2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279882 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Orta sahada çok net 2 sekiz numara kullanabilirsek hem hücum hem de savunma yönünde daha başarılı olacağımızı düşünüyorum,,

Çevrimdışı Erman1903

yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Bu transfer Salih için de Beşiktaşımız içinde çok mantıklı ve akıllıca. Salih burada büyük patlama yapabilir ve hakettiği değeri bulabilir. İnşallah haber doğruysa çok faydalı olacak

Evet iki taraf için de pozitif oldu. Başka bir yeri tercih etse biz bir şekilde doldururduk o pozisyonu lakin kendisi 2 sezon takılır ve Anadolu'ya geri dönerdi muhtemelen. Futbolu bıraktıktan sonra da yüzüne bakan olmazdı, kariyeri için çok doğru bir adım attı. Bu şekilde hem performansını yükselterek futbolcu olarak iyi bir iz bırakabilme fırsatını yakalamış oldu, hem de karakter olarak olgunlaşma açısından en doğru ortamı buldu. Akıllı sporcunun vermesi gereken karar buydu, yaşı önümüzdeki sezon 28 artık genç değil.

Ben de faydalı olacağına inanıyorum ama aslardan olmak için daha fazla çalışması, şu anki Salih'in üstüne koyması lazım.

Çevrimdışı mrred

Kamil Ahmet Çörekçi nedir ya

Kerem Kalafat var Bilal Ceylan var orada

29 yaşındaki adama kontrat falan verilmez.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Kamil Ahmet Çörekçi nedir ya

Kerem Kalafat var Bilal Ceylan var orada

29 yaşındaki adama kontrat falan verilmez.

Yerli Rosier alternatifi olabilecek oyuncu fazla yok. Tayfur Bingöl-Ramazan Civelek diyebiliriz. Daha genç olarak da İsmail Çokçalış var lakin biraz seviyesini yükseltmesi gerekiyor-zaten çapraz koparmış.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2021, 19:36:27 Erman1903 ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hey yavrum hey...

Championship play-off finalini kazanarak Premier Lig´e yükselen Brentford‚ 180 milyon pound (210M€) ödülü almaya hak kazandı.

Çevrimdışı can1903

Kenan Karamanla son görüşme yapılacakmış EURO 2020 öncesi kimle anlaşacağımı duyuracağım tarzı bi açıklama yapmıştı sanırım. Bence bu işte biter  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi yaço58

Kenan Karamanla son görüşme yapılacakmış EURO 2020 öncesi kimle anlaşacağımı duyuracağım tarzı bi açıklama yapmıştı sanırım. Bence bu işte biter  :photo:
Transfer dönemi açılışı Salih Kenan yaparsak on numara olur

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1398377058913357825?s=19
Bu sene ligin en iyi çıkış yapan orta sahasıydı Mahmut Taylan ve dorukhsnıjn alındığı milli kadroya büyük ihtimalle bizimle anlaştı diye alınmadı yoksa mantıklı bir açıklaması yok seneye inşallah sergen hoca ile daha da iyi olur bu sene herkes beğenerek izlemiştir Salihi makul ve güzel transfer oldu kenanıda yanına eklememiz lazım bir şekilde
salihi yaşlı diye almamışlardır.taylan genç.26 yaşında salih 27 yaşında.biri daha 6 gibi ama 6 değil 8 içinde yetersiz. diğeri 8 numara.taylan ile salihi 8 numarada kıyaslayınca bariz şekilde salih öne çıkar.6 numarada klasik 6  da ikisi de bence olmaz ama salihi yinede geriden oyun kurma özelliğiyle öne çıkarırım.tabi on role uygun bir oyuncu grubu ve oyun yapısıyla.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hey yavrum hey...

Championship play-off finalini kazanarak Premier Lig´e yükselen Brentford‚ 180 milyon pound (210M€) ödülü almaya hak kazandı.
Bizde git gide düserken adamlarda git gide artiyor gelirler. Tabi premeir league bambaska bir seviye, bundan yillar önce ligi sonuncu bitiren queens park rangers'in yayin geleri 84 milyon euro iken, bundesliga sampiyonu bayern münihin yayin geliri 55 milyon euro'ydu gerisini siz düsünün.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kaan1903

Geçen transfer sezonu da yazmıştım eğer yerli statüsünde sayılırsa Yerli stoper olarak Eray Cömert' de beğendiğim bir isim alternatif olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyon Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Siyah beyazlılar, Trabzonspor'dan ayrılan Kamil Ahmet Çörekçi ile temasa geçti.

Beşiktaş, Kamil Ahmet'i Rosier'in alternatifi olarak düşünüyor.

Sabah https://t.co/DXDATQXXXa
İlgilendiğimize inanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

salihi yaşlı diye almamışlardır.taylan genç.26 yaşında salih 27 yaşında.biri daha 6 gibi ama 6 değil 8 içinde yetersiz. diğeri 8 numara.taylan ile salihi 8 numarada kıyaslayınca bariz şekilde salih öne çıkar.6 numarada klasik 6  da ikisi de bence olmaz ama salihi yinede geriden oyun kurma özelliğiyle öne çıkarırım.tabi on role uygun bir oyuncu grubu ve oyun yapısıyla.
Salih'i milli takıma alsalar, bu paraya kapatamazdık.

Bize iyilik oldu.

Çevrimiçi levitate

Şampiyon Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Siyah beyazlılar, Trabzonspor'dan ayrılan Kamil Ahmet Çörekçi ile temasa geçti.

Beşiktaş, Kamil Ahmet'i Rosier'in alternatifi olarak düşünüyor.

Sabah https://t.co/DXDATQXXXa
ts yara bandı niyetine kullanıyor, bizde de aynı işi görebilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Yara bandı olarak Bilal daha iyi iş görür bence.

Çevrimiçi murat

önce 1. yi almadan 2.yi mi transfer ediyoruz.oraya necip te yama yapıyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

iş falan görmez,

Çevrimdışı tuncaboylu

@sporx

Bonservisi elinde olan Tiquinho Soares‚ Olympiakos ile anlaştı. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu‚ kısa bir süre içerisinde Atina´ya giderek resmi sözleşmenin altına imza atacak.

Sözleşme: 2+1 Yıllık
Yıllık Maaşı: 1‚5 Milyon €
İmza Parası: 1 Milyon €
Bu paraya imza atacağını sanmıyorum, bonusları şişirmiş olabilirler.

Çevrimiçi levitate

Yara bandı olarak Bilal daha iyi iş görür bence.
ben sağ bek için dememiştim :D o arkadaşı ts sağ bek hariç her yerde kullandı

şimdi transfermarkt'tan baktım, 76 maçın 35'inde sağ bek oynamış :D

gerçi necip bizde bu işlevi görüyor ama olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Hey yavrum hey...

Oralara bakmaya hiç gerek yok.Bizim tamamı ile Türkiye ligi şampiyonluğuna odaklanmamız lazım her sene.Unutulmamalı ki Şenol Güneş ile şampiyonlar liginde ülkemizin tüm rekorlarını kırdık.Hatırlayan var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu paraya imza atacağını sanmıyorum, bonusları şişirmiş olabilirler.
Valla bende şaşırdım açıkçası abi.
Bu paralara bizde alırdık.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

UEFA, deplasman golü kuralını kaldırıyor. (Marca)

Çevrimdışı Erman1903

ben sağ bek için dememiştim :D o arkadaşı ts sağ bek hariç her yerde kullandı

şimdi transfermarkt'tan baktım, 76 maçın 35'inde sağ bek oynamış :D

gerçi necip bizde bu işlevi görüyor ama olsun

Ben sevmem pek mevkisinin oyuncusu olmayan tarz adamları. Necip gibi camia içinden olursa ayrı ama o zaman Necip'i ne yapacağız pek gerekli görmüyorum. Anadolu'da yaz boyu takım arayacak oyuncuyu hemen ilk günden maaşa bağlamaya gerek yok bence, atarsın aç Bilal'i sıkışırsan deli gibi mücadele edeceğini bilirsin en azından, bu adam önümüzdeki sezon 30 pek forma gelmeyeceğini bilerek takılacak.

Çevrimdışı celiker1

Sene başı şampiyonluk için "havlu" atanlardan birisiydim Konya maçından sonra.Mevcut şartlar içinde yönetim-Sergen Yalçın bizi şampiyonluğa ulaştırdı.Her ikisinede minnettarım.Önümüzdeki sene için kredileri bende sonsuzdur.Hataları olursa bu güne kadar yaptığım gibi aklımın el verdiğiyle her platformda söyleyeceğim tabii ki ama bu günlerde bir şey diyemem.Şampiyonluğun keyfini sürüyorum.Nasıl kydk ama!Eze eze tüm renklileri imrendirek iki kupa:)))
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nice, Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'a yaptığı ilk teklifin reddedilmesi üzerine ikinci teklifini hazırlıyor. Transferin 8 milyon euro + bonuslar karşılığında bitmesi bekleniyor.

(@IgnazioGenuardi) https://t.co/AupvgdqMDI

https://twitter.com/IgnazioGenuardi/status/1398636085006241793