2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292563 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

biz ilgilenmeyiz malesef. töre'yle uzatacağımız için aklımıza bile gelmez hatta.

Fazla söze gerek yok, tanıyor olsaydık bunun yarısı kadar performans vermiş olsaydı da düşünürdük, kısmet... Töre Malatya'da işte yarısı kadar falan oynamıştı.

Çevrimdışı joseph35

Arda Kızıldağ ve Seyfettin Anıl Yaşar stoper için düşünülebilecek potansiyelli gençlerden. Atakan Çankaya ise bizde 6 numara olmaz, stoper içinse diğerlerinden daha kötü. ayrıca uzun süredir futbol piyasasında ismi olmasına rağmen hiç gelişemedi.

Mert Günok ve Ersin birlikte daha rahat olmamızı sağlar kalede. Utku'ya pek güvenilemeyeceğini ve Ersin'in şampiyonlar liginde basit hata ile milyon euroları verebileceğini biliyoruz. Mert orada bir güvence sağlar. Tabi iyi dönemlerindeki performansına dönerse. Yoksa Mert de yetersiz hatta iyi hali bile yetersiz. Ama kalede Ersin-Mert rotasyonu belli bir güvence verir.

Larin giderse mutlaka yabancı alınmalı oraya. Bence Kenan Karaman 10 golü geçemez orada iyi olsak bile. Bakambu Talisca gibi Çin dışına çıkmak istiyorsa sol kanatta mükemmel olur. Ama Ghezzal ve Rosier pazarlığında yıpranıp, yüksek meblağlarla anlaşmalarla çıkarsak Ghezzal Rosier imzalarından Bakambu'ya bütçe kalmaz. Diğer transferleri uygun halledersek Bakambu benim tercihim.

Fernando Lucas Martins'i ise dört gözle bekliyorum. Josef ile birbirini tamamlar. Önlerinde ister Salih oynat ister toparlanmış Ljajic ister Maxim. İstersen Ljajic'i gönder 10 numaraya Alex Teixiera al. Ama Fernando Lucas Martins şart gibi bir şey bence. Hem mücadele hem oyun kurma hem duran top katkısı bence muazzam olur.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 17:38:20 joseph35 ]

Çevrimdışı Erman1903

Arda Kızıldağ ve Seyfettin Anıl Yaşar stoper için düşünülebilecek potansiyelli gençlerden. Atakan Çankaya ise bizde 6 numara olmaz, stoper içinse diğerlerinden daha kötü. ayrıca uzun süredir futbol piyasasında ismi olmasına rağmen hiç gelişemedi.

Mert Günok ve Ersin birlikte daha rahat olmamızı sağlar kalede. Utku'ya pek güvenilemeyeceğini ve Ersin'in şampiyonlar liginde basit hata ile milyon euroları verebileceğini biliyoruz. Mert orada bir güvence sağlar. Tabi iyi dönemlerindeki performansına dönerse. Yoksa Mert de yetersiz hatta iyi hali bile yetersiz. Ama kalede Ersin-Mert rotasyonu belli bir güvence verir.

Larin giderse mutlaka yabancı alınmalı oraya. Bence Kenan Karaman 10 golü geçemez orada iyi olsak bile. Bakambu Talisca gibi Çin dışına çıkmak istiyorsa sol kanatta mükemmel olur. Ama Ghezzal ve Rosier pazarlığında yıpranıp yüksek meblağlarla anlaşmalarla çıkarsak Bakambu'ya bütçe kalmaz. Diğer transferleri uygun halledersek Bakambu benim tercihim.

Fernando Lucas Martins'i ise dört gözle bekliyorum. Kosef ile birbirini tamamlar. Önlerinde ister Salih oynat ister toparlanmış Ljajic ister Maxim. İstersen Ljajic'i gönder 10 numaraya Alex Teixiera al. Ama Fernando Lucas Martins şart gibi bir şey bence. Hem mğcadele hem oyun kurma hem duran top katkısı bence muazzam olur.

Atakan'ın büyük takımda nasıl olacağına dair benim de şüphelerim var özellikle pas kültürü gelişmemiş bir arkadaş lakin çok önemli iki özelliği var biri ikili mücadele diğeri kademe anlayışı. Bu konularda tam bir canavar.

Çevrimdışı joseph35

Atakan'ın büyük takımda nasıl olacağına dair benim de şüphelerim var özellikle pas kültürü gelişmemiş bir arkadaş lakin çok önemli iki özelliği var biri ikili mücadele diğeri kademe anlayışı. Bu konularda tam bir canavar.

Altay'da ismi duyulduğu seneden beri o konuda da gelişmediğini düşünüyorum ama evet Atakan'ın bariz yeteneği belirttiklerin zaten. Gelişimi durdu mu Sergenle ne olur emin değilim. Arda daha yeni ve potansiyelli geliyor.

Çevrimdışı Erman1903

Altay'da ismi duyulduğu seneden beri o konuda da gelişmediğini düşünüyorum ama evet Atakan'ın bariz yeteneği belirttiklerin zaten. Gelişimi durdu mu Sergenle ne olur emin değilim. Arda daha yeni ve potansiyelli geliyor.

İşte ikili mücadelede %25'lik bir gelişme gözüküyor ama diğer konularda yerinde sayış var konuştuğumuz gibi eksikleri düşündürücü. Ben büyük takımlarda pas kültürü olmayan ball winner tip orta sahalara karşıyım, stoper olarak da handikapları olan bir çocuk, artık yönetimin kararıdır. Eksiklerini toparlayıp bir yerli Puyol falan çıkarabilsek şahane olur ama garantisi yok.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

yorum bence çok doğru ; KALE; Ersin devam etmeli rekabet için bir tecrübeli kaleci alınabilir, ancak altyapıdan çıktığı için inşallah Ersin oynar,,

10 milyon üstü teklif gelmediği sürece Ersin ile devam. Utku da daha kalitesiz değil Ersin’den. Kalede bir sıkıntımız yok şu anda.

Çevrimiçi NioHH

bazen bizim taraftarı anlamıyorum. İki tane gencecik altyapı dan çıkma oyuncumuz var. Biri kalede ilk senesinde öyle yada böyle bazı maçlarda çok kritik anlarda top çıkardı.

Diğeri sol bek ve milli takıma terfi etti daha bu yaşında.

Ikiside hata yapacak, ikiside daha çok tecrübe kazanacak ve isterim ki uzun yıllar kulübe hizmet etsin, daha çok kupaları müzemize getirsin. Vakti geldiginde ikisinede kariyerleri için yol veririz bize de para kazandırırlar eminim. Ama bize kalsa parayı kenardan gösteren ilk kulübe ikisini de gönderiyoruz.

Ersin de Rıdvan da kesinlikle satılmamalı

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin veya Rıdvan gitmek istemedikçe, bize de astronomik bir teklif gelmedikçe Ersin ve Rıdvan ile devam etmek lazım. Daha ikisi de 2001li. Ligin en iyi kalecisi Uğurcan 96lı. Arada 5 sene var daha Ersin çok daha fazla gelişebilir.
Biz Rosier' in bonservisi almaya veya tekrar opsiyonlu kiralamaya bakalım. Vidanın yanına da bir tane güvenilir bir stoper almaya çalışalım. Geri kalanını bozmadan Şampiyonlar Ligi' nde elimizden geleni yaparız, ligde de işimizi fazlasıyla görür.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 18:45:11 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Sörloth’un TR'ye gelmesi durumunda öncelik nasıl Ts'ye ait oluyor aklım almıyor.
Bize gelmek istese adam gelemiyor resmen tuzak. Menajeri hepimize önermiş. Ts ve fb isteriz diye dönmüşler biz daha cvb dönmemişiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Sörloth’un TR'ye gelmesi durumunda öncelik nasıl Ts'ye ait oluyor aklım almıyor.
Bize gelmek istese adam gelemiyor resmen tuzak. Menajeri hepimize önermiş. Ts ve fb isteriz diye dönmüşler biz daha cvb dönmemişiz.
Önceliğin Ts'ye ait olması önemli değil sen oyuncuyu ikna et yeter oyuncu Ts ile bir görüşme yapar şartlarda anlaşamadık der olay biter gelir sana imzalar.

Çevrimdışı murat

Batırdığı birkaç maçı var ama ben de tutuyorum o çocuğu, Abdülkerim ve Alparslan gibi popülist, daha havalı isimlere tercih ederim.
ben abdulkerim arda sıralamasından tarafım ma abdulkerimin sözleşmesi devam diyor sanırım .

Çevrimdışı Erman1903

ben abdulkerim arda sıralamasından tarafım ma abdulkerimin sözleşmesi devam diyor sanırım .

Abdülkerim karakterli bir oyuncu, skora da katkı veriyor. Pozisyon anlamında biraz hataları olmuş bu sezon lakin büyük maçlarda iyi motive oluyor, tehlikeli santraforlara karşı güzel iş yapıyor. Zaten özellikle bu açıdan göze girdi kendisi, artık kısmet diyelim Arda ve Abdülkerim'in 1'er yıllık sözleşmeleri var, Abdülkerim isim yapması ve sol ayak olması dolayısıyla biraz daha tuzlu olacaktır.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.de/lamine-diack/leistungsdaten/spieler/649024/plus/0?saison=2020

bu arkadaşla ilgilendiğimize dair haberler çıkmış. makedonya ligini bi izlemişiz galiba.

şöyle bir videosu var. oyuncunun oynadığı ligin mücadele seviyesi düşük ama ilginç bir oyuncu. tipik siyahi önlibero bekliyordum ama oldukça iyi ofansif aksiyonları var.  orta saha özellikleri oluşmaya başlamış . defansif yeterliliğini ve atletik boyutunu çok anlayamadım ama genel olarak hoşuma giden bir oyuncu oldu. yaşı çok genç, bu yaş için oyun bilgisi filan da iyi gözüküyor. bi denenebilir.

Çevrimdışı blackeagle35

Abdulkerim baya iyi stoper. Arda potansiyeli olabilir ama çok hata yaptı bu sezon. Tek başına onun hatasından giden maçlar bile oldu. Tabi ki genç bir oyuncu. Ama oyun kurması, hamleleri, hücuma katkısıyla Abdulkerim iyi oyuncu. Belki hava topları soru işareti olabilir mi bilmiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.de/lamine-diack/leistungsdaten/spieler/649024/plus/0?saison=2020

bu arkadaşla ilgilendiğimize dair haberler çıkmış. makedonya ligini bi izlemişiz galiba.

şöyle bir videosu var. oyuncunun oynadığı ligin mücadele seviyesi düşük ama ilginç bir oyuncu. tipik siyahi önlibero bekliyordum ama oldukça iyi ofansif aksiyonları var.  orta saha özellikleri oluşmaya başlamış . defansif yeterliliğini ve atletik boyutunu çok anlayamadım ama genel olarak hoşuma giden bir oyuncu oldu. yaşı çok genç, bu yaş için oyun bilgisi filan da iyi gözüküyor. bi denenebilir.

Çok çalışkan bir futbolcu, tarzı Anderson Esiti'ye benziyor, aralarında nüans farkları var. Bunun hava topları ve pasları daha iyi. Öbürünün de topla ilişki ve kuvvet daha önde. Oyuncuda ışık var.

Benim de geçenlerde bir genç siyahi oyuncu gözüme çarptı, farklı bölgelerde oynayabiliyor ve kontratı bitiyor Melayro Bogarde.

Çevrimdışı Erman1903

Abdulkerim baya iyi stoper. Arda potansiyeli olabilir ama çok hata yaptı bu sezon. Tek başına onun hatasından giden maçlar bile oldu. Tabi ki genç bir oyuncu. Ama oyun kurması, hamleleri, hücuma katkısıyla Abdulkerim iyi oyuncu. Belki hava topları soru işareti olabilir mi bilmiyorum.

Hava topu çok problem olmaz onun, üst seviye değil ama yok da denemez. Abdülkerim de çok pozisyon hatası yapıyor, Adil gibi klasik tip bir stoper partneri olmasa baya başı yanardı bu sezon.

Çevrimdışı worns

Çok çalışkan bir futbolcu, tarzı Anderson Esiti'ye benziyor, aralarında nüans farkları var. Bunun hava topları ve pasları daha iyi. Öbürünün de topla ilişki ve kuvvet daha önde. Oyuncuda ışık var.

Benim de geçenlerde bir genç siyahi oyuncu gözüme çarptı, farklı bölgelerde oynayabiliyor ve kontratı bitiyor Melayro Bogarde.

bu shkupi'li gencin defansif çalışkanlığı da iyiyse umarım alırız diyorum. muhtemelen bir ilgimiz vardır, pek masa başı haber sallanılacak türden oyuncu değil. çünkü baya oyun görüşü falan olan orta saha oyuncusu bu, bu yaşta siyahi-atletik denebilecek bir oyuncuda pek rastlanılmayacak türden bir şey. ayrıca ofansif aksiyonlarında çeşitlilik de var, gerektiğinde adam eksiltebiliyor, soğukkanlı gözüküyor. seviye değiştirince bi zorlanır elbette, toylukları olacaktır ama burda yavaş yavaş giderir, sonuçta serie a değil burası da. hem rotasyona oyuncu olur, hem gelecek vaat eder.

melayro bogarde izledim. büyük takım stoperi olacak ışık var onda, daha 18inde. bu yaşta hoffenheim'da kadro yapmış adam muhtemelen büyüklere pazarlanmak üzere free kalmıştır da, aslında düzgün bir plan koysak önüne böyle oyuncular için de şansımız olabilir.

Çevrimdışı levitate

bunu 20 milyona yeni premier lige çıkmış bir takıma satarız

oyun bilgisi fenaymış ha beğendim bu dostumuzu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

bu shkupi'li gencin defansif çalışkanlığı da iyiyse umarım alırız diyorum. muhtemelen bir ilgimiz vardır, pek masa başı haber sallanılacak türden oyuncu değil. çünkü baya oyun görüşü falan olan orta saha oyuncusu bu, bu yaşta siyahi-atletik denebilecek bir oyuncuda pek rastlanılmayacak türden bir şey. ayrıca ofansif aksiyonlarında çeşitlilik de var, gerektiğinde adam eksiltebiliyor, soğukkanlı gözüküyor. seviye değiştirince bi zorlanır elbette, toylukları olacaktır ama burda yavaş yavaş giderir, sonuçta serie a değil burası da. hem rotasyona oyuncu olur, hem gelecek vaat eder.

melayro bogarde izledim. büyük takım stoperi olacak ışık var onda, daha 18inde. bu yaşta hoffenheim'da kadro yapmış adam muhtemelen büyüklere pazarlanmak üzere free kalmıştır da, aslında düzgün bir plan koysak önüne böyle oyuncular için de şansımız olabilir.

Kademe ve defansif çalışkanlık çok yüksek bu oyuncuda zaten, işçi bir yapısı var. Bununla birlikte pas çeşitliliği de iyi, hani sonuca etki eden paslar olmasa da oyunu yönlendirme anlamında düzgün. Topu istiyor, Pas sayısı yüksek, 3.Bölge'ye top atıyor. Güzel özellikleri var, handikapı az. Eh tabi lig çok düşük ama daha iyi yerlerde yapabileceğinin ışığını veriyor.

Melayro Bogarde çok genç, fiziğini 2 kademe yükseltirse iyi takımlarda oynayacak premium futbolcu ışığı var kendisinde - yaşı itibariyle buna engel olacak bir durum da pek gözükmüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Volkan Babacan ve Fabri'nin sözleşmeleri bitiyor.

Ersin'in arkasına deneyimli bir kaleci alınacaksa, birisi makul bir fiyata gelebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Volkan Babacan ve Fabri'nin sözleşmeleri bitiyor.

Ersin'in arkasına deneyimli bir kaleci alınacaksa, birisi makul bir fiyata gelebilir.

Pembe panter çok kötü bence :). No name bir kaleci olsun daha iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

Özellikle Clinton Mola hoşuma gitti. Biraz üstünde durulup şans verilirse iş yapar o arkadaş, kendini geliştirecektir.
Bize düşme ihtimali var ama bir menajer abimizin kulübe önermesi lazım

Çevrimdışı Erman1903

Bize düşme ihtimali var ama bir menajer abimizin kulübe önermesi lazım

Sol taraf için şu anlık bir plan gözükmüyor kardeşim, bizim asıl sağ taraf için çalışmamız gerekiyor Rosier zor iş. Geniş bir sağ bek listem vardı solda N'Sakala olacak diye elemeleri yaptım çevik topla ilişkisi iyi genelde compact tipleri bıraktım 12 kişi kaldı yakında biter.

Rosier konusunda gelişmeleri bekliyorum iş netleşsin paylaşacağım.