hentbol maçında bile mevzu çıkardılar adamlar yine gerginlik yaratacaklardır o yüzden sosyal medyada Beşiktaş üzerinden reklam yapan tayfa dahada gerginleştirmesin ortamı yoksa çok acayip olaylar olabilir.
En asap bozucu kısmı da bu...
Göztepe'nin hedefi yoktu, şimdi var, Beşiktaş'ı şampiyonluktan etmek.
Bugün Karagümrük, kudurtan bir oyun oynadı. Bize karşı Başakşehir bunu yapardı. Yirmi kişi pres yapsak ayaklarından top alamazdık. Bir de onun üzerine aşırı bir motive olmuşluk görüntüsü... Bizden daha hırslılardı. Bizimkiler neye uğradıklarını şaşırdılar. Sonra en ufak gerginlikte sıkıntı yaşandı. Haftaya Göztepe, maçın ilk dakikalarından itibaren çirkefleşmeye başlarsa, 11 kişi bile tamamlayamayız, kazanmayı ve fark atmayı bir kenara bırakalım... Rosier birinin ağzını burnunu kırıverir, Josef de katılır, bir kafa da Ersin atar, rezillik olur.
O yüzden çok sakin ve sabırlı olmamız lazım. 1-0 öne geçtiğimizde 4-0 öne geçmiş olacağız. 2-0 yaparsak büyük ihtimalle yetecek. 10 dakikada 6 gol atmamız gerekiyormuş gibi davranmamalıyız.
Bu arada Ljajic'in oynayabilecek durumda olmasına çok şaşırdım ve çok sevindim. İyi kötü bir frikik atar, bir şut çeker, bir anda her şeyi değiştirebilir.