Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Alper1903

Valla 'hakemi de yeneceksin' romantizm ise, 'hakemi baskı altına alacaksın' da öyle... Sergen Hoca çıkıp 'bu hakemi bir daha maçımızda istemiyoruz' deyince taraftarlar coştu, çok sevindiler... 'İşte hakkımızı savunan biri' diye... Ne oldu? Şak, üstüste ikinci hafta da veriverdiler aynı hakemi. 'Sadece kaybedince değil, kazanınca yapılan hataları da konuşmalıyız' dendi. Hoca onu da yaptı. Ne oldu? Şak, üç haftada iki kere veriverdiler Ali Palabıyık'ı... Başkan çıksın, 'yumruğumuzu masaya vururuz, herkes haddini bilsin' desin ister misin? Ben istemem. Çünkü olan tek şey, 45 gün hak mahrumiyeti, yüzlerce bin lira ceza...

Genelkurmay başkanının bin kere ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanıp 5 sene sonra hiçbir suçu olmadığı için beraat ettiği bir ülkede, yıllardır 'halkın takımı' olmuş, mazlumun yanında yer almış, çArşı ruhunu ülkenin dört bir yanına yaymış bir topluluğun, ses yükseltip, yumruğunu vurup, birilerine 'akıllı olun' mesajı vererek avantaj sağlaması söz konusu değil. Bunu bilerek hareket etmek lazım. O yüzden geldiğimiz nokta 'hakemi de yeneceksin' oluyor.

Kabullenmesi zor, ama mesele bu...

Çok merak ediyorum, acaba Karagümrük maçından önce ne oldu... Takımın her bir oyuncusunun ve teknik direktörünün, kariyerlerinin en önemli maçını oynuyor gibi davranmasına, kazanmak için üstlerini başlarını parçalayıp, golden sonra boş tribüne sus işareti yapacak kadar hırslanmasına ne sebep oldu... Ortaya çıkar mı? Çıkmaz. Vanspor maçında Metin Tokat'ın neden o eli görmediği (!) ortaya çıktı mı? Ankaragücü maçında Zalad'ın yaptıkları? Mesut Bakkal'ın bizzat ve tek tek deşifre etmesine rağmen başına gelenler? Adnan Polat? 'Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım' mevzuları? Hepsinden geriye ne kaldı biliyor musun? İbrahim Akın, Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu... Yıllardır gözümüzün önünde yaşanan bütün rezaletler süzgeçten süzüldü, geriye 'şikeci Beşiktaş' kaldı. Böyle çıldırtır insanı işte bu tarz ortamlar...

O yüzden, bütün romantizmimle diyorum ki; Cumartesi günü karşındaki takımın formasına bakmayacaksın, Real Madrid'le oynuyor gibi ciddiyetini koruyacaksın, final oynuyor olmanın bilinciyle saldıracaksın, Adem Büyük'ü de, hakemi de, Fatih Terim'i de ye-ne-cek-sin. Gerisi teferruat.

Başkana taraftar kulüpler birliği başkanı olma dedi, dinlemedi.
Çık konuş dediler, yok limit yok bilmemne dedi ağırlığı kalmadı.
Hoca konuştu, yönetimden ötürü onu da tınlamadılar.
Öyle ya da böyle 42.haftaya geldik...
Son hafta hakem katliamından ötürü şampiyonluk giderse tüm camia tepetaklak olacak, bunlar acı gerçekler kimse kendini kandırmasın.
Yönetim susuyor, taraftar da sussun gitsin birileri göstere göstere şike yapsın, hakem alenen eyyam yapsın ondan sonra takım çıkıp yensin diyerek kendime hayal satamıyorum. 1 gram katkı bile benim için olumludur.

Çevrimdışı ozankarakoc

Başkana taraftar kulüpler birliği başkanı olma dedi, dinlemedi.
Çık konuş dediler, yok limit yok bilmemne dedi ağırlığı kalmadı.
Hoca konuştu, yönetimden ötürü onu da tınlamadılar.
Öyle ya da böyle 42.haftaya geldik...
Son hafta hakem katliamından ötürü şampiyonluk giderse tüm camia tepetaklak olacak, bunlar acı gerçekler kimse kendini kandırmasın.
Yönetim susuyor, taraftar da sussun gitsin birileri göstere göstere şike yapsın, hakem alenen eyyam yapsın ondan sonra takım çıkıp yensin diyerek kendime hayal satamıyorum. 1 gram katkı bile benim için olumludur.

'İçime sindiremiyorum' dersen, yerden göğe katılırım.
Ama 'kendine hayal satmak', Beşiktaş'ın taraftarı, hocası ya da başkanı sesini yükselttiğinde hakemlerin kendine çeki düzen vereceğini sanmaktır canım kardeşim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

VAR, bütün tartışmalara ve tutarsızlıklara rağmen bizim işimize geldi. Cumartesi de yanımızda olacak. Ofsayttan gol yemek, ofsayt olmayan pozisyonda bayrak kalktı diye golün güme gitmesi gibi konular yaşanmıyor artık. Bu durumda, hakem bizi nasıl katledebilir? Penaltıyla, kart göstererek, kornere giden topa aut diyerek, rakibin sertliğine göz yumarak... İşte sen bunların üstesinden geleceksin. Beşiktaş'san buna mecbursun. Öyle bir top oynayacaksın ki, rakibine televizyonu kapattıracaksın... Alanya'yı, Hatay'ı nasıl dağıttın? Öyle dağıtacaksın...

Teşvik primi mi verildi? Korkunç, ama eyvallah... Sana prim verilmiyor mu? Senin şampiyonluk primin yok mu? Birilerinin Adem Büyük'e verme ihtimali olan miktarı, sen şampiyonluk halinde N'koudou'ya vermeyecek misin? Ghezzal, senin takımın şampiyon olursa, sen, transfer döneminde gözde olmayacak mısın? Rosier... Dünyanın her yerinden kulüpler kapını çalmayacak mı? Ersin, Welinton, N'Sakala, Montero, Rıdvan, Larin... Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, hayatınızın, kariyerinizin en büyük fırsatlarından biri değil mi?

O zaman çıkacaksınız, 'teşvik öyle olmaz, böyle olur' diyeceksiniz... 'Karakter' koyacaksınız ortaya... Mesele bu.

Karakter koyarsak şampiyon oluruz. 62. dakikada maç 0-0'ken Toki'den 3-0 haberi gelince ayaklarımız geri geri gitmeye başlarsa rezil oluruz.

Herkes maça çıkmadan önce aynaya bakacak... 'Ben, bugün, bu takımı şampiyon yapacağım' diyecek.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

'İçime sindiremiyorum' dersen, yerden göğe katılırım.
Ama 'kendine hayal satmak', Beşiktaş'ın taraftarı, hocası ya da başkanı sesini yükselttiğinde hakemlerin kendine çeki düzen vereceğini sanmaktır canım kardeşim.

Bana göre kendine hayal satmak, defalarca aynı şeyin yapılıp farklı sonuçlar alınmasını beklemek demek oluyor.
Böyle hayati maçları elim kolum bağlı izlememeyi yeğlerim.
Akıl vermeye kalkmazsan sevinirim @ozankarakoc

Çevrimdışı caner.eryigit

2018-19 sezonunun 25. haftasında beşiktaş evimizdeki konyaspor maçının 75. dakikasında gol yedi, skor 2-2'ye geldi. o takım 18 dakika boyunca kendi taraftarının ıslıkları altında oynadığı maçı 90+3'te attığı golle 3-2 kazandı. meşhur galatasaray deplasmanına kadar da kazanmaya devam etti. burak yılmaz yerdeyken gülenler takımın arkasında kimsenin olmadığını bildikleri için o kadar pişkin davranabildiler. senin bahsettiğin üçüncülük sadece abdullah avcı'nın gidişi ile değil, tribünlerin boşalmasıyla da geldi.

işin komiği tribüne en son taraftar aldığımız maçı geçen hafta oynadık, 2-1 kaybettik. şampiyonluğa zerre kadar katkı verme şansımızı da kullanamadık.
Altına imza atıyorum.
Ya maç gidiyor hakem eyyam yapıyor adamlar musalla taşı diye bağırıyor.
Kendi egolarını tatmin ediyorlar

Çevrimdışı GreenBook

Geçti Karagümrük maçı artık 2 güm sonrasına bakıcaz
Atman gereken golleri kaçırıp hunharca pozisyon harcayıp gol atmak için cümbür cemaat hücum edip defansı boş bırakmaman gerektiğini bilerek oyna Göztepe maçında yeter.
Atman gerekenleri atacaksın topu ayağında eveleyip gevelemeye gerek yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese iyi bayramlar.
Bayram şekerimizi de 2 gün sonra alacağız İnşallah.

Çevrimdışı GreenBook

Beşiktaş 4-5 atacak Allahu Teala nın izniyle
Allah hakkıyla oynayan beşiktaşımızın yanındadır

Çevrimdışı goktasoktay

Bugün forum beklediğimden aktif ve güzel. Herkes takıma inancını belirtmiş, en azından inanmıyorsa bile gölge etmemiş benim gibi olumsuzluk yaymamış. Bir maçlık bir olay olduğu için göztepe maçı için bütün olumsuz düşüncelerimi atıyorum, evrene olumlu sinerjiler göndereceğim  :lol:  Sanırım dününde verdiği sinir, gerginliklten dolayı burada bazılarının kalbini kırmış olabilirim. Haksız değilim ama gidip gs taraftarıyla kutlasın falan diyip farklı görüşteki insanları böyle yargılamak tadsız oldu. O yüzden özür diliyorum herkesten ve madem bir ateş yakılmış arkasından geliyorum arttırıyorum.

2 maçtan beri yapmadığım bir totemim vardı, onu yapmaya artı olarak en son şampiyon olduğumuz gaziantep maçı  gününde yaptığım totemi de yapacağım. 2 totem katıyorum. Ayrıca maça kadar susacağım, dediğim gibi gölge etmeyeceğim. Umarım bir sonraki mesajım şampiyonluk mesajı olur.
Eyvallah dostum. Olumlu düşünmeyi hayat mottosu olarak benimse, bak daha sakin ve mutlu olacaksın. Polyanna ol demiyorum, o başka bir boyut zaten. Olumluyu dile getirip, düşündüğün zaman onun gerçekleşme ihtimali artıyor gerçekten.
Sonraki mesajında alıntıla, beraber kutlayacağız inşallah. Ben tüm kalbimle inanıyorum!
“ÇOCUKLAR İNANIN, İNANIN ÇOCUKLAR!!!”

Çevrimdışı kaan1903

Cümleten hayırlı bayramlar yolun sonu 3 kupa olsun inşallah

Çevrimdışı goktasoktay

Kotumserlik degil, Turkiye’nin gercekleri.

Ben Sergen hocaya tek kelime etmem 3. bile olsak. Ben sadece uzulmeyin diyorum. Benim gozumde sampiyonluk %75 gitti.
Sinerji diye bir şey var dostum emin ol buna. Hep birlikte şampiyonluğa odaklanırsak, bu enerji takıma yansıyacak bundan eminim.

Ben Sergen hocayı da oyuncuları da ikinci bile olsak ellerim patlayana kadar alkışlayabilirim. Zira sonuna kadar hakettiler. Bu dar rotasyonla bu sayıda maç yapıp, kimsenin umudu olmayan bir lig başlangıcından sonra geldiğimiz nokta zaten efsane.

Adamlar kirli bir şekilde şampiyon olurlarsa, kirli mazilerine bir leke daha ekleyecekler. Bu en çok onlara yakışır zaten. Arsız arsız sevinebilirler, gocunmam ben.

AMA ipi göğüsleyen BİZ olacağız!

Çevrimiçi murat

İyi de benim anladığım buradan ıslık biraz futbolcuların aklını başına getirmiş. Bu tip şeyler her camiada olur, incelemeye başlarsak renklilerin veya başka takım taraftarlarının bir sürü yanlışını buluruz. Çünkü bir topluluk ne kadar genişse o kadar aptalca hareket eder. Bizler bunları içinde olduğumuz grubu daha iyi gözlemlediğimiz için fark ediyoruz. 3.Cülüğün bir çok sebebi vardır başta F.O'nun son döneminde sapıtması daha sonra Avcı futbolu gelir. Taraftarın terk edişi o sıkıcı futbolun bir sonucudur, insanlara böyle keyifsiz bir şeyi izlemek istemedikleri için kızamayız. Çözümsüzlükten başka hiçbir şey ifade etmiyordu taraftara. Faydalı da olmuştur, sonuçta F.O'nun ve sonrasında Avcı'nın gitmesi ile sonuçlanmıştır.

Bugün onları desteklemeye devam etseydik şu anda hala başımızda F.O ve Avcı duruyor olacaktı belki de ve biz bu mücadelenin içinde olamayacaktık.

Bana göre o 2-1'lik mağlubiyetin taraftardan önce gelen bir sürü sebebi var taraftar sonlarda gelir.

Burak Yılmaz konusunda bir şey diyemem, o adamı zaten camia hiçbir zaman beğenmedi ve istemedi ben de anlamış değilim. Şimdi Fransa'da tapıyor millet.
ben sergen yalçını fikret orman ile görmek isterdim. 7 puan fark açabilirmiydi fikret orman bilemem ama o 7 puan farkı kesin korurdu.

Çevrimdışı can1903

2-0 bile yeter vallahi, yeterki biz sakin olalım. Erken gol atarsak zaten darma duman ederiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Teknik ekip Atiba, Josef Vidayi toplamış sahada. Instagramdaki 3. fotoğrafta. Tecrubeli liderlerlerle toplantı yapılmış.

Oguzhan bile koşulara başlamış.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 14:40:15 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı can1903

Ahmet nur çebi, karagümrük hakkında ölene kadar araştıracağım bu kutlamalarını demiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

Ahmet nur çebi, karagümrük hakkında ölene kadar araştıracağım bu kutlamalarını demiş.
Ohhh işte şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor.

Çevrimdışı worns

Mehmet Demirkol dedi ki, "Galatasaray şampiyon olsa, yılın onbirine hangi oyuncusu kesin girer?"... Hiç! "Belki, çok zorlarsan Marcao, ki onu da taraftarlar çok eleştiriyorlar"...

Peki biz? Sağ bek Rosier, her türlü yılın sağ beki...
Vida, her türlü yılın stoperi...
Atiba ve Josef, tartışmasız en iyi orta saha...
Ghezzal? Sezonun en iyi oyuncusu...
Larin ve Aboubakar? İkisinin toplam 34 golü, 10 asisti var. 44 gole direkt katkı. Ligde toplam 44 golü olmayan 6 tane takım var.

Bu gerçekler ortadayken şampiyon olamama ihtimali delirtiyor insanı...

Bir yandan bizim oyuncularımızın bir çoğu kendi kariyerlerinin de zirvesini geçiriyor. Eldeki malzemeden maksimum verimi aldık neredeyse oyuncu bazında. Larin'i Rosier'i Ghezzal'ı bir tarafa bırakalım ben hayatımda buna benzer konsatrasyonda bir Vida da izlemedim. Daha çok örnek verilir. Bunlar bir tarafa dursun buna karşın ligi koparmayı başaramayışımız ayrı bir realite. Ortada tartışılması gereken sorunlar olduğunu sadece bu tablo bile gösteriyor. Yönetime, kadro mühendisliğine dair zaten söylenecek çok söz var. Bazı dostlar geçen yaz kadro yapılanmasına yönelik burada da bolca yapılan eleştirilerin takımın aldığı skorlar tarafından boşa düşürüldüğü fikrinde ama sürpriz performanslara rağmen bu kadar zorlanıyorsanız elinizdeki potansiyelde bir sorun var demektir. Ben hocanın da fazla sayıda artısına karşın eleştirilecek yanları olduğunu da düşünüyorum.

Ama bugün bunları çok uzatmanın, tartışmanın zamanı değil. Şu sezonu bir şampiyon bitirelim de neden iş buralara geldi noktasını rahat rahat tartışırız.

Çevrimiçi yaço58

Başkan lütfen sussun cumartesiye kadar hiçbir etki edemediler şimdiye kadar

Çevrimdışı underworld

Başkan ve yönetimin yapacağı en hayırlı şey olabildiğince az konuşması, hatta hiç konuşmaması olacaktır.
+ Yöntemin kadrosu 4 - 5 kişiye düşürülmeli

Çevrimdışı caner.eryigit

Cümleten hayırlı bayramlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
Çifte bayram yaşarız inşallah

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanı boşverelim. Yarından sonra konuşacak çok konu olacak.

Sinerji sinerji sinerji.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan arkadaş şu boşboğaz başkan imitasyonu konuşana kadar bir umudum vardı, şimdi kırıntı kalmadı.
Ya icraat yap, ya da boş boş konuşup ortamı germe.

Çevrimiçi yaço58

Ulan arkadaş şu boşboğaz başkan imitasyonu konuşana kadar bir umudum vardı, şimdi kırıntı kalmadı.
Ya icraat yap, ya da boş boş konuşup ortamı germe.
Aynen öyle ortamı germe cumartesi akşam şampiyon olursak çık konuş halis geldi ankarqgücü maçında 2 uydurma penaltı falan çaldı hangi yöneticimiz konuştu Halil 2maçta puanlarımızı çaldı kim konuştu donk 4ö dakika kırmızı görmedi yayıncı pozisyonu sansürledi resmen göstermedi bile kimm konuştu bu saatten sonra konuşsada boş Bi işe yaramaz

Çevrimdışı Erman1903

ben sergen yalçını fikret orman ile görmek isterdim. 7 puan fark açabilirmiydi fikret orman bilemem ama o 7 puan farkı kesin korurdu.

Bilmiyorum ki abi, Orman'ın gitmesi gerekiyordu ama Ahmet başkan ile ilgili artık söyleyecek söz bulamıyorum. Deli gibi yaptı iyice kendine aslında çok şey denir lakin son viraja geldik o susmuyor bari biz susalım.

Çevrimdışı can1903

Fikret orman önce beşiktaşa sahip çıksaydı sonra 7 puanı korurdu.