2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277877 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Türk pasaportu var sanırım ama yeterli değil sanırım

Alt yaşlarda Milli Takımı tercih etmesi mi gerekiyordu ?
türk milli takımında seçilirse oynamasına engel yoksa tc vatandaşı olarak gelir

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı ALDENYX

Ersin bizim kalemizi koruyacak kadar kaliteli değil, hele Şampiyonlar Liginde. Öyle 5 milyon euro gibi teklifler varsa da hemen satılsın. Her genç süper yıldız olacak diye bir kaide yok.

Ersin'in en sevdiğim tarafı maaş/katkı durumu. Şampiyonlar Ligi için kaliteyi arttırmamız lazım ve kale bizim için çok önemli.

Ersin bizim kslemizi koruyacak kadar kaliteli...5 milyon gibi komik fiyatlara satan Haindir ...şampiyonlar liginde müzigi dinlesek yeter....

Ersinin birebirleri iyi ... cikislari iyi ... cevikligi iyi ... pozisyon kale kucultme cikislari iyi....Ersinin bol bol havu topuna cikmasi ..ceviklik kardiyo çalışması  ve ayak pasi için 5 e 3 de yer almali hep 5 lide kalmali..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ersin bizim kslemizi koruyacak kadar kaliteli...5 milyon gibi komik fiyatlara satan Haindir ...şampiyonlar liginde müzigi dinlesek yeter....

Ersinin birebirleri iyi ... cikislari iyi ... cevikligi iyi ... pozisyon kale kucultme cikislari iyi....Ersinin bol bol havu topuna cikmasi ..ceviklik kardiyo çalışması  ve ayak pasi için 5 e 3 de yer almali hep 5 lide kalmali..

Oyuncumuzu yerin dibine sokmak ne kadar kötüyse, aşırı övmekte iyi değil.
Kalede bu bahsettiğin özellikler olsaydı -10 gol daha yer, 2-3 hafta önceden sezonu bitirirdik.
@Necmi abinin gömdüğü kadar da kötü değil.
Bence bizim için şuan yetersiz bir kaleci, potansiyel olarakta bana pek bir şey vaadetmiyor. Yerine adam alınması gerektiğini düşünüyorum, seneye bu kadar şanslı olamayız. Bu sene kadro konusunda bütün şansımızı kullandık.

Nede olsa Sergen varya diye salarsak lig sonu büyük hüsran yaşarız.

Çevrimdışı ALDENYX

cska ljajic ile ilgileniyormuş, 3.5-4 verirlerse yollayacakmışız

Bu parayi vereceklerse kalsin... gercekten ilgileniyorlsrsa ciddi paralar ile gelsinler ,yoook para diyorlarsa o verdikleti fiyattan adam baksinlar...
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 20:39:09 ALDENYX ]

Çevrimdışı ALDENYX

Oyuncumuzu yerin dibine sokmak ne kadar kötüyse, aşırı övmekte iyi değil.
Kalede bu bahsettiğin özellikler olsaydı -10 gol daha yer, 2-3 hafta önceden sezonu bitirirdik.
@Necmi abinin gömdüğü kadar da kötü değil.
Bence bizim için şuan yetersiz bir kaleci, potansiyel olarakta bana pek bir şey vaadetmiyor. Yerine adam alınması gerektiğini düşünüyorum, seneye bu kadar şanslı olamayız. Bu sene kadro konusunda bütün şansımızı kullandık.

Nede olsa Sergen varya diye salarsak lig sonu büyük hüsran yaşarız.

Ersinde bahsettigim degerler var..Ancak bunlar hicbiri yuzde yuzde degil guclu kuvvetli birsekilde gelistiriyor kendini ve daha iyide olacak.....ersin olmasaydi kalede bu sene  başka bir kaleci olsaydi bende + 10 daha cook yerdik diyorum...... Ersin bol bol hava topu calismali ve 5 e 3 pas calismadi  Kardiyo ceviklik....casilyasin 20 yaşlarındaki  valdesin barcelonadaki performanslarini izleyen biri olarak Ersinin hatali yada hatasız her turlu Besiktas mefati icin yanindayim....

Çevrimdışı worns

Kötü bir oyuncu değil ama sezon biter bitmez reklamı yapıldı yana yakıla satmaya çalışıyorlar :)

sözleşmesi bitiyormuş, son şansları. :)

Çevrimdışı worns

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Benim görüşüme göre abartılacak bir tarafı yok. Saydığın özelliklerin hiçbirisinde çok iyi değil Ersin. Çevik falan değil aksine çok hantal. Hava toplarında zayıf, uzaktan şutlarda yetersiz. Birebir'lerde iyi ama fazla abartılacak bi durumu yok.

Ha, kendini geliştirir dersen, orada da fazla ümidim yok. Ersin'in oynadığı kadar Ertaç ta oynar. Ben halen kalenin çok kaliteli birisine teslim edilmesi taraftarıyım. Mevcut finansal durumda böyle bir kaleci bulmak zor ama biz Fabri'yi bulup getirtmişiz, araştırsan bulunuyor.

Ersine de 5 milyon euro üstü ve sonraki satıştan pay teklifi varsa ben hain olup satarım.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1397615610096463881

Ghezzal olmazsa Townsend ile ilgileniyormuşuz.

hmm

edit: arkadaş 2:50'de türkiye'den ilgi var diyor haydaa
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 21:27:35 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Evet güzel olur. Üzerine 1, 1.5 M vererek Kostas Fortunis alırız inş.  :biggrinking:
o arkadaşı 4 yıldır almaya çalışıyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ghezzalın yerine ilgilendiğimiz adamın ghezzal ile alakası bile yok.

Bambaşka profiller. Fena halde hayal kırıklığına uğradım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzalın yerine ilgilendiğimiz adamın ghezzal ile alakası bile yok.

Bambaşka profiller. Fena halde hayal kırıklığına uğradım

Ne bekliyordun ki?
Ciddi ciddi sağ kanatta oynayan sol ayaklı ve oyun kurucu bir alternatif mi bekliyordun?
Bizimkiler bakmıştır bu da sağda oynuyor bir de EPL den geliyor yardırır gider demişlerdir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Elayis tavşan mıdır, tazı mıdır?
Kaçarı kuvvetli midir?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne bekliyordun ki?
Ciddi ciddi sağ kanatta oynayan sol ayaklı ve oyun kurucu bir alternatif mi bekliyordun?
Bizimkiler bakmıştır bu da sağda oynuyor bir de EPL den geliyor yardırır gider demişlerdir.

Hahahahaha. Kesinlikle.
Ciddi bir transfer planı progrmaı kadro mühendisliği olduğunu düşünmeyin, bu yönetim hiç bir şey yapamaz. Bir tek söylenmesini bahane üretmesini bilirler.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1397621097667964929

google'dan sözleşmesi biten oyunculara bakmışlar galiba :D
Boşuna demiyorum sözleşmesi bitenlerden  2-3 tane düşürürsek alırız geri kalan transferlerin alayı kiralık olur diye.

Çevrimiçi Samet Ç

9 kez kadro dışı kalması dışında iyi
Tottenham dönemindeki gibiyse iyi oyuncu ama biri tuttu diye fazlada Kuzey Afrikalı doldurmamak lazım takıma.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2021, 21:38:29 Samet Ç ]

Çevrimdışı kaan1903

Sözleşmesi biten  İskoç Messisi Ryan Gauld var sayın yetkililer bir bakın :) madem sözleşmesi bitenlerden bakıyoruz gözden kaçmasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Sözleşmesi biten  İskoç Messisi Ryan Gauld var sayın yetkililer bir bakın ;) madem sözleşmesi bitenlerden bakıyoruz gözden kaçırmayın :)
İyi topçu