2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291915 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kolombiyalı çitlembiğin değeri 15 milyon zaten alamayız. Kiralık peşinde koşuyorsak Sörloth zorlanmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kolombiyalı çitlembiğin değeri 15 milyon zaten alamayız. Kiralık peşinde koşuyorsak Sörloth zorlanmalı.
Sözleşmesi bitti, boşta. Yoksa burada kimse konusunu bile açmazdı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ABuşa gelince artık bizim oyuncumuz olmadığına göre rahat konuşurum sakat veya değil hiç farketmiyor nedeni net olan ona güvenilip yola çıkılmaz gerçekten sakat diye oynamadıysa nesine güveneceğiz yok sakat değilde kontrat yüzünden oynamadıysa zaten masaya bile oturulmaz her iki durumdada güvenilmez hiç vidanın aldığı paraya laf etmesin şampiyonluk maçında vida sahadaydı o değildi takımında en iyi oyuncusuydu son düzlüktede şampiyonluğu getiren en önemli performanslardan biriydi  abu nerdeydi sergen abudan daha ciddi sakatlığı olan oyucular fedakarlık etti oynadı dedi
Bence abuş beşiktaş dolmuşunu kaçırdı bu saatten sonra birinci forvet olarak kimse ona güvenmez ikinci forvet olarak düşünülür teklifde ona göre olur

İste diyor ki Vida’ya verdiğinizi bana da verin ben de savaşayım bağları kopartana kadar zorlayayım. 2 milyonu garanti bonuslarla 2.5 milyon ve uzun süreli sakatlık durumunda kontrat iptali maddesi geçerli olmak üzere anlaşılabilir. Kontrat yüzünden oynamadığı çok belliydi. Takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Biz de Abou’yu kalbimizden sildik ama önemli olan kulübün başarısıdır.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2021, 13:24:46 Eray_Steiermark ]

Sözleşmesi bitti, boşta. Yoksa burada kimse konusunu bile açmazdı  :tabe:

O zaman olabilir sanki :) imza parası 3 milyon yıllık 2 milyona gelebilir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Aradığız adam Borré değil Sörloth olmalı bence.
Bitiriciliği ve son vuruşları Gomez vari bir adam. Bu goller onu hatırlattı.
Kafa, sağ, sol ayak ne ararsan var.
Ts'de o kadro ile iş yaptıysa bizde hayli yapar akıllı adamlarla.
Umarım kiralarız.

Umarım kiralarız.

Gomez’den sonra gelen en iyi adamdı bence. Ama yolunun buralara düşmesi sanki zor artık..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım kiralarız.

Herkes ister Sörloth gelsin ama onu getirebilmek büyük mesele. Transferi uzun bir süreç istiyor ve bizim o kadar süremiz var mı tartışılır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Herkes ister Sörloth gelsin ama onu getirebilmek büyük mesele. Transferi uzun bir süreç istiyor ve bizim o kadar süremiz var mı tartışılır.
Tartışmaya gerek yok , erkenden transferi bitirdiğimiz sezon yok , bu sene de sonuna kadar bekleyeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

2021-2022 Sezonu Şampiyonu : BEŞİKTAŞ ...  :halay:

Çevrimdışı ilhan mansız

Abubakar ile kesinlikle anlaşılmamalı.

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın imzası en geç Çarşamba günü atılsın artık, bu haftayı da boş geçirmeyelim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abubakar ile kesinlikle anlaşılmamalı.

Verebileceğimiz fiyat ve sözleşmeyi söyleyip kalkmalıyız abi ki sanırım öyle yapmışız.
Ama adamın menajeri tam bir çakal. Oyuncuyu her yere önermiş.
koçsporlu duyumculara göre Abou'nun istediklerini veriyorlarmış.
Gelecek sezon orda izleyeceğiz sanırım. Sakat hali ile alıp adam ettik.
Hayırsız olsun inş.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Rachid  Ghezzal geleceği hakkında açıklamalar yaptı. "Kontratımın Leicester City'de olması nedeniyle Beşiktaş'ta kalabileceğimden emin değilim ama niyetim bu yönde." (Fennec Football)

https://fennecfootball.com/besiktas-leicester-city-ou-lyon-ghezzal-a-tranche/amp/?feed_id=2240&_unique_id=60bcb9c256ada&feed_id=2240&_unique_id=60bcb9c256ada&__twitter_impression=true

Çevrimdışı ilhan mansız

Verebileceğimiz fiyat ve sözleşmeyi söyleyip kalkmalıyız abi ki sanırım öyle yapmışız.
Ama adamın menajeri tam bir çakal. Oyuncuyu her yere önermiş.
koçsporlu duyumculara göre Abou'nun istediklerini veriyorlarmış.
Gelecek sezon orda izleyeceğiz sanırım. Sakat hali ile alıp adam ettik.
Hayırsız olsun inş.
bu tarz şantajlar için Fener kullanılmaya en müsait klüp, dilediği yere gitsin.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sergen Yalçın'la hala imza atılmamasının nedeni bence, hoca Şampiyonlar Ligi'nde de belli bir yere kadar başarılı olacak bir takım kurmak, bu yüzden de transfer boyutunu buna göre şekillendirmek istiyor.

Burada işte yönetimle ayrı düşüyorlar, çünkü yönetim bu sene (de) kadroyu lige 'yetecek' şekilde düşünüyor.
Sergen hoca ama daha ŞL'e uygun bir kadro ile katılmak, ona göre top oynatıp başarılı olmak istiyor (ilk senesi olmasına rağmen).

Diğer durumda, olası ''Sergen ŞL'de bir başarı gösteremedi'' şeklinde görüntüyü belki istemiyor olabilir; ki bu dolaylı olarak ''Beşiktaş öyle böyle ligde şampiyon oldu(ruldu) ama dışarıda gördük...'' gibi saçma sapan renkli algılarına da malzeme vermemek demektir..

Yani Sergen hoca ''ŞL'e göre takım kurulsun, yoksa ben bilemem...'' gibi yönetimle hafiften çabalamada/diretmede, yönetim de ''aman hocam bu sene de fazla şeytmeyelim, finans minans idare edelim sonrasına bakarız'' gibi bir diyalogda olabilirler...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Caulker ve Kenan Karaman'ı almışız kaleye de Ersin giderse yabancı kaleci alınacakmış.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2021, 17:49:35 Samet Ç ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Steven Caulker için Yunan ekibi AEK devreye girdi.

(@sporx)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Caulker ve Kenan Karaman'ı almışız kaleye de Ersin giderse yabancı kaleci alınacakmış.
kaynak ?
Yorgo

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Altınordu'nun 23 yaşındaki ön liberosu Oğulcan Ülgün'e başta Beşiktaş olmak üzere, Konyaspor ve Sivasspor'un da talip olduğu idda edildi. (DHA)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Altınordu'nun 23 yaşındaki ön liberosu Oğulcan Ülgün'e başta Beşiktaş olmak üzere, Konyaspor ve Sivasspor'un da talip olduğu idda edildi. (DHA)

Bu adamın izlediğim maçlarında herhangi bir özelliğini göremedim. Fazlasıyla düz ve rahat bulunabilir bir oyuncu.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu adamın izlediğim maçlarında herhangi bir özelliğini göremedim. Fazlasıyla düz ve rahat bulunabilir bir oyuncu.

Bu adamları kim izliyor, kim almak istiyor , son sözü kim söylüyor bilmiyorum ama çok güzel oyunlarla da adımız çıkıyor çok leş-çöp olanlar da.  :D

Çevrimdışı can1903

Kenan gelir, Caulker zor, Ersinin yerine de Merti alırız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Altay Töre'ye teklif yapmış.