2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288291 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Raporda zaten vücudunu konumlamasına ve first touch özelliğine özellikle atıf yapmış

Ayrıca oyun görüşünün de iyi olduğunu söylemiş

Bana biraz savaşçı ve takım için oynayan bir adam gibi geldi baya izledim.

Bence ligde kesinlikle iş yapar ama Avrupada iş yapar mı bilmiyorum.

Arayan, buldumuydu atan tip ama işte ters bir oyuncu tam 9 gibi oynuyor iş de yapıyor ama boy 1,74. Ne çok yetenekli ne hızlı göze hoş gelen bir şeyi de olmadığı için bu zamana dek satamamışlar, belli ki ilgi çekmemiş bonservisli gitme adına. Bu skorerlikle 10 özellikleri olsa havada kaparlar, ya da az daha uzun olsa.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

2 tane videosunu izledim, attığı gollerde bitiriciliği etkileyici gelmedi bana.

Çoğu boş kaleye, bazıları net vuruş yapmadan bir şekilde kaleye girmiş. 20'ye yakın golünü izledim, bitiriciliği yüksek diyebileceğim ancak 3 tane sayabilirim.

Maliyeti uygunsa yaş itibariyle denenebilir, ama dediğim gibi özel bir şey göremedim adamda.

İyi/kötü oynar/oynamaz olayına girmiyorum. İzlemedim, izlemediğim adam için de yorum yapmam. Tek bahsedeceğim şey şu fizikli olması gerekmez illa. Örnekte verdim larin, bence şuan ligteki en iyi fizikli oyunculardan biri. Fakat adam forvet olmasına rağmen oynayamıyor tek forveti. Tek forvet, pivot forvet bla bla bla artık ne derseniz diyin bunun çok ayrı meziyetleri var.

Çevrimdışı Erman1903

2 tane videosunu izledim, attığı gollerde bitiriciliği etkileyici gelmedi bana.

Çoğu boş kaleye, bazıları net vuruş yapmadan bir şekilde kaleye girmiş. 20'ye yakın golünü izledim, bitiriciliği yüksek diyebileceğim ancak 3 tane sayabilirim.

Maliyeti uygunsa yaş itibariyle denenebilir, ama dediğim gibi özel bir şey göremedim adamda.

Kolay golleri atacak pozisyonları arıyor, buluyor ve bulunca atıyor. Öyle değişik bir vuruş tekniği falan yok ama şut tutturma-girdiği pozisyonu gole çevirme yüksek bu yüzden bitiricilik iyi diyorum. Maç başına da ortalama üstü golcülüğü var. Özel bir oyuncu değil, Güney Amerika'da çok adam var böyle isimli takıma gidemeyip ülkesinde orta sıra takımlarda 2-3M Bonservislerin üstüne çıkamayan.

Çevrimdışı Erman1903

İyi/kötü oynar/oynamaz olayına girmiyorum. İzlemedim, izlemediğim adam için de yorum yapmam. Tek bahsedeceğim şey şu fizikli olması gerekmez illa. Örnekte verdim larin, bence şuan ligteki en iyi fizikli oyunculardan biri. Fakat adam forvet olmasına rağmen oynayamıyor tek forveti. Tek forvet, pivot forvet bla bla bla artık ne derseniz diyin bunun çok ayrı meziyetleri var.

Tek oynuyor bir sıkıntısı yok fazla hatta çift forvet oynatmalık bir meziyeti yok 10 desen değil-pivot da değil. Özel bir oyuncu sayılmaz, çalışkan, tarz olarak bir nevi Kolombiyalı genç Semih. Ortalama maç başı 2 tane kolay pozisyonda olması gereken yerde durur 1 tane atar, bazen 4 bulur 2 atar bazen de 1 pozisyon bulur atamaz.

Benim çok sevdiğim bir tarz değil ama atar yani bir şekilde, öyle 2,5-3 verelimlik bir oyuncu olarak görmüyorum ben. 2M'den oynayacaksa imzalayabilir.

Çevrimdışı savaş altay

Borre'ye sicak bakmiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Borre'ye sicak bakmiyorum.

Yani, bir sürü oyuncu var dunyada ama 33+ oynamayan birine 2,5 vermekten iyidir. Bir iki haftaya bizden fazla veren birine gider bu zaten, Kalinic, Mandzukic tayfası haberleri başlayacak 🙂

Çevrimdışı ilhan mansız

Golcü bulmak çok kolay olmayabilir, diğer mevkilerde uygun maliyetli, geniş ve daha güçlü bir kadro kurabileceğimizi düşünüyorum, golcü konusunda ise ben olsam kesinlikle +30 oyuncular yerine genç yetenek kiralama yoluna gitmeye çalışırdım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1401198973315072001
N'skala'nin oluru ne ise versinler, bitsin. Iki teklif olmasina bile sasirdim. Hem sattigindan kar edeceksin hem de daha kaliteli birisini alabilirsin. Gunun guzel haberi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Sol tarafta değeri yüksek olmayan gözümden kaçmış birileri var mı diye bakınayım dedim. Bir şeyler gördüm aralarından iki tane gözüme çarpan iç forvet özellikli adamı paylaşayım.

Min-Kyu Song: Fakir Son Min'i.

https://www.transfermarkt.com.tr/min-kyu-song/profil/spieler/581977

Erik
https://www.transfermarkt.com.tr/erik/profil/spieler/262016

Şu mısırlı Ramadan Sobhi'de ilginç ama ucuza vermezler, bizlik bir durumu yok lakin Yeremy Pino ileride iyi bir topçu olabilir, o ışığı veriyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ersin Destanoğlu'nun başka takıma transfer olması durumunda, Beşiktaş'ın yeni sezonda kalesini Utku Yuvakuran koruyacak. (beIN Sports)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

| Beşiktaş, Edin Dzeko'yu transfer etmek istiyor.

Edin Dzeko Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak bakıyor.

(Milliyet)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kulüpler Birliği pazartesi günü toplanıyor.

Kulüp başkanları, hem yeni yabancı sınırındaki memnuniyetsizliklerini hem de limitlerle ilgili durumu bizzat TFF Başkanı Nihat Özdemir’le iletecek.

Yabancı sınırının değişmesi için kulüplerden Federasyon’a baskı var. (Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bizim Caulker işi tamam sanırım Alanya Kızılyıldız'dan Milunivic'i aldı çünkü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersin Destanoğlu'nun başka takıma transfer olması durumunda, Beşiktaş'ın yeni sezonda kalesini Utku Yuvakuran koruyacak. (beIN Sports)
Bu habere kundaktaki bebek bile gülüyor. Böyle bir şey olmaz. Utku kupa kalecisi olmaya devam eder.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüpler Birliği pazartesi günü toplanıyor.

Kulüp başkanları, hem yeni yabancı sınırındaki memnuniyetsizliklerini hem de limitlerle ilgili durumu bizzat TFF Başkanı Nihat Özdemir’le iletecek.

Yabancı sınırının değişmesi için kulüplerden Federasyon’a baskı var. (Ertan Süzgün)
Yabancı kuralı yine ertelenir. Başka bir karar beklemiyorum. Limit işi bence değişmez ama esnetilir yine.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çabaladığı Rachid Ghezzal'in bonservis bedeli Leicester City kulübü tarafından 7.5M € olarak belirlendi. (Sport 360)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yabancı kuralı yine ertelenir. Başka bir karar beklemiyorum. Limit işi bence değişmez ama esnetilir yine.
Bu şartlarda gelmez zaten sırf hatırlatmak adına karar alıp erteliyorlar.

Bugün twitterda okudum başkanları caulker ayrıldı, sırp adamı aldık falan demitşi daha iki gün önce falan. Caulker beşiktaşla görüşüyor falan da demişti.Ben caulkerı tam izlemedim, weliltondan aldığımız verimden fazlasını alır mıyız??? Fm 20'de aşırı yavaş kendisi. Eğer öyleyse ayağımıza sıkıyoruz anlamına gelir. Bugün rocodan bahseden bir arkadaş vardı, rocoyu gönderip aynı tip adam almak ne kadar doğru ?

@38life sen caulker'ı istiyordun, bu adam bize uyar mı ??? Yani fmde yavaş bir adama benziyor.

Çevrimdışı Erman1903

Bizim Caulker işi tamam sanırım Alanya Kızılyıldız'dan Milunivic'i aldı çünkü.

Fb Ts de ilgili, bence yüksek ihtimal Fb alır. İmza parası falan da istiyor.