamayıp, son gün Ghezzal'ı kiraladı. Ara transferde kimi alabileceklerdi boştaki Hulk'tan başka?

Çevrimiçi sefaköykartali

Adam yetkiyi hakediyor mu, evet ediyor. İstediği Hulk yerine sakat Cenk'i aldılar, Aboubakar'la yaptıkları alengirli sözleşme yüzünden, Sergen ligin son bölümünde onu da oynatamadı. Yetki istemesinde bir mahsur mu var?

Biraderim Sergen 1 yıllık istiyorsa, 1 yıllık versinler.

Adamlar takımın yarısını kiralık oyuncularla doldurdular, 2 senelik sözleşme imzaladıkları oyuncu olmadı daha. (Josef'le bile 1 senelikti, sene ortasında uzattılar)

Sergen'e 3 yıl önermişler güya, Allah bilir son 2 sene bedava yönetmesini teklif etmiş olabilirler.
]Hayır etmiyor. 1 yıl sözleşme isteyen adam kiralık geçici adamlara gidilmesine laf edemez. 1 yıl sözleşme imzalayıp üçer dörder yıldan istediği oyuncuya sözleşme dağıtamaz kimse. Mourinho olsa yapamaz. Yapamadı da zaten. Oturur imzalarsın 3 yıl, dersin ki ben bu güvenceyi veriyorum, artık oturup 3 yıllık planlama yaparım, ona göre oturur planlarsın. Gerekirse ekstra bonservis harcarsın, gelecek sezonda harcamayacak şekilde kurarsın. Her yaz oturup zam isteyip bir ay bizi oyalayacak mı böyle? Baştan anlaşsın başarıda prim, başarısızlıkta indirim vs. madem çok güveniliyor. Ayrıca nsakala welinton transferi yaptıran hocaya bütün transferi bırakmayacağız tabii ki. Teknik taktik idare farklı bir olay, transfer farklı bir olay. Yöneticiler, hocalar, hatta tanıyorlarsa oyuncuların bile fikri alınmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçen sene 7 milyon alan hocaya bu sene yönetim 10 milyon teklif etmiş. Yüzde 50 zam yapmış. Bunda ne var ?

Tabi bir şey yok. Kovulmaktan beter olan Erol Bulut'un 1.1 m euroya yeni sözleşme yaptığı yerde Sergen'in 10 m TL ye burun kıvırması kabul edilebilir gibi değil. Hemen hocayla tüm müzakereler durdurulup yeni hoca aranmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

]Hayır etmiyor. 1 yıl sözleşme isteyen adam kiralık geçici adamlara gidilmesine laf edemez. 1 yıl sözleşme imzalayıp üçer dörder yıldan istediği oyuncuya sözleşme dağıtamaz kimse. Mourinho olsa yapamaz. Yapamadı da zaten. Oturur imzalarsın 3 yıl, dersin ki ben bu güvenceyi veriyorum, artık oturup 3 yıllık planlama yaparım, ona göre oturur planlarsın. Gerekirse ekstra bonservis harcarsın, gelecek sezonda harcamayacak şekilde kurarsın. Her yaz oturup zam isteyip bir ay bizi oyalayacak mı böyle? Baştan anlaşsın başarıda prim, başarısızlıkta indirim vs. madem çok güveniliyor. Ayrıca nsakala welinton transferi yaptıran hocaya bütün transferi bırakmayacağız tabii ki. Teknik taktik idare farklı bir olay, transfer farklı bir olay. Yöneticiler, hocalar, hatta tanıyorlarsa oyuncuların bile fikri alınmalı.

Sergen'in 3'er 4'er yıllık sözleşme dağıtma niyeti olduğunu nereden çıkardın?

Kendi kendinize şeytani bir Sergen profili çizip, onu eleştiriyorsunuz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabi bir şey yok. Kovulmaktan beter olan Erol Bulut'un 1.1 m euroya yeni sözleşme yaptığı yerde Sergen'in 10 m TL ye burun kıvırması kabul edilebilir gibi değil. Hemen hocayla tüm müzakereler durdurulup yeni hoca aranmalı.
Şeyi de sor abi:

Geçen sene 5 milyon Euro alan Diego Costa'ya neden 1.5 önermişler peki?

Çevrimdışı savaş altay

3 yıllık sözleşme teklif edildi ve reddedildi yani, kesin bilgi?

Bak şimdi de "Sergen tek yetkili olmak istememiş" haberleri çıkıyor, kim servis etmişti tek yetkili haberini medyaya?
Kaynak ntvspor. Kesin olup olmadigi zaten cikar ortaya. Biz de onu yorumluyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şeyi de sor abi:

Geçen sene 5 milyon Euro alan Diego Costa'ya neden 1.5 önermişler peki?

Hahaha pazarlıkta bir laf var. Malın fiyatını bilmiyorsan yarısını teklif et.
Bunlarda Costa' dan bihaber oldukları için biraz da pazarlık olayını abarttıkları için 1.5 önermişlerdir.
Bir sonraki teklifleri ek olarak full akbil olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaynak ntvspor. Kesin olup olmadigi zaten cikar ortaya. Biz de onu yorumluyoruz.
Başka detay yok mu o haberde, 3 yıllık kaç milyon önermişler mesela?

Çevrimdışı mrred

Erol Bulut'a gitmeye gerek yok . Abdullah Avcıya bile inanılmaz paralar verdik. Fakat bu hatalardan ders çıkarmamız gerek

Yönetim de yapması gerekeni yapıyor. Pazarlık yapıyor en az maliyetle işi çözmeye çalışıyor. İnceldiği yerden kopar.

İnönü'yü pek sevmem mandacıdır. Fakat sevdiğim bir sözü var.

"Yeni bir dünya düzeni kurulur Türkiye yerini alır." Burası Beşiktaş arkadaşlar. Burada çalışmak şereftir. Doğru

şampiyonlukta hocanın emeği gerçekten çok fazla ama herkes haddini bilecek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu 30 milyon dedikodusu doğru kabul edebiliriz . Diğer istekler ve anlaşmazlık konularına gelince ; Dedikodu ve

doğruluğu tam teyitli olmamakla birlikte bu şartlar altında Sergen Hoca ile anlaşmamız imkansız.

en fazla 15 verilmeli

ama yonetimde suclu yap son teklifini 15 arti bonuslar, kabul etmiyorsa kalk masadan baska TD bul, burasi Besiktas cesaretli olun

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu görüşmeyi yapan adamlardan ne bekliyoruz bilmiyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Müzmin sakat demedim, sakat dedim.

Adam sana gelmeden önce 1.5 sene top oynamamış, 8 aylık sakatlık geçirmiş, hazırlık kampını kaçırmış.

Bu adamı alıp, sakat ve kontrat peşindeki Aboubakar'a yedek yaptılar. Sonra da sakatlandı, kabak da Erzurum'un başına patladı.

Adamların zemini yüzünden koca sezon başka ağır sakatlık olmadı, adları çıktı.

Ara transfer döneminde 50 tane alternatif olmaz, bulduğunu alacaksın. Adamlar koca yaz transfer döneminde santrafor alamayıp, son gün Ghezzal'ı kiraladı. Ara transferde kimi alabileceklerdi boştaki Hulk'tan başka?

Abi 50 tane alternatif olmayacağını biliyorum ama tek alternatife indirgersen de böyle kaçıp gidince cenk'e kalırsın. Koskoca dünyada abuya alternatif olabilecek yokluğunda onu aratmayacak tek alternatif hulk mu gerçekten yapma lütfen mustafa muhammed devre arası gelmedi mi ft bizzat istemiş adamı yani arayınca mısır liginde bile bulabiliyorsun. Ha bu yönetim alamaz diyosan ona cevabım yok haklısın zaten yönetim konusunda hemfikiriz çoğu işleri sıkıntılı ancak sergen yalçın işi hala söylüyorum sadece yönetimlik iş değil taraftar bu kadar arkandayken de 1 aydır ayak diremenin anlamı yok bence sergen yalçın öyle bizde uzun vadeli kalmak falan da istemiyor yani bu sene imzalasa bile seneye olmayacak bu adam kişisel fikrim.

Çevrimdışı mrred

en fazla 15 verilmeli

ama yonetimde suclu yap son teklifini 15 arti bonuslar, kabul etmiyorsa kalk masadan baska TD bul, burasi Besiktas cesaretli olun
Bunlar nasıl istekler sanki düşman Beşiktaş'ı işgal etmiş ve bizde ateşkes anlaşması mı imzalıyoruz anlamadım ?

Hem para önemli değil diyorsun hem de geçen sene kabul ettiğin ücreti 4.5 katını isteyerek masaya oturuyorsun ?

Çık delikanlı gibi para önemli de kimse sana bir şey demez en fazla paracı der.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Onun yönetimin sembolik teklifi üzerine tepkisel bir şey olduğu söyleniyor :)... Bu işi zorlaştıran, adama gerekli muameleyi yapmayan bence yönetim. Böyle yaparsan istekleri artar tabi, bu tam yetki olayı çok bizim düşündüğümüz gibi değil, habersiz planlama yapılmasından çok rahatsız olmuş ama bu biraz normal. Bir sistem getirip hocanın eline yetki de verebilirsin. İşi bilen birileri varsa bu konularda Sergenle çok sorun yaşamamalı. Mantık dahilinde oturup çözecek ya da uzatmayacaksın, yapamıyorsa yöneticiye bakarım. İsteyen bu sorunların hepsini pamuk gibi sıkıştırır ya da gülle gibi görür.

Çevrimdışı mrred

Şu görüşmeyi yapan adamlardan ne bekliyoruz bilmiyorum.

Bu tam bir rezalet
The great gig in the sky