Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628937 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı savaş altay

Sampiyon olduktan sonra yapilacak bir paylasim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Keserr döner sap döner gümrük elbet elimize düşer hala twitterdan tahrik edici paylaşım yapıyorlar bizimle ilgili

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Keserr döner sap döner gümrük elbet elimize düşer hala twitterdan tahrik edici paylaşım yapıyorlar bizimle ilgili

Bugün gümrük olur yarın mümrük olur. Bunlar bitmeyecek.
Sen oyununla ezip motivasyonunu göstereceksin olay bu kadar basit.

Çevrimdışı savaş altay

Penalti iki cesit olur.
1# yerindedir ve kalecine guvenin vardir, yapilir.
2# sen savunmaci degilsindir, dogru idmana.

Bu kadar elin, kolun dolandigi macta karsinda sampiyonluk adayi gs varsa 4 degil 7 penalti olsa sasirmam.

Tekrarlattigi penaltiyi kaleci cizgide durana kadar tekrarlatmamis, hatasi buydu 4 penaltinin tamaminda.

Tr ligi topculari tr'ye abone. Yurt disi hayali kurmasinlar.

Çevrimiçi levitate

yeni oranlar

1.18 Beşiktaş
2.90 Galatasaray
150.0 Fenerbahçe

fbye evi basacak bir çılgın yok mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

bu sezonun ikinci yarısında tüm puan kayıplarımızı iki maçlık seriler halinde yaptık.

ts-antalya
fb-kasımpaşa
agücü-sivas
gs-karagümrük

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yatip kalkip Besiktas'in gercek efsanesi adam gibi adam Riza Calimbay'a dua edelim.

Çevrimdışı Orhan_

Hepinize selamlar, şampiyon takımın şampiyon taraftarları.

Son maç artık.

Şu saatten sonra geri dönüşü olmayan bir yola giriyoruz. Ya yine 30 sene konuşacağımız bir travma çıkacak karşımıza ya da şampiyon olup dibine kadar heveslenenlerin dibine kadar travmayı sokacağız.

Burada karar taraftarın. Son günleri hangi hayalle geçirmek isterse onunla yaşasın. Bu arada rakip takımın taraftarı maçlar biter bitmez algılara başladı bile.

Çevrimdışı savaş altay

Son maç artık.

Şu saatten sonra geri dönüşü olmayan bir yola giriyoruz. Ya yine 30 sene konuşacağımız bir travma çıkacak karşımıza ya da şampiyon olup dibine kadar heveslenenlerin dibine kadar travmayı sokacağız.

Burada karar taraftarın. Son günleri hangi hayalle geçirmek isterse onunla yaşasın. Bu arada rakip takımın taraftarı maçlar biter bitmez algılara başladı bile.
3 puan alinmayacak bir mac degil ama o topu nasil sokacagiz kaleye, en ufak fikir vermiyor takim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya abi fb kazansaydı Olay çoktan bitmişti
Bir de böyle düşünmek lazım hala büyük şansımız var.
Yalnız takımın metal durumu hiç iyi durmuyordu maç sonu Rosier herhalde fb kazandı diye ağlıyordu başka açıklaması olamaz.
C.tesi ola hayrola

Çevrimdışı savaş altay

Biraz da bu haftadaki 4 penaltinin olumlu yanlarina bakalim. Gs'ye oyle kolay kolay penalti veremeyecekler.

Maci kim yonetirse yonetsin "iteleyen" adam olarak reklam olmak istemeyecektir tum ulkenin gozu onunde.

Var isledigi surece benim gozum savunmacilarin uzerinde olacaktir. Penalti dudugunu calana degil caldirana bakarim.

Çevrimdışı savaş altay

Ben bu hafta gol yememizin cozumu buldum. Geri 4'lu soyle olacak;

n'skala n'skala n'skala n'skala.. bu sekilde savunma cizgimizi koruyabiliriz :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Son maç artık.

Çok rahatım. Şampiyon olunacak.

Maçların çoğusu olması gerektiği gibi bitiyor.

Bu yıl Beşiktaş özellikle son haftalarda diğer takımlara karşı değil şanssızlığına karşı oynuyor. Şu son 1 aydır yaşanan oyuncu kayıplarını kaldırabilecek takım yok bu ligde. Son maçta iyi başlayan Fener bile 10. dk’da tek oyuncusunun sakatlanmasıyla darmadağın oldu.

Bu kadar çok sakatlığa kulp bulacak kadar ahmak olmamalı bir insan. Olması gereken şey olur ve sen bununla mücadele edersin. Rotan, planların her an buna göre değişir. Bunlar şanssızlıktır ve bu oyunun bir parçasıdır.

Sene başında tek maç oynanacak ve her şey şu anki mevcut halinde olacak denseydi kabul ederdim. Beşiktaş burdan şampiyonluk vermez.

Son olarak şerh düşeyim; Göztepe maçında Atiba kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırır.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bütün gece uyumadım. Uyuyamadım daha doğrusu. Maç sonrası sinir ve üzüntüyle şampiyonluk gitti gibi bir şeyler yazmışım, özür diliyorum bunun için öncelikle sahada her şeyini verip bizi 42. haftaya lider taşıyan takımımızdan. Uyuyamayınca göztepe maçlarını izledim ben de. Kesinlikle ama kesinlikle Larin'in kanatta arka direğe sızması lazım, savunamıyorlar Larin de ritmini bulunca 2-3-4 atan bir oyuncu. Töre oynayacak durumdaysa ileri uçta sadece koşturup savunmayı karıştırsın yeter, Gs savunması gibi kucağa düşmeyecektir o kadar iyi değiller. Adem oynayabilir diyorlar umarım doğrudur ama olmazsa da Nkoudou ile hamle oyuncularımız olmalı. Ersin-Rosier-Vida-Welinton-Rıdvan(Kesinlikle rıdvan olmalı)-Josef-Atiba-Adem(Necip)-Ghezzal-Larin-Töre çıkmalıyız. Sahada gerçek anlamda bir savaş olacak, Atiba ve Ghezzal en güvendiğim adamlar şu an bakalım neler olabilir hiç bilmiyorum zira ipler tamamen elimizde değil şu an. Umarım şampiyon çıkacağız o sahadan.

Çevrimdışı kaan1903

Larin oynumuzu yavaşlatıyor. Göztepe maçına Eğer Töre sağlamsa Rize maçına çıktığımız gibi çıkalım hızlı oyunla erkenden fişi çekeriz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu maçta Aboubakar mutlaka kadroda olmalı hatta iyileşti 11 başlayacak diye rol keserdim ben olsam. Hem kulübede durması her an maça girecekmiş gibi hava vermesi dosta güven düşmana korku salar. Hem de oynayacak açıklamasıyla Aboubakar'a göre çalışır Göztepe.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ramazan da bitiyor. Bizi kesinlikle pozitif etkileyecek bir faktör bence.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu maçta Aboubakar mutlaka kadroda olmalı hatta iyileşti 11 başlayacak diye rol keserdim ben olsam. Hem kulübede durması her an maça girecekmiş gibi hava vermesi dosta güven düşmana korku salar. Hem de oynayacak açıklamasıyla Aboubakar'a göre çalışır Göztepe.
Kesinlikle katılıyorum. Oğuzhan, Aboubakar hepsi beklesin ısınsınlar kenarda varlıkları tehdit her şeyden önce.

Çevrimdışı can1903

Arda çıkıp Ünal hoca var orda Göztepe var orada ne yapçakları belli olmaz demesi abes değil bizimkiler ağzını açsa AAAA Sen sus sen efendisin denecek kıvama gelmişiz.

İstedikleri olmıycak ne İrfan hoca ne Adil bey yatmazzzzzzzzz satın alamayacağın adamlarda var bu dünyada.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Aboubakar adlı arkadaş bırakın izmire götürülmeyi tesislere bile gelmesine gerek yok, yolu açık olsun şimdiden. Bu taraftarın ona yaptığına böyle davranan adamın yeri yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ortam o kadar kızıştı ki.. Şampiyon olursak kimsenin yasak falan dinleyeceğini düşünmüyorum.

Çevrimiçi Sinan23

Arkadaşlar selam. 7-0 lik maç sonrası hayatımda bir problem oldu ve şuan atlattım. O maç sonrası oynanan kendi ve rakip maçlara hiç konsantre olup totem yapamadım. Ama şuan bomba gibiyim. Biliyorum çok üzülüyorsunuz. Normalde inanılmaz kahrolurdum. Ama hayatta kafaya takılacak daha önemli şeyler var. Benim gibi 3 yaşından beri fanatik olarak her maçı izleyen bir adam bile bunu söylüyorsa dikkate alın. Bu arada size iyi bir haberim var. Artık full konsatreyim Beşiktaş'ıma. Bundan sonra rakipler düşünsün. Rakibin iyi artıları var ama iyi de eksileri var. Dikkatli oynar ve açık vermezsek arkada alırız.

Bu arada dün roco neden forvet oynadı. Adam 3 4 pozisyonda Vida ya çalım atıp savunma arkasına sızmaya çalıştı. Bizde hiç böyle birşey yapmamıştı.

Çevrimiçi levitate

Arkadaşlar selam. 7-0 lik maç sonrası hayatımda bir problem oldu ve şuan atlattım. O maç sonrası oynanan kendi ve rakip maçlara hiç konsantre olup totem yapamadım. Ama şuan bomba gibiyim. Biliyorum çok üzülüyorsunuz. Normalde inanılmaz kahrolurdum. Ama hayatta kafaya takılacak daha önemli şeyler var. Benim gibi 3 yaşından beri fanatik olarak her maçı izleyen bir adam bile bunu söylüyorsa dikkate alın. Bu arada size iyi bir haberim var. Artık full konsatreyim Beşiktaş'ıma. Bundan sonra rakipler düşünsün. Rakibin iyi artıları var ama iyi de eksileri var. Dikkatli oynar ve açık vermezsek arkada alırız.

Bu arada dün roco neden forvet oynadı. Adam 3 4 pozisyonda Vida ya çalım atıp savunma arkasına sızmaya çalıştı. Bizde hiç böyle birşey yapmamıştı.

çok geçmiş olsun abi

derin bjk devreye giriyor o zaman :D
bipbipbupbup