2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281156 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı EagleForce

izledim attıklarını attıklarını güzel attı ama kaçırdığı penaltı görmedim öyle bir video bulamadım
Alırsak elimizdeki penaltıcı sayısı artar

Transfermarkt’a gore kariyerlerinde penaltiyi gole cevirme oranlari:

Batshuayi: 4/6
Teixeira: 18/19
Ghezzal: 3/3

Ghezzal 3 penaltisini da bizde atmis.

Çevrimdışı tuncaboylu

izledim attıklarını attıklarını güzel attı ama kaçırdığı penaltı görmedim öyle bir video bulamadım
Alırsak elimizdeki penaltıcı sayısı artar
Ne farkeder ki, sanki çok penaltı çalıyorlar bize:)

Çevrimdışı celiker1

Teixeira iyi atıyormuş .Batsman'ın istatistik götüymüş .

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Ghezzal henüz antrenmanlara çıkmadı mı ? Bugün son gün yarın maçta oynamasını umut ediyorduk ama antremana çıkmazsa maç kadrosuna alınmaz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Ghezzal henüz antrenmanlara çıkmadı mı ? Bugün son gün yarın maçta oynamasını umut ediyorduk ama antremana çıkmazsa maç kadrosuna alınmaz diye düşünüyorum.
Neden adamın antrenman eksikliği yok ki. Taktik teknik bilgi sıkıntısı da yok. Kadroda geçen senin demirbaşıydı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

uçaktan inse maç kadrosuna yazılır bizim oyuncumuz alışma süresimi var

Çevrimiçi ugurkartalizma

Ghezzal dün akşam yapılan antrenmana katılmış.

Çevrimdışı tolgakgonul

Ghezzal dün akşam yapılan antrenmana katılmış.
Fotoğraflarda göremedim hiç :(

Çevrimiçi umutow

@can1903 abi yok mu yeni gelişme falan. Varsa akıtta birşeyler günümüz güzel geçsin 😂

Çevrimiçi ugurkartalizma

Fotoğraflarda göremedim hiç :(
Bu akşam açıklama olursa sonrasında fotoğrafları yayınlarlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Belki gol sayısı olarak değil ama oyuna yaptığı katkı olarak Aboubakar'dan daha fazla  etkisi olacaktır. Gomez ayrı bir seviyeydi. Batsman o tip bir oyuncu değil. Elma ile armutu kıyaslamamak gerek.

Tamam işte demek istediğim ben öyle uzun süre bu adamı izlemedim. FM'den ve youtube videolarından ne kadar bakabildiysem işte. Benim gördüğüm oyuna yaptığı katkı olarak Aboubakar'a yetişemeyeceği. Aboubakar o konuda daha iyi gibi duruyor. Gomez kadar da bitirici de değil. O yüzden diyorum işte. 2.7 milyon euro veriyorsak bir forvete ben o özellikleri beklerim. Nasıl çıkacağını görürüz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ghezzal bence ilk 11 oynar, oynamalı.
Sonuçta teknik taktiği ve uyum olarak sağ kanatta en iyi o.
Gökhan töre gelipte dün geldi bugün oynuyro diye laf etmez, antreman eksiği olarak zaten eksik değil fazlası vardır.
Hoca da öyle düşünüyordur inşallah.

Çevrimdışı can1903

@can1903 abi yok mu yeni gelişme falan. Varsa akıtta birşeyler günümüz güzel geçsin 😂
Bu akşam Batshuayi de bir gelişme olabilir onun dışında yarın olsa bile haberler basına sızmıyacaktır maç öncesi takımın konsantrasyonu dağılmasın diye. Bu akşam haber gelmezse cumartesi-pazar hızlanır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ghezzal bence ilk 11 oynar, oynamalı.
Sonuçta teknik taktiği ve uyum olarak sağ kanatta en iyi o.
Gökhan töre gelipte dün geldi bugün oynuyro diye laf etmez, antreman eksiği olarak zaten eksik değil fazlası vardır.
Hoca da öyle düşünüyordur inşallah.

Bence ilk yarı Töre, ikinci devre Ghezzal oynar.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Nartallo

Batsuhayi konusunda yol aldıysak mümkünse çok uzatmadan bitirilmeye çalışılmalı.

Gözde bir isim, Çin, Rusya, Arabistan her yerden iyi kontrat bulabilir hem kendisi hem Chelsea kulübü...

Hem ekonomik anlamda, hem de sportif anlamda kaybettirmeyeceğini düşünüyorum, sportif olarak tutmasa da ekonomik olarak kaybettirmez. İlla ki bir yerler transfer yapar.

Çevrimiçi umutow

Bu akşam Batshuayi de bir gelişme olabilir onun dışında yarın olsa bile haberler basına sızmıyacaktır maç öncesi takımın konsantrasyonu dağılmasın diye. Bu akşam haber gelmezse cumartesi-pazar hızlanır
Anladım abi teşekkürler. Bu arada tarzını çok beğendim diğer duyumcular gibi gizem yaratıp egoistlik yapmıyorsun 😂

Çevrimiçi Sinan23

Bir tane bize attı çeyrek final maçında. Güzel atıyorda, nkodou ve o bütün penaltıları aynı köşeye atıyor ısrarla.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ghezzalin lisansı çıktı mı ki?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat baltacı

2.7 batshuayiye maaş veriliyor ve herkes normal hatta uygun diyor
Allah Allah hayırdır arkadaşlar  :lol: :lol:
Ben uygun yada pahalı diyemem
Ama 2.7 maaşla geliyorsa ya abounun oyun katkısını beklerim
yada gomez ayarı beklerim.
Bunu da belirteyim.
İkisindende verimli olur bence gomezden daha hareketli daha dinamik abou ile kıyaslamaya gerek yok ilk geldiğinde iyiydi ama geçen sezon standart performans sergiledi sonunuda getiremedi zaten kaldıki para olarak abou 3.5 civarı almıştı o zaman gomezde bonuslarla 5-6 civarı koydu cebe 2.7 batsu için hiçbir şey keşke gelsede iş aldığı parayı tartışmaya kalsa.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kardeşim sol bekle ilgili hiç gelişme yokmu nsakala ile sezon bitmez hoca ne düşünüyor bilmiyorum ama transfer sezonunu sonunda uygun birileri düşerdi mutlaka
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı can1903

Kardeşim sol bekle ilgili hiç gelişme yokmu nsakala ile sezon bitmez hoca ne düşünüyor bilmiyorum ama transfer sezonunu sonunda uygun birileri düşerdi mutlaka
Hoca çok tutuyor nsakalayı, bana kalırsa bi hamle gelmesi için nsakalayla yollar ayrılmalı

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1425806575403520003

Geriden gelenler derneği.. Bitti ne zaman yazacaklar acaba  :tabe:
Dün konuşuldu bunlar :D Ben bonservisini alacağımızı düşünüyorum. Umarım kiralık işi olmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★