Çok çalışkan bir futbolcu, tarzı Anderson Esiti'ye benziyor, aralarında nüans farkları var. Bunun hava topları ve pasları daha iyi. Öbürünün de topla ilişki ve kuvvet daha önde. Oyuncuda ışık var.
Benim de geçenlerde bir genç siyahi oyuncu gözüme çarptı, farklı bölgelerde oynayabiliyor ve kontratı bitiyor Melayro Bogarde.
bu shkupi'li gencin defansif çalışkanlığı da iyiyse umarım alırız diyorum. muhtemelen bir ilgimiz vardır, pek masa başı haber sallanılacak türden oyuncu değil. çünkü baya oyun görüşü falan olan orta saha oyuncusu bu, bu yaşta siyahi-atletik denebilecek bir oyuncuda pek rastlanılmayacak türden bir şey. ayrıca ofansif aksiyonlarında çeşitlilik de var, gerektiğinde adam eksiltebiliyor, soğukkanlı gözüküyor. seviye değiştirince bi zorlanır elbette, toylukları olacaktır ama burda yavaş yavaş giderir, sonuçta serie a değil burası da. hem rotasyona oyuncu olur, hem gelecek vaat eder.
melayro bogarde izledim. büyük takım stoperi olacak ışık var onda, daha 18inde. bu yaşta hoffenheim'da kadro yapmış adam muhtemelen büyüklere pazarlanmak üzere free kalmıştır da, aslında düzgün bir plan koysak önüne böyle oyuncular için de şansımız olabilir.