2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274219 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

ruizi bedava elinden kaçıranlar da ruizin parasını kendileri versin. abdullah avcıyıda kim kovduysa parasını o ödesin. bu işler ödemiyorum ne halin varsa gör demekle olmuyor. göndermeden pazarlık edeceksin kurtarabildiğini kurtaracaksın.yöneticilik beceri ister.
Ruizi getiren de bu yönetim değil, kulübü maaş ödeyemeyecek, fatura ödeyemeyecek durumda bırakıp kaçanlar da bu yöneticiler değil.

Çevrimiçi sefaköykartali

Garanti santrafor istiyorsan, 10 milyon Euro bonservis + 3.5 milyon Euro maaşı gözden çıkaracaksın; ki Türkiye'de o bile garanti değil.

2 milyon Euro bütçe ile ya en az 2 senedir ortalarda görünmeyen, ya kötürüm kalma riski olan, ya da 20 yaşına kadar adını kimsenin duymadığı adam alabilirsin.

Bu riske gireceğimize, bildiğimiz riske girip Abou'yu tutalım
+1903. Ben de Abouya biraz mesafeliyim son olaylarda ama yönetimin istediği şartlarda imzalasın, arkasına da başka bir forvet çözelim, sonra güven veya halil gibi birini de 3. santrafor yaparsak kafamız rahat olur.

Çevrimdışı murat

Ruizi getiren de bu yönetim değil, kulübü maaş ödeyemeyecek, fatura ödeyemeyecek durumda bırakıp kaçanlar da bu yöneticiler değil.
devamlılık esastır. kulübü yönetmeye talip olduysan yapılan sözleşmelere sadık kalmak zorundasın. eski yönetimin transfer etmiş olması ödemeyeceğin anlamına gelmiyor.eski yönetim hata yapöışsa yeni yönetim daha büyük hata yapmasını gerektirmiyor.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Biri şans derse diğeri şike der bundan doğal bir şey olamaz. Şampiyon olunan sezonda taraftarı ağzı bir karış açık dolanan kulübe her şeyi yapmak mübahtır. Ben de olsam aynısını yaparım. Burası kurtlar sofrası bu kadar şampiyonluk farkının olmasının saha içinde değil saha dışında sebepleri var. At binenin kılıç kuşananındır F.Bahçe ve G.Saray son derece yırtıcı camialar. En ufak bir konuyu bile ustaca kendilerine yontarlar. Çoğu zaman Trabzonspor bile Beşiktaş’tan daha yırtıcı olmuştur.  Beşiktaş taraftarı eski “az ama kemikleşmiş” yapısından uzaklaşıp gittikçe “çoğalan ama laçka” bir topluluk halini geldi.

Şu ligde son haftada defalarca şampiyonluk yaşandı bu kadar saçma muhabbetlerin döndüğünü ilk defa gördüm. 2005- 2006 sezonunda g.saray neredeyse köy takımı denebilecek bir kadroyla f.bahçe ve Beşiktaş’ın yarısı kadar piyasa değeriyle son maçta şampiyonluk kazandı. Ne Denizli sayesinde şampiyon olduk muhabbeti yapıldı ne de kadrolarını yerin dibine soktular ki, Denizli sayesinde şampiyon olmalarına rağmen bunlar olmadı. Adan Polat ortaya bir 20:45 muhabbeti attı. Yıllarca herkese bunu konuşturdular.

İşte gündem böyle yaratılır.

Şurada sürekli gevelenen bir winnerlık muhabbeti var ya. İşte onların söylemek isteyip de dillerinin dönmediği mevzu budur. Kendin konuşmak yerine başkalarını konuşturmaktır mesele. Gündem malzemesi olmak değil gündem yaratmaktır mesele.

Bu kulübe milyonlar harcayıp, son model kadro kurup, açık ara şampiyon olmak dışında seçenek bırakılmıyor. Bu korkunç bir sıkışmışlık. Halbuki geçmişe bakıldığı zaman sezonların çoğusunda çakı gibi kadroların değil alelade takımların şampiyonlukları var. Ayrıca zaten çok iyi kadroların kurulduğu sezonlar bir elin parmakları kadardır.

Buyrun şimdi şampiyon olunan sezonda abuk sabuk meseleleri konuşun durun. Zaferini bile koruyamayan neyini korur bu dünyada aklım fikrim ermiyor.

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2021, 19:49:17 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı doganay

Kimse şampiyonluğumuza gölge düşüreme. Sindirmekte zorlaniyor bazı renkli tarihi saibelerle dolu kulüp. Utanmadan birde başvuru yapmışlar , onlar önce kirli gecmisini temizlesinler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim her fırsatta 35 milyon Euro bütçeli takımın maaşını zamanında ödedik diye kendini övüyorsa, Ruiz'in 1.8 milyon Euro'luk maaşını neden zamanında ödeyemediğini de açıklaması gerekir.

Her yönetim hata yapar transferde, Montero'nun 1 senelik maliyeti 1.250 bin Euro, Cenk'in 6 aylık maliyeti 1 milyon Euro.

Bu oyunculardan ne kadar katkı alabildiğimiz de ortada, yöneticiler maaşlarını ceplerinden mi ödeyecekler?

Çevrimdışı tuncaboylu

Biri şans derse diğeri şike der bundan doğal bir şey olamaz. Şampiyon olunan sezonda taraftarı ağzı bir karış açık dolanan kulübe her şeyi yapmak mübahtır. Ben de olsam aynısını yaparım. Burası kurtlar sofrası bu kadar şampiyonluk farkının olmasının saha içinde değil saha dışında sebepleri var. At binenin kılıç kuşananındır F.Bahçe ve G.Saray son derece yırtıcı camialar. En ufak bir konuyu bile ustaca kendilerine yontarlar. Çoğu zaman Trabzonspor bile Beşiktaş’tan daha yırtıcı olmuştur.  Beşiktaş taraftarı eski “az ama kemikleşmiş” yapısından uzaklaşıp gittikçe “çoğalan ama laçka” bir topluluk halini geldi.

Şu ligde son haftada defalarca şampiyonluk yaşandı bu kadar saçma muhabbetlerin döndüğünü ilk defa gördüm. 2005- 2006 sezonunda g.saray neredeyse köy takımı denebilecek bir kadroyla f.bahçe ve Beşiktaş’ın yarısı kadar piyasa değeriyle son maçta şampiyonluk kazandı. Ne Denizli sayesinde şampiyon olduk muhabbeti yapıldı ne de kadrolarını yerin dibine soktular ki, Denizli sayesinde şampiyon olmalarına rağmen bunlar olmadı. Adan Polat ortaya bir 20:45 muhabbeti attı. Yıllarca herkese bunu konuşturdular.

İşte gündem böyle yaratılır.

Şurada sürekli gevelenen bir winnerlık muhabbeti var ya. İşte onların söylemek isteyip de dillerinin dönmediği mevzu budur. Kendin konuşmak yerine başkalarını konuşturmaktır mesele. Gündem malzemesi olmak değil gündem yaratmaktır mesele.

Bu kulübe milyonlar harcayıp, son model kadro kurup, açık ara şampiyon olmak dışında seçenek bırakılmıyor. Bu korkunç bir sıkışmışlık. Halbuki geçmişe bakıldığı zaman sezonların çoğusunda çakı gibi kadroların değil alelade takımların şampiyonlukları var. Ayrıca zaten çok iyi kadroların kurulduğu sezonlar bir elin parmakları kadardır.

Buyrun şimdi şampiyon olunan sezonda abuk sabuk meseleleri konuşun durun. Zaferini bile koruyamayan neyini korur bu dünyada aklım fikrim ermiyor.

Gündem dediğin şey için 20 sene öncesiyle şimdiyi karşılaştırmak anlamsız. 20:45'ler, Adnan Polatlar falan farklı zamanın hikayeleri

Eskiden sosyal medya yoktu, hayat bu kadar hızlı akmıyordu. Maradona'nın İngiltere'ye attığı gol 10 sene konuşuldu, Roınaldo'nun Madrid'de oynarken Juventus'a attığı röveşeta 15 gün konuşulmadı.

Şimdi gündem belirlendiğini mi sanıyorsunuz? 3 gün sonra ne Billong konuşulacak ne bir şey, onlar 2 günlük gündemler.

10 gün sonra Euro 2021 başlayacak, sonra transfer dönemi Avrupa ön elemeleri vs. 15 Temmuz'da Billong desen, herkes suratına boş boş bakacak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kimse şampiyonluğumuza gölge düşüreme. Sindirmekte zorlaniyor bazı renkli tarihi saibelerle dolu kulüp. Utanmadan birde başvuru yapmışlar , onlar önce kirli gecmisini temizlesinler.
Biraz zor onun temizlenmesi, 1905den baslamalari lazim, adamlarin kuruluşu zaten şike.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi sefaköykartali

Yönetim her fırsatta 35 milyon Euro bütçeli takımın maaşını zamanında ödedik diye kendini övüyorsa, Ruiz'in 1.8 milyon Euro'luk maaşını neden zamanında ödeyemediğini de açıklaması gerekir.

Her yönetim hata yapar transferde, Montero'nun 1 senelik maliyeti 1.250 bin Euro, Cenk'in 6 aylık maliyeti 1 milyon Euro.

Bu oyunculardan ne kadar katkı alabildiğimiz de ortada, yöneticiler maaşlarını ceplerinden mi ödeyecekler?
Söylediğin maaş geciktirmeme bu sezon olan bir şey. Geçen sezon zaten doğru düzgün ödenemediğini hepimiz biliyoruz. Cenk sakatlanmasa 1 milyon çok para değildi. Onun sakatlığı da kronik olan sakatlık değil zeminden dolayı olan bir sakatlık. Ama daha kariyerini ispat etmemiş Abdullah Avcı' ya 3 sene garanti sözleşme vermek mantıksız. Parası bi yana böyle plan yapıp sonra 2 ay içinde bırakıp gitmek doğru değil. Camianın çocuğu sergen bile başarısız olsam burada kalamam diyecek bilince sahip, elin avcısına niye 3 yıl?

Çevrimiçi sefaköykartali

devamlılık esastır. kulübü yönetmeye talip olduysan yapılan sözleşmelere sadık kalmak zorundasın. eski yönetimin transfer etmiş olması ödemeyeceğin anlamına gelmiyor.eski yönetim hata yapöışsa yeni yönetim daha büyük hata yapmasını gerektirmiyor.
ha bu arada cebinden çok daha fazlasını çıkarıp verdi başkan zaten ailesi de dahil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Söylediğin maaş geciktirmeme bu sezon olan bir şey. Geçen sezon zaten doğru düzgün ödenemediğini hepimiz biliyoruz. Cenk sakatlanmasa 1 milyon çok para değildi. Onun sakatlığı da kronik olan sakatlık değil zeminden dolayı olan bir sakatlık. Ama daha kariyerini ispat etmemiş Abdullah Avcı' ya 3 sene garanti sözleşme vermek mantıksız. Parası bi yana böyle plan yapıp sonra 2 ay içinde bırakıp gitmek doğru değil. Camianın çocuğu sergen bile başarısız olsam burada kalamam diyecek bilince sahip, elin avcısına niye 3 yıl?

Son 1.5 sene sakatlıktan dolayı top oynamayan adama 6 ay için 1 milyon Euro vermenin mantıklı bir tarafı yok.

Hani tapusunu alsan neyse, kiralıyorsun bir de. 1 milyon Euro diyince az görünüyor, TL'ye vurunca 10 milyon lira.

Abdullah Avcı'nı tazminatı 17 milyon lira, Cenk'e verilen para 10 milyon lira.

Bu yönetim daha az harcıyor, ama 1.5 senedir daha tek kuruş bonservis kazandıramadı.

Her dönemin kendi hataları oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

ha bu arada cebinden çok daha fazlasını çıkarıp verdi başkan zaten ailesi de dahil.
görev süresi dolduğunda veya ayrılmak zorunda kaldığında aldığı borç bıraktığı borç karşılaştırılır teneke bağlanır.seba dahil giderken arkasından laf edilmeyen başkan görmedim.zamanı geldiğinde de çebiyi de biz savunuruz.şenol güneş 3. e 4. şampiyonluğu heba etmese ne fikret ormn ile anç nin arası bozulurdu ne fikret orman hırsız ilan edilirdi.bu gün tu kaka eden taraftar fikret ormanın heykelini dikerdi.şampiyon olurken yanlış transferin hesabı sorulmaz işler kötüye gidince bütün defterler ortaya dökülür.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyon çok büyük para

Top 5 ligde ingiltere hariç baş altı takımlarda santraforlar 2 milyon alıyor.

O sebeple santrafor konusunda scout ekinin dersine iyi çalışıp potansiyelli fakat oynadığı takımda kendini "oynanan oyun"

nedeniyle kendini gösterememiş bir santrafor bulması şart. Hocanın güven konusunda söyledikleri de çok önemli demek ki

bir potansiyel görüyor.

2 milyon Euro bütçe (maaştan bahsetmiyorum) santrafor için para değil.

1.5 milyon bonservis versen, 500 bin Euro maaşlı adam alırsın.

Kiralama ücreti vermeden 2 milyon Euro maaşlı adam kiralayayım desen, Aboubakar'dan iyisini bulman zor.

Sörloth, Benteke gibi adamları 1 sene almanın maliyeti minimum 4 milyon Euro.

1 senedir santrafor arıyoruz, yaz transfer döneminde santrafor bulamayıp Ghezzal'ı aldın, kış transfer döneminde Cenk'i.

O yüzden 2 hatta bonuslarla 2.5 verip Abou'yu tutsunlar, daha iyisini bulabileceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1398320379987480580

Saçma bir habere benziyor.

Geçen sene başında Rosier için 7 milyon Euro opsiyon koydurmak istesek, Rosier neden karşı çıksın?

Opsiyonu kullansan bile oyuncu kalmak istemezse kalmaz, Gomez'de gördük işte.

Laf olsun diye bir şeyler yazıyorlar.

Çevrimdışı celiker1

Atiba'nın önerdiği Richmond Laryea izlediğim kadarı ile çok iyi oyuncu.Rossier'i alabilsek bile bu oyuncuyuda almaya çalışırız umarım.Sol bektede fark yaratıyor.Sağ ayağı kadar.olmasa bile sol ayağınıda kullanıyor ve hücumda sürekli ceza sahası içinde.Sergen Yalçın ile sol bekte bile 5 gol 5 asist yazarım gözüm kapalı.

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Görülecek bir hesabımız var sizlerle ...

Robert Lewandowski: "Şampiyonlar Ligi gruplarında en çok Beşiktaş ile eşleşmek istiyorum. Türkiye'nin en iyi takımı. Taraftarına diyecek yok. Kıskanıyorum ve o ortamda gol atmak isterim. Gerekirse kendi kaleme bile atarım o coşkuyu hissetmek için."

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Görülecek bir hesabımız var sizlerle ...

Robert Lewandowski: "Şampiyonlar Ligi gruplarında en çok Beşiktaş ile eşleşmek istiyorum. Türkiye'nin en iyi takımı. Taraftarına diyecek yok. Kıskanıyorum ve o ortamda gol atmak isterim. Gerekirse kendi kaleme bile atarım o coşkuyu hissetmek için."

Bırakalım Allahlarından bulsunlar, büyüklük bizde kalsın  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bırakalım Allahlarından bulsunlar, büyüklük bizde kalsın  :evillol:
Haklısın kardeşim ahirette hesaplasalim

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/is_xs/status/1398350506767142914?s=20

Hocanın söylemlerini olduğu gibi kabul etmemek gerek.

Villereal maaş bütçesi 73 milyon euroymuş. 250 falan değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Atiba'nın önerdiği Richmond Laryea izlediğim kadarı ile çok iyi oyuncu.Rossier'i alabilsek bile bu oyuncuyuda almaya çalışırız umarım.Sol bektede fark yaratıyor.Sağ ayağı kadar.olmasa bile sol ayağınıda kullanıyor ve hücumda sürekli ceza sahası içinde.Sergen Yalçın ile sol bekte bile 5 gol 5 asist yazarım gözüm kapalı.

Defans metrikleri de önemli. Mls ligi hücumcular açısından maden gibidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abi hoca villareal muhasebecisi değil ki demek istediği köy takımı denilen takımların bütçesi bile bu kadar anlamında dedi tabi abartarak dedi  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt değerinden bahsediyor Sergen, herif gidip neyi araştırmış.