Tabiiki ileriye bakmak lazım, ama benim aklıma birşey gelmiyor bu covid döneminde devralınan borçlarla nasıl kulübü maddi olarak düzlüğe çıkaracak hamleler yapılabilirdi de bu yönetim yapmadı diyebileceğim, içinde yaşanılan koşulları gözönüne almadan yalnızca sonuca bakıp borcu artırdılar demeyi bir tür eleştiri olarak görüyorum. Tespit değilde eleştiri. Çünkü borcu alıp futbolcu maaşını düzenli ödemek kolay birşey diye okuyorum söyleneni. Geçmişi hatırlatmam bu yüzden.
Bu yönetimde hatasız değil ama maddi olarak neyi yapabilirlerdi yapmadılar mesela?
Ruiz konusu dışında kulübe maddi olarak zarar veren bir hamlelerini görmedim.
Abi pintilikleri yüzünden 30 milyon Euro şampiyonlar ligi gelirinden oluyorduk.
150 bin Euro'yu taksitle ödeyeceğiz pazarlığı ile, 8-10 milyon Euro edecek Gökdeniz'i kaçırdılar.
300-400 bin Euro için Boyd'u, Güven'i, Umut'u yollayıp, sakatlık riski taşıyan Cenk'i almaları, son haftalarda elimizi çok zayıflattı.
Şimdi çıkıp günah çıkarıyorlar, yok hoca istedi de, ondan yolladık diye. Adam senden Hulk'u isteyip, Güven'i yolla demiş. Sen Hulk yerine sakat Cenk'i almışsın, sonra Güven'i yollayıp hocayı çaresiz bırakıyorsun.
Sergen röportajda "Hulk ekonomik anlamda uygundu" dedikten sonra, Hulk 3 yıllık bilmem kaç milyon Euro sözleşme istemiş diye haber yaptırıyorlar bir de. Adam gittiği takımda 2 senelik sözleşme imzalamış, o paraları verecek takım da değil onlar. Milleti kandırıyorlar akıllarınca.
Yani çok küçük hesaplar yapıyorlar bazen.