Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628695 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

kaleye gs alyapısından kaleciyi geçirmek için ertaç özbiri kadro dışı bırakmışlar. defansta semik kalede eray, adem, umut. bizim 3 gol ve üstüne ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı Karabay

kaleye gs alyapısından kaleciyi geçirmek için ertaç özbiri kadro dışı bırakmışlar. defansta semik kalede eray, adem, umut. bizim 3 gol ve üstüne ihtiyacımız olacak.
Murat abi artık bu saatten sonra o onu yaptı bu bunu yaptı diye ahlayıp vahlamanın bir anlamı yok çünkü hepimiz gayet biliyoruz ki artık herkese herşeyi yapmak mübah(!) bu oyunu yıllardır yazılı olmayan kurallara göre oynayamadık belli ki yine oynayamayacağız. Neye itiraz etsen cevaben "herşey senin elindeydi bu hale getirmeseydin kardeşim" derler adama. Diyorlar da. O yüzden durumu bu hale getirdikten sonra gidecek şampiyonluğa hiiiç üzülecek halim yok. Takip etmeye mecalim de yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Allah büyük...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ozankarakoc

Bir yandan bizim oyuncularımızın bir çoğu kendi kariyerlerinin de zirvesini geçiriyor. Eldeki malzemeden maksimum verimi aldık neredeyse oyuncu bazında. Larin'i Rosier'i Ghezzal'ı bir tarafa bırakalım ben hayatımda buna benzer konsatrasyonda bir Vida da izlemedim. Daha çok örnek verilir. Bunlar bir tarafa dursun buna karşın ligi koparmayı başaramayışımız ayrı bir realite. Ortada tartışılması gereken sorunlar olduğunu sadece bu tablo bile gösteriyor. Yönetime, kadro mühendisliğine dair zaten söylenecek çok söz var. Bazı dostlar geçen yaz kadro yapılanmasına yönelik burada da bolca yapılan eleştirilerin takımın aldığı skorlar tarafından boşa düşürüldüğü fikrinde ama sürpriz performanslara rağmen bu kadar zorlanıyorsanız elinizdeki potansiyelde bir sorun var demektir. Ben hocanın da fazla sayıda artısına karşın eleştirilecek yanları olduğunu da düşünüyorum.

Ama bugün bunları çok uzatmanın, tartışmanın zamanı değil. Şu sezonu bir şampiyon bitirelim de neden iş buralara geldi noktasını rahat rahat tartışırız.

Evet. Bir de, çoğu gözle görülür hatanın geçerli sayılabilecek bir bahanesi olabilir diye düşünüyorum.

Yönetime 'size golcü alın diye bas bas bağırdık' diyebiliriz. Onlar da 'aldık zaten' diyebilirler. Aboubakar, Cenk, Larin, aslında hiç de kötü değil. Riskliydi, doğru, ama hangi transfer riskli değil ki... Mario Gomez de çok riskliydi, adam tarihe geçip, bizi şampiyon yapıp gitti. Demba Ba riskliydi, başarılı oldu. Falcao bence hiçbiri kadar riskli değildi, ama rezilliğe dönüştü. Cenk'in üstüste sakatlıkları da şanssızlıktı. Ve bugün aramızda olsaydı çoktan kutlamamızı yapmıştık belki de...

Hocaya birçok maçta geç değişiklik yaptı diye kızdık, ama sıradışı bir sezon yaşadığımız için oyuncuların birçok ekstra sorunu belirdi. Aboubakar iyileşti diye 'haydi oynat' dedik, oynattı, 45 dakika sonra yine gitti adam... Oynatmasaydı ve o maçta puan kaybetseydik hep birlikte hocanın üzerine çullanacaktık...

Yönetime kadro derinliği için kızsak, bu sefer de mali tablo ortaya çıkıyor. Bizim, kaliteli oyuncu transfer etmek bir yana, tesislere badana yaptıracak paramız bile yok teknik olarak. Neredeyse iflas etmiş durumdayız. 'Fenerbahçe'nin durumu çok mu iyi de 22 tane oyuncu aldılar' dersek de bence doğru bir argüman sunmuş olmayız. Fenerbahçe için bu yılki şampiyonluk 'son şans'tı. Şimdi ligi üçüncü bitirirlerse yandılar. Seneye Welinton, N'Sakala gibi adamları yıldız statüsünde oynatmak zorunda kalabilirler...

Tabii ki, her zaman eleştirilecek noktalar var, ben de çok eleştiriyorum kendimce, ama bu sene çok sıradışı, çok çılgın bir seneydi. Ben, kendi adıma, eleştirilerimi yaparken ekstra bir vicdan ve anlayışlılık filtresinden geçireceğim :)

Neyse... 'Şu sezonu bir şampiyon bitirelim de'... :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

ertaç beğendiğim bir kaleci ama işin içinde gs olunca kimseye güven kalmıyor.ertaç kadro dışı sadece bir iddia. henüz net birşey yok galiba.

Çevrimiçi murat

Murat abi artık bu saatten sonra o onu yaptı bu bunu yaptı diye ahlayıp vahlamanın bir anlamı yok çünkü hepimiz gayet biliyoruz ki artık herkese herşeyi yapmak mübah(!) bu oyunu yıllardır yazılı olmayan kurallara göre oynayamadık belli ki yine oynayamayacağız. Neye itiraz etsen cevaben "herşey senin elindeydi bu hale getirmeseydin kardeşim" derler adama. Diyorlar da. O yüzden durumu bu hale getirdikten sonra gidecek şampiyonluğa hiiiç üzülecek halim yok. Takip etmeye mecalim de yok.
malatya içinden en iyi bilgiyi senden alırıız heralde. varmı bir duyum veya durum.

Çevrimiçi murat

Evet. Bir de, çoğu gözle görülür hatanın geçerli sayılabilecek bir bahanesi olabilir diye düşünüyorum.

Yönetime 'size golcü alın diye bas bas bağırdık' diyebiliriz. Onlar da 'aldık zaten' diyebilirler. Aboubakar, Cenk, Larin, aslında hiç de kötü değil. Riskliydi, doğru, ama hangi transfer riskli değil ki... Mario Gomez de çok riskliydi, adam tarihe geçip, bizi şampiyon yapıp gitti. Demba Ba riskliydi, başarılı oldu. Falcao bence hiçbiri kadar riskli değildi, ama rezilliğe dönüştü. Cenk'in üstüste sakatlıkları da şanssızlıktı. Ve bugün aramızda olsaydı çoktan kutlamamızı yapmıştık belki de...

Hocaya birçok maçta geç değişiklik yaptı diye kızdık, ama sıradışı bir sezon yaşadığımız için oyuncuların birçok ekstra sorunu belirdi. Aboubakar iyileşti diye 'haydi oynat' dedik, oynattı, 45 dakika sonra yine gitti adam... Oynatmasaydı ve o maçta puan kaybetseydik hep birlikte hocanın üzerine çullanacaktık...

Yönetime kadro derinliği için kızsak, bu sefer de mali tablo ortaya çıkıyor. Bizim, kaliteli oyuncu transfer etmek bir yana, tesislere badana yaptıracak paramız bile yok teknik olarak. Neredeyse iflas etmiş durumdayız. 'Fenerbahçe'nin durumu çok mu iyi de 22 tane oyuncu aldılar' dersek de bence doğru bir argüman sunmuş olmayız. Fenerbahçe için bu yılki şampiyonluk 'son şans'tı. Şimdi ligi üçüncü bitirirlerse yandılar. Seneye Welinton, N'Sakala gibi adamları yıldız statüsünde oynatmak zorunda kalabilirler...

Tabii ki, her zaman eleştirilecek noktalar var, ben de çok eleştiriyorum kendimce, ama bu sene çok sıradışı, çok çılgın bir seneydi. Ben, kendi adıma, eleştirilerimi yaparken ekstra bir vicdan ve anlayışlılık filtresinden geçireceğim :)

Neyse... 'Şu sezonu bir şampiyon bitirelim de'... :)
neden 40 maç oynamış rosier atiba vida welinton josef değilde abubakar gt7 cenk sakatlanıyor. sakatlık elbet olur olmayacak diye birşey yok ama aynı bölgeye sakatlığa yatkın ve kronik sakat oyuncular alırsan bu şanssızlık parasızlık değil işbilmezliktir. yabancı sayısını arttırıp boydu göndermek nedir.

Çevrimiçi murat

yedek santrafor lazım eldeki santraforunda her an seni yarı yolda bırakabilecek bir adam gidip benzeri cenki alıp güveni ve boydu gönderiyorsun.hadi boyd santraforda beğenmiyorsunuzdur en azından mensah yerine oyuna girerdi.

Çevrimdışı Erman1903

yedek santrafor lazım eldeki santraforunda her an seni yarı yolda bırakabilecek bir adam gidip benzeri cenki alıp güveni ve boydu gönderiyorsun.hadi boyd santraforda beğenmiyorsunuzdur en azından mensah yerine oyuna girerdi.

4 tane riskli oyuncu alındı. Rosier-Töre-Abou-Cenk. Biri zaten 3 maça topu dikti, öbürü geldiği günden beri dikiş tutturamadı, diğeri de iflas etti tribüne çıktı 10 maçtır piyasada yok. İnsanların buna şans dememesi için Rosier falan da sakatlanması gerekiyordu o zaman anca derlerdi haa doğruymuş diye.

4+1 Anadolu futbolcusu alındı. Mensah-Töre-Welinton-N'sakala + Atakan

Mensah zaten konuşulmaz, Töre'yi biliyoruz, N'Sakala şampiyonluk kovalayacak takım topçusu değil, Welinton'u da insanların yarısı falan hala daha kabul etmedi ama tuttu diyelim hadi. Adam gibi pres gücü olan bir merkezin olsa onun o önde basmalarına da ihtiyacın olmaz ya hadi neyse. Atakan boş transfer-dostlar alışverişte görsün.

Yahu bunlarda başarı anca %25 ne şansıymış düpedüz amatörlük bunun adı. Para falan bahane değil, biz Kasımpaşa'nın yedek santraforunu almaya çalışıyoruz Thelin' diye bedava 2. sınıf bir futbolcu alıyorlar ondan daha iyi kaç para vermişler acaba bir araştırsın insanlar.

Burası öyle iyi bir lig falan değil git 2.3. sınıf ligden sıkıntısı olmayan oyuncu al senin peşinden koştuğun 'SüperLig' futbolcuları zaten oralardan geliyor.

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 18:58:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Ertaç’ın kadrodışı kaldığı olay eski haber yeniymiş gibi lanse ediliyor. Ayrıca Göztepe Başkanı Mehmet Sepilin paylaşımı diye dönen paylaşım kendisine ait değil fake hesapmış oyunlara gelmeyin.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 18:59:41 kaan1903 ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yalan abi dün çıkardılar o haberi.

Çevrimdışı Karabay

malatya içinden en iyi bilgiyi senden alırıız heralde. varmı bir duyum veya durum.
Abi sahaya çıkmayıp hükmen mağlup olmaları için zemin hazırlıyorum. O iş bende  :evillol:

3-0'a kabulüz değil mi?
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 19:09:41 Karabay ]

Çevrimiçi murat

yalan haberse iyi. inşallah herkese oynadıkları kadar oynarlar.

Çevrimiçi murat

Abi sahaya çıkmayıp hükmen mağlup olmaları için zemin hazırlıyorum. O iş bende  :evillol:
hahaha. bu durumda ne oluyor acaba. diyelim takım komple kovid oldu. gerçi o zaman altyapıyı çıkarırlar mecburen.

Çevrimdışı ferdi1903

Cümleten bayraminiz mübarek olsun arkadaslar, InsAllah ikinci bayrami cumartesi yasayacağız

Çevrimdışı savaş altay

Cümleten bayraminiz mübarek olsun arkadaslar, InsAllah ikinci bayrami cumartesi yasayacağız
Amin. Herkesin bayrami mubarek olsun.

Çevrimdışı caner.eryigit

Acayip heyecan var maç saati ne hale gelirim bilmiyorum elim ayağım terliyor daha bugünden

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ben sergen yalçını fikret orman ile görmek isterdim. 7 puan fark açabilirmiydi fikret orman bilemem ama o 7 puan farkı kesin korurdu.
Bunu Fikret Orman bile yazmaz yahu. Fikret Orman olsa tepki koyan taraftara sen önce Kartal Yuvasından alışveriş yap sonra konuş derdi, babasından harçlık alan adam yorum yapıyo derdi vs vs. Taraftarı ters bırakmakta ex başkanın eline kimse su dökemez. Ne kadar Beşiktaş'ı doğrayan hakem mhk'lı varsa pırıl pırıl derdi bize fırça kayardı.

Çevrimdışı savaş altay

Ulan arkadaş şu boşboğaz başkan imitasyonu konuşana kadar bir umudum vardı, şimdi kırıntı kalmadı.
Ya icraat yap, ya da boş boş konuşup ortamı germe.
Tt yapmislar baskani..
Bir soz vardir; eger dusmanindan daha iyi bir hamle yapamayacaksan hic bir sey yapma, daha iyisini dusunene kadar.

Terim alkislayacakti sizi diyorlar, siz de k.gumrugu alkislasaydiniz ya diyerek nakavtliyorlar seni. Sen bunlarin uzerine cikip bir de
kutlama yapmislar, neyi kutluyorlar diyorsun. Herkesi kendine dusman ediniyorsun. Klup daha antipatik hale geliyor. Topluluklari etkilemek
ve anlasilirlik sanat isidir. Seneler once de konusuyorduk biz bunlari burada. Yazili ve gorsel medya ayniymis gibi yonetilemez !!  "Alkislayacak tabii"
cumlesini sen yazili medyaya gore konusacaksin. "Birbirimizi alkislariz" cumlesini kullansaydi sonucun bambaska olacagi gibi.

Gecen hafta sergenin, baskanin ve hatayspor teknik adaminin cumlelerinde bir sey goremedim derken art niyet acisindan yazmistim. Olanlar, etkileri bunlar iste ama.
Neye seviniyor bu k.gumrukluler aciklamasi klubun popularitesinden, sayginligindan, sportmenliginden goturuyor.  F. Orman zamaninda da cok dusman kazandik. "Sarisin Kardesler"
benzetmesi (gercegi) o donem yasanmisti fakat bu klubun basarisinin ve renklilerde olusan caresizligin eseri olarak ortaya cikti. Ellerinde bizi izlemekten ve kafayi yemekten baska
secenekleri yoktu. Su an dustugumuz durum saga, sola saldirmak ve z kusagindan taraftar kaybetmek.

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah rızası için cumartesi maç bitene kadar şuraya olumsuz mesaj yazmayalım.
Kötüyü çağırıp durmayalım.
Hep pozitif hep pozitif olumlu şeyler yazalım.
Biz şampiyon olacağız Allahın izniyle

Çevrimdışı ferdi1903

Acayip heyecan var maç saati ne hale gelirim bilmiyorum elim ayağım terliyor daha bugünden
Ben oyüzden elimden geldince düsünmemeye calisiyorum ama cumartesi cok heycanli olurum

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben oyüzden elimden geldince düsünmemeye calisiyorum ama cumartesi cok heycanli olurum
Valla abi aklımdan çıkmıyor durmadan maçları oynuyorum c.tesi ne yaparım bilmiyorum.
Maçı izlememeyi düşünüyorum telefonu kapatıp inzivaya çekilip 22.30 skorlara mı baksam diyorum valla

Çevrimdışı ferdi1903

Valla abi aklımdan çıkmıyor durmadan maçları oynuyorum c.tesi ne yaparım bilmiyorum.
Maçı izlememeyi düşünüyorum telefonu kapatıp inzivaya çekilip 22.30 skorlara mı baksam diyorum valla
Dayanamasin illa izlersin

Çevrimiçi Samet Demir

Arkadaşlar herkes Totemini yapsın. Kimse birsey demesin.

Allah rızası için olumsuz yorum yapmayın. 1 gün sabredin.

Sinerji sinerji sinerji sinerji sinerji sinerji sinerji
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bende aynısını yapmaya düşünüyorum. Hatta maç saatinde telefonu kapatıp uzun yola çıkıp hanımı ve çocukları kayınvalilerden almayı planlıyorum.