2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284430 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Tabiiki ileriye bakmak lazım, ama benim aklıma birşey gelmiyor bu covid döneminde devralınan borçlarla nasıl kulübü maddi olarak düzlüğe çıkaracak hamleler yapılabilirdi  de bu yönetim yapmadı diyebileceğim, içinde yaşanılan koşulları gözönüne almadan yalnızca sonuca bakıp borcu artırdılar demeyi bir tür eleştiri olarak görüyorum. Tespit değilde eleştiri. Çünkü borcu alıp futbolcu maaşını düzenli ödemek kolay birşey diye okuyorum söyleneni. Geçmişi hatırlatmam bu yüzden.
Bu yönetimde hatasız değil ama maddi olarak neyi yapabilirlerdi yapmadılar mesela?
Ruiz konusu dışında kulübe maddi olarak zarar veren bir hamlelerini görmedim.
bende fikret ormanın kadrosu dağiılmış stadı çökmek üzere ve borç içindeki kulübü daha ne yapabilirdi. her sene şampiyonluğa oynayan rakiplerini her anlamda gölgede bırakan ve bu süreçte stadını yapan takımı şampiyon yapan bir başkan. borçsuz bir kulüp almadı.birçoğumuz yada hemen hemen herkes görevdeyken veyahut görevinin son kısmına kadar destek verirken ve hatta yapılan transferlere ve harcamalara ses çıkarmazken şimdi hain ilan ettiler.şimdi anç dar kadro ile şampiyon olunca büyük başkan oldu. seneye aynı düstur ile şampiyon olamazsa aynı kişiler demediğini bırakmaz. başkanların ilkeleri veya yaptıkları önemlli değil başarılı olup olmadığına göre değerlendiriliyor.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2021, 23:00:00 MURAT ]

Çevrimdışı ALDENYX

Tabiiki ileriye bakmak lazım, ama benim aklıma birşey gelmiyor bu covid döneminde devralınan borçlarla nasıl kulübü maddi olarak düzlüğe çıkaracak hamleler yapılabilirdi  de bu yönetim yapmadı diyebileceğim, içinde yaşanılan koşulları gözönüne almadan yalnızca sonuca bakıp borcu artırdılar demeyi bir tür eleştiri olarak görüyorum. Tespit değilde eleştiri. Çünkü borcu alıp futbolcu maaşını düzenli ödemek kolay birşey diye okuyorum söyleneni. Geçmişi hatırlatmam bu yüzden.
Bu yönetimde hatasız değil ama maddi olarak neyi yapabilirlerdi yapmadılar mesela?
Yook yook  kulüp günlük gülüstanlikdi zaten egrisi olmadan doğrusuyla şampiyon olduk ... bizden başka 20 takim 7 gunde 3 mac  bu Şampiyonlugu yediremeyen malesef sadece renkliler degil... anlayış sadece eleştiri hep elestiri kapital düzende bumudur yani!!!!...ben alisamadim tv seyircisinin dusunce yapisina...
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2021, 23:21:20 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi yaço58

merak ediyorum son hafta gol atamayıp berabere veya yenilseydik neler söyleyecektin acaba?
Şampiyon olduk mu olduk kupayı aldık mı aldık nokta mışlarla yürünmez hataları olsada yönetim de sergen hoca da başarılıdır ya fb gs şampiyon olsa şöyle bir yorum taraftarından hayatta okuyamayız ya yok gol atamasak yok yenilsek böyle dermiydin ya olmayan şey üzerinden neyi konuşalım ne kadar mantıksız

Çevrimdışı ALDENYX

merak ediyorum son hafta gol atamayıp berabere veya yenilseydik neler söyleyecektin acaba?
Bursaya ikinci golu AtsaaaydiK 2.2 olsaydi Burak fb AtmaaasaydiiiidA fb yenseydiiii deee Sampiyonlar liginde kupa alsayyyydida bizde youla teke tekte denizliye atsaydı yada Ahmet dursun ilhana o pasi verseydi laziyoyu eleseydik kupa gelseydi ...nekaaadar sacma bir yazi yazmak zorunda birakiliyorum 🤪
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Benim görüşüm, şampiyon kadromuzu mümkün olduğunca korumalı, gereken yerlere de nokta atışı transferler yapmalıyız.

Takım(d)a kalması /alınması gerekenler:
+ Ghezzal
+ Larin
+ Rosier

Satılabilir /kiralık:
- Adem L.
- Ersin
- Douglas
- Tyler B. ?

Transferler:
X:
> forvet
> 10 numara (OOS)
> kaleci

x:
> yedek sağ kanat
> yedek sağ bek
> yedek stoper
> yedek sol kanat?

Bu durumda kadro görüntümüz:

(forvet)
                                            X /Larin /Güven

(sol kanat)                       (orta saha dos /oos)                          (sağ kanat)
     Nkoudu /Larin*                 Josef /Necip /Atiba /Oğuzhan /X         Ghezzal /x

(sol bek)                          (stoperler)                                         (sağ bek)
     Nsakala /Rıdvan                Vida /Welli /Necip* /x                         Rosier /x

(kale)
                                            X /Utku                                           

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin satılırsa tecrübeli kaleci konulup stoper transferi yapmayıp Serdar Saatçi pişirilebilir stoperde.
Serdar Saatçi uzun süre bizde kalmayacak, menajerine bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1399813378235944960

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1399814678776270848

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1399821554960277504
Neden sadece Doğan, Mert gibi kalecilerin adı geçiyor, kalede yerli oyuncu oynatma zorunluluğumuz mu var?

Ersin'i 10 + bir dahaki satıştan pay karşılığında satalım, 1 sene bizde kiralık oynatalım.

Çevrimiçi murat

Bursaya ikinci golu AtsaaaydiK 2.2 olsaydi Burak fb AtmaaasaydiiiidA fb yenseydiiii deee Sampiyonlar liginde kupa alsayyyydida bizde youla teke tekte denizliye atsaydı yada Ahmet dursun ilhana o pasi verseydi laziyoyu eleseydik kupa gelseydi ...nekaaadar sacma bir yazi yazmak zorunda birakiliyorum 🤪
siz hala benim yönetimi eleştirdiğimi sanıyorsunuz oysaki ben taraftarı eleştiriyorum.mesele yönetimin şampiyon yapıp yapmaması değil taraftarın yorumunun  atılacak veya yenilecek bir gole göre şekil alması.

Çevrimdışı worns

Ersin satılırsa tecrübeli kaleci konulup stoper transferi yapmayıp Serdar Saatçi pişirilebilir stoperde.

serdar için altyapıdayken pozitif yorumlar vardı. ancak sanırım henüz oynayacak seviyede değil. öyle olsaydı en azından kupa maçlarında izlerdik bu sene. hoca ilk turda bile düşünmedi kendisini. o nedenle yakın vadeli umudum yok. seneye ilk 11'e rıdvan yerleşir diye düşünüyorum. kartal kayra da kampa katılır belki beğenilirse kalır. serdar, kerem, bilal ceylan gibi oyuncular için iyi planlanmış, oynayacakları ön görülen bir 1.lig seçeneği yaratılabilir, ümraniye benzeri. alpay ve ahmet gülay'ın durumlarını da değerlendirmek lazım. özellikle alpay şansını kaybedecek böyle giderse. süper lig takımlarında kulübe ısıtacağına keşke oynayabileceği bir yere bakılsa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi pintilikleri yüzünden 30 milyon Euro şampiyonlar ligi gelirinden oluyorduk.

150 bin Euro'yu taksitle ödeyeceğiz pazarlığı ile, 8-10 milyon Euro edecek Gökdeniz'i kaçırdılar.

300-400 bin Euro için Boyd'u, Güven'i, Umut'u yollayıp, sakatlık riski taşıyan Cenk'i almaları, son haftalarda elimizi çok zayıflattı.

Şimdi çıkıp günah çıkarıyorlar, yok hoca istedi de, ondan yolladık diye. Adam senden Hulk'u isteyip, Güven'i yolla demiş. Sen Hulk yerine sakat Cenk'i almışsın, sonra Güven'i yollayıp hocayı çaresiz bırakıyorsun.

Sergen röportajda "Hulk ekonomik anlamda uygundu" dedikten sonra, Hulk 3 yıllık bilmem kaç milyon Euro sözleşme istemiş diye haber yaptırıyorlar bir de. Adam gittiği takımda 2 senelik sözleşme imzalamış, o paraları verecek takım da değil onlar. Milleti kandırıyorlar akıllarınca.

Yani çok küçük hesaplar yapıyorlar bazen.

Çevrimdışı worns

Rıdvan'a da teklif var.

ersin konusundan satılmalı taraftarıyım ama rıdvan konusunda tam tersini düşünüyorum. bence rıdvan henüz potansiyel değerinin yüzde 30'ında 40'ında geziyor. gelen öneri max 5 milyon filan olur. çok çok daha fazlasını bulabilir. 11e yerleşip iyi bir sezon geçireceği ümidindeyim.

Çevrimdışı Erman1903

ersin konusundan satılmalı taraftarıyım ama rıdvan konusunda tam tersini düşünüyorum. bence rıdvan henüz potansiyel değerinin yüzde 30'ında 40'ında geziyor. gelen öneri max 5 milyon filan olur. çok çok daha fazlasını bulabilir. 11e yerleşip iyi bir sezon geçireceği ümidindeyim.

Ben de öyle düşünüyordum ama gelen tekliflere bağlı, ilk 11 olarak planlamıyorsak ve tatminkar bir teklif varsa kadroda tutmanın çok bir anlamı da olmaz.

Çevrimdışı Atkar

Ben de öyle düşünüyordum ama gelen tekliflere bağlı, ilk 11 olarak planlamıyorsak ve tatminkar bir teklif varsa kadroda tutmanın çok bir anlamı da olmaz.

Rıdvan bencede kalmalı,3-4m teklife satılmamalı. Ama potansiyele para ödeniyor,+7m civari bir teklif gelirse de satmak lazım. Bence bu kadar az oynayan biri için bu rakamlar baya fazla. Rıdvan giderse yedeğe Ahmet Gülay getirilir,döngü bir şekil devam eder inşallah

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ersin,ljajic,sakala satılmalı. Larin'e iyi teklif varsa verilmeli, rıdvan ise hiç bir şekilde satılmamalı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kenan Karaman ——> Beşiktaş
https://t.co/tfIXHXaCjJ

( Övünç Özdem )

Çevrimdışı Gökhan Kurt

BEŞİKTAŞ Ghezzal için Leicester City’e yeni bir formül önerdi.
“ Siz sözleşmesini uzatın, 2 yıl kiralayalım, maaşını ödeyelim. “ ( Milliyet )

Çevrimdışı Erman1903

Rıdvan bencede kalmalı,3-4m teklife satılmamalı. Ama potansiyele para ödeniyor,+7m civari bir teklif gelirse de satmak lazım. Bence bu kadar az oynayan biri için bu rakamlar baya fazla. Rıdvan giderse yedeğe Ahmet Gülay getirilir,döngü bir şekil devam eder inşallah

3-4M Rıdvan için komik rakamlar, benim bildiğim zaten arada 5M teklif aldık. Şu anda ilgilenen 3-4 takım var. Ahmet yeterli şansı bulamıyor, durumunu pek bilmiyoruz hoca kendisini tercih etmeyecek ve daha fazla süre alabileceği bir yere kiralanmasını isteyecektir. Yerli olarak Umut Meraş harici 2-3 yedeklik adam var-yok değil. Yabancı olarak da güzel seçenekler bulunuyor rakipler de aradığı için şimdilik bunları paylaşmıyoruz.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kenan Karaman ——> Beşiktaş
https://t.co/tfIXHXaCjJ

( Övünç Özdem )

Bize göre bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, ben kendisinde bir şey göremedim (+milli maç);hatta Güven'i ondan bir kaç tık önde görüyorum.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Bize göre bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, ben kendisinde bir şey göremedim (+milli maç);hatta Güven'i ondan bir kaç tık önde görüyorum.

Seken topları tamamlama, çarptırılarak atılan goller ben de çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 1M civarı bir para alacak 3 senelik imzalayacak ve kendisinden muhtemelen gelir elde edemeyeceğiz. Doğru futbol oynamaya çalışıyor fakat bütün özellikleri orta seviye, he gelir çok faydalı olur bizim sistemde onu bilemeyiz ama hocanın da bu transfere pek sıcak olduğunu düşünmüyorum. Larin'den sonra bence sol taraftaki kalitemizi düşürmüş oluruz bu transferle. En azından kağıt üstünde böyle duruyor, stil olarak benzeseler de Larin daha iyi.

Kafasını toparladıysa, futbola çok iyi odaklanırsa Güven'de bu arkadaştan daha yetenekli bir futbolcu.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 02:39:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı savaş altay

BEŞİKTAŞ Ghezzal için Leicester City’e yeni bir formül önerdi.
“ Siz sözleşmesini uzatın, 2 yıl kiralayalım, maaşını ödeyelim. “ ( Milliyet )
Umarim bonservisi artsin diye SL faktorunu ve bahsettigim performans istikrari gercegini goz ardi edemezler ve  bumerang misali bu iki dusuncede gider, gelirler. Aptalligin luzumu yok diye dusunuyorum, SL'inde olacak bir takim takilmasinda pesine, elimiz guclu. Ghezzal direniyor, come to besiktas 😎

Çevrimdışı levitate

Seken topları tamamlama, çarptırılarak atılan goller ben de çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 1M civarı bir para alacak 3 senelik imzalayacak ve kendisinden muhtemelen gelir elde edemeyeceğiz. Doğru futbol oynamaya çalışıyor fakat bütün özellikleri orta seviye, he gelir çok faydalı olur bizim sistemde onu bilemeyiz ama hocanın da bu transfere pek sıcak olduğunu düşünmüyorum. Larin'den sonra bence sol taraftaki kalitemizi düşürmüş oluruz bu transferle. En azından kağıt üstünde böyle duruyor, stil olarak benzeseler de Larin daha iyi.

Kafasını toparladıysa, futbola çok iyi odaklanırsa Güven'de bu arkadaştan daha yetenekli bir futbolcu.
güven demişken, hoca kalırsa seneye ondan iyi bir şeyler çıkarabilir

geçen yaptığı açıklamalarda güven hakkında çok pozitif konuşmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

güven demişken, hoca kalırsa seneye ondan iyi bir şeyler çıkarabilir

geçen yaptığı açıklamalarda güven hakkında çok pozitif konuşmuş

Dinledim evet, ben önceden de onda yetenek olduğunu söylüyordum. Kendisini futbola veremiyor bölük pörçük şans bulduğundan sürekli topla gitmek ve gol atmak istiyor yapamayınca moral bozukluğu yaşayıp düşüyor.

Ben olsam Kenan'ı 650-700 bin Euro civarına inmiyorsa almam.

Kenar rotasyonu 4+1 şeklinde yaparım.

Sağ taraf Ghezzal ya da x yabancı + Töre yerine oluyorsa Elayiş pahalıysa Başsan (Elayiş'de savunma yok, gerçi Töre'de hiç yok da neyse işte buradaki yerli oyuncu tercih Ghezzal'ı tutabiliyor musun sol tarafa ne alıyorsun ona göre de değişebilir)

Sol taraf N'Koudou + y yabancı

+1 = Güven
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 03:56:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Güven Yalçın konusunda görüşlerim hiç değişmedi. Kesinlikle yabana atılacak bir oyuncu değil. Hücumda her bölgede oynayabiliyor. Yaşı da çok değil. 22 yaşında. Rotasyonda her türlü iş görür. Neden bu kadar gömüldü anlamadım zaten. Umut Nayir gibi beceriksiz,  2. lig futbolcusunu övenler ; Güven' i yerin dibine soktular. Kenan Karaman' dan ne eksiği var Güven' in  mesela?