2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2271889 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı almanci

Küçülme, küçülmeme konusu değil mesele.

Oyuncu giderlerini azaltabilirsin, bundan doğal bir şey yok.

Mesele, bu adamların küçük hesapları.

Larin'la konuşuyorlar, sözleşmeni aynı şartlarda 1 sene daha uzatalım diyorlar.

Costa'ya gidiyorlar, Koita'nın aldığı sözleşmeyi öneriyorlar.

Rosier'i haftalardır bitiremiyorlar, adam Marsilya'ya sinyal gönderiyor.

Sergen'le para pazarlığını bitiremiyorlar.

Larin'e neden 1 sene öneriyorsun, kabul etmeyecek işte.

Bütçen 1.5 milyonsa, Costa'ya gidilmez.

Rosier'i kaçıracaksınız, adam kalmak istiyor diye haftalarca sizi beklemez.

Sergen'le neyin pazarlığını yapıyorsunuz hala?

Gelirler daha kasaya girmeden hissedarlara dağıtılırsa kasaya girecek olan parayı yatırıma kullanamıyorsun ve yapılan her yatırım için Kulübün mevcut parasını kullanmak zorunda kalıyorsun. Yani küçülmeyi hedef belirlemiyor küçük olduğunu baştan kabul etmiş oluyorsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam yetkiyi hakediyor mu, evet ediyor. İstediği Hulk yerine sakat Cenk'i aldılar, Aboubakar'la yaptıkları alengirli sözleşme yüzünden, Sergen ligin son bölümünde onu da oynatamadı. Yetki istemesinde bir mahsur mu var?

Biraderim Sergen 1 yıllık istiyorsa, 1 yıllık versinler.

Adamlar takımın yarısını kiralık oyuncularla doldurdular, 2 senelik sözleşme imzaladıkları oyuncu olmadı daha. (Josef'le bile 1 senelikti, sene ortasında uzattılar)

Sergen'e 3 yıl önermişler güya, Allah bilir son 2 sene bedava yönetmesini teklif etmiş olabilirler.

Bunların hepsi hikaye.

Gerçek, sezon içinde Sergen Hoca'nın sözlerinde saklı.

Bir maçtan sonra galiba hocam sözleşme uzatma konusunda ne diyorsunuz diye sorulunca, "Ne sözleşmesi bana gelen bir sözleşme yok" demişti.

Bu yönetimden çıkan haberlerin alayı yalan.

Çevrimdışı savaş altay

Çok bir pazarlık durumu yok kardeşim böyle durumlarda baştakiler sorumludur oturup hocanla işi çözeceksin. Her şeyden öte yaklaşımla alakalı bir problem gözüküyor o olmayınca Para - Yetki işin bahanesi.
Umarim olaylar ortaya en net sekilde ciktiginda yine ters kose olmayiz. Bir kere olduk cunki. Gelen haberlere gore konusuyoruz. Ntvspor'un haberlerine guvenirim. Bu arada 3 yillik teklife karsin 1 yillik sozlesme isterim haberi de ntvspor'un haberi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Geçmiş geçmişte kaldı. Mevcut yönetimi eski yönetimler üstünden savunmak mantıklı değil. Her iki yönetimin de hataları olduğu kadar başarıları da var. Mevcut yönetimin de mali bir başarısını göremedik. En azından o dönemde sponsor ve reklam gelirlerimiz yüksekti. Şİmdi Beşiktaşlı para babalarına el açıyoruz sponsor olsunlar diye. Taraftardan para dileniyoruz para versin diye. Şampiyonluk tshirtümüzde bile tag koymuşuz. Başarı gelmiş hala para isteniyor taraftardan. Sana mantıklı geliyorsa tüm bunlar tamam  :tabe:
Kimseyi savunmuyorum. Büyüyerek bu borçların kapanacağını savunmak ekonomi bilimine aykırı. Küçülerek de borçlar kapanmayacak, ama en azından borcun artış hızı yavaşlayacak. İsterse 10 kere şampiyon olunsun yine para istenecek. Kulüpler 2 sene pandemide gelir kaybetti çoğu ne kadar zarar etti gördük. Bu takımların hepsi için geçerli. Bu saatten sonra borçtan bahsetmemek gibi bir ihtimal yok. Görmezden gelip açılamayacağız, deyim yerindeyse yırtık 10 tl yapıştıracağız. Bu yüzden para dilenme kısmı hoş olmasa da gerçeği. Borç konusunu çözmenin tek yolu takımın satılması. Veya devlet el atıp borçları silecek, veya faizsiz krediyle sadece yavaş yavaş kendine ödetecek. Bankalar Birliği anlaşması gibi değil. Onun dışında bu borçlar asla bitmeyecek.  Bu gerçekleri görüp ona göre davranmak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bu bilgi baya net yayildi. Biz de gelen haberler uzerinden konusuyoruz tabi. Sergen aksi durumlarda konusmaktan cekinmeyen bir kisi, yalan varsa bu isin icinde sergen zaten ziplar, hic endise etmiyorum o konuda. Simdi oyuncularin sozlesme islerini karistirmadan gitmek lazim. Yeri geldiginde yatiririz masaya fakat konu sadece sergen su an. Yoksa yonetimin eksiklikleri sergen mevzusunun uzerini ortecek her zamanki gibi.
Geldiklerinden beri bu yönetimin hiç bir uzun vadeli hamlesi ve planı oldu mu?

O yüzden bu 3 senelik sözleşme muhabbeti çok inandırıcı gelmiyor bana, yapıldıysa bile kabul edilmesi imkansız şartlar koymuş olabilirler.

Çevrimiçi tolga1903

Adam yetkiyi hakediyor mu, evet ediyor. İstediği Hulk yerine sakat Cenk'i aldılar, Aboubakar'la yaptıkları alengirli sözleşme yüzünden, Sergen ligin son bölümünde onu da oynatamadı. Yetki istemesinde bir mahsur mu var?

Biraderim Sergen 1 yıllık istiyorsa, 1 yıllık versinler.

Adamlar takımın yarısını kiralık oyuncularla doldurdular, 2 senelik sözleşme imzaladıkları oyuncu olmadı daha. (Josef'le bile 1 senelikti, sene ortasında uzattılar)

Sergen'e 3 yıl önermişler güya, Allah bilir son 2 sene bedava yönetmesini teklif etmiş olabilirler.

Hulk'u istemesi transferde tek yetkili olmasını gerektirmiyor. Beşiktaş gibi maddi durumu son derece rezalet durumda olan bir kulübün devre arası tek takviye hedefi hulk olamaz olmamalı. "Sakat cenk" ibaresine de katılmıyorum cenk milli takım kampında irfan can kahveci sayesinde korona geçirip döndüğü ilk maçta erzurumspor'un iğrenç zemini yüzünden sakatlandı bak ceremesini milli takım da çekiyor şimdi. O dönem cenk'in transferine karşı olmama rağmen sakat cenk dediğin zaman sanki gokhan tore gibi sürekli sakatlanıyor algısı oluşuyor ancak öyle değil abi bize geldiginde sakatlığını tamamen atlatmış fakat kadroya giremiyordu cenk.

Yönetim konusunda çoğu dediğine katılmakla birlikte şimdi mesela az önce ilke cancanoğlu'nun özel haber diye girdiği "sergen yalçın 3 milyon euro istiyor" tarzı haberlere bakıp nasıl salt yönetim eleştiriliyor ben anlamıyorum gerçekten.

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2021, 23:31:59 tolga1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

1 sene sözleşme isteyen adam kulüpte transferde vs. tam yetki istiyor diğer taraf zaten Sergen'i başından beri istemiyordu taraftar baskısı ve mecburiyetten getirdiler bu işin sonu kötü olan bizim önümüzdeki seneye olacak 10 tane transfer lazım yönetimi ayrı havalarda hocası ayrı havalarda sorsan hepsi Beşiktaş'ı düşünüyor.
+1903, altına imzamı atarım. Sergen de yönetim de dürüst değil, ne birbirlerine ne de taraftarlara. Yönetim resti görüp şampiyonluktan 3 5 gün sonra hizmetleri için teşekkür ederiz diyip sözleşme imzalamayacak kadar cesur olsa, şimdiye yeni hoca haberlerinden çoktan sergen unutulmuştu. Aynı şekilde sergen de yönetimle çalışmak istemiyorum diyip açıklama yapsa, mevzu çoktan çözülmüş, en azından para istiyor lafını kendine dedirtmeyecekti. Bu saatten sonra imzalasalar bile hiçbir şey yokmuş gibi yapacaklar, kimseden yemesini beklemesinler. İlk kötü gidişte hoca, yönetici vs. birbirini yemeyi bekleyecekse hiç imzalamasınlar daha iyi. Karşındaki rakiplerinden birinin ilk tecrübesi, diğeri de senden farksız hocası yok. Durduk yere kaos çıkarttı ıkisi de.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar 17 yaşındaki Bilal'le bile 2.5 senelik sözleşme imzalamış, Sergen'e 3 yıllık kontrat önerdiklerine inanmamamız çok normal değil mi?

Çevrimdışı savaş altay

Kimseyi savunmuyorum. Büyüyerek bu borçların kapanacağını savunmak ekonomi bilimine aykırı. Küçülerek de borçlar kapanmayacak, ama en azından borcun artış hızı yavaşlayacak. İsterse 10 kere şampiyon olunsun yine para istenecek. Kulüpler 2 sene pandemide gelir kaybetti çoğu ne kadar zarar etti gördük. Bu takımların hepsi için geçerli. Bu saatten sonra borçtan bahsetmemek gibi bir ihtimal yok. Görmezden gelip açılamayacağız, deyim yerindeyse yırtık 10 tl yapıştıracağız. Bu yüzden para dilenme kısmı hoş olmasa da gerçeği. Borç konusunu çözmenin tek yolu takımın satılması. Veya devlet el atıp borçları silecek, veya faizsiz krediyle sadece yavaş yavaş kendine ödetecek. Bankalar Birliği anlaşması gibi değil. Onun dışında bu borçlar asla bitmeyecek.  Bu gerçekleri görüp ona göre davranmak lazım.
Pandemiyi takan mi var ya. Bir ben yazdim bir de senden goruyorum simdi. Pandemi'den zarar-zarar ilerlemesek ben de yonetime agir hava saldirilari yapacagim fakat elleri oyle "hayal" edildigi gibi guclu degil.

Çevrimdışı Erman1903

Umarim olaylar ortaya en net sekilde ciktiginda yine ters kose olmayiz. Bir kere olduk cunki. Gelen haberlere gore konusuyoruz. Ntvspor'un haberlerine guvenirim. Bu arada 3 yillik teklife karsin 1 yillik sozlesme isterim haberi de ntvspor'un haberi.

Pazartesi zaten artık oluyorsa olur biraz daha sabredeceğiz. 1 senelik sözleşme istiyor zaten ama onda bir problem görmüyorum, yerinde olsam ben de öyle yaparım.

Tam yetki olayı benim oyuncularım diye düşünmemek lazım, biz varsa da o iş öyle olmaz diye burada anlatıyoruz nasıl yapılacağını. Bu işleri bilen birisi Sergen ile çözer işi 2 dakikada - keyifle çalışılır biraz anlaşamayana da bakacaksın. Çözüm üretmek yönetimin işi, artık kaç hafta geçmiş iş Sergen'den geçti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk'u istemesi transferde tek yetkili olmasını gerektirmiyor. Beşiktaş gibi maddi durumu son derece rezalet durumda olan bir kulübün devre arası tek takviye hedefi hulk olamaz olmamalı. "Sakat cenk" ibaresine de katılmıyorum cenk milli takım kampında irfan can kahveci sayesinde korona geçirip döndüğü ilk maçta erzurumspor'un iğrenç zemini yüzünden sakatlandı bak ceremesini milli takım da çekiyor şimdi. O dönem cenk'in transferine karşı olmama rağmen sakat cenk dediğin zaman sanki gokhan tore gibi sürekli sakatlanıyor algısı oluşuyor ancak öyle değil abi bize geldiginde sakatlığını tamamen atlatmış fakat kadroya giremiyordu cenk.

Yönetim konusunda çoğu dediğine katılmakla birlikte şimdi mesela az önce ilke cancanoğlu'nun özel haber diye girdiği "sergen yalçın 3 milyon euro istiyor" tarzı haberlere bakıp nasıl salt yönetim eleştiriliyor ben anlamıyorum gerçekten.

Biraderim tek yetkili muhabbeti yönetimin palavrası, dünyada öyle bir şey yok. Sergen gidip oyuncularla pazarlık mı yapacak, ne yetkisi?

Cenk 2 Mart 2020'de çapraz bağını yırttı, 8 ay top oynayamadı. Arada hazırlık kampı falan da kaçtı tabii. Ekim'de sakatlıktan döndükten sonra, takımıyla 45 dakika sahada kaldı.
Bize Ocak ayında gelen Cenk buydu işte.

Erzurum'un zemini de Erzurum'un zemini. 40 tane maç oynandı o zeminde, kaç tane ağır sakatlık yaşandı?

Saatli bombayı aldılar, patladı elimizde işte.

Hulk tek takviye olur, seni de şampiyon yapar. Herif Brezilya'da gittiği takımda 5 ayda 22 maça çıkıp 11 gol attı 4 de asist yaptı.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2021, 23:42:28 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tamam yönetim çok büyük bir şekilde suçlu da Sergen'de bokunu çıkarmasın.  :s20:

TR ' de 3M verilecek hoca yoktur daha ilk sezonda ilk sampiyonlugunda ayıptır günahtır.

Orta yol bulundugunda kabul etsin kapansın şu lanet konu artık ya .

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2021, 23:44:20 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın 3m euro istediği haberlerine kesinlikle inanmıyorum.
İpler koptuğunda hoca tüm gerçekleri açıklar.

Çevrimiçi doganay

Ben ne hocanin 3m talep ettigine nede yonetimin okadar para verecegine inanmiyorum. 1,5-2m arasi olur ne fazla.
Bence yonetimde kendisini istemeyenleri saf disi etmek istiyor biran once orta yolu bulsunlar artik yoksa iyice kabak tadi verdi.

Çevrimdışı savaş altay

Pazartesi zaten artık oluyorsa olur biraz daha sabredeceğiz. 1 senelik sözleşme istiyor zaten ama onda bir problem görmüyorum, yerinde olsam ben de öyle yaparım.

Tam yetki olayı benim oyuncularım diye düşünmemek lazım, biz varsa da o iş öyle olmaz diye burada anlatıyoruz nasıl yapılacağını. Bu işleri bilen birisi Sergen ile çözer işi 2 dakikada - keyifle çalışılır biraz anlaşamayana da bakacaksın. Çözüm üretmek yönetimin işi, artık kaç hafta geçmiş iş Sergen'den geçti.
Is sergen'den gectigi yonunde dusunemem. Benim anladigim isin ortasinda sergen var. Netlesecek ama bekliyoruz.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1406345358003871744

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1406350356720848897
Hocaya yol verilmeli.

Kulübün anahtarını da teslim edelim.

Yok artık daha neler

Hoca resmen "anlaşmamak" için masaya oturmuş aklında başka plan var.

Tribüne oynuyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın 3m euro istediği haberlerine kesinlikle inanmıyorum.
İpler koptuğunda hoca tüm gerçekleri açıklar.
Aynen öyle.

Duyumun Yalan/Yanlış olduğu, yönetimin 2 milyon Euro önerdiği kısmından belli.

Klopp'a bile 2 milyon Euro önermez bunlar.

Çevrimdışı savaş altay

Hani 3 senelik kontrat teklif edilmişti.
3 yilligi reddedip 1 yil istersen, yonetim de 1 yillik sozlesme koyar onune. Yine sergen'in istedigi oldu.

Çevrimdışı mrred

Scout ekibine yol verilmeli ne demek ya ?

Mensahı aldıranlara da yol verelim o zaman Sergen Hocam ?

Bu nasıl bir istek ? Bu resmen yönetimi aşağılamak genel kurulun "iradesini" hiçe saymaktır.

Sen kimsin ya ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Hani 3 senelik kontrat teklif edilmişti.

hoca 1 senelik istemiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

3 yilligi reddedip 1 yil istersen, yonetim de 1 yillik sozlesme koyar onune. Yine sergen'in istedigi oldu.
3 yıllık sözleşme teklif edildi ve reddedildi yani, kesin bilgi?

Bak şimdi de "Sergen tek yetkili olmak istememiş" haberleri çıkıyor, kim servis etmişti tek yetkili haberini medyaya?

Çevrimdışı Erman1903

Is sergen'den gectigi yonunde dusunemem. Benim anladigim isin ortasinda sergen var. Netlesecek ama bekliyoruz.

Net olamayan, süreci kötü yöneten ve geciktiren yönetim. İş her zaman baştakine döner, doğru yaklaşır akılcı olursan Sergen ile işini yarım saatte bağlarsın. Bağlayamıyorsan da bu kadar uzatmazsın.