2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290961 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Rakiplerin kongre yapmamışkrn şampiyon olduğun hemenn ardından hoca ile sözleşmeyi yenilersin Salihi almışız açıklasın rüzgar arkandan eserken iyice psikolojik üstünlüğü alırdın sergen hoca mevzusu yok bugun yok yarın görüşülecek diye uzamasın daha fazla

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugün ANÇ' nin röportajından yaptığım çıkarım : Hala hiç bir şeyin farkında değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/firatgunayer/status/1401600057569419268

Haydi inşallah bakalım
Kalması en yakın görünen oyuncu Rosier. Ben Ghezzal'ın durumunu nasıl çözmeyi düşündüğümüzü merak ediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

muani dostumuz ilgi çekici geldi
Sözleşmesi devam ediyor. Nasıl almayı düşünüyoruz? Bana da çok ilgi çekici geldi ama imkansız aşk gibi görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

https://twitter.com/firatgunayer/status/1401600057569419268

Haydi inşallah bakalım
Hadi bakalım hayırlısı. Umarım aynısı Ghezzal icinde olur. Ufak, ödemesi kolay bir opsiyona hayır demeyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Kenan gelir, Caulker zor, Ersinin yerine de Merti alırız
Kenan, Caulker, Salih Uçan ve Salih Özcan 1 temmuzda açıklanır. Ersin'in yerine de Vaclík gelir.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı savaş altay

Altay Töre'ye teklif yapmış.
Tore eskisi gibi degil ama eskiye yaklasamayacagini da soyleyemeyiz. Sergen faktorunden oturu kalmali. Zaten bir kural muammasi var. Yerli oyuncudur, takilsin 18 icinde. Boyle yetenekli oyuncular kendilerine nasil bakamazlar sasiriyorum. Insanlar bulunduklari konumun degerini bilemiyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

Tore eskisi gibi degil ama eskiye yaklasamayacagini da soyleyemeyiz. Sergen faktorunden oturu kalmali. Zaten bir kural muammasi var. Yerli oyuncudur, takilsin 18 icinde. Boyle yetenekli oyuncular kendilerine nasil bakamazlar sasiriyorum. Insanlar bulunduklari konumun degerini bilemiyorlar.

Büyük ihtimalle kalacak, ben olsam sezon boyunca 700 dakika oynamış topçuya 1 kuruş vermem. Kenara baktığında yedekte bulabilme ihtimalin %50 bile değil. Kendisine bakması bir şeyi değiştirmez, sürekli adale sakatlığı yaşıyor pek bir çözümü yok onun. Ben olsam Emrah Başsan'ı alırım hazır kulüpsüzken.

Çevrimiçi Necmi

Töre çöpe para atmaktır koca sezon sadece bir maçta oda %50 verim aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz yönetime yakın birisinden duyum verelim  :)

Alıntı
Futbola çok fazla yer vermiyoruz ama bazı gelişmeleri belirtelim.

Salih Uçan, Steven Caulker, Salih Özcan ve Kenan Karaman ile ön protokol imzalandı.

Ersin Destanoğlu ve Larin satılacak. İkiside büyük paralara gidecekler.

Yabancı bir kaleci ile yine ön sözleşme imzalandı. Ersinin satışı bekleniliyor.

Besar Gudjufi ile daha önce anlaşılmıştı zaten. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Biraz yönetime yakın birisinden duyum verelim  :)

Ben de bilgi vereyim, Hoca Caulker konusunda ısrarcı değil. Kenan Karaman konusunda da öyle, Larin'in kalmasını ya da 1. Adam olabilecek futbolcu istiyor - Ara transferde Cenk'e bakışı nasılsa Kenan'a da aynı. Salih Özcanla bir prensip anlaşması yok.

Çevrimdışı admsngl898

Norwich tekrar premier lige çıktı galiba bırakıp geleceğini zannetmiyorum pukkinin

VIA A4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erman1903

Norwich tekrar premier lige çıktı galiba bırakıp geleceğini zannetmiyorum pukkinin

1 yıl daha sözleşmesi var, her yıl yapıyorlar Pukki haberini, bıkmadılar. Fırat Günayer'i hiç sevmem, taraftar gazıyla Balotelli denen futbolcumsuyu bize zorla aldırmaya çalıştı. Beşiktaşlılığı değil başka yönleri ağır basan biri, bunlar gelir mi gelmez mi bilmem de yine başladı aynı hikayelere orası çok net.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de bilgi vereyim, Hoca Caulker konusunda ısrarcı değil. Kenan Karaman konusunda da öyle, Larin'in kalmasını ya da 1. Adam olabilecek futbolcu istiyor - Ara transferde Cenk'e bakışı nasılsa Kenan'a da aynı. Salih Özcanla bir prensip anlaşması yok.
Metin abi sallamaz. İlla birisinden duymuştur. Zaten ön protokol imzalamamız anlaştığımız manasına gelmiyor. Ben de bu oyuncular yerli olmasa gelsinler istemem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 yıl daha sözleşmesi var, her yıl yapıyorlar Pukki haberini, bıkmadılar. Fırat Günayer'i hiç sevmem, taraftar gazıyla Balotelli denen futbolcumsuyu bize zorla aldırmaya çalıştı. Beşiktaşlılığı değil başka yönleri ağır basan biri, bunlar gelir mi gelmez mi bilmem de yine başladı aynı hikayelere orası çok net.
Minnoş hit peşinde. Kimsenin duymadığı oyuncuları nasıl duymuş  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Metin abi sallamaz. İlla birisinden duymuştur. Zaten ön protokol imzalamamız anlaştığımız manasına gelmiyor. Ben de bu oyuncular yerli olmasa gelsinler istemem  :tabe:

Ben sallama haber demedim ki, bu haberler zaten 1 aydır piyasada. Herkes birbirinden duyduğunu anlatıyor. Benim aldığım izlenim bu, Salih Özcanla prensip anlaşması yok bir görüşülüp geri adım atıldı.

Çevrimdışı Erman1903

Minnoş hit peşinde. Kimsenin duymadığı oyuncuları nasıl duymuş  :D

O siyahi oyuncu kiralık olabilir listedekilerden biridir, kimden duyduğu malum temsilcisi vb. Çok seviyor bu işleri ben sadece hit için yaptığını düşünmüyorum.

Çevrimdışı admsngl898

Bugün İngiltere Romanya maçı vardı Romanya'da bi kaç tane dikkat çeken adam vardı özellikle orta saha cicaldau ve sağ bek sorescu izlenebilir daha Romanya dışına çıkmamışlar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hangisi olsun ?  :biggrinking:

Dzeko + Sörloth ?
Dzeko + Aboubakar?
Sörloth + Aboubakar?

Roma‚ yıllık maliyeti 7.5M€ olan Dzeko ile yolları ayırmaya hazır. Türkiye´den en güçlü aday Beşiktaş fakat Dzeko´nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor.

(Sport Calcio)
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2021, 23:58:16 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi annoca

salih özcan nasıldır istatistikleri vs nedir

salih uçan-salih özcan-kenan karaman bize geldilerse açıklandıkları gün yabancı sınırını rafa kaldırırlar.