Sergen, çok önemli bir faktör, gelen oyuncuya Sergen’in futbolculuk döneminden birkaç video gösterseler adam utancından oynamaya çalışır,, Sergen kesinlikle bir efsane 🦅
Bir haber cikmisti. Ghezzal sergeni ogrenmis, kosarak odasina girmis. Hocam buyuk topcusun demis. Yahu sezon sezonunda mi ogrendi adamin kim oldugunu? 😆 Sizdirma haber gibi geldi bana. Sezon basinda zaten oyuncular bakiyor hem bir birlerine hem de hocasina vs. Baskanlarini bile arastiriyorlardir daha gelmeden. Konunun ozune gelecek olursak, klubun tamaminin adaptasyon surecinde oyuncuya tanitilirken sergen'in pr'inin daha detayli ve hos hazirlanmasi elbet cok isabetli olur. Daha cok basket'de yasanir fakat "clutch" malumunuz macin bitimine dogru takimin ihtiyaci oldugunda sahne alan oyuncudur. Takimina mac kazandiran anlara yeniden goz attim. Sadece 75+ macin son dudugune kadar olan bolumde yani millete kafayi yedirtttigi "fisi cektigi" anlarda tam 16 kariyer golu var. Ya tek fark varken farki ikiye cikarmis maci bitirmis ya maglubiyetden kurtarmis ya da galibiyet golunu atmis, 3 puani kazandirmis.
Futbolda 1. Dakika golu bulursun mac oyle de biter, 75. dakikaya kadar olan sayilari haric tuttum. O toplara girmeye kalksak 😊
Bu arada asistler ve kilit paslar gibi durumlari da goz ardi ettim, sadece golleri bu.
Rachid Ghezzal: "Buraya gelmeden önce Sergen Yalçın’ın kulüpte efsane olduğunu öğrendim.