2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281747 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Yontarsak felaket bizim ligin topçusu  :busted_cop:

Evet, ben de onun için koydum zaten. Bazı eksikleri var lakin yontulmayacak şeyler değil, sadece yapmamasını söyleyeceksin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ertan süzgün %90 ghezzal yok demiş.
Dediğim gibi arkadaşlar bu yönetimle sakın hayaller kurmayın, ghezzal rosier kesin gitti zaten. Heyecanlanacak bir transfer dönemi bekleyip sonra üzülmeyin. Mevcut kadroyu güçlendirmeyi geçtim bu seneyi de arayacağız gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Ertan süzgün %90 ghezzal yok demiş.
Dediğim gibi arkadaşlar bu yönetimle sakın hayaller kurmayın, ghezzal rosier kesin gitti zaten. Heyecanlanacak bir transfer dönemi bekleyip sonra üzülmeyin. Mevcut kadroyu güçlendirmeyi geçtim bu seneyi de arayacağız gibi.

Ghezzal çok zor ama rahat ol bu yaz farklı olacağız transferde.

Ghezzal çok zor ama rahat ol bu yaz farklı olacağız transferde.

Yok abi twitterdan geliyorum bülent uslu ile yayın yapmış ertan süzgün instagram üzerinden. Baya herkesin morali bozulmuş, baya olumsuz konuşmuşlar. Vida'nın gidişi falan da konuşulmuş sanırım.

Ertan Süzgün benim güvendiğim muhabirlerden, neyse onu söyler. Devre arası herkes hulk mulk havada uçuşurken ertan her zaman çok zor dedi.

Çevrimdışı Erman1903

Yok abi twitterdan geliyorum bülent uslu ile yayın yapmış ertan süzgün instagram üzerinden. Baya herkesin morali bozulmuş, baya olumsuz konuşmuşlar. Vida'nın gidişi falan da konuşulmuş sanırım.

Bilmediğimiz bir şeyi konuşmamışlardır herhalde, eldekileri tutmanın kolay olmadığını herkes biliyor zaten. Sıkıntı edilecek tek konu Ghezzal çünkü onun gibisi zor biraz. Moral bozacak bir şey yok çok daha erken başladı yönetim bu sefer çalışmaya benim gördüğüm.

Bilmediğimiz bir şeyi konuşmamışlardır herhalde, eldekileri tutmanın kolay olmadığını herkes biliyor zaten. Sıkıntı edilecek tek konu Ghezzal çünkü onun gibisi zor biraz. Moral bozacak bir şey yok çok daha erken başladı yönetim bu sefer çalışmaya benim gördüğüm.

Ben bu yönetimi çok acemi görüyorum, düzelecek kafada da göremiyorum. Şey bekleyecekler sakat çürük adamları verelim sergen yine sihir yapsın. Ama işte papaz her zaman pilav yemez. Kadroyu en azından genişleteceklerine daraltıp daha da güçsüzleştirirse şaşırmayın.

Bu yargıya nereden mi karar veriyordum sayın anç bir yorumu var seneye şampiyon olup olmayacağımızı 2-3 ay sonra sor söyleyeceğim diye.
Bu nedemek ben yine zar atacağım artık Allah kerim hesabı. Böyle bir söylem olabilir mi ??? Şansa bırakıyorlar yine işini. Şansta kurtarmıyor bazen abonun konusunda şansa aldılar patlıyorduk az kalsın 10 maç kala.

Çevrimdışı ferdi1903

Ben dinledim instagramda yayin halen var bülent uslunun hesabindan tekrar izleyebilirsiniz, olumsuz konusulan ghezzal icindi, rosier icin olumsuzluk yokmus suan icin. Süprizler olucak dendi. Bide güney amerikali 10 numara varmis gündemde. Kim o bilemedim

Ben dinledim instagramda yayin halen var bülent uslunun hesabindan tekrar izleyebilirsiniz, olumsuz konusulan ghezzal icindi, rosier icin olumsuzluk yokmus suan icin. Süprizler olucak dendi. Bide güney amerikali 10 numara varmis gündemde. Kim o bilemedim

Bende instagram yok satır başlarını yani ne konuştuklarını yazabilme şansın varmı ??? Ne güzel eskiden youtubea yüklüyordu bülent, saldı bu aralar.

Çevrimdışı ferdi1903

Bende instagram yok satır başlarını yani ne konuştuklarını yazabilme şansın varmı ??? Ne güzel eskiden youtubea yüklüyordu bülent, saldı bu aralar.
Tamam birazdan yazarim

Çevrimdışı ferdi1903

Ersine teklif varmis nice 7 milyon kadar, larin teklifler varmis 10 üzeri tekliflere satmak istiyormus yönetim. Ama yönetim sergenin imzalamasini bekliyormus szan oyüzden yavas ilerliyorlarmis, sergen alacatidaymis 3-5 dinlendikten sonra yönetim hocayla görüsüp imzalar atilacakmis. Sonra sürec hizlanmaya baslar diyor. Adem lajice italyadan isteyenler varmis, giderse süpriz olmaz diyor, vidayla uzatmak istiyormusuz teklif 1.5m edilmis vida 2.5 istiyormus. Ayriyetten vidaya teklif gelirse satmayida düsünüyorlarmis, ertanin dedine göre her gidecek olanin yerine isimler hazirmis. Nsakalaya teklif varmis. Salih ucan kesin bizde. Sörloth isi zor diyor yani oyuncuda türkiye dönmeye sicak bakmiyormus ayrica leipzig büyük ihtimal zorunlu alma osiyonu bile koyabilir bu is yas gibi, ertan diyor hani leipzig yeni forvet alir iyce geri plana düserse ozaman bi ihtimal. Halil akpinar,  arda kizilcadag ilgileniyormusuz. Ardaya hocacsicak bakmiyormus, atiba seneye devam edecekmis. Kenan karaman imza parasi istiyormus 1.5 m o parayi besiktas vermez diyo limit yüzünden, rosierde bi sikinti olmayacak gibiymis en cok 1 sene daha kiralik, herkezi mutlu edecek bir 9 numara gelecekmis kim olaki?  türkiye liginden 1türk futbolcu almisiz hatda imzalamis 1 haziranda sökenecekmis. Daha izliyorum devam yazarim

Çevrimdışı Erman1903

Ben bu yönetimi çok acemi görüyorum, düzelecek kafada da göremiyorum. Şey bekleyecekler sakat çürük adamları verelim sergen yine sihir yapsın. Ama işte papaz her zaman pilav yemez. Kadroyu en azından genişleteceklerine daraltıp daha da güçsüzleştirirse şaşırmayın.

Rahat ol bu yaz öyle şüpheli gözüken veya çok geç transfer pek yapmayız belki baba 1-2 oyuncu yine son anlarda düşer ama alternatifli bir kadro kurmak istiyor yönetim öyle lige eksik başlayacağımızı hiç sanmam yedek santrafor olur iyisi sonda gelir en fazla. Çalışacak çok zamanları vardı ve ben Ocak'tan beridir görüyorum buna dair emareleri he bir şey yapamadık pek arada orası ayrı ama riskli işlerimiz tutmuştu kadroya çok güvendik vb onun çok doğru bir iş olmadığını anladılar acayip sıkıştık sonlara doğru. Sen ben gibi yöneticiler de strese girdi emin ol bir daha olmaz öyle. Bir de başkanı falan düşün kaç yaşında adam kendi söylüyor zaten strese yaptık diye.

İzledim ben Bülent Uslu'nun yayınını genelde bildiğimiz şeyleri konuşuyorlar. Rosier'e opsiyonlu kiralama teklifi yaptığımız zaten çok eski haber, Ghezzal zor, Ljajic-Vida kontratları için çözüm aranacak, Ersin-Larin için teklifler var, Salih bitti gibi, N'Sakala'ya teklif olduğu zaten burada da paylaşıldı. Başkan öyle yüksek bonservis ve kontratlar vermez, Abou biraz yüksek istiyor. Yayında olan diğer kişi ayrıca Brezilyalı 10 numara ve N'Koudou gidebilir, Rosier %90 diyor ama bunlar bana göre Ertan'ınkiler kadar net bilgiler değil.

Çevrimdışı Erman1903

Ersine teklif varmis nice 7 milyon kadar, larin teklifler varmis 10 üzeri tekliflere satmak istiyormus yönetim. Ama yönetim sergenin imzalamasini bekliyormus szan oyüzden yavas ilerliyorlarmis, sergen alacatidaymis 3-5 dinlendikten sonra yönetim hocayla görüsüp imzalar atilacakmis. Sonra sürec hizlanmaya baslar diyor. Adem lajice italyadan isteyenler varmis, giderse süpriz olmaz diyor, vidayla uzatmak istiyormusuz teklif 1.5m edilmis vida 2.5 istiyormus. Ayriyetten vidaya teklif gelirse satmayida düsünüyorlarmis, ertanin dedine göre her gidecek olanin yerine isimler hazirmis. Nsakalaya teklif varmis. Salih ucan kesin bizde. Sörloth isi zor diyor yani oyuncuda türkiye dönmeye sicak bakmiyormus ayrica leipzig büyük ihtimal zorunlu alma osiyonu bile koyabilir bu is yas gibi, ertan diyor hani leipzig yeni forvet alir iyce geri plana düserse ozaman bi ihtimal. Halil akpinar,  arda kizilcadag ilgileniyormusuz. Ardaya hocacsicak bakmiyormus, atiba seneye devam edecekmis. Kenan karaman imza parasi istiyormus 1.5 m o parayi besiktas vermez diyo limit yüzünden, rosierde bi sikinti olmayacak gibiymis en cok 1 sene daha kiralik, herkezi mutlu edecek bir 9 numara gelecekmis kim olaki?  türkiye liginden 1türk futbolcu almisiz hatda imzalamis 1 haziranda sökenecekmis. Daha izliyorum devam yazarim

Eyvallah teşekkürler, Kenan ve Salih Özcan'ın biraz yüksekten uçtuğu zaten ara transfer döneminden beri belli onların pek gönlü yok gibi.

Çevrimdışı ferdi1903

Sergen hocanin istegile alinmis bu türk oyuncu defans oyuncusuymus galiba, kesinlikle yeni kadro kurulcakmis ve alternatifli sergen öyle istemis, güney amerikali bir forvet le temasdaymisiz . Anladim kadariylada yönetim kesinlikle öle kimseye ucuk mas verneyecekmis. Abu kardesimiz 1,5 dan 3,5 cikmis. Yönetim kisinlikle o rakami vermucekmis. Cinden ilgilendiklerimiz varmis+ josef souzanin önerdigi biri varmis baya bilindik bi yetenekmis. Kenan karaman olmayacakmis, imza parasi yüzünden. Devam dinliyorum.....

Çevrimdışı can1903

Arkadaş Ghezzal işi bir gün %50 olur, bir gün %80 olur ertesi gün %5 olur. Daha 23 mayıstayız, @Erman1903 abi detaylı araştırmış onun kadar performans vereni, oyunu onun üzerinden kurabilecek adamları 15 milyon €'luk bile yokmuş.. Dünyada Ghezzalı istemiyecek mid takım yoktur. Bu iş kadro planlaması, Ghezzal bizi istediği sürece %50 yiz. Başkan cebinden verir gerekirse Ghezzalı alırız diye düşünüyorum. Ama kalkıp Monacoyla, Sevillayla aşık atamazsın Ghezzal transferinde. Oyuncu, para değil akıl şampiyon yapar. Rosier giderse dünyanın sonu mu? @Erman1903 abinin listelediği oyuncular içinde 2-3 tane net Rosierin muadili olan topçular var. Kulup zor durumda olmasa bende isyan ederdim ama olmazsa da ağlamanın manası yok transfer akıl işidir aklımızı kullanırsak çok iyi kadro kuracağız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yarın kulüp içinde analiz yapan bi arkadaşla görüşücem transferleri de sorarım fakat en son konuştuğumda en önemli şey önce Sergen hocanın sözleşmesi dedi. Transferde hareket tam anlamıyla o zaman başlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ferdi1903

Ertan kimse moral bozmasin iyi isimler var sergen hele imzalasin pat par patlamaya baslar dedi, yeni sezonda genis kadro olacakmis, nkodu kesin gider diyorlar, bu arada gustavo emre varsa ben yokum demis . Vida gitme ihtimaline karsi bir mili stoper hazirmis 1m masa, benim gördüklerim duyduklarim yönetim iyi isler yapacak gibi duruyor dedi. Listede önemli isimler var suan icin söylenmez diyor, ruyhan abi dedi sörloth isi zor diye. FazlaliklardAn kurtuldukdan sonra ilk hedef rosieri bitirmekmis, sonra gezhal icin beklenecek artik. Simdilik bukadar

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar ligiyle alakalı ilgilendiğim tek şey 400-450 milyon civarında olan gelirimizi 1 milyar seviyesine çıkartması gs bunu yıllardır yapıyor amacı sadece katılım hakkını almak cukkayı dokdurup lige asılmak bunun parsasınıda çokca yedi biz grupdan çıkacağız derken şampiyonluktan olduk şenolu affetmem bu konuda lige rotasyonla çıkıyorduk tek derdi kendi kariyeriydi oyuncuları çok kolay harcadı kariyerini palazlamak için en kestirmeden gitti bunu yıllarca söyledim şimdi sergenle birlikte ne demek istediğimi anlamıştır insanlar sergen bu sezon kendi menfaatini değil beşiktaşın menfaatini düşündü sonuç ortada seneyede şampiyonluğu asla boşlayacağını düşünmüyorum
Biz gelecek senede şampiyon olacak kadroyu kurmalıyız şl için kadro kurulmaz kaç yıldır ülke puanını koruyorduk avrupadaki başarı bize değil ülke puanına katkı verdi sonra ne yaptılar gs yi şampiyon yapıp ülke ouanını yerle bir ettiler alemin enayisi bizmiyiz bizim puanımızda yerle bir oldu
Ne zaman hem iç hem dış maçları götürebilecek kadro genişliği ve kalitesi yaratacak mali pozisyona ulaşırız o zaman avrupada başarı konuşulur yoksa sadece kaybeden oluruz 4 sene üst üste şampiyonluk beni mali açıdan rahatlatacaksa hedefim şampiyonluk olur zaten bu ritimle takım puanıda tatmin edici şekilde yükselir

Çevrimdışı Erman1903

Arkadaş Ghezzal işi bir gün %50 olur, bir gün %80 olur ertesi gün %5 olur. Daha 23 mayıstayız, @Erman1903 abi detaylı araştırmış onun kadar performans vereni, oyunu onun üzerinden kurabilecek adamları 15 milyon €'luk bile yokmuş.. Dünyada Ghezzalı istemiyecek mid takım yoktur. Bu iş kadro planlaması, Ghezzal bizi istediği sürece %50 yiz. Başkan cebinden verir gerekirse Ghezzalı alırız diye düşünüyorum. Ama kalkıp Monacoyla, Sevillayla aşık atamazsın Ghezzal transferinde. Oyuncu, para değil akıl şampiyon yapar. Rosier giderse dünyanın sonu mu? @Erman1903 abinin listelediği oyuncular içinde 2-3 tane net Rosierin muadili olan topçular var. Kulup zor durumda olmasa bende isyan ederdim ama olmazsa da ağlamanın manası yok transfer akıl işidir aklımızı kullanırsak çok iyi kadro kuracağız.

Valla kardeşim Rosier'i biz de beğeniyoruz, seviyoruz kendisini ama sonuçta kendisi bir sağ bektir. O stilde performans veren adamlar bulunuyor hani hint kumaşı değil sonuçta, gelince performans verir mi orasını anca Allah bilir ama piyasada olmayan bir şey değil. Rosier'i kafamızdaki fiyatlara halledebilirsek seviniriz ama olmazsa da dünyanın sonu değil.

Bulunmaz hint kumaşı olan Ghezzal, çok özel bir futbol oynuyor performans verenini bulmak imkansıza yakın var 9M'e 2 sene oldu herhalde yazalı Ryan Christie bir sezona kontratı bitiyor ama adamın ismi Arsenal-Leicester gibi takımlarla geçiyor aşar bizi. Derinlere aşırı dalmadan şöyle bir baktım başka göremedim. Ghezzal-Rosier çok mu oynuyordu buraya gelmeden dersek hayır oynamıyorlardı mutlaka vardır performansı düşmüş birileri ama tekrar toparlayacağının garantisi olmaz, her ne kadar Sergen hoca bu özelliğiyle bilinse de. Yaratıcı adamlar ve iç forvetler mevcut ama oyun kurucu kenar dediğimiz gibi yok neredeyse, illa şart mı Ghezzal dersek hayır merkezden oyun kurulumu desteği alamadık bu sezon ve belki bu yüzden kendisi bizim için aşırı önemli oldu ve öne çıktı ama halledebilirsek çok şahane olur.

Enseyi karartmaya çok gerek yok öyle söyleyeyim, dediğin gibi akıllı olursak çok güzel iş yaparız, özellikle bir oyuncuya para verecek hakkımız varsa bu da Ghezzal olursa bal kaymak olur.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 03:27:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Şampiyonlar ligiyle alakalı ilgilendiğim tek şey 400-450 milyon civarında olan gelirimizi 1 milyar seviyesine çıkartması gs bunu yıllardır yapıyor amacı sadece katılım hakkını almak cukkayı dokdurup lige asılmak bunun parsasınıda çokca yedi biz grupdan çıkacağız derken şampiyonluktan olduk şenolu affetmem bu konuda lige rotasyonla çıkıyorduk tek derdi kendi kariyeriydi oyuncuları çok kolay harcadı kariyerini palazlamak için en kestirmeden gitti bunu yıllarca söyledim şimdi sergenle birlikte ne demek istediğimi anlamıştır insanlar sergen bu sezon kendi menfaatini değil beşiktaşın menfaatini düşündü sonuç ortada seneyede şampiyonluğu asla boşlayacağını düşünmüyorum
Biz gelecek senede şampiyon olacak kadroyu kurmalıyız şl için kadro kurulmaz kaç yıldır ülke puanını koruyorduk avrupadaki başarı bize değil ülke puanına katkı verdi sonra ne yaptılar gs yi şampiyon yapıp ülke ouanını yerle bir ettiler alemin enayisi bizmiyiz bizim puanımızda yerle bir oldu
Ne zaman hem iç hem dış maçları götürebilecek kadro genişliği ve kalitesi yaratacak mali pozisyona ulaşırız o zaman avrupada başarı konuşulur yoksa sadece kaybeden oluruz 4 sene üst üste şampiyonluk beni mali açıdan rahatlatacaksa hedefim şampiyonluk olur zaten bu ritimle takım puanıda tatmin edici şekilde yükselir
Görünen oki planlar tekrar lig sampiyonlugu üzerine kuruluyor, avrupa maclarina pek takilmaya gerek yok rezil olmayacak kadar sonuc alalim yeterli

Çevrimiçi Necmi

Bazı arkadaşlar üçüncü olup uefaya kalalım demiş gelecek senede lig bu seneki kadar zor olacak uefaya kalmak demek ocaktan sonrada maçlara devam etmek demek ve uefa ligide zor olur bu sene hiç gereği yok bu bizi şampiyonluktan eder bence gelecek sezon bu sezondan daha zorlu olacak

Çevrimiçi Necmi

Görünen oki planlar tekrar lig sampiyonlugu üzerine kuruluyor, avrupa maclarina pek takilmaya gerek yok rezil olmayacak kadar sonuc alalim yeterli
gs 5-6 yedi rezilmi oldu hiç takılmamak gerekiyor bunlara lig şampiyonluğu çok önemli zaten kendi liglerini kurmaya kalkacak kadar aç gözlü takımlar sana üst turları yedirmez sadece hayal satıyor uefa şl nin popilerliğini arttırmak için bütün avrupadan toplayıp yedi sekiz takımı besliyor bu oyuna girmemek lazım al parayı koy cebine sonra ne halleri varsa görsünler

Çevrimdışı ferdi1903

gs 5-6 yedi rezilmi oldu hiç takılmamak gerekiyor bunlara lig şampiyonluğu çok önemli zaten kendi liglerini kurmaya kalkacak kadar aç gözlü takımlar sana üst turları yedirmez sadece hayal satıyor uefa şl nin popilerliğini arttırmak için bütün avrupadan toplayıp yedi sekiz takımı besliyor bu oyuna girmemek lazım al parayı koy cebine sonra ne halleri varsa görsünler
Aynen zaten bizim onlarla yarisacak gücümüz yok. Parayi alip sampiyonluk, türkiye kupasi, süper kupa hepsini alacaksin, seref yobsunu gs nik 58 bizim ve fb nin 34 er kupasi varmis, 3-5 sene bu kupalardan 2 er 3 alsak iyi is cikaririz