Yaşlı ve isimli olsun ki dershanede okulda arkadaşlarımıza hava atabilelim. Yalnız Dzeko biraz genç gibi. Daha yaşlı olursa iyi olur. Mesela Huntelaar. Falcao gibi ligin içinden geçer 
genç isimlilerle hava atılamıyormu
Hem futbolun bir tarafıda hava atmaktır iyi transfer yaparsın hava atatsın derbi kazanır hava atarsın şampiyon olur hava atarsın bunlar yanlış değil yaşa göre değişen arzular normal insan tepkisi insanlar ne için takım tutar forma alır maça gider bazıları iç huzur duyar kendi içinde yaşar bazıları dışa vurur
Özellikle gençleri günümüzde aileleri yarış atı gibi koşturduğu için onlarla gururlanıp hava atmak istediği için gençlerde bunu hissettikleri için kendi beklentileride o yönde oluyor
Genç arkadaşlarada bir şey söyleyeceğim hava atmak ayrı konu ama başarıyı düşünüyorlarsa beşiktaşın şampiyonlukları her zaman umulmayan takımlar tarafından alınmışdır ben hiç hatırlamıyorum sezon başı alınan oyunculara bakıp biz bu ligi ezerek şampiyon oluruz deyipde şampiyon olduğumuzu o nedenle bizim şampiyonluklar zorla savaşarak olur o nedenle renkliler hazmedemez bizim başarımızı
O nedenle kafanıza fazla takmayın
Transfere gelince ya son dakika süprüz bir iyi isim gelir düşmüş o nedenle takım bulamamış yada adı şanı duyulmamış oyuncularla imzalarız bu ekonomik koşullarda yönetimden fazla şey beklemeyin üstelik boş mukaveleye imza atan hocasına imza attırmayı beceremiyor daha sergenin imzalamama nedeninin transferler ve takım olduğunu herkes tahmin ediyordur değilmi kimse sezon sonu sergenin sözlerine dikkat etmedi hulku istedim ekonomik olarak uygundu ama almadılar önüme cenki koydular diyor
İşde tanıdığım sergen bunun bedelini ödetmeden o imzayı atmaz devre arası sergenin isdediğini yapmamak için şampiyonluğu riske atanlar şimdi sergenle gerçekten tanışacaklar bu yönetimin içinde belliki sergeni istemeyen yöneticiler var ayaklarının altına çukur kazmaya uğraşıyorlar bu isimleride biraz düşünen tahmin eder geçmişi insanın aynasıdır birini tanımak istiyorsan o aynaya bakacaksın bu arada çebi arada harcanıyor onada yazık oluyor ama hak etmiyorda değil kadronu iyi seçeceksin geçmişi sorunlarla doku bu kadar insandan yönetim kurulursa sonuçları pek hayırlı çıkmaz
İşin özeti sergen karakterindeki biri bu yönetim için bombadır eninde sonundada patlar o bomba