@Erman1903 daha önce yazdığımı hatırladığım edon zhegrova'nın istatistik merkezli bir listede de yer bulması ilgimi çekti. çok yetenekli oyuncu. topla birlikte yapabildikleri bir tarafa oyun görüşü filan da bu tarz bir kenar oyuncusuna göre iyi gelmişti. çok uçan kaçan bir sezon geçirmemesi, popülerleşmemesi avantaj olabilir. genç adam, kazandırır vaadi var, hocanın dilinden anlayıp yükseltebileceği profillerden.
daha önce serie b'de çok iyi oyunlar oynayan roberto insigne'yi ghezzal back upu olarak listemizde tuttuğumuza dair haberler çıkmıştı. onlar da berbat bir sezon sonu oynayıp düştüler. serie b'de benevento'ya bakarken beğenmiştim. bu senesine pek bakamadım.
umarım bunları hiç tartışmamıza gerek kalmaz da oraya oyuncu bakmayız ya. ben hala umudumu yitirmedim ghezzal konusunda.
ljajic'i postalayıp yerine getireceğimizi umduğum oyuncu konusunda da bi liste bekliyorum senden. oraya yapacağımız hamle de çok kritik olacak. free olarak ilgi çekici olabilecek daha önce konuştuğumuz franco vazquez var. daha klasik skorer bir merkez olarak mijo caktas, bi de eskiden popüler bir oyuncu olup championshipte kötü gözüken emiliano marcondes var, bunlar serbest.
Zhegrova değişik bir oyuncu, ben normalde sevmem pek o tarzı ama elden bir şey gelmiyor sağ tarafta oyuncu kıtlığı var sol gibi değil o yüzden kendi tarzında iş yapanları-yapabilecek olanları koydum yoksa bana kalsa yapmam bu listeyi Ghezzal der geçerim. Roberto İnsigne'yi biliyorum, iyi olduğu sezonları var ama bana biraz İtalyan Kenan Karamanı tarzı geliyor o.
Mijo Caktaş'ı paylaştım kontratı bitenlerde daha önce, o bile tam 10 numara sayılmaz öyle çok bir ileri geri hacim yok ama savunması boş değil ve atıyor baya. Ben saf 10 çalışmayı pek düşünmüyorum uygun fiyatlısı lezzet vermiyor eğer aranan buysa en mantıklısı transferin son haftaları pusuya yatmak, iyi liglerdeki takımların isimli 10 numaralarının piyasaya düşmesini beklemek diye düşünüyorum.
3 tane Ofansif 8 paylaştım, onların yanında daha 10 numara özellikli orta şekerli savunma yapan bir oyuncuyu verdim. Nicolas Gimenez, tarzı bizim Delgado'yu hatırlatıyor ama tabi biraz daha mücadeleci olanı. Ljajic hakkında söyleyecek bir sözüm yok.
Daha duruma göre çalışacak çok bölge var, sol kenar-bir planlama olması durumunda sol bek. Yabancı gelirse sol ayaklı stoper olur herhalde onu zaten çalışmıştım Ocak ayında, farklı gelişme olması durumunda sağ ayak de gerekebilir. Duruma göre Kale, 6/8 hibriti belki. Çok yoruyor bir bölge 3 gün sürüyor benim işim olsa 1 güne de biter ama zaman bulamıyorum o kadar.