2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287945 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

N' sakala gidiyor arkadaşlar  :sevinc Welintona teklif gelse de hoca bırakmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben aboubakar ile para pazarlığı yapılmasına bile karşıyım..Sezonun en önemli diliminde kontrat için türlü dalaverelere giren adam anında kapının önüne konmalıydı zaten..Sergen hocanın da Aboubakari kesinlikle istemediği her halinden belli...Evet çok iyi oyuncu ama böyle karakterdeki adamlarla uzun vadeli yürüyemezsin..
Olayın karakterile alakası yok. Karakter ile alakası olsa tam iyileşmeden oynayıp tekrar sakatlanmazdı. İş sadece duygusal :D Oyuncu son parasını kazanmak istiyor. Bu da gayet normal. Herkes kendi yoluna. Konunun bu kadar uzamasının sebebi henüz yerine birini almamış olmamız. Borre için uğraşıyoruz. Eğer bizi seçerse gelir ve Abobakar konusu kapanır. İkinci forveti aramaya başlarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

N' sakala gidiyor arkadaşlar  :sevinc Welintona teklif gelse de hoca bırakmaz.
Yabancı kontenjanımızı daha fayfalı bir oyuncu ile doldurmak iyi olur. O bölgede yerli oyuncu sıkıntısı olduğu için Rıdvan da çok değerli.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nsakala'nin gitmesi, marcelo gelmis kadar sevindirici.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi murat

Ben aboubakar ile para pazarlığı yapılmasına bile karşıyım..Sezonun en önemli diliminde kontrat için türlü dalaverelere giren adam anında kapının önüne konmalıydı zaten..Sergen hocanın da Aboubakari kesinlikle istemediği her halinden belli...Evet çok iyi oyuncu ama böyle karakterdeki adamlarla uzun vadeli yürüyemezsin..
ben kesin konuşamamakla birlikte sergen hocanın abubakarın sakatlık durumu ile ilgili net bir durum yokken abubakar sezon sonuna kadar yok demesinden sanki sakatlık dışı bir sorun olduğunu ifade eder gibi gelmişti. devre arası veya maç bitmeden doktorlar el ve göz kontrolüyle hocaya böyle bir bilgi vermiş ise veya maçtan önce böyle bir ihtimal var ise belki olabilir ama sanki biraz sitem eder gibi konuştu gibi gelmişti bana.kontrat uzaması öncesi olması da biraz manidar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Nsakaladan gelen bonservisi ondan daha kötü bir oyuncu bulup yatırmak mı ??? Şaşırmam  :evillol: Ondan biraz çekinceliyim.

Çevrimdışı Erman1903

ben kesin konuşamamakla birlikte sergen hocanın abubakarın sakatlık durumu ile ilgili net bir durum yokken abubakar sezon sonuna kadar yok demesinden sanki sakatlık dışı bir sorun olduğunu ifade eder gibi gelmişti. devre arası veya maç bitmeden doktorlar el ve göz kontrolüyle hocaya böyle bir bilgi vermiş ise veya maçtan önce böyle bir ihtimal var ise belki olabilir ama sanki biraz sitem eder gibi konuştu gibi gelmişti bana.kontrat uzaması öncesi olması da biraz manidar.

Abou ile ipler kopma noktasına geldi, başkan baya yukfa yürekli adam. Dorukhan'a da çok tahammül etti-gidiyorum diye şarkıyla herkese ilan edene kadar önünde sözleşme duruyordu-Öyle ufak bir para da değil yani... Abou'da da aynı şekilde ilerliyorlar taraftar falan da seviyor ya, yoksa bizimkiler öyle çok gönüllü değiller.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

https://targetscouting.com/2020/06/22/rafael-santos-borre-player-report/

santos borre ile ilgili scout raporu meraklısına

Boyuna pek aldanmamak lazım 9 özellikleri yüksek 10'a falan pek benzemiyor yani, burada yapamaz diyenlere şaşıyorum.

Benim öyle çok beğendiğim bir santrafor modeli değil ama bitiriciliği ve santrafor kültürü yüksek bir oyuncu. Ne öyle çok hızlı, ne kıvrak ne de aşırı yetenekli ama golü kokluyor, topu tutabiliyor ve kısa boyuna rağmen uzun da oynayabiliyorsun atacağın yere gidiyor. River ve yaş dolayısıyla değeri biraz şişmiş ama iyi oyuncu, skorer. Sahte 9 gibi değil, öyle özellikleri çok yok.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2021, 01:30:31 Erman1903 ]

Çevrimdışı levent14

Olayın karakterile alakası yok. Karakter ile alakası olsa tam iyileşmeden oynayıp tekrar sakatlanmazdı. İş sadece duygusal :D Oyuncu son parasını kazanmak istiyor. Bu da gayet normal. Herkes kendi yoluna. Konunun bu kadar uzamasının sebebi henüz yerine birini almamış olmamız. Borre için uğraşıyoruz. Eğer bizi seçerse gelir ve Abobakar konusu kapanır. İkinci forveti aramaya başlarız.

Hocam ben o maçtaki çıkış sebebinin de sakatlık olduğuna inanmıyorum..Bir şekilde cıktı o maça sonrasında tamamlamadan sakatlik bahanesi ile cıktı...yani oynamamasinin sebebinin sakatlık olmadığını düşünüyorum ve eminim takım arkadaşları bile aynı şeyi düşünüyor...sözleşmesi biten oyuncu istediği parayı ister buna lafim yok ama sezonun son çeyreğinde bu adam bilerek işteysek sahaya çıkmadı..1 milyon euro bile olsa bu adamla kontrat yapıldığında bu durum takimin ahengini bile bozabilir...Diyelim ki gerçekten sakatlandı oynamadı.. bu seferde demezlermi adama basit bir sakatlığın bile 10 maç kaçırıyor neden sana böyle sözleşme verelim diye...

Çevrimdışı can1903

Yabancı kontenjanımızı daha fayfalı bir oyuncu ile doldurmak iyi olur. O bölgede yerli oyuncu sıkıntısı olduğu için Rıdvan da çok değerli.
Rıdvan için hislerim kalacak demiyor, güzel bi meblağ getirecek bence euro 2020 sonrası teklifler 2 katına çıkarsa o da gider.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Nsakaladan gelen bonservisi ondan daha kötü bir oyuncu bulup yatırmak mı ??? Şaşırmam  :evillol: Ondan biraz çekinceliyim.
ahahahaha yönetim seni çıldırtacakmış reis  :evillol: Şaka bir yana giden geleni aratır olmaz inşallah, futbol bu. Quaresmayı sevmezken lens geldiğinde heyecanlanıp sonra da nefrete dönüşen bi olay var bende misal  :evillol:

Çevrimdışı levent14

Hocaya konu ne zaman sorulsa her seferinde daha da sitemkar bir diller sene sonuna kadar olmayacağını söylüyordu zaten hatta son maçlarda "o aboubakar zaten yok " dedi...Son röportajında da oyundan çıkarken ki el kol hareketlerine sert vurgu yaptı..Hoca istemiyor belliki sonuna kadarda hakli..Sozlesme uzamasına 1 maç kala oynamayı bıraktı es kaza bir maça çıktı onda da yarın bıraktı daha da oynamadı sözleşme avantajını eline geçirdi olay tamamen bu.Fikret Ormanda zamanında demişti bu kafada bir oyuncuyu almayı doğru bulmadık diye vallahi haklıymış...Neyse aldık faydalandık yolladık diyeceğiz artık...Benim görüşüm Bu adamla sözleşme pazarlığı bile yapilmamali

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan için hislerim kalacak demiyor, güzel bi meblağ getirecek bence euro 2020 sonrası teklifler 2 katına çıkarsa o da gider.
Ben kalır diyorum. Turnuvada fazla süre almaz gibi görünüyor. Tabi sakatlık gibi sıkıntılar olursa iş değişebilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Rıdvan kalmalı hem katkı versin hem gelişsin milli takım biletide cebinde olur şampiyonlar liginde değerini katlar ersin nsakala nkoudu ljaic Larin falan satılsa yeter
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Abu nun sözleşmesi otomatik uzamadı mı?

Çevrimdışı mrred

Boyuna pek aldanmamak lazım 9 özellikleri yüksek 10'a falan pek benzemiyor yani, burada yapamaz diyenlere şaşıyorum.

Benim öyle çok beğendiğim bir santrafor modeli değil ama bitiriciliği ve santrafor kültürü yüksek bir oyuncu. Ne öyle çok hızlı, ne kıvrak ne de aşırı yetenekli ama golü kokluyor, topu tutabiliyor ve kısa boyuna rağmen uzun da oynayabiliyorsun atacağın yere gidiyor. River ve yaş dolayısıyla değeri biraz şişmiş ama iyi oyuncu, skorer. Sahte 9 gibi değil, öyle özellikleri çok yok.
Raporda zaten vücudunu konumlamasına ve first touch özelliğine özellikle atıf yapmış

Ayrıca oyun görüşünün de iyi olduğunu söylemiş

Bana biraz savaşçı ve takım için oynayan bir adam gibi geldi baya izledim.

Bence ligde kesinlikle iş yapar ama Avrupada iş yapar mı bilmiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim ligde stoperlerin oyun bilgisi berbat o yüzden borre çok güzel iş yapar. Boyuna falan takılmamak gerek fakat avrupada boyu

sorun olur. Orta sahaya 1.85 üzeri 2 adam lazım. Josef ve yanına başka bir uzun daha. Salih 1.80 ama kafa toplarında iyi değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

joshua king de larin'i kompanse edebilecek oyuncu olarak düşünülebilir. tslde iş yapacak oyuncudur. fakat, yaşı-para kazanılamayacak olması nedeniyle mali olarak da ondan pahalı olmayacak hatta bir tık daha ucuza ikna edilebileceğine inandığım quaison'u tercih ederdim. zor iş tabi ama erkenden quaison, kenan karaman, serdar dursun ile imzalamayı başarsak transfer döneminin kalanını rahat modda son dönem transferlerini bekleyerek, ghezzalle uğraşarak filan geçirebiliriz. (hücum hattı için tabi)

santos borre iyi oyuncu olsa sevinirim. ama bana o da maksimum kontratı bulmak için gezerken bi uğramış, ağustos sonuna kadar bakınır durur tiplerden geliyor.

sağ bek için danny da costa ismi iyice dillendirilmeye başladı. rosier pazarlığı sürecinde izlenen bir politikadır. rosier işi yaşı, çok iyi bir sezon geçirmiş olması ve bunlara kıyasla avrupa piyasası için uçuk kaçık olmayan rakamlar telaffuz ediliyor olması nedeniyle epey zorlaşacak, talipleri artacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı savaş altay

Hocaya konu ne zaman sorulsa her seferinde daha da sitemkar bir diller sene sonuna kadar olmayacağını söylüyordu zaten hatta son maçlarda "o aboubakar zaten yok " dedi...Son röportajında da oyundan çıkarken ki el kol hareketlerine sert vurgu yaptı..Hoca istemiyor belliki sonuna kadarda hakli..Sozlesme uzamasına 1 maç kala oynamayı bıraktı es kaza bir maça çıktı onda da yarın bıraktı daha da oynamadı sözleşme avantajını eline geçirdi olay tamamen bu.Fikret Ormanda zamanında demişti bu kafada bir oyuncuyu almayı doğru bulmadık diye vallahi haklıymış...Neyse aldık faydalandık yolladık diyeceğiz artık...Benim görüşüm Bu adamla sözleşme pazarlığı bile yapilmamali
Sergen, abu'yu acikca istedigini daha 1 hafta once soyledi. Yanlis okuyorsun konuyu. Sen de benim gibi tutulmussun abu'ya ama insanlari da yanlis bilgilendirmemek lazim. Su an bizim sozlesmeli oyuncumuz degil, cok agir seyler yazacagimda biraz daha tutacagim kendimi. Tamamen gitsin ondan sonra duser zaten piyasaya detaylar. Zamaninda bir oyuncumuza sozlesme icin cok agir yuklenildi buralarda, oyuncu istegini ben savundum burada fakat bu abu meselesi o sinirin disina cikmis vaziyetde. Sezon icinde de arkasinda durdum abu'nun. Buraya kadar. Klubun sartlari belli, sundugu belli. Sen hala takimda en yuksek alan oyuncunun parasini onumuze koyuyorsun ve bizim yonetimimizde olan bir durum degil diye aciklarken, hala daha 3, 3.5 civari para bekliyor. Umuyorum sergen'i de dellendirir o zaman klup ile alakasi fiber hizinda kesilir.

Çevrimdışı levent14

Sergen, abu'yu acikca istedigini daha 1 hafta once soyledi. Yanlis okuyorsun konuyu. Sen de benim gibi tutulmussun abu'ya ama insanlari da yanlis bilgilendirmemek lazim. Su an bizim sozlesmeli oyuncumuz degil, cok agir seyler yazacagimda biraz daha tutacagim kendimi. Tamamen gitsin ondan sonra duser zaten piyasaya detaylar. Zamaninda bir oyuncumuza sozlesme icin cok agir yuklenildi buralarda, oyuncu istegini ben savundum burada fakat bu abu meselesi o sinirin disina cikmis vaziyetde. Sezon icinde de arkasinda durdum abu'nun. Buraya kadar. Klubun sartlari belli, sundugu belli. Sen hala takimda en yuksek alan oyuncunun parasini onumuze koyuyorsun ve bizim yonetimimizde olan bir durum degil diye aciklarken, hala daha 3, 3.5 civari para bekliyor. Umuyorum sergen'i de dellendirir o zaman klup ile alakasi fiber hizinda kesilir.

Bu şartlarda iyi bir aboubakarı elbette hocada ister..Dediğiniz gibi çok fena tutuldum bu adama...Arkadaşlarının bir yerlerinden terler akarken o sözleşme uzamasın diye oynamadı kenardan izledi..Bu karakterde bir oyuncu,ayrıca büyük sakatlık riski olan bir oyuncu utanmadan birde 3-3,5 milyon para istiyor hadi geçtim bunu istesin ama takımına yaptığını kabullenemiyorum ben asla inanmıyorum gerçekten sakat olduğu için oynamadığına..Dua etsin takım içinde bunları düşünecek aklı saha dışında da olan oyuncular yoktu...Tkımda burak vs olsaydı çoktan dışlanmıştı takımdan da..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+ Olarak boy posa bakmamak gerekiyor. Larin'de mesela boylu poslu hatta fizği gayet iyi bir adam. Ama tek forvet yapamıyordu.  Oyuncuyu tanımıyorum ama tek forvet oynamak ayrı bir meziyet.

Çevrimdışı tuncaboylu

+ Olarak boy posa bakmamak gerekiyor. Larin'de mesela boylu poslu hatta fizği gayet iyi bir adam. Ama tek forvet yapamıyordu.  Oyuncuyu tanımıyorum ama tek forvet oynamak ayrı bir meziyet.
2 tane videosunu izledim, attığı gollerde bitiriciliği etkileyici gelmedi bana.

Çoğu boş kaleye, bazıları net vuruş yapmadan bir şekilde kaleye girmiş. 20'ye yakın golünü izledim, bitiriciliği yüksek diyebileceğim ancak 3 tane sayabilirim.

Maliyeti uygunsa yaş itibariyle denenebilir, ama dediğim gibi özel bir şey göremedim adamda.