Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629072 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mellfred

iki haftadır stratejik olarak maalesef planlamayamadık
gs maçında beraberliğe oynayamadık olsa bitmişti şu an
bugün defansı hiç sallamadık
özellikle rakip 10 kişi kalınca sandık ki bitti bu iş
cumartesi fark atacağız tribine girmemek lazım
rakip kazanamayacağını anladığında kendi kendine salacaktır
git gelli oyun onları da umutlandırır
sakin sakin ne olduğunu anlamadan 3’lemek lazım
kırbaca gerek yok
tatlı dille çıkaracağız yılanı deliğinden
sakin

Çevrimiçi levitate

Dediğim gibi bence kuşkulu olunması gerekirken fazla rahattı taraftar, şimdi ise gereğinden fazla ümitsizler. gs maçından önce ben arkadaşlarla falan konuşurken "korkuyorum" dediğim şeyler birebir oldu bu akşam itibariyle. Gs maçını asla kaybetmemeliyiz, gerekirse 1 puana razı olmalıyız çünkü gs maçını kaybedersek hem gs yarışa dahil olacak hemde o moral bozukluğu ve tedirginlik ile bize zaten ters gelecek Karagümrüğe de yeniliriz şampiyonluk komple gider demiştim. Korktuklarım birebir yaşandı ama Sivas feneri yenince şampiyonluk gitmedi. Yoksa bu akşam tamamen havlu atmış önümüzdeki sezonu konuşmaya başlamış da olabilirdik. Sivas sayesinde yarıştayız. O yüzden şuanki durum gs maçından önceki duruma göre daha kötü değil bence. Çünkü dediğim gibi gs maçını kaybedersek Karagümrük maçını da kaybedeceğimizi bekliyordum ben zaten. Kaybettik ama Sivas bize bir şans daha verdi. Sergen hoca savunma çizgisini çok öne çıkardı bu iki maçta, gereksizdi. Ghezzal ile Ljajic ile hücumda adam akıllı pres yapamazsın zaten. Yaptığımız preslerin hepsi takımın yorulmasından başka bir işe yaramadı bu iki maçta. Sezon başıyla sonunu kötü oynadı Sergen hoca maalesef. Ama son bir şansımız var hala, bu şansı iyi değerlendirip müthiş bir hikaye yazmış olacağız, eğer bu şansı değerlendiremezsek de yıkım çok büyük olur. vasıfsız, sorumsuz bir yönetim ve böyle hem nitelik hem nicelik olarak noksan bir kadroyla bu tarihi yazma fırsatımız varken bunu tepemeyiz.

ilk cümle çok doğru

göztepe'yi paramparça edecek yeteneğe ve oyuna sahibiz ama psikolojik kısım korkutuyor

umarım oyuncularımız doğru şekilde motive olup gerekeni yaparlar, ki yapabileceklerini defalarca gördük. çok daha kötü durumlardan bir şekilde çıktılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Sıkıntı büyük. Geçen hafta berabere kalsak iyidi
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 14:12:35 GreenBook ]

Çevrimdışı murat baltacı

Yazıklar olsun şu durumlara düştük Abdurrahimi terimi ardasi Ünalı hepsine laf verdik en azından berabere bitirsek çıkar maçımızı alır şampiyonluğumuzu kutlardik şimdi garip garip hesaplar garip garip işler azıcık gururları onurları varsa çıkar Göztepeyi farklı yener şampiyon olurlar bu taraftar bu kadar sıkıntıyı hak etmiyor sakatlar var onlar var bunlar varda sahaya çıkan onbir kişide futbolcu arkadaş kendi sahanda ilçe takımını yen bir zahmet.

Hocada bekliyor dorukhanla ridvani sokmak için kısıtlı kadroyu buralara getirmissin iki haftada emekler çöpe gitti yap motivasyonunu yap hamleni efsane ol oyuncular sakat diye karagumruge yenilmek nedir hicmi calismadiniz rakibe.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı GreenBook

Öyle maçlarda puan kaybettik ki iş buralara kadar geldi
Ankaragücü gibi bitik bi takımı bile yenmeyi başaramadık. Rehavet hiçte iyi birşey değil bunu birkez daha anladım

Çevrimdışı Erman1903

Öyle maçlarda puan kaybettik ki iş buralara kadar geldi
Ankaragücü gibi bitik bi takımı bile yenmeyi başaramadık. Rehavet hiçte iyi birşey değil bunu birkez daha anladım

Hocanın hataları takıntıları oldu mu oldu, biz bunları zamanında çok söyledik zaten o da Allah'ın bir kulu işte mükemmel değil. Bu tip şeyleri yazarız ama yönetimin ortaya koyduğu plan yanında anca detay işler olarak kalırlar.

Stratejin yanlış olsun hocan 50 tane doğru yapsın 3-5 yanlış taktik hamle buralara getirir sıkışırsın. Bu takım yarım santaforla sagbeki sağ kanadı 6 numarası olmadan lige başladı. Bu kadro eğer vücut ve mental anlamda bu kadar yorulmuş olmasaydı şu takımı da bu oynadığı oyunla yenerdi herkes emin olsun. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de yönetimin sezon başından beri bıraktığı bombalarla buraya geldik.

Ben şu maç özelinde hocayı eleştirmem, oyuncular da mücadele etti bildikleri ve daha önce başarılı oldukları şekilde oynamaya çalıştılar. Daha farklı olabilir miydi dersen evet mümkün ama o zaman zaten yönetim falan hiç gerek yok yani, sırf Sergen olsun yeter kulüp kendi kendini yönetir.

Adamlar üstlerine düşeni yapmıyor bir de Sergen çok zor hoca falan diyorlar, doğru valla bunlara Klopp gibi hoca lazım yarım sezona bırakır gider.

Neyse ki hala mucizevi şekilde avantajımızı koruyoruz, umarım sonu güzel biter fakat emin olsunlar taraftar bunları unutmayacak.

Çevrimiçi yaço58

Kabullenemediğim nokta rakip 10 kişi maç istediğin gibi gidiyor 1 1 avantaj sende gidiyorsun en kritik virajda saçma sapan bir gol yiyorsun böyle bir hata nasıl yapılır 1 puan alsan psikolojik avantaj ile herşeyi elinde tutacakkennbu yapılırmı her türlü pisliği yapacak bir camia var karşınızda stadı bile açabilirler bunlar artık hoca ve yönetim takımı nasıl toplayacak ise toplamalı göztepeyi yenip rakibinin sonucunu bekleyeceksin şu maç 1 1 bitse yemdşğşn an şampiyondun çok yazık oldu her türlü oyun dönecek şimdi

Çevrimdışı ozankarakoc

hentbol maçında bile mevzu çıkardılar adamlar yine gerginlik yaratacaklardır o yüzden sosyal medyada Beşiktaş üzerinden reklam yapan tayfa dahada gerginleştirmesin ortamı yoksa çok acayip olaylar olabilir.

En asap bozucu kısmı da bu...

Göztepe'nin hedefi yoktu, şimdi var, Beşiktaş'ı şampiyonluktan etmek.

Bugün Karagümrük, kudurtan bir oyun oynadı. Bize karşı Başakşehir bunu yapardı. Yirmi kişi pres yapsak ayaklarından top alamazdık. Bir de onun üzerine aşırı bir motive olmuşluk görüntüsü... Bizden daha hırslılardı. Bizimkiler neye uğradıklarını şaşırdılar. Sonra en ufak gerginlikte sıkıntı yaşandı. Haftaya Göztepe, maçın ilk dakikalarından itibaren çirkefleşmeye başlarsa, 11 kişi bile tamamlayamayız, kazanmayı ve fark atmayı bir kenara bırakalım... Rosier birinin ağzını burnunu kırıverir, Josef de katılır, bir kafa da Ersin atar, rezillik olur.

O yüzden çok sakin ve sabırlı olmamız lazım. 1-0 öne geçtiğimizde 4-0 öne geçmiş olacağız. 2-0 yaparsak büyük ihtimalle yetecek. 10 dakikada 6 gol atmamız gerekiyormuş gibi davranmamalıyız.

Bu arada Ljajic'in oynayabilecek durumda olmasına çok şaşırdım ve çok sevindim. İyi kötü bir frikik atar, bir şut çeker, bir anda her şeyi değiştirebilir.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

En asap bozucu kısmı da bu...

Göztepe'nin hedefi yoktu, şimdi var, Beşiktaş'ı şampiyonluktan etmek.

Bugün Karagümrük, kudurtan bir oyun oynadı. Bize karşı Başakşehir bunu yapardı. Yirmi kişi pres yapsak ayaklarından top alamazdık. Bir de onun üzerine aşırı bir motive olmuşluk görüntüsü... Bizden daha hırslılardı. Bizimkiler neye uğradıklarını şaşırdılar. Sonra en ufak gerginlikte sıkıntı yaşandı. Haftaya Göztepe, maçın ilk dakikalarından itibaren çirkefleşmeye başlarsa, 11 kişi bile tamamlayamayız, kazanmayı ve fark atmayı bir kenara bırakalım... Rosier birinin ağzını burnunu kırıverir, Josef de katılır, bir kafa da Ersin atar, rezillik olur.

O yüzden çok sakin ve sabırlı olmamız lazım. 1-0 öne geçtiğimizde 4-0 öne geçmiş olacağız. 2-0 yaparsak büyük ihtimalle yetecek. 10 dakikada 6 gol atmamız gerekiyormuş gibi davranmamalıyız.

Bu arada Ljajic'in oynayabilecek durumda olmasına çok şaşırdım ve çok sevindim. İyi kötü bir frikik atar, bir şut çeker, bir anda her şeyi değiştirebilir.
Sergen hocadan sonra Atiba kilit adam

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hocanın hataları takıntıları oldu mu oldu, biz bunları zamanında çok söyledik zaten o da Allah'ın bir kulu işte mükemmel değil. Bu tip şeyleri yazarız ama yönetimin ortaya koyduğu plan yanında anca detay işler olarak kalırlar.

Stratejin yanlış olsun hocan 50 tane doğru yapsın 3-5 yanlış taktik hamle buralara getirir sıkışırsın. Bu takım yarım santaforla sagbeki sağ kanadı 6 numarası olmadan lige başladı. Bu kadro eğer vücut ve mental anlamda bu kadar yorulmuş olmasaydı şu takımı da bu oynadığı oyunla yenerdi herkes emin olsun. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de yönetimin sezon başından beri bıraktığı bombalarla buraya geldik.

Ben şu maç özelinde hocayı eleştirmem, oyuncular da mücadele etti bildikleri ve daha önce başarılı oldukları şekilde oynamaya çalıştılar. Daha farklı olabilir miydi dersen evet mümkün ama o zaman zaten yönetim falan hiç gerek yok yani, sırf Sergen olsun yeter kulüp kendi kendini yönetir.

Adamlar üstlerine düşeni yapmıyor bir de Sergen çok zor hoca falan diyorlar, doğru valla bunlara Klopp gibi hoca lazım yarım sezona bırakır gider.

Neyse ki hala mucizevi şekilde avantajımızı koruyoruz, umarım sonu güzel biter fakat emin olsunlar taraftar bunları unutmayacak.
Sergen hoca son dönemde bu camianın başına gelmiş en güzel şey. Benim şu noktadan sonra kendisinden beklentim sezon sonunda sonuç ne olursa olsun yönetim hakkında içindekilerini dökmesi. Zor hocaymış ha vay be...

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levent14

34 yaşındayım ama şimdiye kadar bu denli etkilendiğimi bilmiyorum..Normalde bu tip durumlarda piskolojik yarim saat sonra düzelir di ama dünden beri kendime gelemedim..
Bir yandan diyorum avantaj hala bizde ama bir yandan da diyorum sanırım takimin gücü iyice tükendi kadro kalitesi de düşük önceki haftalarda ki gücümüz yok bu belli istek hırs bir yere kadar...

Çevrimiçi gokhans

Gece uyuyamadım. Sinirden kendimi parçalayasım var ve normale dönemiyorum, kafayı yedim resmen. Şampiyonlukta gidebilir eyvallah, rakibin çıkar yener seni şampiyonluktan eder, futbol bu, anlarım. Ama hiçbir futbol takımı bir iddiası yokken, küme düşme veya şampiyonluk maçına çıkmış bir takıma gol attıktan sonra sahada sevinç yumağı olmaz. Futbolun rajonunu geçtim, rakibe saygıdır bu. Bukadarmı düşmansınız beşiktaşa?? Birde baba hakkının takımıyız diyorsunuz. Allah belanızı versin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Son maç Malatya-BJK, Göztepe-gs mi olsun yoksa şimdiki gibi mi kalsın deseler ben şimdikini tercih ederim. Üstelik gs'nin 3 averaj farkı oluşturma baskısı da üzerlerinde. gs'ye yatacak hocası da yok Malatya'nın. son iki maça Hatay maçının rehavetiyle başladık. Keşke Hatay'ı 1-0 yenseymişiz de sonra gs maçına o konsantrasyonla gitseymişiz en azından beraberlik alırdık ya da bu maçı kaybetmezdik. Ayaklar yere bastı artık işin ciddiyetinin herkes farkında. Antreman yapmaya falan gerek yok oyuncular salonda çalışsın kendi aralarında sohbet etsinler yeterli. Maçta taktik 1-0 kazanmak üzerine olmalı. Golü atınca kontrollü bi şekilde gitmeliyiz. Zaten Sergen'in gözü ipadde flashscore'dan takip ediyordur maçları. Baktın gs maçı da rölantide gidiyor ona göre hareket eder. Büyük ihtimalle 1 fark bile yetecektir bize. Hatta malatya'nın gs'den puan alacağını bile düşünüyorum ama linçleyen olur diye sesli dile getiremiyorum  :lol: 

Çevrimdışı blackeagle35

Hocanın da hataları var her şeye rağmen. Maç içerisinde soğukkanlı olamıyor, oyuncu degisiklikleri genellikle bir katkı vermiyor, oyun içi ufak değişiklikler denemiyor. Kasımpaşa, Gs ve dün akşamki maçlarda hücum opsiyonu olmamasına rağmen hücumcuları oyundan çıkarması hataydı. Maçların sonlarını iyi oynayamıyoruz vs. Ancak tüm bunlar buraya gelmemizdeki en büyük faktörün hoca olduğu gerçeğini değiştirmez. Aşırı bir moral bozukluğu içerisindeyim, buradan bu iş giderse futbola ve takıma geri dönüşüm nasıl olacak bilemiyorum. Göztepe camia olarak fazlasıyla Gsye sempati besler. Bizi de hiç sevmezler. Ancak Ünal hocanın ekstra bir motivasyon sağlayacağını düşünmüyorum. Zaten belli başlı oyuncular üzerinden götürdüler sezonu, pek çok yabancıdan verim alamadılar. Oldukça yorgun olduklarını düşünüyorum. Erken gelecek bir gol bize büyük fayda sağlayacaktır. Çok farklı sonuçlar olmayacak bence iki maçta da. Ama 3 gol bizi garantiye alır.

Çevrimdışı Nartallo

Dağılmış vaziyetteyiz. Sergen Yalçın'ın açıklamalarına ve vücut diline, Rosier'in göz yaşlarına bakınca Göztepe maçını kazanma ihtimalimiz çok düşük.

Cumartesi göreceğiz ne olacağını diyen adam hayırlısı, inşallah, Allah herkesin kalbine göre versin diye konuşmaya başlamış, Sergen Yalçın da yorulmuş ve kabullenmiş gibi.

Saha içinde bu yıkımdan toparlamak kolay değil.

Sergen Yalçın ve futbolculardan Allah razı olsun, buraya kadar yetenekleri ölçüsünde getirdiler. Bazı futbolcular hariç hepsi mücadele etti, elinden geleni yaptı.

Çevrimdışı savaş altay

Son maç Malatya-BJK, Göztepe-gs mi olsun yoksa şimdiki gibi mi kalsın deseler ben şimdikini tercih ederim. Üstelik gs'nin 3 averaj farkı oluşturma baskısı da üzerlerinde. gs'ye yatacak hocası da yok Malatya'nın. son iki maça Hatay maçının rehavetiyle başladık. Keşke Hatay'ı 1-0 yenseymişiz de sonra gs maçına o konsantrasyonla gitseymişiz en azından beraberlik alırdık ya da bu maçı kaybetmezdik. Ayaklar yere bastı artık işin ciddiyetinin herkes farkında. Antreman yapmaya falan gerek yok oyuncular salonda çalışsın kendi aralarında sohbet etsinler yeterli. Maçta taktik 1-0 kazanmak üzerine olmalı. Golü atınca kontrollü bi şekilde gitmeliyiz. Zaten Sergen'in gözü ipadde flashscore'dan takip ediyordur maçları. Baktın gs maçı da rölantide gidiyor ona göre hareket eder. Büyük ihtimalle 1 fark bile yetecektir bize. Hatta malatya'nın gs'den puan alacağını bile düşünüyorum ama linçleyen olur diye sesli dile getiremiyorum  :lol:
Adem donuyor diyorlar, bu iyi haber.  Yoksa sahada "yine" bir kanat secip, ucgen kurup pas yapacak oyuncu grubu goruyorum.
N'koudou, Adem 100 de 100 performans vermeliler. Otobusu cekecek takima karsi belki sergen hoca yeni bir plan yapar. Macin stresini azaltmak adina erken gol bulamasak bile erken pozisyona girmemiz gerek. Her oyuncudan 100 de 100 bekleyenler hayal kiriligi yasar. Bu mac da kritik bir macti ve sahamizdaydi, takim bu kadar. Herkese agir sut idmani verilmeli. Kimin onune nerede ne zaman top dusecegi belli olmayacak  bir maca cikiyoruz.

Çevrimdışı savaş altay

Sahsi fikrim; oyunculara para, prim teklifi getirmek sahada izledigini adamlari taniyamamak demektir ve bunu taraftar oneriyor. Bu takima sampiyonluk bonusu zaten verilecektir. Sahada sadece besiktas'in adi ve oyuncularin adinin agirligi olan maclar bunlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu adamlarda harbi beyin yok.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bilerek yapıyorlar artık diyecek fazla söz bulamıyorum.
Zaten şampiyon olamazsak sergenin açıklamalarıyla büyük ihtimalle gitmek zorunda kalacaklar.
Bu ve bunun gibi yöneticilerin amacı yönetmek değildi orman dan intikam almaya geldiler onu bile beceremediler

Çevrimdışı Gökhan Kurt

mesut urgancılar sen nasıl bir boş adamsın ya ???

Allah belanızı versin siz gibi iş bilmeyen rakibi gazlayan yönetici bozuntuları ya.  :s20:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuna birinin hatırlatması lazım bizim rakibimiz Göztepe.
Gerginlikten beslenen en büyük faydayı sağlayan FT bile şu an çok itidalli ve bu toplara girmiyor.
Yöneticisi(!) böyle olursa oyuncusu hangi gerginlikle maça çıkar bunu düşünmüyorlar mı?

Çevrimdışı ALDENYX

İlk olarak rıza hocaya ve takimina fb deplasmanı galibiyeti icin tessekkur ediyorum...ve cumartesi gecesi kesinlikle şampiyon OLACAZ kimse aksini düşünmesin....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi levitate

yöneticilerin sosyal medyadan uzak durması hakkında khk
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yalnız kimse bunları yemiyor.
Yorumlarda neredeyse herkes sağlam geçirmiş.