2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291516 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

salih özcan nasıldır istatistikleri vs nedir

salih uçan-salih özcan-kenan karaman bize geldilerse açıklandıkları gün yabancı sınırını rafa kaldırırlar.

Bugün şampiyon olan Alman U-21 takımında 11 de oynamış oyuncudur.

Çevrimdışı worns

Sözleşmesi devam ediyor. Nasıl almayı düşünüyoruz? Bana da çok ilgi çekici geldi ama imkansız aşk gibi görünüyor  :tabe:

daha önce ludovic blas haberi de yaptılar. bana puan durumunu açıyorlar, nantes 18. küme düşmüş diye düşünüp haberini yapıyorlar gibi geliyor çok fena ama bakalım.  :D nantes küme düşmedi. pukkiyi de norwich tutmak ister. hikaye haberler olma ihtimalleri çok yüksek.

Çevrimdışı worns

Biraz yönetime yakın birisinden duyum verelim  :)

vaclik'e yönelik ilgimiz ciddi olabilir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

salih özcan nasıldır istatistikleri vs nedir

salih uçan-salih özcan-kenan karaman bize geldilerse açıklandıkları gün yabancı sınırını rafa kaldırırlar.
Köln'ün bu sene bukadar kötü olmasinin ana sebeblerinden biridir salih özcan. Yedek bile olmamasi gerek bizde
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

dzeko-diego costa, bunlar falcaovari kontrat ararlar. bulabilecekleri yerler de var. trden olmazsa arap yarımdasından vs. bizimle işleri olmaz. birinci santrafor için 2.5-3 milyon bandına çıkılacağını düşünüyorum ama bu oyuncuar bu paralardan fazlasını bulurlar. üzülünecek bir durum da değil.

Çevrimdışı Erman1903

Bugün şampiyon olan Alman U-21 takımında 11 de oynamış oyuncudur.

Adam 23 yaşında, minikler liginde Kenan Sofuoğlu şampiyonluğu tadında olmuş 😁

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hangisi olsun ?  :biggrinking:

Dzeko + Sörloth ?
Dzeko + Aboubakar?
Sörloth + Aboubakar?

Roma‚ yıllık maliyeti 7.5M€ olan Dzeko ile yolları ayırmaya hazır. Türkiye´den en güçlü aday Beşiktaş fakat Dzeko´nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor.

(Sport Calcio)

Sakatbakarın bu listede olması bile komik. Dzeko sörloth gelirse yarımızı kapatırlar deliler hastanesine. Dzeko bu ligi donunda sallar.

Çevrimdışı can1903

Salih Özcanı o rakamlarla buraya alan ihanet eder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allah aşkına şu başkanı biri artık engellesin televizyonlara çıkmasını. Her bir konuşması bu kadar berbat, saçma olur mu bir insanın??? Şaka gibi bir adam, yerin dibine giriyorum kendisini görünce utancımdan. Bu kadar mı yakışmaz bir adam koltuğa, bu kadar mı kötü olur. Otur maaşını öde ve uzatma. Mobese kameralarına bile konuştunuz sen ve ekibin.

Zaten ömürleri fazla uzun değil bari bu kadar kirletmesinler o makamı. Bir maaş ödüyorlar diye tepemize çıktılar. Gerçekten aşırı vizyondan uzak bir kulübüz, maaş ödüyor ha birde şampiyon yapacak taraftarın sık sık dile getirdiği hocayı getirdikleri için adamlar eleştirilmez oluyor.

Çevrimdışı can1903

Allah aşkına şu başkanı biri artık engellesin televizyonlara çıkmasını. Her bir konuşması bu kadar berbat, saçma olur mu bir insanın??? Şaka gibi bir adam, yerin dibine giriyorum kendisini görünce utancımdan. Bu kadar mı yakışmaz bir adam koltuğa, bu kadar mı kötü olur. Otur maaşını öde ve uzatma. Mobese kameralarına bile konuştunuz sen ve ekibin.

Zaten ömürleri fazla uzun değil bari bu kadar kirletmesinler o makamı. Bir maaş ödüyorlar diye tepemize çıktılar. Gerçekten aşırı vizyondan uzak bir kulübüz, maaş ödüyor ha birde şampiyon yapacak taraftarın sık sık dile getirdiği hocayı getirdikleri için adamlar eleştirilmez oluyor.
medya adamı öyle bir cımbızlıyor ki, haklıyken haksız oluyor. Haksızken eleştirelim de her şeye tü kaka yapmayalım derim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi yaço58

Ne yapıp kirlettiler makamı şike mi yapmışlar Beşiktaş düşmanlığı mı yapmışlar bu nasıl bir eleştiri ya eleştiride değil düşmanlık resmen ne bu kin başkana, belki kendini iyi açıklayamıyor ama kimse temiz bir adam için Beşiktaş başkanlığı makamını kirletiyor diyemez herşeyi bir hududu var

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla haklısın demek isterdim ama Portekiz U-21 de bu maç oynayan oyuncuların yaşına da bir bak istersen.
Çokta minikler ligi değil gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence her türlü Larin ve Ersin satılacak. Hatta Ljajic de satılır Buradan  20-25 arası bir para gelmesini bekliyorum. Rosier nin de kalacağını düşünüyorum.

Nkoudou + 2-3 milyona Fortounisi
Free kenan + salih
1 yıllık tecrübeli bir santrafor veya kiralık Sörloth + borre
Kaleye Vaclik
Ghezzal ın durumuna göre kanat
Vida yla tandem olacak bir stoper yapardım ben.
Erdal başkan kesin hiç haberi çıkmayan bir transfer daha yapar babel ghezzal şekli.

Vaclik
Rosier Vida X Rıdvan
Salih Josef
? Fortounis Kenan
Baba santrafor

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi orda fransanin kadrosu bizim ligde kar yağarken şampiyon olur.

Çevrimdışı kartal190321

Şu şampiyonlar ligi kompleksinden kurtulun artık, senelerdir aynı muhabbet.

Orada hayatın boyunca baş edemeyeceğin takımlar var, Bayern gruptan namağlup çıkan Türkiye tarihindeki bence en iyi kadromuza 5 tane attı işte.

Daha geçen sene kötü gününde yakaladığı Barcelona'ya 8 tane attı herifler işte, nasıl bir kadro kurarsan kur.

Muslera-Mariano-Marcao-Lyundama-Nagatomo-N'zonzi-Lemina-Seri'ye 2 maçta 11 gol attılar, isteseler 15 de atabilirlerdi.

Şimdi 50 milyon Euro harcayıp o kalitede kadroyu kursan, yine 5 tane atabilirler.

Senin amacın Türkiye ligi'ne yeterli kadro kurmak olmalı.

Welinton'a başta çok kızmama rağmen bu lig için yeterli olduğunu gösterdi.

N'sakala yeterli sayılmaz, ama Rıdvan geliyor ona şans vermek lazım.

Çok güzel yazmışsın👏
Gs sorsan musrela yıldız Marcao lyundama yıldız 10 m ederi var derler, gördük işte 6 lar yiyip geldiler,
Ersin en fazla 300 m euro alıyor, muslera 2.5 3 m euro, muslera 6 yiyorsa, Ersin de yesin ne olacak, sanki çok önemli ayak astı paranı al, istersen full yedek altyapı çık,
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kalması en yakın görünen oyuncu Rosier. Ben Ghezzal'ın durumunu nasıl çözmeyi düşündüğümüzü merak ediyorum  :tabe:
Çözülecek bir konu değil gibi zaten. Attığımız zar düşeş geldi, faydalandık. Bundan sonraki hayatında başarılar dileyip yutkunup vedalaşmak kaldı bize. Bir umut bekliyoruz taraftar olarak ama yönetim de bence olacak gibi bakmıyordur konuya. Ha olur halledilirse ciddi şaşırırım gerçekten.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çözülecek bir konu değil gibi zaten. Attığımız zar düşeş geldi, faydalandık. Bundan sonraki hayatında başarılar dileyip yutkunup vedalaşmak kaldı bize. Bir umut bekliyoruz taraftar olarak ama yönetim de bence olacak gibi bakmıyordur konuya. Ha olur halledilirse ciddi şaşırırım gerçekten.
5 miyon eurolar falan konuşuluyor. O parayı bile vereceğimizi düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hangisi olsun ?  :biggrinking:

Dzeko + Sörloth ?
Dzeko + Aboubakar?
Sörloth + Aboubakar?

Roma‚ yıllık maliyeti 7.5M€ olan Dzeko ile yolları ayırmaya hazır. Türkiye´den en güçlü aday Beşiktaş fakat Dzeko´nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor.

(Sport Calcio)

Yaşlı ve isimli olsun ki dershanede okulda arkadaşlarımıza hava atabilelim. Yalnız Dzeko biraz genç gibi. Daha yaşlı olursa iyi olur. Mesela Huntelaar. Falcao gibi ligin içinden geçer :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre çöpe para atmaktır koca sezon sadece bir maçta oda %50 verim aldık
Daha da jötüsü, Nasılsa Töre var diye transfer de yapmaz bunlar.

Çevrimiçi Necmi

Yaşlı ve isimli olsun ki dershanede okulda arkadaşlarımıza hava atabilelim. Yalnız Dzeko biraz genç gibi. Daha yaşlı olursa iyi olur. Mesela Huntelaar. Falcao gibi ligin içinden geçer :)
genç isimlilerle hava atılamıyormu
Hem futbolun bir tarafıda hava atmaktır iyi transfer yaparsın hava atatsın derbi kazanır hava atarsın şampiyon olur hava atarsın bunlar yanlış değil yaşa göre değişen arzular normal insan tepkisi insanlar ne için takım tutar forma alır maça gider bazıları iç huzur duyar kendi içinde yaşar bazıları dışa vurur
Özellikle gençleri günümüzde aileleri yarış atı gibi koşturduğu için onlarla gururlanıp hava atmak istediği için gençlerde bunu hissettikleri için kendi beklentileride o yönde oluyor
Genç arkadaşlarada bir şey söyleyeceğim hava atmak ayrı konu ama başarıyı düşünüyorlarsa beşiktaşın şampiyonlukları her zaman umulmayan takımlar tarafından alınmışdır ben hiç hatırlamıyorum sezon başı alınan oyunculara bakıp biz bu ligi ezerek şampiyon oluruz deyipde şampiyon olduğumuzu o nedenle bizim şampiyonluklar zorla savaşarak olur o nedenle renkliler hazmedemez bizim başarımızı
O nedenle kafanıza fazla takmayın
Transfere gelince ya son dakika süprüz bir iyi isim gelir düşmüş o nedenle takım bulamamış yada adı şanı duyulmamış oyuncularla imzalarız bu ekonomik koşullarda yönetimden fazla şey beklemeyin üstelik boş mukaveleye imza atan hocasına imza attırmayı beceremiyor daha sergenin imzalamama nedeninin transferler ve takım olduğunu herkes tahmin ediyordur değilmi kimse sezon sonu sergenin sözlerine dikkat etmedi hulku istedim ekonomik olarak uygundu ama almadılar önüme cenki koydular diyor
İşde tanıdığım sergen bunun bedelini ödetmeden o imzayı atmaz  devre arası sergenin isdediğini yapmamak için şampiyonluğu riske atanlar şimdi sergenle gerçekten tanışacaklar bu yönetimin içinde belliki sergeni istemeyen yöneticiler var ayaklarının altına çukur kazmaya uğraşıyorlar bu isimleride biraz düşünen tahmin eder geçmişi insanın aynasıdır birini tanımak istiyorsan o aynaya bakacaksın bu arada çebi arada harcanıyor onada yazık oluyor ama hak etmiyorda değil kadronu iyi seçeceksin geçmişi sorunlarla doku bu kadar insandan yönetim kurulursa sonuçları pek hayırlı çıkmaz
İşin özeti sergen karakterindeki biri bu yönetim için bombadır eninde sonundada patlar o bomba

Çevrimdışı ilhan mansız

Hoca bu yıl da şampiyon yapıp seneye daha iyi sözleşme yapmayı planlıyor olabilir,, Normaldir,,