Ekim'de iyileşmiş adam takımında süre bulamadı diye nasıl sakat cenk oluyor adamın patella tendonu koptu bunun müzmin sakatlıkla alakalı olduğunu mu idda ediyorsun abi anlamıyorum seni kaldı ki o dönem erzurum'un zeminle ilgili tutumu tüm ülkece eleştirilmişti istisnasız.
Transferde tek yetkili olmak isteyen biri yalnızca hulk'u istememeli diyorum ben alternatiflerini de belirlemeli nasıl stoperde welinton sol bekte nsakala diye tutturdu hücum hattına da hulk dedi bitti e olmazsa ne olacak adam seni tercih etmeyebilir brezilyalı 34 yaşındaki oyuncu sana ve parana ihtiyacı mı var?
Neyse boşa tartismaya gerek yok ben hocanın artık kendine gelip şu saçma isteklerini törpüleyip onun kariyerinde lig sampiyonluğu yolunu açan kulübünde bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlamasını umuyorum 3 milyon euro falan yani anç bu paralari vermez vermemeli de.
Müzmin sakat demedim, sakat dedim.
Adam sana gelmeden önce 1.5 sene top oynamamış, 8 aylık sakatlık geçirmiş, hazırlık kampını kaçırmış.
Bu adamı alıp, sakat ve kontrat peşindeki Aboubakar'a yedek yaptılar. Sonra da sakatlandı, kabak da Erzurum'un başına patladı.
Adamların zemini yüzünden koca sezon başka ağır sakatlık olmadı, adları çıktı.
Ara transfer döneminde 50 tane alternatif olmaz, bulduğunu alacaksın. Adamlar koca yaz transfer döneminde santrafor alamayıp, son gün Ghezzal'ı kiraladı. Ara transferde kimi alabileceklerdi boştaki Hulk'tan başka?