Arkadaş Ghezzal işi bir gün %50 olur, bir gün %80 olur ertesi gün %5 olur. Daha 23 mayıstayız, @Erman1903 abi detaylı araştırmış onun kadar performans vereni, oyunu onun üzerinden kurabilecek adamları 15 milyon €'luk bile yokmuş.. Dünyada Ghezzalı istemiyecek mid takım yoktur. Bu iş kadro planlaması, Ghezzal bizi istediği sürece %50 yiz. Başkan cebinden verir gerekirse Ghezzalı alırız diye düşünüyorum. Ama kalkıp Monacoyla, Sevillayla aşık atamazsın Ghezzal transferinde. Oyuncu, para değil akıl şampiyon yapar. Rosier giderse dünyanın sonu mu? @Erman1903 abinin listelediği oyuncular içinde 2-3 tane net Rosierin muadili olan topçular var. Kulup zor durumda olmasa bende isyan ederdim ama olmazsa da ağlamanın manası yok transfer akıl işidir aklımızı kullanırsak çok iyi kadro kuracağız.
Valla kardeşim Rosier'i biz de beğeniyoruz, seviyoruz kendisini ama sonuçta kendisi bir sağ bektir. O stilde performans veren adamlar bulunuyor hani hint kumaşı değil sonuçta, gelince performans verir mi orasını anca Allah bilir ama piyasada olmayan bir şey değil. Rosier'i kafamızdaki fiyatlara halledebilirsek seviniriz ama olmazsa da dünyanın sonu değil.
Bulunmaz hint kumaşı olan Ghezzal, çok özel bir futbol oynuyor performans verenini bulmak imkansıza yakın var 9M'e 2 sene oldu herhalde yazalı Ryan Christie bir sezona kontratı bitiyor ama adamın ismi Arsenal-Leicester gibi takımlarla geçiyor aşar bizi. Derinlere aşırı dalmadan şöyle bir baktım başka göremedim. Ghezzal-Rosier çok mu oynuyordu buraya gelmeden dersek hayır oynamıyorlardı mutlaka vardır performansı düşmüş birileri ama tekrar toparlayacağının garantisi olmaz, her ne kadar Sergen hoca bu özelliğiyle bilinse de. Yaratıcı adamlar ve iç forvetler mevcut ama oyun kurucu kenar dediğimiz gibi yok neredeyse, illa şart mı Ghezzal dersek hayır merkezden oyun kurulumu desteği alamadık bu sezon ve belki bu yüzden kendisi bizim için aşırı önemli oldu ve öne çıktı ama halledebilirsek çok şahane olur.
Enseyi karartmaya çok gerek yok öyle söyleyeyim, dediğin gibi akıllı olursak çok güzel iş yaparız, özellikle bir oyuncuya para verecek hakkımız varsa bu da Ghezzal olursa bal kaymak olur.