Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629594 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı caner.eryigit

Bardağın dolu tarafına bakacak olursak ya fener kazansaydı dün hiç şansımız olmayacaktı.
Öyle avutuyorum bende kendimi

Çevrimiçi Sinan23

çok geçmiş olsun abi

derin bjk devreye giriyor o zaman :D

Teşekkür ederim. Totemleri birleştirmeye geldim. Tam sinerji. Eksik halka tamam.

Çevrimdışı can1903

ahahahaha durduk yere şampiyon olduk, pamuk gibiyim. Rıza hocam büyük adamsın :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

Bardağın dolu tarafına bakacak olursak ya fener kazansaydı dün hiç şansımız olmayacaktı.
Biri gitti, sira diger sarisinda !!

Çevrimdışı savaş altay

Larin oynumuzu yavaşlatıyor. Göztepe maçına Eğer Töre sağlamsa Rize maçına çıktığımız gibi çıkalım hızlı oyunla erkenden fişi çekeriz.
Pek hizli oyun olacagini sanmiyorum. Otobusu koymasinlar kalenin onune?

Çevrimiçi Samet Demir

İçim şişti. Uykusuzum. Gece hiç yatamadım. Daraldım. Şu maç oynansada bitse.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

İçim şişti. Uykusuzum. Gece hiç yatamadım. Daraldım. Şu maç oynansada bitse.
Abi hiç sıkma kendini biz yendiğimiz an şampiyonuz.  :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat baltacı

Gece uyuyamadım. Sinirden kendimi parçalayasım var ve normale dönemiyorum, kafayı yedim resmen. Şampiyonlukta gidebilir eyvallah, rakibin çıkar yener seni şampiyonluktan eder, futbol bu, anlarım. Ama hiçbir futbol takımı bir iddiası yokken, küme düşme veya şampiyonluk maçına çıkmış bir takıma gol attıktan sonra sahada sevinç yumağı olmaz. Futbolun rajonunu geçtim, rakibe saygıdır bu. Bukadarmı düşmansınız beşiktaşa?? Birde baba hakkının takımıyız diyorsunuz. Allah belanızı versin.
Para şike insanı nasıl insanlıktan çıkarıyor görmüş olduk bende aynı durumdayım kendime gelemiyorum karagumrugun ekstra motivasyonu oyunu cirkinlestirmesi bizim oyuncuların üzerine oynaması herşeyi geçtim senin rakibin şampiyonluk mücadelesi veriyor beraberlik gölünde gözyaşı döküyor buna rağmen sen nasıl para hırsıyla mücadele eder gol atmak için hırs yaparsın ömrü hayatımda böyle birşey görmedim karagumrugun adını bile duymak istemiyorum bundan sonra o oyuncularda Allah'ından bulsun futbol hayatları bitsin aldıkları para zehir zıkkım olsun sahada oyuncu olsam iki üç tane Karagümrüklu oyuncunun ayağını kirardim seyirci olsam dayanamaz sahaya atlardim bir takımın emeği Para hırsıyla taruman edilemez yazıklar olsun..
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hocadan tek isteğim israrindan vazgeçsin son maçta nsakala wenilton yedek başlasın stoperde montero solda Rıdvan Rıdvan olmuyorsa dorukhan oynasın bir iki oyuncunun tüm takimin emeğine yazık etmesine izin vermeyiz özellikle nsakala oynamalı mensahta zorda kalmadıkça şans bulmamali.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 16:31:05 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı caner.eryigit

Biri gitti, sira diger sarisinda !!
İnş büyük yıkım olur camia için.

Çevrimiçi COB

Halen avantaj elimizde ve doğru konsantre olabilirsek Göztepe'ye en az 3 atarız. Kulüpte kaç tane psikolog varsa hepsi iş başına.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Halen avantaj elimizde ve doğru konsantre olabilirsek Göztepe'ye en az 3 atarız. Kulüpte kaç tane psikolog varsa hepsi iş başına.
Bence yok :) Türkiye'de spor psikologlugu yapan var mi bilmiyorum ama yurtdışında epey kullanıyorlar faydalı da oluyo. Golf ve snookerda çok başarılı örnekler var.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlk defa bir maç için bu kadar üzüldüm. Ne kiev, ne liverpool maçında. Hala kalbim ağrıyor, cidden en eziyet çektiğim sezon oldu. Cumartesi gelsin de bitsin gitsin artık fatih terim ve arkadaşlarının o haince gülüşünü görelim. Nefret ediyorum şu camiadan nefret, ben dedim fb rakibimiz değil dedim sezon başından beri anlatamadım burda, gsden başka kim olsa bu kadar üzülmezdim.

Adamları resmen ölü şampiyon yaptık, adamlar dağılıyordu, 2-3 maç doğru dürüst oynayıp şampiyon olacaklar .Allah kahretsin böyle işi. Yönetim sana çok doluyum sana, sezon bir bitsin artık buradan atılma pahasına olursa da olsun açık şekilde her şeyi dile getireceğim. Şimdilik susuyorum, oldu ki şampiyon olsak bile yine şu yönetimin gitmesi gerekli, yıldırım demirörenden bile kötü bir yönetim bu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Erkenden şampiyon oldukçular, yönetimciler, yönetime gelip 1000 paragraf övgü yazanlar, vasat futbolcuları dünya yıldızıymış gibi gösterip yok takımdaşlık vs adı altında medyanın oyununa gelenler, en zor fikstür bizde dedikçe uçup kaçanlar, hatta ve hatta en az suçlu olan sergen yalçını bile ilk haftalarında yada hata yaptığında bile körü körüne savunanlar hatalarına eleştirenlere saldıranlar linçleyenlere, sergen yalçını peygamber gibi gören tayfa da gidip gs ile şampiyonluk kutlayabilir, en az gs kadar bunların da desteği var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2.ci Golde Nsakala

Ne işin var orda kardeşim ne işin var ? Bir adamin hiç mi Pozisyon bilgisi olmaz hiç mi oyun aklı olmaz , İsmail'in birebir kopyası biraz daha defansifi , İsmailden beteri varmı diyorduk ya hani ? Var işte

İlk Golde ofsayti bozuyorsun , 2.i golde yine ofsaytı bozup Double yapıyorsun , buyuk topcusun vesselam

200-300.000 € dan tasarruf edelim derken 10-15 milyon $ lik sampiyonluk primindn olacağız , alın size tasarruf..
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 17:49:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hepinize selamlar, şampiyon takımın şampiyon taraftarları.

Son maç artık.

Şu saatten sonra geri dönüşü olmayan bir yola giriyoruz. Ya yine 30 sene konuşacağımız bir travma çıkacak karşımıza ya da şampiyon olup dibine kadar heveslenenlerin dibine kadar travmayı sokacağız.

Burada karar taraftarın. Son günleri hangi hayalle geçirmek isterse onunla yaşasın. Bu arada rakip takımın taraftarı maçlar biter bitmez algılara başladı bile.
Ne pahasına olursa olsun Rıdvan oynasın tek isteğim bu , Nsakala denen futbolcuyu sahada görmek istemiyorum

Arda çıkıp Ünal hoca var orda Göztepe var orada ne yapçakları belli olmaz demesi abes değil bizimkiler ağzını açsa AAAA Sen sus sen efendisin denecek kıvama gelmişiz.

İstedikleri olmıycak ne İrfan hoca ne Adil bey yatmazzzzzzzzz satın alamayacağın adamlarda var bu dünyada.
Teselllim şu ki Ünal hoca onurlu adamdır ve hücum futbolu oynatır , kaleye otobüs çekmez , ins yine öyle oynatır

Çevrimdışı mellfred

Teselllim şu ki Ünal hoca onurlu adamdır ve hücum futbolu oynatır , kaleye otobüs çekmez , ins yine öyle oynatır
adam 7 as oyuncusunu dinlendirmiş bize karşı
onuru batsın hepsinin

Çevrimdışı mellfred

2.ci Golde Nsakala

Ne işin var orda kardeşim ne işin var ? Bir adamin hiç mi Pozisyon bilgisi olmaz hiç mi oyun aklı olmaz , İsmail'in birebir kopyası biraz daha defansifi , İsmailden beteri varmı diyorduk ya hani ? Var işte

İlk Golde ofsayti bozuyorsun , 2.i golde yine ofsaytı bozup Double yapıyorsun , buyuk topcusun vesselam

200-300.000 € dan tasarruf edelim derken 10-15 milyon $ lik sampiyonluk primindn olacağız , alın size tasarruf..
ilk golde de ofsaytı bozan o
olmaz dedikçe anlık günü birlik performansına kandı bazılarımız
eleman zaten ofansta sıfır defansta ise eksi yazıyor her maç
önündeki stoperi takip etmektein acizp

adam 7 as oyuncusunu dinlendirmiş bize karşı
onuru batsın hepsinin
Hücum oynatirsa işimize gelir bence , bknz Hatay :tabe:

Karagümrük gibi 11 kişi defans yapıp kalenin önüne otobüs cekerlerse işimiz zor , savunma arkasına kosu atan hızlı oyuncuları var Ndiaye ve Halil gibi , büyük sıkıntı yaşariz

Karagümrük de hücum takımı asla savunma yapan bir takım değil ki oyuncu yapısı da zaten müsait değil ama öyle bir sabunma yaptılar ki ağzım açık kaldı , ceza sahası önünde 5-6 kişi ile karsiliyorlardi , biz 2 kişi ile girmeye çalışıyorduk , dolayısı ile delemedik

Bu tarz takımları yan topla delersin ama ısrarla içeri girmeye ve pas yapmaya Çalıştık , orta denemesi yapmalıydik Larin hava toplarinda iyi , yada arka direğe kesme yapmalıydik , hiç denemedik bunları malesef

Çevrimdışı mellfred

öyle bir hovardalık ettik ki gırtlağa kadar harcamışız avantajı

Son yıllardaki en iyi topcumuz , Talisca da dahil buna

Nolur şampiyon olup alalım , şampiyon olamazsak zaten alamayiz , çünkü Ne şampiyonluk geliri olacak nede Şampiyonlar ligi geliri

Son 5 maçta 7 gole doğrudan katkı verdi ( 4 gol 3 asist)

TEK BAŞINA TAKIMI TAŞIMAYA ÇALIŞIYOR! TEK BAŞINA!

Çevrimiçi Samet Demir

Son yıllardaki en iyi topcumuz , Talisca da dahil buna

Nolur şampiyon olup alalım , şampiyon olamazsak zaten alamayiz , çünkü Ne şampiyonluk geliri olacak nede Şampiyonlar ligi geliri

Son 5 maçta 7 gole doğrudan katkı verdi ( 4 gol 3 asist)

TEK BAŞINA TAKIMI TAŞIMAYA ÇALIŞIYOR! TEK BAŞINA!

Şampiyonluk giderse, bu adamların verdikleri emeklere üzüleceğim. Bu sene çok direnç gösterdiler.

Kahroluyorum ya.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

1-0 yensek bile çok yüksek ihtimal bizde şampiyonluk, biz hangi maçı 1-0 yendik? Genel de 2-3 farklı skorlara gittik yine gideriz.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ALDENYX

Göztepeyi yeneriz....Makatyada  gs yener en kötü berabere biter....şampiyon olacağımızdan en ufak bir tereddütüm yok....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.