2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277223 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Bunları alabilir miyiz peki hocam  :)   Igor Jesus  https://www.transfermarkt.com.tr/igor-jesus/profil/spieler/432164
Taxiarchis Fountas https://www.transfermarkt.com.tr/taxiarchis-fountas/profil/spieler/192409
Juan Dinenno https://www.transfermarkt.com.tr/juan-dinenno/profil/spieler/288786

Aralarından Jesus'u onlar keşfetmiş 2 lira vermişler öncesinde hiçbir şey yok oyuncuda şimdi alamazsın 4 derler yaşı genç. Diğer ikisi pek bonservis vermelik oyuncular değiller bence.

Çevrimdışı worns

Bunları alabilir miyiz peki hocam  :)   Igor Jesus  https://www.transfermarkt.com.tr/igor-jesus/profil/spieler/432164
Taxiarchis Fountas https://www.transfermarkt.com.tr/taxiarchis-fountas/profil/spieler/192409
Juan Dinenno https://www.transfermarkt.com.tr/juan-dinenno/profil/spieler/288786

dinenno benim de ilgimi çekmişti ceza sahasında iyi bir adam gibi ama pahalı olur diye düşündüm. takımı 3.8 bonservis vermiş ve bu sene baya iş çıkartmış, 5 filan isterler en az. o paraların oyuncusu da değil. zaten biz direk oynayacak adam için bile o kadar bonservis düşünmeyiz gibi geliyor bana. bunlar 2. oyuncu için aday olur, hiç vermeyiz.

Çevrimdışı worns

Bu ligde zaten doğru düzgün bek oyuncusu yok ki, N'Sakala aralarında iyi bile. Çok hoşuma giden oyuncular oldu, N'Sakala teklif alabilir diye düşünüyorum belki almıştır bile.

şöyle çok pozisyon almasına, tekniğine filan bakmayan, dinamizminden etkilenecek birileri 3-4 önerse de satsak ne hoş olur.

Çevrimdışı kaan1903

dinenno benim de ilgimi çekmişti ceza sahasında iyi bir adam gibi ama pahalı olur diye düşündüm. takımı 3.8 bonservis vermiş ve bu sene baya iş çıkartmış, 5 filan isterler en az. o paraların oyuncusu da değil. zaten biz direk oynayacak adam için bile o kadar bonservis düşünmeyiz gibi geliyor bana. bunlar 2. oyuncu için aday olur, hiç vermeyiz.
Bence birinci forvete de bonservis vermeyeceğiz gibi kiralık olur büyük ihtimal 2. Forvet  de eğer Abou ile anlaşamazsak ileriye dönük No name isim bekliyorum bakalım

Çevrimdışı savaş altay

Fransizlarin saldirmasi kacinilmazdi zaten. Bu kriz doneminde hatta devam etmesi ongorulen donemler adina iyi oldu. Gencler avrupaya gidemiyoruz diye uzulmeyin, oynayin biraz sonra dogru fransaya.

Çevrimdışı Erman1903

şöyle çok pozisyon almasına, tekniğine filan bakmayan, dinamizminden etkilenecek birileri 3-4 önerse de satsak ne hoş olur.

3-4 olur mu emin değilim ama Championship - Ligue 1 takımlarının 2-2,5M atabileceği bir istatistiği var. Pozisyon alması da ortalamanın altı deği, üstünde çıkıyor hatta hücuma katılım da var. Tarz itibariyle çok olmuyor bize çünkü hep kazanmaya oynuyoruz, yoksa iyi sporcu bazı takımlar için piyasadaki çoğu adamdan daha doğru tercih olacaktır.

Çevrimdışı worns

Bence birinci forvete de bonservis vermeyeceğiz gibi kiralık olur büyük ihtimal 2. Forvet  de eğer Abou ile anlaşamazsak ileriye dönük No name isim bekliyorum bakalım

kiralık olur evet. abou ikinci forvet olmaz yalnız, abou kalırsa ikinci forvet alınır. maaş bazında söylüyorum tabi, iyi adam buluruz gelip kesebilir.

Çevrimdışı worns

3-4 olur mu emin değilim ama Championship - Ligue 1 takımlarının 2-2,5M atabileceği bir istatistiği var. Pozisyon alması da ortalamanın altı deği, üstünde çıkıyor hatta hücuma katılım da var. Tarz itibariyle çok olmuyor bize çünkü hep kazanmaya oynuyoruz, yoksa iyi sporcu bazı takımlar için piyasadaki çoğu adamdan daha doğru tercih olacaktır.

ben zaten oyuncuya çok soğuk değilim geldiğinden beri de para kazansak güzel olur tabi sürpriz bir oyuncudan. daha önce tosic'den almıştık böyle beklenmedik bonservis.

yüksek ihtimal olacak ise aynı sol bek rotasyonuyla devam etmek. bence hoca seneye olabildiğince rıdvan'ı birinci planda kullanmaya çalışacak. artık bir tık ileri atıp kendini 11'e yerleşmesi gerekiyor.

Çevrimdışı kaan1903

kiralık olur evet. abou ikinci forvet olmaz yalnız, abou kalırsa ikinci forvet alınır. maaş bazında söylüyorum tabi, iyi adam buluruz gelip kesebilir.

Şimdi Abou olsa da olmasa da iyi bir forvet bakılıyor deniliyor hatta başkanda buna benzer açıklama yaptı. Şuan İsmi geçenler  Seferovic,Sörloth,Mitrovic falan bunlardan biri gelirse birinci forvet olur. Abuş ile anlaşırsak  bu isimler olmaz mı diyorsun

Çevrimdışı Erman1903

ben zaten oyuncuya çok soğuk değilim geldiğinden beri de para kazansak güzel olur tabi sürpriz bir oyuncudan. daha önce tosic'den almıştık böyle beklenmedik bonservis.

yüksek ihtimal olacak ise aynı sol bek rotasyonuyla devam etmek. bence hoca seneye olabildiğince rıdvan'ı birinci planda kullanmaya çalışacak. artık bir tık ileri atıp kendini 11'e yerleşmesi gerekiyor.

Rakamları zaten iyiydi, hocayla olan sezonu da daha yüksekti belirtmiştik. Eleştirdik ama sakatlanmiyor ve iyi sporcu. Olabilir teklif, hem biz kazanırız hem alan tabi yerine nokta atışı yapabilirsek. Öyle ligden birileri bakılacaksa kalması daha hayırlı olur. Sürpriz hoşumuza giden bir teklif olmazsa ora için ekstra bir planlama düşünmeyiz bence de.

Tek sıkıntı hep kazanmaya oynadığımız için takımın sıkıştığı zamanlarda o ekstra katkıyı yapamaması Rosier mesela bu durumlarda bizi çok kurtardı, o büyük takım katkısını alamıyoruz.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2021, 02:15:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı EagleForce

Sergen hocanin tercihi nolur bilemem ama yonetim iyi ve saglam bir forvet borclu Sergen’e. Bu sene yasadigimiz sikintilari tekrar yasamayalim.

Çevrimdışı tolgakgonul

Şampiyonlar ligi kozumuzu kullanıp 1-2 kaliteli ayak transfer ederiz umarım :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sörloth (Abou)

F.Anderson   --    Teixeira  --   Ghezzal

Ön taraf şöyle olsun, defans için ağzımızı açmayız  :biggrinking:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Futbol sezonu kapalı o yüzden bu başlıkta konuşmamız gereken önemli şeyler var.
Gündem 1;

Sergen yalçın'a karşı olan yönetimdeki ekibi. Sergen Yalçın'ın bahsettiği, yanında olan ekip.
-Cenk Sümer
-Emre Kocadağ
-Bir kişi daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ama toplayacak olursak ümraniye ekibi.

Karşısında olan ekip;
-Mesut Urgancılar
-Erdal Torunoğulları(Sergen'i istemediğini hollanda veya alman ekolünü oturtmak istediğini belirtmiş)

Gerek Sergen Yalçın'ın açıklaması, gerek Twitter ortamında taraftar ikiye hatta üçe bölündü. Biri biz tribünüz diyor, diğeri siz fenerli tayfadan para alıyorsunuz diyor(Ankaralı atiba-alikoç), bir diğeri de Mesut Urgancıların yanında olduklarını idda ettikleri şafak malatya vs falan.

Diğer önemli gündem gsnin billong muhabbeti için son 8 hafta araştırılsın demesi;
Bülent Uslu'ya göre kulüpler birliğinde ilk Ahmet Nur Çebi imza atmış. Hürriyette falan baya bu sezon daha bitmedi, sayılmayacak vs gibi muhabbetler dönmeye başladı. Trollerinin bu kadar laf etmesinden bir şey çıkacağı belliydi. Bu konu ciddi ciddi bakılabilir.Bu konuda şimdiden hazırlıklı olabiliriz. Takımıma güvenim sonsuz fakat bu karşımızdaki ekibin nasıl bir ekip olduğunu nasıl katikulliler çevirebileceğini biliyoruz.Tabi temel amaçları seneye yatırım ama yine de Behzat Uygur vs bile çeşitli ünlüler şu billong muhabbetine inanmış. Bu konuyu küçümsememeliyiz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nskala gitme ihtimaline karşın olabilir.

Patrick van Aanholt´un menajeri Fenerbahçe ve Galatasaray´la görüşme yaptı.

Fenerbahçe Van Aanholt hakkında olumsuz yanıt verdi.

(@Ekremkonur)

Çevrimdışı Erman1903

Futbol sezonu kapalı o yüzden bu başlıkta konuşmamız gereken önemli şeyler var.
Gündem 1;

Sergen yalçın'a karşı olan yönetimdeki ekibi. Sergen Yalçın'ın bahsettiği, yanında olan ekip.
-Cenk Sümer
-Emre Kocadağ
-Bir kişi daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ama toplayacak olursak ümraniye ekibi.

Karşısında olan ekip;
-Mesut Urgancılar
-Erdal Torunoğulları(Sergen'i istemediğini hollanda veya alman ekolünü oturtmak istediğini belirtmiş)

Gerek Sergen Yalçın'ın açıklaması, gerek Twitter ortamında taraftar ikiye hatta üçe bölündü. Biri biz tribünüz diyor, diğeri siz fenerli tayfadan para alıyorsunuz diyor(Ankaralı atiba-alikoç), bir diğeri de Mesut Urgancıların yanında olduklarını idda ettikleri şafak malatya vs falan.

Diğer önemli gündem gsnin billong muhabbeti için son 8 hafta araştırılsın demesi;
Bülent Uslu'ya göre kulüpler birliğinde ilk Ahmet Nur Çebi imza atmış. Hürriyette falan baya bu sezon daha bitmedi, sayılmayacak vs gibi muhabbetler dönmeye başladı. Trollerinin bu kadar laf etmesinden bir şey çıkacağı belliydi. Bu konu ciddi ciddi bakılabilir.Bu konuda şimdiden hazırlıklı olabiliriz. Takımıma güvenim sonsuz fakat bu karşımızdaki ekibin nasıl bir ekip olduğunu nasıl katikulliler çevirebileceğini biliyoruz.Tabi temel amaçları seneye yatırım ama yine de Behzat Uygur vs bile çeşitli ünlüler şu billong muhabbetine inanmış. Bu konuyu küçümsememeliyiz.

Ne Billongu o oyuncu zaten tam bir çöp tenekesi son 3 sezonuna baksınlar hep yapıyor benzer şeyleri. Torunoğulları ile çok bir problemi olduğunu düşünmüyorum hocanın ama Urgancılarla ilgili olumlu konuşan birini daha henüz görmedim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

(@Ekremkonur)
Nsakala gitsin kimse gelmesede olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sörloth (Abou)

F.Anderson   --    Teixeira  --   Ghezzal

Ön taraf şöyle olsun, defans için ağzımızı açmayız  :biggrinking:
Teixeira'ya kimse hayir demez, felipe anderson olmaz, asla larin kadar katki veremez, hem takimda fazla kisa boylu olmasi taraftari hic degilim, sol taraf ridvan ve anderson cok problem yasariz fizik gücü saglam kanatlara karsi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Teixeira'ya kimse hayir demez, felipe anderson olmaz, asla larin kadar katki veremez, hem takimda fazla kisa boylu olmasi taraftari hic degilim, sol taraf ridvan ve anderson cok problem yasariz fizik gücü saglam kanatlara karsi.

1.75'miş abi . Haklısın sanırım.  :biggrinking:

Çevrimdışı alimm

(@Ekremkonur)
Hiiç uzağa gitmeden milli takım sol bek kadrosunu oluşturmalıyız.. Umut Meraş 👍
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sefaköykartali

Nsakala 2
Ersin 8-10 + sonraki satış payı
Ljajic 4-6 arası getirir diyorum ben.

Larin' in de gidecekse eğer hakkı minimum 13-15tir.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1398238185767981060?s=20

İnşallah gerçekleşir. Rosier,Ghezzal ve Abuyu erkenden çözmek çoğu problemimizi halleder. Sonra gidenlere göre transfer yaparız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Besiktas/status/1398245549703372800

YANIYOLAR YANIYOLAR!!!! Temiz bir şampiyonluğu elde edemedikleri bu sefer çalamadıkları için averajla ellerinden kaçtıkları için kudurdular. İğrenç bir camiasınız, iğrenç. Gazetelerle sözde baskı yapmaya kalkışacaksınız.Hürriyet okumuyordum zaten bunu okuyan artık Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Besiktas/status/1398245549703372800

YANIYOLAR YANIYOLAR!!!! Temiz bir şampiyonluğu elde edemedikleri bu sefer çalamadıkları için averajla ellerinden kaçtıkları için kudurdular. İğrenç bir camiasınız, iğrenç. Gazetelerle sözde baskı yapmaya kalkışacaksınız.Hürriyet okumuyordum zaten bunu okuyan artık Beşiktaş'lıyım diye geçinmesin.
Bu kişiler hakkında dava açılması gerekiyor.

Ben Beşiktaş şampiyon olduğu için hissesini alan bir yatırımcıyım ve bu haberler beni zarara uğratıyor.

500'er bin liralık tazminat davası açın bakalım, 3 senelik maaşını ödeyince ne halt ediyor bu gazeteci bozuntuları.