2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278972 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Doğruysa Salih Uçan makul fiyata çok iyi bir transfer, futbolunun en verimli dönemine girdi,, çok başarılı olacaktır,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğruysa Salih Uçan makul fiyata çok iyi bir transfer, futbolunun en verimli dönemine girdi,, çok başarılı olacaktır,,
Yerli kadromuz çok sorunlu. Daha çok transfere ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı savaş altay

Yeni sezon formaları 350 TL olur sanırım.

Pazarlama konusunda dediğin gibi biraz gerideyiz abi.
1 koyup 5 alacaklar ve hala hareket yok. Son donem guzel formamiz yok. Stil olarak iyi degiliz. Gerekirse begenilen ve ulkede milletin deliye donecegi bir formayi baska takimdan bire bir kopyala yeterki hep istedigimiz ic saha beyaz forma siyah sort ve beyaz konc sabit kalsin. Bundan da bahsettim derbi deplasmanlarina da beyaz koncu siyah ile degistirirsin, ozgun mu olmak istiyorsun hic bir sey yapma bunu yap. Orjinalin bu senin ya. Yok su takimdan forma kopyalamislar, cok benziyor muhabbetleri 2 gun de biter. Oyle bir forma getirirsin, besiktas'in ozgunlugunden hic bir sey goturmez. Ic saha beyaz forma ustu ile ugrasacagina daha yenilik ve estetik tasarimlar indir. Bir sey de yapamiyorlar, ic saha beyazinin orasini burasini cekisitirip durmak haricinde. Kirmizi acaip bir renk, bu kadar mi geliyor elinizden gidin yurt disi kirmizi formalarin hepsini masaya yatirin. 1 koyup 5 alacagin isi de kovalayip neticelendiremiyorsan bu senin onlarin ayibi. Hem besiktas'li disarda gezdiginde olusturulan kalite taraftarin mutlulugunu artiracak. Kimseyi gommek degil amacim. Daha iyi gorunebiliriz disariya budur derdim..

Çevrimdışı joseph35

Uzun uzun yazmak isterdim ama fazla vaktim ve keyfim yok bugün. Alex Teixiera alıp (bonservissiz şu anda) Ljajic'i göndermek o kadar mükemmel hamle olacak ki. 10 numarada, bilinen ve 31 yaşında yüksek sözleşmeli biri olsun. Diğer mevkilerde telafi edilir. Genel bakış açım ve politikam bu şekilde değil ama 1 transfer bu şekilde olabilir. Alex Teixiera bonservissizken alınmalı, çok gol atar çok gol attırır Sergen Yalçın yönetiminde. Lütfen olsun bu transfer.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2021, 13:30:43 joseph35 ]

Çevrimdışı savaş altay

Uzun uzun yazmak isterdim ama fazla vaktim ve keyfim yok bugün. Alex Teixiera alıp (bonservissiz şu anda) Ljajic'i göndermek o kadar mükemmel hamle olacak ki. 10 numarada, bilinen ve 31 yaşında yüksek sözleşmeli biri olsun. Diğer mevkilerde telafi edilir. Genel bakış açım ve politikam bu şekilde değil ama 1 transfer bu şekilde olabilir. Alex Teixiera bonservissizken alınmalı, çok gol atar çok gol attırır Sergen Yalçın yönetiminde. Lütfen olsun bu transfer.
Sergeni'n oyuncularin kafasina girmekte usta oldugunu dusunuyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

al işde doğru yönetici açıklaması
Bu kadar işde işin mali boyutunu neden katacaksın geçen sene ispatlandı bu sene kredi var hepimiz geçen sene başında yaşadıklarımızla ağzımızın payını aldık kimse baştan bu kim demez artık sergene güvenir sen perde arkasında yap pazarlığı bunu kimsenin bilmesine gerek yok pahalı gelirse almazsın ama gündeme taşımadığın içinde kimse bilmez bunu

Dün Bülent Uslu'nun twitterında konuşmadaydı kendisi. Orada yaptı, gayet düzgün ve net konuştu. Yapılan zorluklardan da bahsetti paramız yoktu falan diye ama ne yapılacağını ne yaptıklarını da gayet güzel bahsetti.

Çevrimdışı tolgakgonul

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1398377058913357825?s=19
Bu sene ligin en iyi çıkış yapan orta sahasıydı Mahmut Taylan ve dorukhsnıjn alındığı milli kadroya büyük ihtimalle bizimle anlaştı diye alınmadı yoksa mantıklı bir açıklaması yok seneye inşallah sergen hoca ile daha da iyi olur bu sene herkes beğenerek izlemiştir Salihi makul ve güzel transfer oldu kenanıda yanına eklememiz lazım bir şekilde
Elmacık kemiği kırılmıştı sanki o yüzden almamışlardır

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim için gitmemesi daha iyi, otursun dinlensin evinde. Yorucu bir sezon oldu ve sakatlıktan çıktı zaten. Yeni sezonla birlikte bomba gibi başlar.

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2021, 14:27:08 38life ]

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

1 koyup 5 alacaklar ve hala hareket yok. Son donem guzel formamiz yok. Stil olarak iyi degiliz. Gerekirse begenilen ve ulkede milletin deliye donecegi bir formayi baska takimdan bire bir kopyala yeterki hep istedigimiz ic saha beyaz forma siyah sort ve beyaz konc sabit kalsin. Bundan da bahsettim derbi deplasmanlarina da beyaz koncu siyah ile degistirirsin, ozgun mu olmak istiyorsun hic bir sey yapma bunu yap. Orjinalin bu senin ya. Yok su takimdan forma kopyalamislar, cok benziyor muhabbetleri 2 gun de biter. Oyle bir forma getirirsin, besiktas'in ozgunlugunden hic bir sey goturmez. Ic saha beyaz forma ustu ile ugrasacagina daha yenilik ve estetik tasarimlar indir. Bir sey de yapamiyorlar, ic saha beyazinin orasini burasini cekisitirip durmak haricinde. Kirmizi acaip bir renk, bu kadar mi geliyor elinizden gidin yurt disi kirmizi formalarin hepsini masaya yatirin. 1 koyup 5 alacagin isi de kovalayip neticelendiremiyorsan bu senin onlarin ayibi. Hem besiktas'li disarda gezdiginde olusturulan kalite taraftarin mutlulugunu artiracak. Kimseyi gommek degil amacim. Daha iyi gorunebiliriz disariya budur derdim..
+1903
Yorgo

Çevrimdışı sefaköykartali

+1903. Bu sene ŞL deyiz bir de uluslararası basında adımız normale göre daha fazla çıkacak. Şöyle retro ve iddialı olacak formalardan iki tane yapsınlar. Millet Nijerya milli takımı forması, augsburg forması falan alıyor sırf tasarımı güzel diye. ŞL arenasında bütün dünyaya cool gözükecek tasarımlar yapmak bize maddi manevi çok fazla imaj kazandırır. Hocamız da sergen yap sergenin icon olduğu formalardan birinin aynısını, hocayla tanıt taraftara dejavu yaşat millet deliye dönsün. Daha geçen gün Rosier 98-99 formasıyla fotoğraf koydu instagrama çok kişi beğendi. Bu sezon maddi anlamda çok kazanabiliriz yeter ki iyi pazarlayalım, güzel projeler üretelim.

Çevrimdışı Erman1903

Salih hakkında özellikle nazar değmesin diye konuşmuyordum uzun zamandır. Transfere daha iyi bir giriş yapılamazdı, bana göre bizim için yerliler arasında ilk sırada olması gereken isimdi. Zaten kontratı biten yabancı 8 numaralar arasında da benzer performans vermiş biri pek bulunmuyordu.

Başarılar diliyor, futbol ve futbol sonrası hayatı için bu doğru kararı verdiği için tebrik ediyorum. Yalnız bu sezon kendisi biraz salık bir oyun oynadı, kontratı bittiği için normal fakat bir önceki sezon nasıl defansif katkı verebildiği de belli. Burası Beşiktaş, mücadelesini yükseltmesi gerekiyor. Eğer yaparsa 11'in değişilmezlerinden biri olacaktır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@sporx

Bonservisi elinde olan Tiquinho Soares‚ Olympiakos ile anlaştı. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu‚ kısa bir süre içerisinde Atina´ya giderek resmi sözleşmenin altına imza atacak.

Sözleşme: 2+1 Yıllık
Yıllık Maaşı: 1‚5 Milyon €
İmza Parası: 1 Milyon €

Çevrimdışı Necmi

Yerli kadromuz çok sorunlu. Daha çok transfere ihtiyacımız var.
yerli stoper bulmamız gerekiyor

Çevrimdışı savaş altay

Salih hakkında özellikle nazar değmesin diye konuşmuyordum uzun zamandır. Transfere daha iyi bir giriş yapılamazdı, bana göre bizim için yerliler arasında ilk sırada olması gereken isimdi. Zaten kontratı biten yabancı 8 numaralar arasında da benzer performans vermiş biri pek bulunmuyordu.

Başarılar diliyor, futbol ve futbol sonrası hayatı için bu doğru kararı verdiği için tebrik ediyorum. Yalnız bu sezon kendisi biraz salık bir oyun oynadı, kontratı bittiği için normal fakat bir önceki sezon nasıl defansif katkı verebildiği de belli. Burası Beşiktaş, mücadelesini yükseltmesi gerekiyor. Eğer yaparsa 11'in değişilmezlerinden biri olacaktır.
Cogu civciv'in ici gidicek gibi geliyor bana. Farkli motivasyon var ve ortam ayak uydurulabilir bir ortam.

Çevrimdışı sEuL

Salih konusulmus baya, resmi bir agizdan anlastigimiz mi aciklandi? Umarim en kisa zamanda formayi giyip resmi imzayida atar.

Yerli stoperlerden Kaan Ayhan'i istiyordum ama sanirim Gs ile anlasmis. Hem stoper hemde sag bek olarak kullanabilirdik aslinda kendisini. Umarim iyi bir yerli oyuncu ile anlasabiliriz o bolgede.

Çevrimdışı Erman1903

Cogu civciv'in ici gidicek gibi geliyor bana. Farkli motivasyon var ve ortam ayak uydurulabilir bir ortam.

Fenerin 50 tane oyuncusu var orada, bu açgözlü transfer stratejisi zararlarına oluyor artık öğrensinler.

Salih teknik bir oyuncu ama hocasından, takımdaki Atiba-Josef gibi prolardan öğreneceği çok şey var. Beşiktaş formalı çocukluk fotoğrafı olduğunu da biliyoruz-doğuştan Fenerli birini falan almadık yani. Daha fazla mücadele edecek kapasitesi var, skor katkısını da artırabilir. Yapmalı da, Beşiktaş da oynamak bunu gerektirir paşa modunda takıldığı maçları var bu sezon bizde öyle bir dünya yok, herkes mücadele edecek.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Salih'deki beklentiyi yükseltmemek lazim, bana göre suan Besiktas'ta ilk 11 oynayacak seviyede degil, ha sergen hoca ile neler yapar bilemem. iyi bir Besiktasli oldugu icin belki farkli his duygu ve motivasyonla oynayacakdir, ilhan mansiz, ahmet dursun Ve cenk'de oldugu gibi Besiktas arma sevgisi ile farkli bir seviyeye gelebilir, insAllahda öyle olur
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

yerli stoper bulmamız gerekiyor

Anlaştığımız yerli stoperler var, hocanın istediğini halletmeye çalışıyoruz-fiyat olarak makul seviyelerde olmazsa anlaştıklarımızdan birine imza attıracağız.

Çevrimdışı ilhan mansız

yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Bu transfer Salih için de Beşiktaşımız içinde çok mantıklı ve akıllıca. Salih burada büyük patlama yapabilir ve hakettiği değeri bulabilir. İnşallah haber doğruysa çok faydalı olacak

Çevrimdışı ilhan mansız

Gedson fermandes haberleri çıkıyor, çok mantıklı,,

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i transfer etmek için görüşmelere başladı.(A Bola)

Benfica kampta denemeden oyuncuyu biryere göndermek istemiyormus.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2021, 21:35:20 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şampiyon Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Siyah beyazlılar, Trabzonspor'dan ayrılan Kamil Ahmet Çörekçi ile temasa geçti.

Beşiktaş, Kamil Ahmet'i Rosier'in alternatifi olarak düşünüyor.

Sabah https://t.co/DXDATQXXXa