2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277823 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Türkiye piyasasına göre söylüyorum zaten şu anki ortalamaya göre. Baba golcüye 1 milyon en fazla bir sezon verirsin, sonraki sezon 2.5 verirsin veya rakibine gider. Free oyuncu da almaya çalışan bir kulübüz aşağı yukarı bu ücretlere çıkılıyor. Nkoudou da Beşiktaş' ın tek sol kanadını emanet edeceğimiz biri değil Larin de kalsa şu anda 1.6 alıyor zaten.
Santrafor için 2.5 normal, stoper ve sağ bek için en fazla 750 bin yeterli.

Larin giderse, N'koudou ilk 11 için yeterli. O yüzden yazdım oraya, o varken sol kanata bir tane daha 1.6 alan adam alınmaz.

Rotasyon oyuncusu alınır, yeterli olur

Çevrimdışı worns

Transfer döneminde ne kadar Balkan çöpü varsa bize yazacaklar galiba

abi bunlara niye bu kadar sinirleniyorsun?  :D bu oyuncu hakkında bir şey araştırmadım ama balkanlardan genç oyunculara yönelik bir çalışmamız olmasında bence sorun yok. 16 yaşında bir çocuk geldi bile mesela. son yıllarda kosova, makedonya, arnavutluk gibi liglerden yolu geçip beş büyük ligde top koşturmaya başlayan bir sürü oyuncu oldu. bunlar kültürel olarak da küçük yaşta bile olsalar buralara kolay adapte olup potansiyellerini açığa çıkartabilirler. kendi bölgemizi taramamız lazım. muhtemelen şu an yeterli ölçekte yapmıyoruz bile.

Çevrimdışı worns

Beşiktaş‚ Fenerbahçe ve Galatasaray´ın transfer listesinde olduğu iddia edilen‚ Yunan 10 numara Konstantinos Fortounis´in menajerinin şu anda İstanbul´da bulunduğu ve oyuncu için en istekli ekibin Beşiktaş olduğu belirtildi. (Sportime)

çok iyi ve kesinlikle alamayacağımız bir arkadaş. buna bonservis verecek pozisyonumuz varsa zaten rahat rahat ghezzal alırız. daha uygun olabilecek seçenek için petros mantalos.

Çevrimdışı worns

Adamın menajerinin 50 tane oyuncusu var ve Fenerbahçe ile çalışıyor genelde.

Yanlış haber olabilir yani, başka oyuncu içi gelmiştir..

bi ara demirören'de severdi rogon'u. ernst, fink ve hilbert'i getiren bunlardı.

Çevrimdışı sefaköykartali

Santrafor için 2.5 normal, stoper ve sağ bek için en fazla 750 bin yeterli.

Larin giderse, N'koudou ilk 11 için yeterli. O yüzden yazdım oraya, o varken sol kanata bir tane daha 1.6 alan adam alınmaz.

Rotasyon oyuncusu alınır, yeterli olur
Ben aynı şekilde düşünmüyorum. Bütün sezon Nkoudou' yla yola çıkmak intihar olur. Ha free Kenan veya Livaja alırsan o ayrı ki onlar da en az 1-1.5 bandında alırlar. Bütün bir sezonda 50 maç Nkoudouyu alıp sağa çekip vurmasını izleteceklerini zannetmiyorum umarım izletmezler de. Hamle oyuncusu olarak oldukça yeterli.

Çevrimdışı sefaköykartali

abi bunlara niye bu kadar sinirleniyorsun?  :D bu oyuncu hakkında bir şey araştırmadım ama balkanlardan genç oyunculara yönelik bir çalışmamız olmasında bence sorun yok. 16 yaşında bir çocuk geldi bile mesela. son yıllarda kosova, makedonya, arnavutluk gibi liglerden yolu geçip beş büyük ligde top koşturmaya başlayan bir sürü oyuncu oldu. bunlar kültürel olarak da küçük yaşta bile olsalar buralara kolay adapte olup potansiyellerini açığa çıkartabilirler. kendi bölgemizi taramamız lazım. muhtemelen şu an yeterli ölçekte yapmıyoruz bile.
Biraz da bizimkiler bizi tokatlamaya çalışıyor bence o yüzden pttden çok oyuncu almıyoruz. Keçiörengücü bir tane oyuncuya 3 milyon € istiyor yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adımızın bu kadar uyduruk oyuncularla anılması hoşuma gitmiyor, kızgınlığım ondan.

Bu çocuk 10 gün sonra 21 yaşına girecek, Kosova ligi dışına çıkamamış.

Kosova milli takımı forması bile giyememiş.

Kosova Ligi'nde Ersin'den değerli takım yok ve ligdeki tüm takımların toplam değeri Gaziantep kadar.

Hadi 16 yaşında alırız, bir şey demem. Hatta takdir ederim, ki Gudjufi transferi hoşuma gitti

Ama 20 yaşında Rıdvan'ı ve Ersin'i oynatırken, bu 21 yaşındaki delikanlıyı nereye monte edeceğiz?

Üstüne bir de yabancı kontenjanında yer kaplayacak.

Çevrimdışı celiker1

Yönetimin transfer politikasına göre biz ne sharlıtu nede ghazeli alamayız kiralarsalar rosier belki  yada transferin son günü sharlot oynamayacağı kesinleşir yerine adam gelir çaresi kalmaz belki oda çok düşük kendisi türkiyeye dönmek istemiyormuş ghazel içinde ingilizler iki üç m bonservise düşerlerse ghazzelde iki m maaşı kabul ederse anca olur çünkü beş m bonservise çıkmayı akıllarından geçirmiyorlarmış
Şimdilik duyduklarıma bakarsam seneye kadromuz bu senekinden daha iyi olmayacak gibi duruyor maaşı 20-22 m euro bandına çekeceklermiş buda maaş ortalaması oyuncu başına bir m euro gibi olacak vidayı gönderip yetine bir m euroya kadar stoper alacaklarmış
Hoca SERGEN YALÇIN ve maaşlar eksiksiz ödendiği sürece benim açımdan sorun yok
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Madzukic Milan'dan ayrılıyormuş, yakında ismi geçer yine.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Beşiktaş‚ Fenerbahçe ve Galatasaray´ın transfer listesinde olduğu iddia edilen‚ Yunan 10 numara Konstantinos Fortounis´in menajerinin şu anda İstanbul´da bulunduğu ve oyuncu için en istekli ekibin Beşiktaş olduğu belirtildi. (Sportime)
Fortounis Bakasetas;tan iyi degil .. Eger bir Yunan oyuncu gelecekse o, sevgili adasim Georgios Giakoumakis olmali.. Gecen yil
 Eredivisie de VVVenlo gibi bi r takimda  26  gol yapistirdi.. Aslinda ocak ayi transfer  epnceresinde bi ara  adi da  gecmisti hatirlarsaniz...   
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Diri bir mandzukic....
Hoca istiyorsa neden olmasın  :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

Diri bir mandzukic....
Hoca istiyorsa neden olmasın  :evillol:
Diri iken gelmiyor, problem orada zaten 😁

Çevrimdışı murat baltacı

ersinden nasıl bir katkı sağladık🤔
Ersinin kurtardığı bir tane maç yok ama kurtaramadığı çok maç var biz bu sene kalecisiz şampiyon olduk
Şampiyon olduğumuz için gerçekleri sümen altı etmeyin ersin bırak bizi herhangi bir süperlig takımının onuda geçtim birinci lig takımının bile birinci kalecisi olacak seviyede değil çok iyi bir savunmamız var ama onu kaleci çok kötü bozuyor
44 gol yedik arkadaşlar şaka değil hele son haftalar kalemizi bulan her top ya direkten döndü ya gol oldu direkler bile ersinden fazla kurtarmıştır belki ilerde iyi kaleci olur ama işin gerçeği ben o ışığı görmüyorum utku bile bence ersinin bir tık önünde hatalarını fazla kendini gösterme çabasından yapıyor
Ersinin nesi iyi bana söylermisiniz hava hakimiyetimi var sıfıra yakın çizgide çokmu çevik bir kaplumbağa cevikli var ceza sahasınamı hakim ayaklarımı iyi geriden oyunmu kuruyor penaltı atıldığında bize içinizden bir kere bile olsa ersin kurtarır dedinizmi utku kurtarıyor hiç bir özelliği vasata bile ulaşmamış bir kalecinin nesi iyi
Çok acil kaleciye ihtiyacımız var
Mylife atanın tutanın iyi olacak derdi onun teori çöktü atansız tutansız şampiyon olduk😂 ama her zaman kedi pilav yemez
Uzun lig maratonunda sürekli oynadı yorumunun çoğuna katılıyorum ersinle devam edelimde demiyorum ama bu yaşta bu kadar maç kalede olmakta meziyet  iyi kurtarış yaptığı bir kaç maç var artı Kasımpaşa maçında penaltıyı kurtardı takım beraberlik golünü yada maçı alsa ersine yazardı o maç diğer taraftan ligdeki genç kalecilere bakıyorsun doğan irfancan onlarda ne olduğu belli değil muhtemelen biz ugurcan yada altay gibi kaleci bulamiycaz yada cikaramiycaz en azından muslera bulmaya çalışalım ersin 10 veya o civarlara satilmali bu yaşta bu parayı kazandırması bile bu yoklukta katkının büyüğü olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1397240833519362062
Sözleşme uzatmak mantıklı kaç sene emek verildi ama kiralanip sürekli oynaması kendini göstermesi gelişmesi lazım fenerin mertte düştüğü hataya düşmeden olurmu olmazmi görmek gerekir
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ozankarakoc

ersin 35 maçta 35 gol yedi, 13 maçı gol yemeden kapattık. fabri, kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdikten sonra, ki bahsedilen sezonda birçok fahiş hata da yaptı, 6 milyona transfer oldu. ersin için ise bu miktarlar kariyerinin başında konuşuluyor. bahsedilen miktar karius düzeyinde bir kaleci için verilen ile aynı; çünkü para bu yaşlarda, tecrübe ve potansiyele ödeniyor.

sen ersin'i şampiyonlar liginde oynat, sadece bir maçta ortalama üstü performans göstersin, kimse diğer karşılaşmaları umursamaz, değerini katlar. iki sene üst üste kalende tut, şampiyonluk al, değerini katlar.

atanın iyi olması yeter, geçen sezon ve gomez'li şampiyonluk buna kanıt. eğer elinde ilk 11 alışkanlığı kazanmış, maaşı düşük, transfer potansiyeli olan bir oyuncu varsa onu mümkün olduğu kadar oynatırsın. yapmamız gereken gol ortalamamızı 2'nin üstünde tutmak. bu ligde kaç tane takım sana karşı açık oynayacak ve kaç tanesi bu açık oyun sonunda iki golden az yiyecek? planlamayı buna göre yapmalıyız.

Ayrıca ben 'Ersin'in kurtardığı tek bir maç yok' sözüne de katılmıyorum. Direkt aklımıza gelmiyor, çünkü 5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu çıkarmışlığı yok, e çünkü 5 tane pozisyon verdiğimiz maç yok... Ama özellikle son 10 haftada karşı karşıya çıkardığı müthiş toplar vardı. Bir tanesi gol olsa belki de şampiyonluğu kaybedecektik.

Yaptığı fahiş hata, doğrudan onun yüzünden yediğimiz gol çok az.

Kalecinin kötü kumaşlısı kolay anlaşılıyor. Bence Ersin iyi bir kaleci... Daha da iyi olacak.

Maddi meseleler olmasa, mutlaka tecrübeli bir kaleci alıp Ersin'i kiralık göndermeyi tercih ederdim. Ama belli ki öyle bir transfer dönemi yaşamayacağız. Gündeme gelen isimler malum... Ayrıca Başkan '2-3 oyuncu alabilirsek alacağız. Taraftar öyle büyük isimli yıldız oyuncu beklemesin' dedi.

Umarım daha kritik olan diğer ihtiyaçları karşılayıp yeni sezona umutlu bir şekilde girebiliriz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi bir inceleme yaptım ve şunu gördüm:

UEFA Ülke Puanına baktığımızda, Türkiye bu seneyi 13. sırada kapattı.

Bu durumda bu sene ligi şampiypn bitiren takımımız, 2022-23 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne Play-off turundan katılacak.

Yani tek bir takım eleyerek şampiyonlar Ligi'ne kalmak mümkün olacak. Bu takım Midtjylland, Omonia gibi ortalama bir takım olacak.

Kısacası bu seneki şampiyonluk da oldukça önemli, ön elemeyi geçmek çok zor değil.

Yalnız ondan sonraki sene işler epey sarpa saracak.

Sıralamada 18. sırada başlıyoruz.

Türk takımları bu sene iyi puan toplayamazsa, lig şampiyonu 4 ön eleme oynarken, lig ikincisi Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 08:40:17 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu durumda bu sene ligi şampiypn bitiren takımımız, 2022-23 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne Play-off turundan katılacak.

Yani tek bir takım eleyerek şampiyonlar Ligi'ne kalmak mümkün olacak. Bu takım Midtjylland, Omonia gibi ortalama bir takım olacak.

Kısacası bu seneki şampiyonluk da oldukça önemli, ön elemeyi geçmek çok zor değil.

Türk takımları bu sene iyi puan toplayamazsa, lig şampiyonu 4 ön eleme oynarken, lig ikincisi Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak.

4 ön eleme?  :by2:
Geçebilen Türk takımı olursa bence direk CL kupasını versinler.  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Hangi savunmaya dua edelim? Rosier savunma yönü çok kuvvetli olmayan bir bek, N'sakala zaten saatli bomba. Welinton ve Vida'ya mı dua edelim, anlamadım ki.

Yan topları hiç zayıf falan değil, ligin yan toptan en az gol yiyen takımı olabiliriz. Üstelik 2 stoperin boyu da 1.84. Onun için de N'koudou'ya mı devam edelim?

Bu adam daha 20 yaşında ve bu çok geçerli bir savunma. Kaleciler geç olgunlaşır.

Kaldı ki Larin 20 yaşındayken Amatör Lig'de oynuyordu, şimdiki haline bakın.
bir tane yan top göstersene kurtardığı doğru diyorsun onunla şampiyon olduk net olarak tarihimizdrki en kötü kaleci performansıyla sezgisi sıfır yan top sıfır hava hakimiyeti sıfır yer tutmanın ne olduğunu bilmiyor mesela pozisyonda kaleyi kapatmak için kaleci büyür bu küçülüyor stoperler 1.84 olunca kalecinin hava hakimiyetimi oluyor iki metre önüne düşen topa bile çıkmıyor koskoca sezon bitti bana pozisyon zor gösterirsin çıkıpda topu aldığı gelen topa yumruk atmayı bilmiyor bu çocuk kaleciliğin hiç birşeyini bilmiyor biz kalecisiz şampiyon olduk bilemem belki ilerde öğrenir ama sözümün arkasındayım ne süperligin nede birinci ligdeki hiçbir takımın birinci kalecisi olamaz savunmamız gayet iyiydi nsakalada gayet iyi oynadı heleki son haftalar onları alanyadan almışsak ne olmuş alanya kötü takımmı laf çaktığın welinton ligin en iyi stoper performansını gösterdi başkalarının ne dediği beni ilgilendirmiyor ben larini hiç kötülemedim hatta zamanında şenolun harcadığını söylemişdim bizde şans bulamadıki şans bulduğu ilk sezonunda kendini gösterdi yoksa adamın tek günahı fikret ormanın bonservis ödemesiydi onun sebebiyle kum torbası olmuştu
Şampiyon yaptı iyi kaleci o zaman utkuda kupayı aldı o daha iyi kaleci hem karşısına ligdeki gibi kapanan değil tur atlamak için saldıran takımlara karşı oynadı üstelik rotasyonlu kadroyla ligdede kritik maçlarda görev yaptı
Ersinden birşey olmaz büyük ihtimal seneyede kaleci alacaklar

Çevrimdışı Necmi

valla onu tff düşünsün yirmi yıldır avrupada puanları öğüten gs yi şampiyon yapıp durdular iki sene onuncu sırada biz tuttuk sonrasında gs ye verilen iki şampiyonluğun sonucudur bu
Bizim için problem yok biz zaten iyiysek şampiyon oluruz iyi olduğumuzdada geçeriz himmetle şampiyon yaptıkları takımlar düşünsün artık bizim topladığımız puanlarla adamlar iki sene şl ye gidip cukkayı doldurdu maç kazanmak için çaba göstermedi derdi ligde şampiyonluktu bizse grupdan çıkmak için ligi feda ettik

Çevrimdışı Necmi

Adımızın bu kadar uyduruk oyuncularla anılması hoşuma gitmiyor, kızgınlığım ondan.

Bu çocuk 10 gün sonra 21 yaşına girecek, Kosova ligi dışına çıkamamış.

Kosova milli takımı forması bile giyememiş.

Kosova Ligi'nde Ersin'den değerli takım yok ve ligdeki tüm takımların toplam değeri Gaziantep kadar.

Hadi 16 yaşında alırız, bir şey demem. Hatta takdir ederim, ki Gudjufi transferi hoşuma gitti

Ama 20 yaşında Rıdvan'ı ve Ersin'i oynatırken, bu 21 yaşındaki delikanlıyı nereye monte edeceğiz?

Üstüne bir de yabancı kontenjanında yer kaplayacak.
neden kızıyorsun maaş 20 m euroya düşecekse bunların dışında kimseye bakamazlarki

Çevrimdışı Orhan_

Ersin kritik kurtarışlar yaptığı gibi saçma goller de yedi. Hakeza Utku da aynı şeyleri yaptı. Ama sanki Utku biraz daha kaleci gibi duruyor. Sezona ikisiyle devam edeceksek kadronun genişlemesi ve özellikle defansın güçlenmesi şart. Onlara kaldığımız haftalarda yumurtlama ihtimalleri yüksek.

Çevrimdışı sozkul

ersin kalırsa önüne kaleci alınmaz. çocuğun en toy anında kaleye koyduk, riskin büyüğünü aldık, bilinmez bir oyuncudan değer yarattık. şu an hem kadroda tutup hem yedek bırakmak saçma olur açıkçası. ha bana kalırsa bu tartışma çok uzun sürmeyecek, satılacak, yerine de yabancı kaleci alınacak.

Süper kaleci demiyoruz ama , şampiyon takımın kalecisinin bu kadar acımasızca gömülmesi inanılır gibi değil.
Yazın bol bol topu göğüste yakalama çalışması yapması lazım. İki kritik hata yaptı bu konuda zaten antrenörleri biliyor.
Ben yan toplarından, karşı karşıa birebirlerinden ve geri pasları ileriye güvenli biçimde şutlamasından memnunum.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 09:59:37 sozkul ]