2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288408 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 Kaye gündeme girse çok hoş olur. Larin gidecek olsa da Atiba takımda mentörlük yapar. Sözleşmesi aralıkta bitiyor belki ama şimdiden almak istesek bence ödeyeceğimiz max 1 milyon olur. Biraz sabredebileceğimiz bir pozisyona da gelecek. Salih'i de düşünürsek önünde oyuncular var. Avrupa futboluna alışma sürecini sorunsuz atlatabileceği ve değerini yükseltebileceği bir kulüp bulur kendisi açısından da. Ben bir kaç önce konuştuğumuzda epey izlemiştim. Bir tık öteye attığında kendini çok değerli kılabilecek özellikleri var.

Kaye çok yüksek katkılı bir oyuncu değil ama standartı var, oyunun gerekliliklerini karşılıyor. 6-8 iki türlü de oynayabiliyor, Atiba gibi uzun pas fazla tercih etmez-pozitif futbol oynar. Bu oyuncuları söylemem biraz da 6 numarada komple oyuncu oynatma sevdası. 6 numarada haberi çıkan Afrikalı bir arkadaş vardı o tip oyuncuyla da oynanır bu taktik, 8de farklı şeyler kullanırsın oyuncu tipi çok merkezde.

Lepenant potansiyel baya yüksek ama oyunu oturmamış, değerli olmak için 6'yı tek oynamayı öğrenmesi gerekiyor. David Ayala var mesela oynuyor onun yaşında tabi kreatiflik o kadar yüksek değil.

Ben bu sezon tarzımızı beğeniyorum bir Caulker'a çok sıcak değilim Fernando'yu da baya istiyoruz herhalde kişisel bazı problemleri olmuş sanırım ama premium oyuncu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sözleşmesi seneye bitiyor gözüküyor ama keşke alabilsek denecek bir oyuncu.

https://www.transfermarkt.com.tr/amine-adli/profil/spieler/532776

Çevrimdışı tuncaboylu

fransızca konuşan oyuncu kaldımı elimizde
N'koudou ve N'sakala var.

Larin de Kanadalı, Fransızca biliyor olabilir.

Çevrimdışı kartal190321

mensahtır o giden.bu yönetim parayla oyuncu satamaz.

Fikret Orman sattı da ne oldu cenki sattı parayı negredo, wagner lowe gömdü, fabriyi sattı kariusa gömdü, marcelo satıldı  3 kat fazlası harcandı defansa, borç katlandı ne anladın satıştan ne faydası oldu,
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı kartal190321

Trabzonspor Peres ve Gervinho'yu bağlamış, çok iyi transferler.

Umarım bizim de aksiyon aldığımız oyuncular vardır.
Peres 31 yaşında
Gervinho 35 yaşında
Bu transferleri biz yapsak yönetimi yerden yere vururdun bu yaşta futbolcunu alınır diye
Welligton nsakala 2 ligde anca oynar demiştin alındığında, welligtona yaşını sorun etmiştin😂
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

Peres 31 yaşında
Gervinho 35 yaşında
Bu transferleri biz yapsak yönetimi yerden yere vururdun bu yaşta futbolcunu alınır diye
Welligton nsakala 2 ligde anca oynar demiştin alındığında, welligtona yaşını sorun etmiştin
Öyle yapardın, böyle yapardın diye farazi suçlamalar yapmaya gerek yok.

Zaten çıkış noktan da yanlış, onların Trabzonspor için iyi transfer olması, bizim için iyi olacakları anlamına gelmez.

Gervinho geçen sene Parma'da gayet iyi süre aldı, Peres de Roma'da öyle. Trabzonspor kalibresinde bir takımın, Avrupa Ligi'nde bile yer alamazken bu adamları ikna etmesi, benfe başarı.

Bu adamları transferin ilk günü Roma gibi dünyanın en güzel şehirlerinden birinden ve Kuzey İtalya'daki Parma'dan Trabzon gibi kasabadan hallice bir yere getirebilmek başlı başına bir başarıdır. Bonservis de ödememişlerdi.

Gerçi sonradan öğrendik, maaşları bence yüksek. Bir sağ beke senelik 1.700 bin Euro ödenmesi bence enayilik.

Welinton ve N'sakala'yı yaşlarından dolayı değil, Anadolu takımlarından yabancı alınmasına karşı olduğum için eleştirdim. Üstüne Welinton için 2 tane genç oyuncu verdik, ona da kızdım.

Ha Welinton faydalı oldu, ama onun yerine Roco kalsaydı da bence şampiyon olurduk.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zaten çıkış noktan da yanlış, onların Trabzonspor için iyi transfer olması, bizim için iyi olacakları anlamına gelmez.

Gervinho geçen sene Parma'da gayet iyi süre aldı, Peres de Roma'da öyle. Trabzonspor kalibresinde bir takımın, Avrupa Ligi'nde bile yer alamazken bu adamları ikna etmesi, benfe başarı.

Bu adamları transferin ilk günü Roma gibi dünyanın en güzel şehirlerinden birinden ve Kuzey İtalya'daki Parma'dan Trabzon gibi kasabadan hallice bir yere getirebilmek başlı başına bir başarıdır. Bonservis de ödememişlerdi.

Gerçi sonradan öğrendik, maaşları bence yüksek. Bir sağ beke senelik 1.700 bin Euro ödenmesi bence enayilik.

Welinton ve N'sakala'yı yaşlarından dolayı değil, Anadolu takımlarından yabancı alınmasına karşı olduğum için eleştirdim. Üstüne Welinton için 2 tane genç oyuncu verdik, ona da kızdım.

Ha Welinton faydalı oldu, ama onun yerine Roco kalsaydı da bence şampiyon olurduk.

Roco kısmına kesinlikle katılmıyorum. Wellinton sakar falan ama hız olarak Roco'nun çok önünde.
Roco yaslanan bir defansta oynayabilir ancak ileri çıkan bir defans kurgusunda delik deşik ederler.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Roco sırtını dönene kadar 3-4 gün geçiyor. Arkaya atılan toplardan en az 3-4 gol daha fazla yemiştik. Roco büyük takım topçusu değil. Ama küçük takımlar için çok ideal bir tip. Welilton fakir üst düzey stoperi. Zaten sakarlık vs falan gibi özellikleri olmasaydı şuan kendisi ne süper ligde olurdu, ne de istediğimiz fiyatlara olurdu. Weliltonu hiç sevmeyen biri oalrak söylüyorum, hakkını vermek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco sırtını dönene kadar 3-4 gün geçiyor. Arkaya atılan toplardan en az 3-4 gol daha fazla yemiştik. Roco büyük takım topçusu değil. Ama küçük takımlar için çok ideal bir tip. Welilton fakir üst düzey stoperi. Zaten sakarlık vs falan gibi özellikleri olmasaydı şuan kendisi ne süper ligde olurdu, ne de istediğimiz fiyatlara olurdu. Weliltonu hiç sevmeyen biri oalrak söylüyorum, hakkını vermek lazım.

Roco kısmına kesinlikle katılmıyorum. Wellinton sakar falan ama hız olarak Roco'nun çok önünde.
Roco yaslanan bir defansta oynayabilir ancak ileri çıkan bir defans kurgusunda delik deşik ederler.

Welinton sakar olmasa sende alamazdın, olabilir. Aynı şey Roco için de geçerli, yavaş olmasa sen alamazdın.

Welinton yerine Roco olsa o zaman ona göre bir savunma kurgusu oluştururdun, zaten Sergen de hazırlık maçlarından sonra kalsın demişti.

Rhodolfo ile şampiyon olduk biz, Roco onun yanında Ferrari gibi kalıyor.

Bu sene beklerimiz ve Vida seri oyunculardı, yanlarına gelecek adamın çok hızlı olması tek şart değildi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Welinton sakar olmasa sende alamazdın, olabilir. Aynı şey Roco için de geçerli, yavaş olmasa sen alamazdın.

Welinton yerine Roco olsa o zaman ona göre bir savunma kurgusu oluştururdun, zaten Sergen de hazırlık maçlarından sonra kalsın demişti.

Bu sene beklerimiz ve Vida seri oyunculardı, yanlarına gelecek adamın çok hızlı olması tek şart değildi.

Geride savunma yapmak hocanın elini zayıflatırdı. Hız büyük takım için genel özelliktir. Yani istiyorsan ramos ol hızlı değilsen(nkodou hızı değil ideal hızdan bahsediyorum) büyük takımda oynayamazsın. Roco anadolu defansıdır. Welilton büyük takım defansı, çünkü önde basmasını bilen, hızı da o kadar az olmayan biri.

Özet olarak roco bu kadar yavaş olduğu için istiyorsa diğer özellikleri ramos gibi olsun bu takım kaldıramazdı ama weliltonun çeşitli özellikleri kötü olmadığı için o yüzden sakarlığını takım kaldırabiliyor. İkisini de beğenmem futbolcu olarak ama 7 küsür rating almış, işini benim beklediğimin fazlasıyla yapmış adam. O yüzden hakkını yiyemeyiz. Roco olsaydı bu adamın yaptığı işin yarısını yapardı.

Hoca roco kalsın dediği bir röportaj var mı ??? Medya doldurmasıdır. Eğer kalsın falan dediyse de hani bizim ölücü yönetim yüzünden bari nabalım kalsın yedek-as falan oynar gibi bir şey düşünmüştür.

Rhodolfo ile karşılaştırmışın da rhodolfo sakatlanmadan önce gayet iyi oynuyordu. Çokta beğeniyorduk, hızı da yerindeydi. Fakat sakatlandıktan sonra ve gençlerbirliğinde elkabirle yaşadığı mücadelede aşırı yavaş kalması, sakatlıktan sonra o eski hızından eser kalmamasından dolayı, sağolsun kendisinin de fedakarlığıyla hatta kendi deyimiyle "takıma artık katkı sağlayamayacağımı düşündüğüm için ayrılıyorum" gibi bir cümleyle hiç zorluk çıkarmadan sessiz sedasız gitti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rhodolfo ne alaka anlamadım.
Cümle çok net : Bu sene stoperleri öne çıkararak oynamaya çalıştığımız oyunu Roco ile oynayamazsın.
istersen oynarsın ama bir arkadaşın önceden bahsettiği gibi Roco dönene kadar rakip kale önüne ulaşır.
İşin özeti bu oyun  planında Roco'nun içinden geçerler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rhodolfo ne alaka anlamadım.
Cümle çok net : Bu sene stoperleri öne çıkararak oynamaya çalıştığımız oyunu Roco ile oynayamazsın.
istersen oynarsın ama bir arkadaşın önceden bahsettiği gibi Roco dönene kadar rakip kale önüne ulaşır.
İşin özeti bu oyun  planında Roco'nun içinden geçerler.
Rhodolfo zamanında da böyle oynuyorduk biz, 34 maçta 75 gol atarak şampiyon olmuştuk.

Stopelerinden biri ağırsa, ona göre farklı bir yöntem bulursun.

Hayır Sergen sene başında kalsın dedi işte, aklındaki oyuna uygun olmasa kendi istemezdi kalmasını.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geride savunma yapmak hocanın elini zayıflatırdı. Hız büyük takım için genel özelliktir. Yani istiyorsan ramos ol hızlı değilsen(nkodou hızı değil ideal hızdan bahsediyorum) büyük takımda oynayamazsın. Roco anadolu defansıdır. Welilton büyük takım defansı, çünkü önde basmasını bilen, hızı da o kadar az olmayan biri.

Özet olarak roco bu kadar yavaş olduğu için istiyorsa diğer özellikleri ramos gibi olsun bu takım kaldıramazdı ama weliltonun çeşitli özellikleri kötü olmadığı için o yüzden sakarlığını takım kaldırabiliyor. İkisini de beğenmem futbolcu olarak ama 7 küsür rating almış, işini benim beklediğimin fazlasıyla yapmış adam. O yüzden hakkını yiyemeyiz. Roco olsaydı bu adamın yaptığı işin yarısını yapardı.

Hoca roco kalsın dediği bir röportaj var mı ??? Medya doldurmasıdır. Eğer kalsın falan dediyse de hani bizim ölücü yönetim yüzünden bari nabalım kalsın yedek-as falan oynar gibi bir şey düşünmüştür.

Rhodolfo ile karşılaştırmışın da rhodolfo sakatlanmadan önce gayet iyi oynuyordu. Çokta beğeniyorduk, hızı da yerindeydi. Fakat sakatlandıktan sonra ve gençlerbirliğinde elkabirle yaşadığı mücadelede aşırı yavaş kalması, sakatlıktan sonra o eski hızından eser kalmamasından dolayı, sağolsun kendisinin de fedakarlığıyla hatta kendi deyimiyle "takıma artık katkı sağlayamayacağımı düşündüğüm için ayrılıyorum" gibi bir cümleyle hiç zorluk çıkarmadan sessiz sedasız gitti.
Yahu şimdi bizimle adı geçen Caulker çok mu hızlı oyuncu? 

Futbolda sadece bir tane doğru yok, elindeki kadroya göre oyun oynayabilirsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rhodolfo zamanında da böyle oynuyorduk biz, 34 maçta 75 gol atarak şampiyon olmuştuk.

Stopelerinden biri ağırsa, ona göre farklı bir yöntem bulursun.

Hayır Sergen sene başında kalsın dedi işte, aklındaki oyuna uygun olmasa kendi istemezdi kalmasını.

Ben Sergen'in Roco kalsın dediğini hatırlamıyorum.
Kalmasını istese bile 11 de düşünmediği ısrarla Welinton demesinden çok açık.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ben Sergen'in Roco kalsın dediğini hatırlamıyorum.
Kalmasını istese bile 11 de düşünmediği ısrarla Welinton demesinden çok açık.
Hocanın patlayan tek transferi var o da Mensah.

Çevrimdışı mrred

Kalinic Ze luis ve Mandzukici unutmamak lazım

birde romadan santon

bunların hiçbiri bu sezon takımlarında performans vermedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

birde romadan santon

Rosier giderse, Santon'u alabilirler.

Hem fiyatı, hem de maaşı son derece uygun olacaktır.

Çevrimiçi murat

ben oraya nsakalayıda eklerim. hoca 3 transfee istemiş anlaşılan birde gezzali ekleyelim görüp beğenmiş. gezzal ve weli ile mensah ile nsakalayı terazinin iki ayrı kefesine koysak yanına josefi de eklesek kefe dengeye gelmez.gelen bütün oyuncuları sergehocaya yazarsak mensah ve ensakala göz ardı edilebilir şartları da gözönünde bulundurmak lazım. toplam bonseevis ve maaşı düşününce çok iyi iş.

birde romadan santon

Bunları hoca istediyse durum kötü. Ben Aboubakar'ı istediğine inanmak istiyorum :)

ben oraya nsakalayıda eklerim. hoca 3 transfee istemiş anlaşılan birde gezzali ekleyelim görüp beğenmiş. gezzal ve weli ile mensah ile nsakalayı terazinin iki ayrı kefesine koysak yanına josefi de eklesek kefe dengeye gelmez.gelen bütün oyuncuları sergehocaya yazarsak mensah ve ensakala göz ardı edilebilir şartları da gözönünde bulundurmak lazım. toplam bonseevis ve maaşı düşününce çok iyi iş.
Ben N'Sakala'yı beğeniyorum abi. Tam bir fiyat performans canavarı. Weli de aynı hesap. Asker oyuncular bunlar ve çok ucuza oynadılar bunu göz ardı etmemek gerek. Ghezzal'ı ben daha ilk maçtan çok beğenmiştim. Zaten EPL görmüş adam belli bir kalitesi olduğu şüphesiz. Kim izlese beğenirdi bizim forumdan kime sorsak gelsin derdi gibime geliyor :) hele ki Lens / Diaby travması üstüne kim hayır derdi ki. Hocaya artı puan kazandırmaz bence Ghezzal.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Rosier giderse, Santon'u alabilirler.

Hem fiyatı, hem de maaşı son derece uygun olacaktır.
Santonu sağ beke alırsak solda rıdvan oynar

Hoca nsakalayı biraz da hava topundaki canavarlığı nedeniyle oynatıyor sanırım çünkü sol stoper oynayan vida

ya da montero hava toplarında bir hayli zayıftı. Ekstra oraya rıdvanı koyduğunda rakip takım uzun topla o bölgeyi

zorluyordu ve oyun kuruyordu. Santon gelirse savunma boyu yine uzun kalıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yönetim hocayla görüşmüş yanyana gelmiş yahu yıl olmuş 2021 görüşmek ne zamandır haber oluyor.

Milyon dolarlık anlaşmalar zoomdan falan yapılıyor artık.

Te allahım ya
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2021, 18:49:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bunları hoca istediyse durum kötü. Ben Aboubakar'ı istediğine inanmak istiyorum :)
Özen özel haberlerinde özellikle vurguluyordu

Ne kadar doğru bilmiyorum.

O yüzden hep şöyle bir formül yapmak bence en güzel sonucu verir.

Scout istekleri yüzde 40

Hoca istekleri yüzde 40

Menajer ve yönetim istekleri yüzde 20

Tamamen hocaya bırakmak intihar olur.
The great gig in the sky